Surfshark Antivirus: Er den noget værd i 2024?

Surfshark-Antivirus

Hvis du undrer dig, er Surfshark antivirus værd at prøve? I denne artikel vil vi give en grundig anmeldelse af Surfshark Antivirus, der er en af de absolutte bedste på markedet lige nu.

FÅ TILBUD HER
Antivirus Surfshark er helt genialt

Antivirus Surfshark tilbyder et enormt højt niveau af beskyttelse. Derudover får du en meget kapabel pakke af tillægstjenester, der virkelig kan gøre din færden på internettet meget mere sikker

Sidst opdateret den: 21. juli 2024

Overblik: Surfshark Anmeldelse

Surfshark er mest kendt for deres VPN tjeneste. Denne blev første gang udgivet i 2018 af det hollandske firma, Surfshark. Igennem årene har Surfshark fået etableret sig selv, som et af de absolut bedste sikkerhedssoftwares på markedet, og derfor er det meget nærliggende, at de nu har valgt at udvikle og distribuere en antivirussoftware.

Pris

Surfshark Antivirus Pris

Antivirus Surfshark kan fås i tre forskellige planer, som alle giver adgang til antivirussoftwaren. Du kan enten vælge at betale månedligt, årligt, eller hvert andet år. Her er det naturligvis den to-årige plan, der er langt den billigste. I modsætning til mange andre sikkerhedssoftwares, er der ingen forskel i de tre planer, andet end prisen.

Når du har besluttet dig for planen, kan du vælge at spille via kreditkort, PayPal, Google Play, Amazon Play eller endda med Cryptocurrency.

Derudover tilbyder Surfshark antivirus 30 dages pengene-tilbage-garanti.

Prøv Surfshark Antivirus nu

Opsummering: Surfshark antivirus review

KARAKTERISTISKA VÆRDI
Tilgængelige udgaver Surfshark One
Multi-login Fra 5 enheder
Understøttede enheder Windows, macOS, Android
Pengene tilbage-garanti I 30 dage
Prisen starter fra 90,48 $ (3,48 pr. måned)
Gratis plan Ikke tilgængelig

Sikkerhed

Surfshark er ret godt med, når det kommer til sikkerhedsniveauet. Dette gælder, hvad enten du bruger Antivirus Surfshark på Mac, Windows eller Android. Dermed ikke sagt, at Surfshark skubber sine konkurrenter væk på dette punkt. Der er nok snarere tale om, at Surfshark følger ret godt med sine konkurrenter.

Virusscanning

Antivirus Surfshark har en meget effektiv virusscanner, der i adskillige tests har haft særdeles gode resultater. Surfshark har altså ingen problemer med at finde ondsindet malware på dine enheder, og tilbyder let og elegant, at du kan fjerne disse ondartede elementer fra dine enheder. På den måde kan du hurtigt blive sikker igen.

Surfshark Antivirus Virusscanning

Realtids beskyttelse

Der har i længere tid været noget knas med Antivirus Surfshark realtidsbeskyttelse. Dette har betydet, at der har været problemer med at benytte dette på andet end android. På det seneste, er der dog kommet mere fokus på Windows og macOS, hvilket betyder, at de nu også kan bruge realtidsbeskyttelse.

Ydelse

Det er almen kendt, at antivirusprogrammer sløver ydelsen af en enhed. Dette sker naturligvis også med Surfshark, men kun i meget lille grad. Sammenlignet med nogle af de mere billige konkurrenter, er Surfshark et langt bedre alternativ. Hvis ikke andet, så i hvert fald på grund af den manglende påvirkning af enhedernes ydeevne.

Prøv Surfshark Antivirus nu

Kom i gang

Det er dejligt nemt at downloade og installere Antivirus Surfshark. Du skal blot gå til Surfsharks hjemmeside, hvorefter du navigerer over til ”Få Surfshark Antivirus.” Her skal du vælge en plan, vælge betalingsmetode og gennemføre betalingen. Herefter går du til VPN-menuen på toppen af siden.

Her vælger du “Applications”. Du bør nu være på en side, hvor du kan downloade Surfshark Antivirus, og herefter følger du bare den lokale guide, for at få antivirus softwaren hentet ned på din enhed.

Andre tjenester: Antivirus Surfshark review

Noget af det, som vi altid kigger på, når vi anmelder en sikkerhedstjeneste er tillægstjenesterne. De giver nemlig et ret godt billede af, hvor meget overskud der har været i forbindelse med udviklingen af antivirussen. Hos Surfshark er der heldigvis masser af tillægstjenester, hvilket vidner om et stort overskud hos udvikleren. Hos Antivirus Surfshark ser vi ikke specielt mange tillægstjenester.

Til gengæld er der virkelig kvalitet i de tillægstjenester, som vi finder hos Surfshark. Deres VPN behøver vi vel nærmest ikke at beskrive her, eftersom den er verdenskendt. Men både deres søgemaskineoptimering og privatlivsovervågning er blandt nogle af de absolut bedste i verden. Dette er blot én ud af mange grunde til, at vi er meget hyped over Antivirus Surfshark her på redaktionen.

VPN

Surfshark er nok mere kendt for deres VPN, end for deres antivirusprogram. Derfor kan du vide dig sikker på, at den VPN, som der bliver tilbudt sammen med antivirussoftwaren, er blandt de absolut bedste i verden. Denne VPN ligger dermed blandt de bedste i verden, og er et rigtigt godt argument for at vælge Surfsharks antivirus. Du kan læse meget mere om Surfsharks VPN.

Surfshark Antivirus interface

Surfshark Search

Surfshark Antivirus tilbyder deres ”Surfshark Search”, der giver dig mulighed for at anvende en søgemaskine, der ikke logger al din data. Det er nemlig almindelig kendt, at dette foregår i stor stil hos Google, og derfor kan det være ønskværdigt at undgå Google, hvis du vil bevare din anonymitet på internettet. Ellers kan du anvende Surfshark Search, der tilbyder en søgemaskine, som ikke logger din data.

Incogni

Surfshark har også deres Incogni-tillægstjeneste, der er et genialt redskab for os, der ikke ønsker at få blæst vores data ud til alle mulige mørkemænd på internettet. Grundlæggende kontakter Incogni de udbydere, som har beholdt din data, og beder dem om at slette denne data fra deres databaser. På den måde kan du være sikker på, at din data ikke havner de forkerte steder.

Privatlivs Overvågning

Surfshark antivirus har en alarmfunktion, der giver dig mulighed for at holde øje med, hvor din data befinder sig, og hvad den bliver brugt til. Du kan derfor nemt og hurtigt se, hvor nogen forsøger at misbruge din data, eller at der er uønsket aktivitet med din data. Her kan du altså holde styr på både dine e-mail adresser, dine kreditkort og dine id-kort.

Prøv Surfshark Antivirus nu

Brugervenlighed

Surfshark er naturligvis dejligt let at navigere rundt i. Dette skal nok hænge sammen med, at Surfshark længe har været på markedet med deres VPN, og nu er kommet med en antivirus. Du kan derfor forvente et højt niveau af gennemskuelighed, når du arbejder dig igennem softwaren.

Og du behøver ikke være bange for at havne i trælse blindgyder, hvor du ikke kan anvende netop den tillægstjeneste, som du havde sat næsen op efter at afprøve.

Surfshark Antivirus Brugervenlighed

Kompatibilitet

Surfshark Antivirus er både tilgængelig på macOS, Windows, Android og iOS. Det er derfor ret let at gå til, og bør appellere til stort set alle brugere af de almindelige kendte styresystemer. Du kan også godt anvende Surfshark både med en mobil enhed og en stationær enhed. Som beskrevet ovenfor var der nogle problemer i starten med alle andre en android-udgaven.

Disse problemer lader dog til at være løst nu. Det har faktisk vist sig her på det seneste, at Surfshark har udvidet yderligere, og inkluderet Linux i deres pakke. Derudover kan du bruge mange af de gængse browsere til Surfshark, såsom Chrome, Firefox, Edge, Brave, Opera og mange andre.

Dette er særligt anvendeligt, når du ikke ønsker at installere en app på din enhed, men blot vil køre det hele via din browser.

Kundeservice

SurfShark antivirus har en kæmpe vidensbase fra deres VPN tjeneste til at kunne betjen deres kunder med den nødvendige ekspertise. Der findes en FAQ vidensbase, som er ret mager. Vi tænker dog, at denne med tiden vil blive særdeles nyttig for alle de små spørgsmål, som en stor del af kundebasen vil støde på.

Til gengæld er deres e-mail adresse og live chat virkelig god. Her er der mulighed for at stille alle de detaljerede og partikulære spørgsmål, som der måtte dukke op undervej.

Prøv Surfshark Antivirus nu

Sammenligning

Surfshark Antivirus vs Malwarebytes

Malwarebytes er bedre end Surfshark Antivirus anmeldelser, når det kommer til online sikkerhed. Surfshark Antivirus har derimod en lavere pris og mindre indflydelse på din CPU.

Surfshark Antivirus vs McAfee

Surfshark Antivirusog McAfee har hver deres problemer, men kan begge anbefales til alle enheder. McAfee har dog været bedre i eksterne tests i at spore malware.

Surfshark Antivirus vs Norton 360

Begge antivirus-softwares er stærke, men Norton 360 er dog en smule bedre. Selvom Surfshark Antivirus er intuitiv, så slår Norton 360 altså Surfshark Antivirus på brugerfladen, samt har lavere effekt på din CPU.

Konklusion

Som vi forhåbentligt har vist ovenfor, så er der mange gode argumenter for at læse denne Surfshark antivirus anmeldelse. Selve antivirussen er ganske hæderlig, og har de elementer, som vi ville forvente af enhver anden antivirussoftware. Omvendt, så har Surfshark en af de absolut bedste VPN tjenester, og dette nyder deres antivirussoftware godt af.

Man får nemlig lyst til at støtte Surfsharks antivirus, når man ved, hvad der potentielt er i vente med hensyn til kvalitet. Under alle omstændigheder er Surfshark Antivirus et godt antivirus.

Men sammenlignet med konkurrenten med mere funktion til malware-beskyttelsen, anbefaler vi stærkt Malwarebytes, da vi har testet produktet.

Surfshark Antivirus
8 Total Score
Surfshark Antivirus Anmeldelse 2024

Privatliv og sikkerhed
9
Karakteristika
7
Kundeservice
9
Pris
8.5
Brugervenlighed
8
FORDEL
  • Konkurrencedygtig pris
  • Super hurtig med lav effekt på ydeevne
  • Genial VPN
  • Stor kompatibilitet med styresystemer
  • Imponerende kundeservice
ULEMPE
  • Der kan være lag, når man ser Netflix
  • Ikke særlig stærk på sociale medier
morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk