Norton 360 Anmeldelse i 2024

norton antivirus

Du har sikkert hørt om Norton sikkerhed produkter, men har du nogensinde sat dig ind i tjenestens detaljer? I denne anmeldelse vil jeg vise dig det gode med det dårlige, når det kommer til norton virusbeskyttelse. Et godt antivirusprogram er essentielt for, at holde dine enheder sikre og beskytte dig imod sikkerhedsbrud, der kan resultere i, at din data bliver solgt til mørkemænd i cyberspace. Jeg har testet norton virusbeskyttelse ud fra følgende parametre: prisning, sikkerhed, ydeevne, features, kompatibilitet, kundeservice og i sammenligning med andre antivirus-software. Det er derfor mit håb at denne anmeldelse vil hjælpe dig i dine overvejelser omkring Antivirus Norton 360.

Få Norton 360 her
Norton 360 - det bedste antivirusprogram der er

Norton 360 tilbyder 100% detektion af malware, og efter vores tests kan vi sige, at de lever op til deres løfte.

Overblik

Norton blev grundlagt i 1991 af NortonLifeLock. Programmet var udviklet af Peter Norton i samarbejde med Symatecs antivirus-afdeling. De mange sikkerhedsproblemer hos PC i starten af 90’erne gav grobund for et softwareprogram der sikrede brugernes sikkerhed, og dermed var markedet for norton virusbeskyttelse lagt. NortonLifeLocks erklærede mål er at hjælpe brugere globalt til sikkert internet. Dette gør de eksempelvis ved at tilbyde deres norton sikkerhed produkter til betalende kunder.

norton sikkerhed

Køber man et Norton sikkerhed produkt vil man kunne vælge imellem flere pakker, der hver især understøtter forskellige features indenfor virusbeskyttelse. Disse vil blive gennemgået i detaljer nedenfor, men grundlæggende kan man forvente: antivirus-software, Cloudbackup af PC, Firewall til PC og Mac og Password Manager. Er man interesseret i mere end blot basispakken kan man desuden få adgang til: forældrestyring, skoletilstand, sikker VPN, SafeCam til PC og Dark Web monitorering.

Vi anbefaler Norton 360. Det mest præcise antivirus-software på markedet. Øg din sikkerhed betydeligt med Norton 360.

Norton Antivirus pris

Norton virusbeskyttelse har været en spiller på antivirus-markedet i lang tid. Det er et af det mere veletablerede softwareprodukter, og grundet deres mål om at nå et globalt publikum, findes der forskellige udgaver af tjenesten, som man kan tilkøbe. Generelt er prisen ikke overvældende.

norton virusbeskyttelse

Basispakken

Norton Sikkerhed har en overraskende grundig basispakke der inkluderer dækning af én enhed, antivirussoftware, 10GB cloud backup, firewall, Password Manager, VPN og PC SafeCam. Basispakken inkluderer dog ikke forældrekontrol og Cloud-lagringen er temmelig begrænset. Antivirus Norton 360 basispakke er dog formidabel til brugeren der blot ønsker at have sin PC beskyttet imod Malware.

Deluxepakken

Indeholder derimod alle de samme features som basispakken og tilføjer derudover dækning på fem enheder samt 50GB Cloud-opbevaring. Derudover er forældrekontrol-funktionen tilføjet denne pakke. Denne pakke er derfor eminent, hvis man som bruger har behov for at beskytte større mængder af data imod, eksempelvis, ransomware, eller til familien der har behov for forældrekontrol med børnenes online færden.

Premiumpakken

Indeholder de samme features som deluxepakken, men tilføjer yderligere data på Cloud-opbevaring, op til 75GB, og giver dækning på 10 enheder. Premiumpakken er derfor perfekt til store familier, der ønsker Norton virusbeskyttelse på adskillige enheder.

Norton virusbeskyttelse tilbyder 60 dages refusions-garanti, hvis servicen ikke lever op til dine forventninger. Dette er en forholdsvis lang prøveperiode sammenlignet med konkurrenterne til virusskydd norton 360. Vælger man at opsige sit abonnement indenfor 60-dages perioden kan man forvente god service og pengene tilbage på ens konto indenfor en uge.

Få Norton 360 her

Opsummering

KARAKTERISTISKA VÆRDI
Tilgængelige udgaver Norton 360 Standard, Norton 360 Deluxe, Norton 360 Premium
Multi-login Fra 1-∞ enheder
Understøttede enheder Windows, macOS, Android, iOS
Pengene tilbage-garanti I 60 dage
Prisen starter fra 39,99 $ (3,33 pr. måned)
Gratis plan Ikke tilgængelig

Sikkerhed

Da jeg afprøvede basispakken, Norton 360 Deluxe og Norton 360 Premium blev jeg blæst bagover af sikkerhedsniveauet. Norton virusbeskyttelse lever op til det reklamerede sikkerheds-niveau og fangede ikke blot alle de malwares jeg smed efter det, men havde også en forholdsvis kort scan-tid – det tog cirka 40 minutter på min PC, at scanne hele min harddisk. Norton virusbeskyttelse tilbyder ikke blot almindelige virusscanninger, men også realtidsscanninger der holder dine enheder fri for malware. Af forskellige scanningsmetoder findes der: Hurtig-scanning, tilpasset scanning og Norton insight. Derudover kan man planlægge faste scanningstidspunkter på sine enheder, så du ikke bliver stoppet midt i dit arbejde på grund af en scanning.

Ydeevne

Norton virusbeskyttelse klarede sig perfekt i den Windows-udgave, hvor jeg testede softwaren. Jeg testede hvor hurtigt hjemmesider loadede, filer blev hentet og applikationer blev installeret med og uden antivirus Norton 360 slået til. Norton hævder selv at brugere maksimalt vil opleve et fald i ydeevne på 10% under scanning, og jeg kan konkludere ud fra mine egne tests, at dette er korrekt. Efter at have gjort alt i min magt for at belaste Norton antivirus programmet oplevede jeg kun en nedgang på højest 8%. Et fald på 8% er ubetydeligt for den almene bruger, og medmindre du arbejder med enorme datamængder, vil dette være ubetydeligt for dit daglige arbejde.

antivirus norton 360

Kom i gang

Designmæssigt er Antivirus Norton 360 enormt flot. Det er tydeligt at se, hvordan der er brugt ressourcer på at gøre softwaren brugervenlig, for selv de mindst it-kyndige brugere. Du downloader blot installationsfilen, som passer til dit styresystem, kører installationen og lader Norton 360 køre i baggrunden af din PC. Efter installationen af Antivirus Norton 360 får du valget mellem to brugerflader: My Norton og Classic. My Norton fungerer som startskærmen for programmet, hvor du kan få adgang til Nortons forskellige features. Fra Classic-menuen får du mulighed for at lave virusscanninger, sikkerhedskopiere data og anvende optimeringsværktøjerne. Hele Norton-softwaren findes på dansk, hvilket kun bidrager til den positive oplevelse. Der er virkeligt kredset om brugervenligheden, for selv de ikke tekniske kyndige brugere. Det skal desuden nævnes, at der også findes værktøjet Norton Mobil, som giver dig mulighed for at anvende Antivirus Norton 360 på dine mobile enheder.

Andre features

De fleste af de features der følger med Norton antivirus er allerede nævnt. Jeg vil dog kort fremhæve muligheden for at installere Norton Sikker Internet-værktøjet til din browser. Med dette værktøj vil du blive vejledt i realtime, hvorvidt de sider, som du besøger, er sikre eller ej. Ønsker du at tilgå en potentiel farlig side, kan du dog slå Isolations Modus til. Her vil Antivirus Norton 360 isolerer det farlige indhold på siden, således at du ikke rammes af malware. Af de andre valgbare features kan nævnes: VPN, Firewall, Dark Web monitorering, Cloud-backup, Password Manager, Forældrekontrol, Privatovervågning og enhedsoptimering.

Brugervenlighed

Antivirus Norton 360 er enormt intuitivt at bruge. Menuerne viser klart og tydeligt, hvor du kan finde de forskellige features. Designet er gennemarbejdet og indeholder ingen fejl. Selve softwaren har en imponerende hastighed. Kort sagt: Norton Sikkerhed kan bruges af alle. Om du er IT-novice eller superbruger giver Antivirus Norton 360 dig alle redskaber til at holde dine enheder sikre i et let anvendeligt format.

norton security

Kompatibilitet

Norton 360 kan bruges på de mest kendte styresystemer: Windows, MacOS og Linux. Derudover kan Norton Sikkerhed anvendes på smartphones med de gængse systemer: Android, iOS. Softwaren understøtter desuden webbrowserne Chrome, Firefox, Edge, Brave og Opera mm.

Kundeservice

Når du får brug for support til dit Norton sikkerhed produkt er der adskillige kanaler, som du kan få hjælp fra. Antivirus Norton 36o tilbyder kundesupport via telefon, livechat og e-mail. Igen er brugeroplevelsen prioriteret højt her, da Norton virusbeskyttelse tilbyder support på dansk, engelsk, tysk, arabisk, mandarin, hollandsk og tyrkisk. Telefontjenesten er selvsagt kun åbent i åbningstiderne, hvorimod Livechatten tilbyder support 24/7. Kundeservice-agenterne hos Norton er altid yderst kompetente og villige til at hjælpe, hvilket gør at jeg, alene på kundeoplevelsen varmt kan anbefale Norton sikkerhed produkter. Udover dette tilbyder Norton Antivirus også en FAQ på deres website.

Få Norton 360 her

Sammenligning

Efter at have sammenlignet Norton Antivirus tilbud med McAfees antivirusprogram står det klart at Norton Antivirus har langt flere features, bedre kundesupport og giver en generel bedre værdi for pengene. Med hensyn til at detektere malware er McAfee marginalt bedre, men eftersom Antivirus Norton 360 vinder på alle andre parametre, ville jeg klart anbefale Norton fremfor McAfee.

Sammenligner man Norton Antivirus med Malwarebytes er det også beskyttelsesgraden der adskiller de to. Norton Antivirus lover 100% detektion af malware, hvorimod Malwarebytes lover 90%. Malwarebyte er billigere og mere simpel end Norton Antivirus, men ønsker man maksimal beskyttelse skal man anvende Norton sikkerhed.

Konklusion

Norton Antivirus tilbyder den Norton sikkerhed, som man forventer af så stor en spiller på markedet. Norton Antivirus tilbyder ikke blot et væld af features, der kan øge brugernes sikkerhed. Men også en brugervenlighed og kundeservice der er blandt de bedste – hvis ikke den bedste – blandt alle antivirus-software på markedet. Prisen er ganske vist i den høje ende, sammenlignet med nogle af konkurrenterne, men de ekstra features og garantien for 100% malware-opsporing gør, at jeg varmt kan anbefale dette produkt. Derudover tilbyder Norton Security 60-dages returret, hvis produktet ikke lever op til dine forventninger. Kort sagt: ønsker du et antivirusprogram med et væld af muligheder, som tilbyder garanti på 100% detektering af malware, så er Norton Antivirus klart et produkt for dig.

8.8 Total Score
Gennemsnitlig Score

Privatliv og sikkerhed
10
Funktioner
9.5
Kundeservice
10
Pris
7
Brugervenlighed
9
FORDEL
  • Hurtige scanninger der detekterer alle trusler.
  • Mange features.
  • Ekstremt brugervenligt.
  • God kundeservice.
ULEMPE
  • Et af de dyrere antivirus-softwares.
  • De mange features kan virke overvældende for begyndere.
morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk