Affiliate Ansvarsfraskrivelse

Fra tid til anden deltager internetbeskyttelse.dk i affiliate marketing, hvilket giver os mulighed for at inkludere affiliate links på visse sider. Hvis du foretager et køb gennem disse links på vores hjemmeside, kan internetbeskyttelse.dk modtage en kommission.

Denne kommission hjælper os med at udføre test og gennemgå forskellige tjenester. Derudover leverer vi også links til talrige tjenester eller virksomheder uden nogen forretningsmæssige eller økonomiske forbindelser.

Gennemsigtighed i Redaktionelle Praksisser

Alle vejledninger, artikler og anmeldelser, der er offentliggjort på vores hjemmeside, er uafhængige af indtægter genereret fra affiliates eller vores moderselskaber. Vi modtager ingen form for kompensation for at præsentere specifikke mærker eller indhold.

Hvis nogle af vores redaktører har personlige investeringer eller forbindelser til en tjeneste eller virksomhed, der kunne skabe en interessekonflikt, er vi forpligtet til øjeblikkeligt at omfordele udgivelsesansvaret til en anden redaktør.

Gennemgangsproces

Hvert produkt, der bliver gennemgået på vores platform, gennemgår en grundig test udført af internetbeskyttelse.dk-teamet. Dette sikrer maksimal upartiskhed i vores anmeldelser og giver dig pålidelige anbefalinger.

Vores primære mål er at udstyre dig med både praktiske og ikke-praktiske værktøjer til at beskytte din privatliv og sikkerhed, når du browser online.

Adskillelse af redaktionelt arbejde og Markedsføring

For at opretholde integriteten af vores indhold har vi implementeret en tydelig adskillelse mellem vores redaktionelle og markedsføringsteams.

Ingen af holdene har mulighed for at påvirke det andet.

Vores markedsføringsteam er udelukkende ansvarligt for at placere affiliatelinks og handlingsknapper på specifikke sider.

Som et resultat kan internetbeskyttelse.dk modtage provision, når brugere foretager køb via disse links.

InternetBeskyttelse.dk