Sådan får du amerikansk Netflix i Danmark 2024

Vi tror ikke, at vi behøver at introducere varianten af netflix: se amerikansk netflix eller netflix amerikansk til jer. Vi kender jo alle det her store amerikanske selskab (Netflix fra USA), der mere eller mindre overtog verden med sin streamingservice. De har et kæmpestort bibliotek fyldt med film og serier i verdensklasse. Derfor er der mange som gerne vil have adgang til amerikansk netflix og se amerikansk Netflix i Danamrk.

FÅ TILBUD NU
Se Amerikansk Netflix med ExpressVPN - Spar 49%

ExpressVPN fjerner blokeringen af amerikanske Netflix, når du er i Danmark. Her får du amerikanske servere. ExpressVPN har 30 dages fuld returret. Specialtilbud: 12 måneder + 3 måneder GRATIS.


Sidst opdateret den: 14. april 2024

Se amerikansk Netflix: Eksklusivt indhold fra Netflix amerikansk

Fordi Netflix er fra USA, er det ofte dem, er har premium-indhold. Hvis du kigger på stastikkerne over, så er det soleklart. Amerika er det vestlige land, der har langt det meste indhold. Nogle undersøgelser viser faktisk, at Netflix amerikansk har op til 3 gange så meget indhold som os i Danmark og resten af Skandinavien. Og så får de filmene før os!

Derfor er der faktisk en del, der gerne vil skifte deres abonnement, så de fra Netflix fra USA, så de kan få adgang til alt dette elsklusive indhold. Men det er lettere sagt end gjort. Der er nemlig både en god og en dårlig nyhed. Den dårlige er, at du kan nemlig ikke bare skifte land via din Netflix-profil. Den gode nyhed er: Der er et værktøj, der kan hjælpe dig med at få adgang Netflix amerikansk i Danmark ved at se Amerikansk Netflix med en VPN.

Hvilken forskel er der på Netflix amerikansk og Danmark?

Problemet opstår på grund af ophavsrettighederne. Det handler alt sammen om penge, penge, penge! I hvert land har biografer, tv-kanaler og platforme forskellige rettigheder og licenser. Og sådan fungerer systemet bare! Det giver selvfølgelig problemer, når du vil skaffe adgang til amerikansk Netflix. Producenterne sælger kun deres programmer til dem i Danmark, der vil betale mest for at have rettighederne. Det betyder altså, at der ikke kun er forskel mellem Netflix fra USA og Danmark. Hvis du ser Netflix i Tyskland vil du også opdage en forskel!

amerikansk netflix

Og så må man heller ikke glemme den voldsomme konkurrence. Netflix har 128 millioner brugere til dags dato, men det er ikke den eneste streamingservice på markedet. Det kan betyde, at en film ikke tilgængelig i dit land, fordi en konkurrent allerede har købt de eksklusive rettigheder. Og konkurrencen er ikke til at kimse af med seriøse giganter som Amazon Video (85,3 millioner brugere) og Hulu (32 millioner brugere), der konkurrerer om det bedste indhold til deres egne brugere.

Det kan være svært at forestille sig, hvor dyrt, det ville være, hvis man skulle eje alle rettigheder til alt indhold i alle lande. Det ville stort set være umuligt. Derfor fokuserer Netflix på deres hjemmemarked og største marked: De Forenede Stater. Derfor har du et mindre udvalg i Danmark sammenlignet med Netflix amerikansk, altså når du vil se amerikansk Netflix, og det giver begrænset adgang til amerikansk Netflix.

Prøv så også at forestille dig, hvis du skulle abonnere på alle streamingplatforme for at se dine yndlingsfilm og -serier. Det ville koste en herregård. Det ville ende med at blive alt for dyrt. Og derfor kan du ikke få adgang til amerikansk Netflix.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af april 2024

Hvordan ser jeg amerikansk Netflix i Danmark?

Før du får at vide, hvordan du får adgang til Netflix USA i Danmark, så lad os først se på, hvordan det overhovedet er muligt. hvad der gør det muligt. Du vil have din løsning til at få adgang til Netflix USA i Danmark om få minutter. Eller sekunder, hvis du hurtigt skimmer videre gennem artiklen. Spoiler alarm: Amerikansk Netflix VPN!

se amerikansk netflix

Tutorial: Hvordan får man amerikansk Netflix gratis

Som afslutning på denne artikel, om hvordan ser Netflix amerikansk i Danmark, har vi forberedt en slags trin-for-trin-guide. Det er en tilgang, der passer til de fleste VPN-udbyder, da processen godt kan ligne hinanden. Så du kan roligt følge disse trin. Og vær velkommen til at sende os en besked, hvis du har spørgsmål.

Trin for trin

  1. Tænd din computer (den havde du nok set komme)
  2. Vælg at se amerikansk Netflix fra en VPN fra listen ovenfor: ExpressVPN
  3. Klik på den orange knap for at få adgang til VPN-hjemmeside og få de nyeste kampagner
  4. Tilmeld dig en konto og abonner på tjenesten
  5. Download, installer og start VPN-appen (det er ret enkelt)
  6. I softwaren skal du vælge en server i USA, altså en amerikansk VPN – meget vigtig!
  7. Klik på Connect-knappen og skift til amerikansk netflix
  8. Gå til Netflix-siden eller -app, opdatér siden i din browser, færdig!

Hvilken VPN skal jeg vælge for at se Netflix amerikansk

Dette er jo det helst store spørgsmål, hvis du gerne vil vide, hvordan du får adgang til amerikansk Netflix USA i Danmark. Her vil vi forsøge at give dig vores bedste svar på, hvad du bør gøre, og hvordan du kan finde en ordentlig VPN, der hjælper dit skift til at se amerikansk Netflix.

Vores udvalgte VPN nedenfor lever alle op til disse kriterier: bedste VPN til Netflix. Efterhånden en VPN-forbindelse udvikler sig, så ændrere deres placering sig jo også. Nogle VPN stiger og andre falder. Men alle VPN-tjenesterne i denne liste giver dig mulighed for at få adgang til at se  amerikansk Netflix VPN og derfor kan du se Netflix amerikansk i Danmark. Det er der ingen tvivl om. Og det er både på dit smart tv, smartphone eller tablet.

Bedste Valg 1 Express VPN | Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost VPN | Anmeldelse 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2024
9.4
4 IPVanish VPN | Anmeldelse 2024
9.2
5 NordVPN | Anmeldelse 2024
9

Ulemper ved gratis vpn tjenester:

Når der er så mange gode bivirkninger ved at bruge en VPN-tjeneste, er det måske fristende at benytte en gratis VPN. Dette kan dog på ingen måde anbefales. Gratis VPN-tjenester er ofte fyldt med reklamer, har væsentligt dårligere hastigheder og mangelfuldt sikkerhedsniveau. De fleste gratis VPN tjenester udbyder kun et begrænset antal af servere, hvorfor deres hastighed ofte er meget begrænset. Det kan derfor være svært at bruge din VPN imens du gamer eller streamer – og hvad er den så værd, når du vil have adgang til amerikansk Netflix?

Sikkerhedsmæssigt kan en gratis VPN-tjeneste heller ikke anbefales. Et kendt udtryk går på, at hvis du ikke betaler for en service, så er du selv det som sælges. Kort forklaret vil det altså sige, at når du ikke betaler for din VPN, er der overhængende risiko for, at denne VPN tjener penge på at sælge dine oplysninger. Plus, du er ikke garanteret adgang til amerikansk Netflix.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af april 2024

Fordelene ved en VPN

Indholdsbegrænsninger og geolokalisering af din enhed

Som vi nævnte før, så er der geografiske begrænsninger for deres indhold på grund af de kontrakter, som Netflix har med producenterne af indholdet. Afhængigt af dit land har du kun adgang til bestemte tv-serier og -programmer. Men hvordan kan en hjemmeside eller onlinetjeneste vide, hvor du befinder dig? Med din enheds IP-adresse. Faktisk har hver enhed, der er forbundet til internettet, tilknyttet en IP-adresse. Og hvert land ejer en række IP-adresser til de lokale brugere.

Når du bruger en VPN, sørger du ikke blot for, at ondsindede mørkemænd og andre utilsigtede agenter får dine informationer. Du sikrer også din egen datasikkerhed, da VPN-tjenesten gør det langt sværere for disse at finde frem til hvem du er, og hvad du laver. VPN-tjenester giver dig altså netop det ekstra sikkerheds niveau, som kan gøre det store udslag.

Disse sikkerheds forhold, som en VPN-tjeneste kan hjælpe med, giver dig desuden adgang til geoblokeret indhold fra streamingtjenester. Når du aktiverer din VPN fra en anden server, end din vanlige, kan du eksempelvis få adgang til de engelske landes Netflix, Hulu mm.’s indehold. Du får de facto en ekstra streamingtjenestes værd af indhold, uden at skulle betale for ekstra tjenester.

adgang til amerikansk netflix

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af april 2024

Konklusion: Hvordan kan man se amerikansk Netflix

Vi håber, at vi har vist, hvordan du kan få adgang til at se amerikansk Netflix i Danmark. Grundlæggende handler det om at anskaffe sig en god VPN – her anbefaler vi ExpressVPN. Når du bruger en VPN, får du ikke blot adgang til amerikansk indhold. Du øger også din egen online sikkerhed betydeligt, hvilket er en god ting i disse tider, hvor ondsindede mørkemænd truer din data hver dag. Men ikke alle VPN tjenester er lige gode. Derfor skal du sikre dig, at den VPN, som du udvælger, tjener netop det mål, som du ønsker. Derfor bør du holde dig fra gratis VPN tjenester, da de ofte er voldsomt ringere end de betalte VPN tjenester, og ofte udgør en reel sikkerhedsrisiko for dig og din data.

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk