Sådan får du amerikansk Netflix i Danmark 2022

Jeg tror ikke, at jeg behøver at introducere amerikansk netflix til jer. Vi kender jo alle det her store amerikanske selskab (Netflix fra USA), der mere eller mindre overtog verden med sin streamingservice. De har et kæmpestort bibliotek fyldt med film og serier i verdensklasse. Først ville de udbyde andres indhold, men nu producerer Netflix fra USA langt det meste selv – hvilket de også kalder “Netflix Originals” – og det tæller bl.a. serier som House of Cards, Black Mirror, Narcos og Orange Is The New Black og også en masse udenlandske serier. Man kan vist roligt sige, at det er verdens mest populære streamingplatform, og den er tilgængelig i over 190 lande. Men der kan være forskel på hvad amerikanske brugere og danskere brugere kan se på deres udgave af platformen. Derfor er der mange som gerne vil se Netflix usa i Danmark.

FÅ TILBUD NU
Afprøv fordelene ved VPN helt risikofrit!

ExpressVPN giver mulighed for, at du kan returnere deres VPN inden for 30 dage - og der stilles ingen spørgsmål. Sådan kan du få alle fordelene ved VPN at føle, før du køber!

Hvorfor overhovedet se Netflix USA i Danmark?

Hvert lands udbud af film og serier på Netflix er ikke identisk. Der er måske også grunden til, at du er landet på denne artikel. I denne artikel forklarer jeg dig, hvordan du kan få Netflix USA i Danmark og hvordan man kommer til at se Amerikansk Netflix VPN. Dette vil give dig adgang til at se Netflix fra USA, men med amerikansk Netflix vpn vil du endda også kunne streame film og Tv-serier fra andre lande.

Måske har du allerede et Netflix fra USA-abonnement på streamingplatformen. Og du er tilfreds med det, du allerede har: Nemlig adgang til hundredevis af film, serier og anden underholdning. Der er nok mere end, hvad du ville kunne nå at se på en hel livstid. Selvfølgelig, hvis man har et liv, og det hele ikke bare er Netflix. Men på trods af alt det indhold, som du kan finde på den danske Netflix, så er der stadig flere og flere, der gerne vil se Netflix fra USA. Men hvad er grunden?

Eksklusivt indhold fra Netflix fra USA

Fordi Netflix er fra USA, er det ofte dem, er har premium-indhold. Hvis du kigger på stastikkerne over, så er det soleklart. Amerika er det vestlige land, der har langt det meste indhold. Nogle undersøgelser viser faktisk, at Netflix fra USA har op til 3 gange så meget indhold som os i Danmark og resten af Skandinavien. Og så får de filmene før os!

Derfor er der faktisk en del, der gerne vil skifte deres abonnement, så de fra Netflix fra USA, så de kan få adgang til alt dette elsklusive indhold. Men det er lettere sagt end gjort. Der er nemlig både en god og en dårlig nyhed. Den dårlige er, at du kan nemlig ikke bare skifte land via din Netflix-profil. Den gode nyhed er: Der er et værktøj, der kan hjælpe dig med at få adgang Netflix USA i Danmark ved brug af Amerikansk Netflix VPN. Bliv siddende i sofaen og læs med her!

Hvilken forskel er der på Netflix fra USA og Danmark?

Problemet opstår på grund af ophavsrettighederne. Det handler altsammen om penge, penge, penge! I hvert land har biografer, tv-kanaler og platforme forskellige rettigheder og licenser. Og sådan fungerer systemet bare! Producenterne sælger kun deres programmer til dem i Danmark, der vil betale mest for at have rettighederne. Det betyder altså, at der ikke kun er forskel mellem Netflix fra USA og Danmark. Hvis du ser Netflix i Tyskland vil du også opdage en forskel!

Og så må man heller ikke glemme den voldsomme konkurrence. Netflix har 128 millioner brugere til dags dato, men det er ikke den eneste streamingservice på markedet. Det kan betyde, at en film ikke tilgængelig i dit land, fordi en konkurrent allerede har købt de eksklusive rettigheder. Og konkurrencen er ikke til at kimse af med seriøste giganter som Amazon Video (85,3 millioner brugere) og Hulu (32 millioner brugere), der konkurrerer om det bedste indhold til deres egne brugere.

 netflix usa i danmark

Sådan får du adgang til amerikansk Netflix

Det kan være svært at forestille sig, hvor dyrt, det ville være, hvis man skulle eje alle rettigheder til alt indhold i alle lande. Det ville stort set være umuligt. Derfor fokuserer Netflix på deres hjemmemarked og største marked: De Forenede Stater. Derfor har du et mindre udvalg i Danmark sammenlignet med Netflix fra USA.

Prøv så også at forestille dig, hvis du skulle abonnere på alle streamingplatforme for at se dine yndlingsfilm og -serier. Det ville koste en herregård. Det ville ende med at blive alt for dyrt.

Hvordan ser jeg amerikansk Netflix i Danmark?

Før du får at vide, hvordan du får Netflix USA i Danmark, så lad os først se på, hvordan det overhovedet er muligt. hvad der gør det muligt. Du vil have din løsning til  netflix usa i danmark om få minutter. Eller sekunder, hvis du hurtigt skimmer videre gennem artikelen. Spoiler alarm: Amerikansk Netflix VPN!

FÅ ExpressVPN NU
30-dages pengene-tilbage-garanti

En global konto: Fordele og ulemper

Når du abonnerer til en videostreamingservice, så får du i princippet en global konto. Det er ret godt, da det i realiteten betyder, at du kan forbinde til din konto fra (næsten) overalt i verden. Men der er måske noget, du ikke er klar over. Du kan se de film og serier i det land, hvor du befinder dig og ikke andet. Så hvis du er i Danmark, kan du kun få adgang til dansk Netflix og det tilsvarende katalog.

Hvis du rejser til Frankrig, Tyskland eller Spanien, så får du det tilsvarende bibliotek og undertekster. Selv om de fleste film stadig er tilgængelige på engelsk, vil du ikke have det samme indhold som derhjemme, og du vil ikke kunne finde dine danske serier og film på Netflix.

Med en amerikansk netflix vpn løsning vil du kunne se Netflix fra USA uanset, hvor du befinder dig!

Indholdsbegrænsninger og geolokalisering af din enhed

Som vi nævnte før, så er der geografiske begrænsninger for deres indhold på grund af de kontrakter, som Netflix har med producenterne af indholdet. Afhængigt af dit land har du kun adgang til bestemte tv-serier og -programmer. Men hvordan kan en hjemmeside eller onlinetjeneste vide, hvor du befinder dig? Med din enheds IP-adresse. Faktisk har hver enhed, der er forbundet til internettet, tilknyttet en IP-adresse. Og hvert land ejer en række IP-adresser til de lokale brugere.

Netflix bruger denne liste over IP-adresser for hvert land og sammenligner din adresse med denne liste. Og når de kan se, at din enhed er fra Danmark, så bliver du tildelt adgang til dansk indhold på Netflix. Derfor kan du ikke se amerikansk Netflix i Danmark. Ja, det stinker. Netflix USA tilbyder nemlig flere serier og alle de nyeste episoder, der endnu ikke er tilgængelige i Danmark. Og på samme måde kan du ikke se dansk Netflix i udlandet. Heldigvis har jeg en løsning til begge af disse problemer. Du får den lige her!

Hvordan får man Netflix USA i Danmark? Det ultimative trick

Selvfølgelig ville Netflix foretrække, hvis der ikke var en løsning på det her problem. Men her på internetbeskyttelse.dk vil vi gerne forklare jer, hvordan man får adgang til Netflix USA i Danmark! Og vi takker gerne Google for lidt hjælp også. Så sådan gøres det: For at få adgang til Netflix USA i Danmark og få adgang til ellers begrænset indhold har du brug for en VPN (amerikansk netflix vpn). Det er langt bedre end en unblocker eller proxy.

Hvad er VPN?

Hvad er en amerikansk netflix vpn? En VPN (fra engelsk, Virtual Private Network) er sikkerhedssoftware til din internetforbindelse. Man kan sige, at det er som en form for antivirus, men til din forbindelse og ikke til din enhed. Det giver dig mulighed for at “lade som om”, at du er et andet sted. Eller måske ikke dig som sådan, men hvert fald din enhed. Og det er det, der er vigtigt. Fordi hvis du forgiver, at din enheds position er i USA, så “tror” Netflix, at du er fysisk i USA. Selvom du er hjemme på sofaen!

Og som jeg forklarede ovenfor, så ser Netflix dig som værende fysisk i USA, og du får adgang til amerikansk Netflix og deres udvalg. En amerikansk Netflix VPN klarer ærterne for dig. Selv tak! God fornøjelse Netflix USA i Danmark.

se amerikansk netflix i danmark

netflix usa i danmark

Grundlæggende så kan et VPN-software få det til at se ud, som om du er fra hvilket som helst land, hvor VPN-udbyderen har en server. Og i vores tilfælde ønsker vi en server i USA. Vi vil gerne have en amerikansk Netflix VPN, der kan oprette en krypteret tunnel mellem din enhed og en amerikansk server. Men det kunne være noget andet land. Og så forbinder VPN-serveren med netflix.com på dine vegne. På grund af sin amerikanske adresse kan den åbne op for alt indholdet. Alt, du skal gøre nu, er bare at nyd det. Der er andre tips til dig her på siden, og jeg vil blive ved med at uploade fantastiske artikler, tips og endda VPN-anmeldelser. På den måde går du ikke helt glat i byen.

netflix usa i danmark 1

Opret VPN-forbindelse til amerikansk Netflix

VPN tager kampen op mod Netflix

Det kommer måske ikke som nogen overraskelse, at Netflix og indholdsproducenterne ikke er super glad for at brugerne anvender amerikansk Netflix VPN. Det er derfor heller ikke gået helt stille for sig i kampen mellem VPN’erne og Netflix. De har længe forsøgt at blokere VPN-servere over hele verden for at skærpe adgangen. Det gælder dog ikke kun for amerikansk Netflix VPN, men også for dem placeret i andre lande i Europa og Asien.

Men hvad er det præcis, de foretager sig derovre ved Netflix i Los Gatos, Californien? Det er egentlig ret enkelt. Når de identificerer en VPN-server, der bruges til at streame deres indhold, blokkerer de IP-adressen. Og VPN-brugere på disse servere er nu også blokeret. VPN-tjenesterne må derfor hele tiden tilpasse sig. For at Netflix ikke kan læse din IP-adresse, må de fornye dem konstant.

Det er dog for svært for nogle VPN-tjenester. og det er derfor ikke dem alle, der virker med Netflix. Nogle af dem giver op og fokuserer i stedet på torrent eller beskyttelse af personlige oplysninger. Der er rigtig mange VPN-tjenester på markedet, så det er vigtigt, at du vælger den rigtige amerkansk Netflix VPN. Ellers kan du risikere, at du ikke vil være i stand til at streame Netflix fra USA.

Der er dog en uventet gruppe, der bliver ramt: Internetbrugere i USA, der gerne vil bruge en VPN af sikkerhedsmæssige årsager. Nogle gange bliver de nødt til midlertidigt at deaktivere deres VPN, hvis de gerne vil se deres yndlingsprogrammer. Fordi Netflix blokerer alle VPN-servere. De tager sig ikke af, om amerikanere måske også bruger dem. Det er utroligt, at man i dag ikke kan beskytte personlige data uden problemer.

Kan brugere af amerikansk Netflix VPN forbydes?

Det har vi aldrig hørt om. Det er ret usandsynligt, at en virksomhed vil blokkere en konto, fordi du bruger en VPN. Der er dog sket en ændring i deres servicevilkår og betingelser, hvor der står, at du ikke bør “omgå […] indholdsbeskyttelse på nogen måde i Netflix-tjenesten”, og at de kan “opsige eller begrænse brugen af servicen”, hvis du gør det uden kompensation eller varsel …

Hvilken VPN skal jeg vælge for at se Netflix fra usa?

Dette er jo det helst store spørgsmål, hvis du gerne vil vide, hvordan du får Netflix USA i Danmark. Her vil jeg forsøge at give dig mit bedste svar på, hvad du bør gøre, og hvordan du kan finde en ordentlig VPN, der hjælper dit skift til amerikansk Netflix VPN.

FÅ ExpressVPN NU
30-dages pengene-tilbage-garanti

Gratis VPN – bare ikke godt nok

Lad mig lige sige lidt om gratis VPN. Du bør helt sikkert undgå dem. Ikke nok med, at de højst sandsynligt ikke ville kunne give dig adgang til Netflix fra USA alligevel, så kan de være direkte farlige. Der findes utallige historier derude, der beviser dette, og som du roligt kan google. De respekterer ikke dit privatliv. Selvom servicen er gratis, så er de stadig ude efter penge. Hvad de i stedet gør er at logge din onlineaktivitet og sælger dine data til den højestbydende.

Derfor hjælper de dig altså ikke til at få amerikansk Netflix gratis. Du betaler i stedet en høj pris. Vi anbefaler derfor, at det er bedre at købe en billig VPN, der beskytter dig og din personlige oplysninger. Sikkerhed online er det vigtigste! Hvis du vil have Netflix USA i Danmark, skal du altså ikke bruge en gratis VPN.

Mindre VPN-tjenester: De fungerer, men …

Der er udbydere, der ikke er det mest populære og har færre servere. Og deres software fungerer helt fint som amerikansk Netflix VPN. Men husk, at Netflix arbejder ekstremt hårdt på at overvåge VPN’erne og blokere dem så hurtigt som muligt. Jeg ved, at deres team regelmæssigt besøger hjemmesider som min, for at holde sig opdateret med VPN, der giver adgang til deres tjenester.

Du vil dog ikke finde nogen af de mindre VPN på min liste nedenfor. Jeg har allerede fået flere anmodninger fra “små” VPN-virksomheder, der beder mig om ikke at nævne dem i mine artikler. De har ikke lyst til at skulle kæmpe med at ændre deres IP-adresser hele tiden, hvis de skulle blive blokeret af tjenesterne.

Engang anbefalede jeg en mindre amerikansk Netflix VPN-tjeneste. Den fik hurtigt mange nye abonnenter, fordi den havde god service og god pris. Alle var meget tilfredse med tjenesten i begyndelsen. Men den næste del kunne næsten ikke undgås: Serveren blev blokeret. Og udbyderen kunne ikke levere en ny server. Jeg fik derfor også klager for min anbefaling, der jo ellers var ment vel. Fra nu af tager jeg ikke flere af den slags chancer. Jeg giver dig kun løsninger, hvor du kan få konstant adgang til Netflix USA i Danmark med veldokumenterede amerikansk Netflix VPN.

Bedste VPN til at se Netflix fra USA

Det her er nok den vigtigste del af artiklen. Min udnævnelse af den bedste Netflix VPN. Nu har du lært, hvordan du ser Netflix fra USA. Men du ved ikke, hvilken VPN du skal vælge for at se Netflix USA i Danmark. Når vi har udvalgt den bedste VPN, har vi altid øje for, at:

 • De tilbyder mindst én server i USA. Men det bør ikke være svært, da de fleste udbydere har servere der. Det er nemlig utroligt populært hos kunderne!
 • De giver effektiv adgang til indhold. Og dette er det vanskeligste punkt … Men du bliver nødt til at stole på os. Har prøvet dem alle sammen.
 • De har Tier 1-netværk, fordi vi vil sikre, at du ser videoer i den bedste kvalitet via bredbånd. Så hastigheden vil spille en stor rolle i din oplevelse.
 • De er brugervenlige. Og jeg behøver ikke at argumentere her, jeg er sikker på, at du er enig med mig!

Mine udvalgte VPN nedenfor lever alle op til disse kriterier. Efterhånden en VPN-forbindelse udvikler sig, så ændrere deres placering sig jo også. Nogle VPN stiger og andre falder. Men alle VPN-tjenesterne i denne liste giver dig mulighed for at få adgang til amerikansk Netflix VPN og derfor kan du se Netflix USA i Danmark. Det er der ingen tvivl om. Og det er både på dit smart tv, smartphone eller tablet.

Tutorial: Sådan kan du se Netflix fra USA

Som afslutning på denne artiklel, om hvordan ser man på Netflix USA i Danmark, har jeg forberedt en slags trin-for-trin-guide. Det er en tilgang, der passer til de fleste VPN-udbyder, da processen godt kan ligne hinanden. Så du kan roligt følge disse trin. Og vær velkommen til at sende mig en besked, hvis du har spørgsmål.

Amerikansk Netflix VPN – Trin for trin

 1. Tænd din computer (den havde du nok set komme)
 2. Vælg en amerikansk Netflix VPN fra listen ovenfor
 3. Klik på den orange knap for at få adgang til VPN-hjemmeside og få de nyeste kampagner
 4. Tilmeld dig en konto og abonner på tjenesten
 5. Download, installer og start VPN-appen (det er ret enkelt)
 6. I softwaren skal du vælge en server i USA – meget vigtig!
 7. Klik på Connect-knappen
 8. Gå til Netflix-siden eller -app, opdatér siden i din browser, færdig!
Ekspertråd fra os!

Hvad hvis det ikke virker? For det første, så undskylder vi mange gange for ikke, men det er ikke muligt at give en fuld liste over servere, der virker her. For det andet så skal du prøve andre servere, da det måske kun er den, som den automatisk forbindes til, der er blokeret. Hvis du stadig ikke kan komme på efter flere gange, så er det bedst at række ud til din VPN-udbyder. De fleste af dem har livechat. De vil med glæde fortælle dig, hvor du kommer på Netflix fra USA i løbet af få minutter.

Det var det! Nu ved du, hvordan du kan bruge amerikansk Netflix VPN til at streame film og Tv-serier fra den anden side af Atlanten. Nu kan du se al det nyeste indhold uden begrænsninger! Hvad med at se Black Mirror eller Bojack Horseman? Det er min personlige anbefaling. Selv tak! Håber du nyder at se Netflix usa i danmark eller i udlandet.

Få Netflix USA i Danmark med VPN

Dette var min vejledning: Hvordan kan man se Netflix USA i Danmark?

Hold øje med flere artikler snart her på siden!

Jeg har været forfatter på dette websted lige fra starten. Og jeg støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende test! Jeg har mange års erfaring med emner på Internettet og privatliv. Derudover er jeg altid ajour og holder teamet informeret om den seneste udvikling, ikke kun til beskyttelse af privatlivets fred, men også om juridiske og lovgivningsmæssige spørgsmål.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

   Efterlad et Svar

   InternetBeskyttelse.dk