AVG AntiVirus Anmeldelse 2024

AVG antivirus

I en tidsalder, hvor vores enheder konstant er under pres fra ondsindede mørkemænd er det vigtigt at have et godt sikkerhedsnet. Der findes mange former for sikkerhedssoftwares, men det vigtigste må nok være antivirusprogrammerne. I denne artikel vil vi anmelde en af de helt gamle drenge, nemlig AVG Antivirus.

FÅ TILBUD HER
AVG Antivirus er en af de mest veletablerede titler på markedet

Med AVG Antivirus får du et virkelig solidt produkt. Køber du igennem dette link kan du desuden spare helt op til 43% på deres grundpakke

Sidst opdateret den: 21. juli 2024

AVG Antivirus dansk Overblik

AVG, eller Anti-Virus Guard, som det tidligere blev kaldt, blev etableret i 1992. AVG AV blev distribueret af Grisoft, nu AVG AV Technologies, der har hovedsæde i Tjekkiet. Lige siden AVG udkom med deres første antivirusprogram, er der sket løbende opdateringer på programfronten.

AVG Antivirus Pris

AVG Antivirus Pris

Prisen på AVG AV er til at håndtere. De har tre forskellige prismodeller, alt efter hvad dine behov er: AVG Antivirus gratis, AVG Internet Sikkerhed, AVG Pro. Der er selvfølgelig forskel på, hvad de forskellige prismodeller dækker – og gratisversionen er da også mere skrabet en ultimate-versionen, men alle har de helt grundlæggende features.

PRØV AVG ANTIVIRUS HER

Opsummering

KARAKTERISTISKA VÆRDI
Tilgængelige udgaver AVG Internet Security
Multi-login Fra ="1-10" enheder
Understøttede enheder Windows, macOS, Android, iOS
Pengene tilbage-garanti I 30 dage
Prisen starter fra 46,68 $ (3,89 pr. måned)
Gratis plan Ja

Video Anmeldelse

AVG Antivirus Anmeldelse Sikkerhed

Eftersom AVG AV har været på markedet siden 1992, må man også formode at sikkerhedsniveauet har holdt. Det har det heldigvis også. AVG AV har således gennemgået mange mange tests, der alle har påvist omkring 99% detektion af malwareangreb og fået dem stoppet i tide.

Virusscanninger

Som nævnt ovenfor, så sporer AVG AV i forskellige tests omkring 99% af alle malware-angreb, hvilket må siges at være rigtigt højt. Der tilbydes forskellige former for scanninger, alt efter hvad dit behov på dagen er.

 • Smartscanning, der scanner hele dit system.
 • Deepscanning, der også tager opbevarings og hukommelsesdrev med.
 • Mappescanning, der tjekker specifikke mapper.
 • Boot-time scanning tjekker, om din computer er optimeret under opstart.
 • USB/DVD scanning tjekker externe opkoblinger.
 • Ydeevnescanning tjekker alt i dit system, der har indflydelse på din enheds ydeevne.

Avast Antivirus Virusscanninger

Realtidsbeskyttelse

AVG AV tilbyder desuden også realtidsbeskyttelse. De benytter kunstig intelligens til at spore og identificere malware, som de kan enten blokere fra din enhed eller udrense. AVG antivirus realtidsbeskyttelse sporede omkring 99% af alle de malwareforsøg der blev kastet imod det i vores undersøgelser.

Ydelse

AVG Antivirus anmeldelse har ikke, som mange andre antivirus softwares, end tendens til at sløve din computer til et tempo, der er mere eller mindre ubrugeligt – og heldigvis for det! I vores tests så vi ingen nævneværdige ændringer i vores enheds ydeevne.

Kom i gang

Når du går til AVG Antivirus anmeldelse hjemmeside får du valget mellem, hvilken version af antivirus-softwaren, som du er mest interesseret i. Du skal derfor ikke hive betalingskortet frem, for at installere selve softwaren, hvilket er en ret god ting. Når du har hentet programmet, kan du altid skifte til en betalt plan, hvis du vil det. Selve installationen af programmet er ret smertefrit, så længe du bare holder dig til den brugervejledning, der vil løbe over din skærm.

AVG Antivirus interface

PRØV AVG ANTIVIRUS HER

Andre tillægstjenester

Vi er selvfølgelig altid interesseret i yderligere tillægstjenester. Det er nogle af disse, der skiller fårene fra bukkene, når det kommer til internetsikkerhed. Derfor har vi selvfølgeligt også kigget på AVG antivirus anmeldelse tillægstjenester, og giver her en kort oversigt.

Firewall

I den betalte version får du AVG Antivirus anmeldelse firewall. Den er faktisk fuldstændig fænomenal sammenlignet med firewalls hos konkurrenterne. Der er et væld af tilpasningsmuligheder her, så du kan styre præcis, hvordan din firewall skal agere, alt efter hvilket netværk du befinder dig på.

Webcam beskyttelse

En tillægstjeneste, som AVG Antivirus anmeldelse tilbyder, men som ikke ret mange af deres konkurrenter gør, er webcam beskyttelse. Denne lægger en ret streng blokade på dit webcam, så ondsindede mørkemænd ikke kan få adgang til webcam eller din mikrofon.

AVG Antivirus Andre tillægstjenester

Antityveri

AVG Antvirus anmeldelse har en tyverisikrings-feature til deres brugere, der også har AVG koblet op til deres mobile enhed. Her kan du kontrollere, hvilken data fremmede bør kunne tilgå på din mobile enhed, såfremt den en dag bliver stjålet. Dette er virkelig godt, da du altid selv vil kunne få adgang, men på den måde kan styre, hvordan andre ikke kan få adgang.

Dataskjold

AVG Antivirus anmeldelse dataskjold hjælper dig med at putte en særlig beskyttende kryptering ned over dine ømtålelige filer. På den måde kan du udvælge filer, der bærer en særlig sikkerhedsrisiko for dig, og lægge ekstra beskyttelse ned over dem. Det er virkelig brugbart, særligt hvis du arbejder eller indtaster personfølsomme oplysninger.

AntiTrack

AVG Antivirus anmeldelse antitrack er sat i verden for at skjule dine digitale fodspor. Idéen er virkelig god, og I den perfekte verden ville det betyde, at du ikke blev spammet med alverdens ligegyldige reklamer. Det er et ret godt værktøj til at bevare din anonymitet på internettet.

Privatlivs overvågning

Med AVG Antivirus anmeldelse Secure Browser får du et uvurdeligt værktøj til at browse anonymt på internettet. Denne feature tillader dig at browse uden at dit digitale fodspor kan spores, samtidig med at du bliver beskyttet imod ondsindet malware.

AVG Antivirus Privatlivs overvågning

Enhedsoptimering

Med AVG Cleaner får du et optimeringsværktøj, der virkelig er godt. Ved at aktivere Cleaner kan du fjerne dine caches, slette junkfiler, fjerne ligegyldige midlertidige systemfiler, rydde papirkurven og finde unødige duplikater. På den måde kan du altid holde din enhed ren og i topform.

PRØV AVG ANTIVIRUS HER

Brugervenlighed

Som nævnt med hensyn til installationsprocessen, så er AVG Antivirus virkelig brugervenlig. Deres interface er dejligt nemt at navigere rundt i, og selvom de har mange ekstra tillægstjenester, så kan man altid finde lige netop den tillægstjeneste, som man har brug for. Vi oplevede i hvert fald ingen trælse blindgyder, da vi testede dette produkt.

Kompatibilitet

AVG antivirus kan selvfølgelig benyttes på Windows, macOS, Android, iOS enheder. Det kan dog ikke anvendes på eksempelvis Linux, så vidt vi ved, og dette kan være lidt et problem, hvis man er mere af den gamle skole. På de mobile enheder kan AVG antivirus fungere både med AVG antivirus Android og iOS. De har faktisk oppet sig gevaldigt, så det næsten er de mobile styresystemer, hvor AVG antivirus fungerer bedst på!

AVG Antivirus anmeldelse

PRØV AVG ANTIVIRUS HER

Kundeservice

Vi var faktisk rimeligt imponeret over den kundeservice som AVG AV tilbyder sine kunder. Du får adgang til både et stort fora, hvor du kan finde svar på det meste, en dybdegående FAQ og en livechat. Vi skrev selvfølgelig til livechatten og fik en særdeles hjælpsom medarbejder på linjen, der kunne løse vores problem på ingen tid.

Sammenligning

AVG AV vs Norton

Begge antivirus softwares ligger helt i top med hensyn til opsporing af malware, phishingangreb og så videre. Derfor skal man snarere kigge på prisen, hvor AVG er en hel del billigere end Malwarebytes.

AVG AV vs McAfee Total Protection

Selvom begge er særdeles velkendte ansigter på sikkerhedsmarkedet, og selvom at de umiddelbart kan ligne hinanden meget, så er McAfee alligevel lige en tand bedre end AVG. De er i hvert fald bedre til at bevare computerens ydeevne samtidig med at de scanner efter malware og lignende.

AVG AV vs Malwarebytes

Norton 360 er en lille smule bedre end AVG, da de tilbyder en bedre pris, og mange af de samme tillægstjenester som AVG. Derudover er Malwarebytes et utroligt sikkert alternativ til de store drenge, såsom McAfee og Norton.

Konklusion

AVG AV er en af de virkelig gamle drenge på sikkerhedshylden, og derfor forventer man også, at deres service blæser os helt bagover. Måske derfor har vi været lidt tilbageholdende med at prise dem til skyerne – for det forventede vi allerede at de ville. På visse grundlæggende parametre er AVG dog ”kun” lige så god som sine konkurrenter, hvilket trækker en smule ned for os.

AVG Antivirus
8.6 Total Score
AVG AntiVirus Anmeldelse

Privatliv og sikkerhed
8
Karakteristika
9
Kundeservice
10
Pris
10
Brugervenlighed
9
FORDEL
 • Virkelig godt sikkerhedsværktøj
 • Enkelt at betjene
 • Mange tillægstjenester
 • God pris
ULEMPE
 • Ufuldstændig beskyttelse
 • Problematiske datalæk
morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk