Avast Antivirus Anmeldelse 2024 Er det sikkert og prisen værd?

Antivirus Avast

På et marked, hvor der efterhånden findes en overflod af forskellige tjenester, er spørgsmålet, hvorvidt Antivirus Avast formår at bevare sin placering blandt de bedste. I denne anmeldelse vil vi gennemgå anmeldelser I dybden. Så hvis du vil læse en Avast anmeldelse, så læs videre her.

FÅ TILBUD HER
Avast Antivirus er stadig en af markedets bedste - SPAR 43%

Avast Antivirus tilbyder et meget højt sikkerhedsniveau til forholdsvis billige penge, sammenlignet med konkurrenterne. Derudover er softwaren enormt intuitiv, og kan anvendes af alt fra nybegyndere til IT-genier med 30 dages returret

Sidst opdateret den: 9. juni 2024

Avast antivirus software Overblik

Avast blev udgivet i 2010’erne, og har siden da været blandt de bedste på antivirus-markedet. Antivirus Avast blev udviklet af Avast Software s.r.o., der er et tjekkisk multinationalt softwarefirma. Avast har månedligt mere end 425 millioner aktive bruger, hvilket attesterer til tjenestens vigtige placering blandt de mange antivirus softwares på markedet.

Avast Pris

Avast Antivirus Pris

Antivirus Avast har flere forskellige muligheder, når det kommer til pris. De har både en gratisversion, en premiumversion og en ultimativ version. Den bedste af de tre er helt klart premiumversionen, der har mange gode tillægstjenester og et højt sikkerhedsniveau. Prisen går fra 0kr/år for gratisversionen, 299kr/år for premiumversionen og 449kr/år for den ultimative version.

PRØV AVAST ANTIVIRUS HER

Opsummering

KARAKTERISTISKA VÆRDI
Tilgængelige udgaver Avast One Essential, Avast One, Premium Security
Multi-login Fra ="1-10" enheder
Understøttede enheder Windows, macOS, Android, iOS
Pengene tilbage-garanti I 30 dage
Prisen starter fra 50,28 $ (4,19 pr. måned)
Gratis plan Ikke tilgængelig

Sikkerhed

Avast anmeldelser klarer sig generelt godt i tests, og derfor har mange valgt dem, som deres foretrukne antivirus. I anmeldelser har de et meget kraftigt antivirusprogram, der kan hjælpe dig imod virus, spyware, malware og phishing. Du kan både blive beskyttet på websteder, din e-mail og på din lokale PC. De konstante scanninger betyder, at du altid er i sikkerhed.

Virusscanner

Vi fandt ud af, at Antivirus Avast sporede omkring 99,8% af alle malwareangreb. Selv de ondeste malwares fik ikke en fod indenfor, så længe vi benyttede Avast anmeldelser. Selvom procenten ikke er 100%, så er det alligevel et imponerende tal, når man tænker på, hvor kringlede moderne malware kan være. Der var selvfølgelig også visse falske positive, hvilket må påregnes, når man benytter en antivirus. På dette punkt faldt Antivirus Avast indenfor normalen.

Avast Virusscanner

Realtidsbeskyttelse

Du tilbydes flere forskellige scanningstyper. En af disse er deres realtidsbeskyttelse. Her formåede vi i Avast Anmeldelser at spore 100% af alle malwareforsøg. Dette er helt fantastisk, da branchegennemsnittet ligger på 98% – Avast er altså 2% over gennemsnittet på dette punkt! Her var vi meget imponerede.

Ydelse

Det vil selvfølgelig altid koste lidt på din enheds ydeevne, når du scanner for virus under brug. Det samme gør sig naturligvis gældende i Avast Anmeldelser. Av Avast klarede sig uheldigvis markant værre end konkurrenterne, og derfor skal du nok kraftigt overveje om det er valget for dig, hvis du ønsker så tæt på 100% ydeevne, selvom du scanner din enhed imens du bruger den.

Kom i gang

Brugsmæssigt er Avast av anmeldelser ret lækker. De har et smart design, der er dejligt intuitivt, selv for den mindst IT-kyndige bruger. Dertil er der tilpas mange tillægstjenester til, at selv garvede IT-brugere, vil kunne finde noget til deres smag.

Installationen af Avast  anmeldelser forløber også dejligt nemt, og kan klares på få minutter med kun et par klik. Du skriver dig simpelthen bare op til produktet, downloader, følger installationsguiden og så er du kørende. Hvis du ønsker at skifte til præmium, kan du gøre det via Min Side.

PRØV AVAST ANTIVIRUS HER

Andre tillægstjenester

Selvom det ikke er et decideret krav fra vores side, at en antivirus software skal have mange og indviklede tillægstjenester, så beviser deres eksistens, at firmaet bag har haft overskud. Avast har disse tillægstjenester, hvilket viser os, at der bliver keeret for kunderne. Nedenfor vil vi gennemgå dem en lille smule mere i dybden.

Firewall

Deres Firewall klarer alt hvad den skal, og er derfor tilfredsstillende. Via Avast anmeldelser Firewall kan du få kontrol over al din information på internettet, og i hvilke hænder det havner.

Derudover får du også komplet kontrol med alt, hvad der hentes ned på din enhed. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser, da Firewall’en altid griber suspekte emner, og beder dig tage stilling til dem, før de ødelægger noget på din enhed.

Avast Antivirus Firewall tillægstjenester

Ransomware skjold

Antivirus Avast har et Ransomware skjold som en central del af deres sikkerhedspakke. Ransomwareskjoldet sporer filer og mapper, som du ofte benytter. Sker der noget mistænkeligt, så slår skjoldet til, og kryptere din data førend de ondsindede mørkemænd kan nå at opkræve løsesum for din data.

VPN

Antivirus Avast har en VPN, som en del af deres sikkerhedspakke. Det er helt genialt, at man har valgt at samle så mange sikkerhedstjenester, som muligt, i én. Det formindsker behovet for mange forskellige softwares til at hævde din online datasikkerhed. Selve VPN’en er ikke lige så god, som eksempelvis ExpressVPN. Men ikke desto mindre, er den bedre, end diverse gratis VPN tjenester, som folk har tendens til at opsøge som alternativ til de dyre VPN’er.

Password Manager

Avast av anmeldelser har naturligvis en Password Manager. Det er en fantastisk tillægstjeneste, der er fuldstændig uundværlig, når man ønsker at hævde sin online sikkerhed. Det bevirker desuden, at du ikke behøver at købe dyre Password Managers ved siden af Avast Anmeldelser, for at kunne holde styr på dine logins.

Avast Antivirus Password Manager tillægstjenester

Forældrekontrol

Avast Anmeldelser har mange forskellige tillægstjenester, men forældrekontrol er desværre ikke en af dem. Vi skal ikke kunne sige, hvorfor av Avast har fravalgt denne funktion, men det kan eventuelt pege på, at man ønsker en yngre brugerflade eller en noget ældre brugerflade. Det er dog noget, der trækker ned i vores vurdering af antivirus-softwaren.

Privatlivsovervågning

Eftersom næsten alle enheder er udstyret med et eller andet kamera, er du altid i fare for, at blive fotograferet og få solgt dine billeder til ondsindede mørkemænd. Dette har Avast Anmeldelser sat en stopper for med deres webcamblokeringsværktøj. Her vælger du simpelthen selv, hvilke typer af programmer, som må få adgang til dine webcams. På den måde har du langt større kontrol over, hvem der kigger med og hvornår.

Enhedsoptimering

Enhedsoptimering er måske ikke den helt rigtige term for den makulator funktion, som Avast antivirus anmeldelser tilbyder sine kunder. Men ikke desto mindre, så gør denne makulatorfunktion, at du let kan rense ud i dine enheder, så personfølsomme oplysninger og data ikke falder i hænderne på de forkerte, hvis du vælger at sælge din enhed.

Avast Antivirus interface

Brugervenlighed

Som nævnt ovenfor er Avast Antivirus anmeldelser dejlig intuitiv. Den er helt klart skabt som et Windowsprodukt, hvilket gør, at den er lige så let at finde rundt i, som et hvilket som helst andet Windows program. Vi havde i hvert fald let ved at finde rundt i de mange funktioner. Installationsprocessen er ligeledes utrolig ligefrem, som skrevet ovenfor. Vi oplevede ingen problemer, da vi afprøvede softwaren

Avast Antivirus Kundeservice

Kompatibilitet

Antivirus Avast er tilgængelig på Windows, Mac, Android og iOS. Den servicerer dermed ikke de mere nicheprægede systemer, såsom Linux, men keerer mere for den mere almene bruger. Hvis du står med valget, vil vi dog anbefale dig Window-versionen, da den er mere intuitiv end Mac versionen.

Kundeservice

Vi havde forventet en bedre kundeserviceoplevelse hos en af markedet bedste antivirus softwares. Men her er Avastavast antivirus ret gennemsnitlig. Den letteste måde at få support på, er via deres livechat. Denne er åben hele døgnet, men tilbyder kun engelsk support. Har du problemer, der ikke behøver en hurtig løsning, kan du med fordel benytte deres onlinefora. Her kan du oprette en tråd med dit problem, og så vil hele fællesskabet kunne være behjælpelige. På den måde får du et langt mere kvalificeret svar, end via livechatten.

Sammenligninger

Ingen anmeldelse kan stå alene. Derfor har vi valgt at inkludere et par sammenligninger med Avast Antivirus anmeldelser konkurrenter. Vi har derfor valgt at sammenligne Avast med Norton, McAfee og Malwarebytes, der alle er absolut i top, når det kommer til online sikkerhed og brugervenlighed.

Avast Antivirus anmeldelser vs Norton

Malwarebytes er bedre end Avast Antivirus anmeldelser, når det kommer til online sikkerhed. Avast har derimod en lavere pris og mindre indflydelse på din CPU.

Avast Antivirus anmeldelser vs McAfee

Avast og McAfee har hver deres problemer, men kan begge anbefales til alle enheder. McAfee har dog været bedre i eksterne tests i at spore malware.

Avast Antivirus anmeldelser vs Malwarebytes

Begge antivirus-softwares er stærke, men Norton 360 er dog en smule bedre. Selvom Avast er intuitiv, så slår Malwarebytes altså Avast på brugerfladen, samt har lavere effekt på din CPU.

PRØV AVAST ANTIVIRUS HER

Konklusion

De mange forskellige antivirussoftwares på markedet kan gøre selv den mest IT-kyndige forvirret. Heldigvis er der visse antivirussoftwares, der er bedre end andre. Avast Antivirus har været i toppen i lang tid, og fortjener stadig at være der. Deres sikkerhedsniveau, tillægstjenester og brugerflade gør, at de fortjener dette. Avast er en smule billigere end sine konkurrenter, og har ikke helt samme niveau af sikkerhed, hvilket trækker lidt ned. Men hvis du gerne vil spare lidt penge, er Avast et rigtigt godt alternativ til de væsentligt dyrere konkurrenter.

Avast Antivirus
8.4 Total Score
Avast av

Privatliv og sikkerhed
6.5
Tillægstjenester
10
Kundeservice
8
Værdi for pengene
9
Brugervenlighed
9
FORDEL
  • Man betaler kun for det man bruger.
  • Har mange brugbare tillægstjenester.
  • Klarer sig godt i tests.
  • Virkelig brugervenlig.
ULEMPE
  • Man må betale for ekstra tillægstjenester.
  • Store planer er meget dyre.
  • Har før lækket brugerdata.
morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk