Bedste Gratis Antivirus i 2024

Internettet er som bekendt et farligt sted. Derfor er det alfa og omega, at du beskytter dig tilstrækkeligt, når du færdes på nettet. Det kan dog være en ret bekostelig affære, og derfor leder mange efter den bedst gratis antivirus. I denne artikel vil vi gennemgå vores vurdering af den bedste gratis antivirus lige nu.

FÅ TILBUD HER
Prøv Malwarebytes markedets bedst gratis antivirus lige her

Vi har anmeldt og fundet markedets bedste gratis antivirus. Prøv vores tilbud lige her. Beskyttelsen er så god, at den er understøttet af en fuld refusion.

Sidst opdateret den: 26. maj 2024

Gratis antimalware vs betalte programmer

Der er ingen tvivl om, at en gratis antimalware software er betydeligt ringere end de betalte. Det har ikke så meget at gøre med, hvilke firmaer der laver disse gode gratis antivirusprogrammer. Det er derimod et spørgsmål om, hvem tjener på hvem? For hvis du ikke betaler for et produkt, så er det som regel, fordi du selv er produktet for andre. Vi vil derfor altid anbefale, at du benytter de betalte softwares fremfor de gratis, når du skal sikre din sikkerhed på internettet.

bedste antivirus gratis

FÅ Malwarebytes NU

Hvilket gratis antivirus program er bedst?

Ja, hvilken gratis antivirus er bedst? Nedenfor har vi opstillet vores liste over de bedste antivirus programmer lige nu. Vi har testet et meget stort udvalg af antivirusprogrammer, og kommet frem til netop disse. Vores tests har gået på de vigtigste elementer: Beskyttelsesniveau, effektivitet, påvirkning af system, tillægstjenester, brugervenlighed, pris og kundeservice. Du kan derfor være sikker på, at vores valg ikke bare er taget ud af ingenting, men er fagligt og sagligt begrundet. Som du kan se på listen, og vores detaljerede gennemgang her, så er der stor forskel på de bedste gratis antivirus og de betalte.

Vælg det bedste gratis antivirus program

Når du skal vælge den bedste gratis antivirus, er det vigtigt at du sætter dig godt ind i softwaren. Hvad der potentielt kan være en kæmpe sikkerhedsrisiko for dig, bør elimineres hurtigst muligt fra din side. Derfor vil vi kort gennemgå her, hvilke parametre du skal være på udkig efter, når du leder efter den bedste antivirus gratis. Det drejer sig om: beskyttelse, effektivitet, påvirkning af system, tillægstjenester, brugervenlighed, pris og kundesupport. Altså alle de elementer, som vi sædvanligvis kigger på, når vi anmelder et produkt her på siden.

Gratis antimalware beskyttelse

Det vigtigste ved det bedste gratis antivirus må nødvendigvis være beskyttelsesniveauet. Derfor er det essentielt at se på, hvilke krypteringsformer der bliver benyttet, og om de fungerer i tests, hos folk, der rent faktisk har prøvet de bedste antivirus gratis produkter af. Den bedste kryptering er naturligvis AES 256-bit, som bliver benyttet af blandt andet militæret. Men, når man vælger en bedste gratis antivirus skal man selvfølgelig tjekke, om de bruger denne eller en svagere krypteringsmetode.

Gratis antimalware effektivitet

Hele idéen med den bedste antivirus gratis er naturligvis at den skal kunne beskytte dig. Det hjælper ikke noget, at krypteringen sidder i skabet, og de bruger AES 256-bit krypteringen, men ikke udnytter dens kapacitet. Det er derfor enormt vigtigt, at du tjekker, hvorvidt din foretrukne bedst gratis antivirus faktisk er i stand til at opfange trusler på et niveau, som er tilfredsstillende. Ellers kan du lige så godt lade helt være, da de gratis programmer ofte udgør en sikkerhedsrisiko i sig selv.

bedste gratis antivirus

Gratis antimalware påvirkning af system

Modsat krypteringsniveauet og effektiviteten, er påvirkningen af dit system ikke direkte sammenlignelig med, om du har fundet den bedste gratis antivirus eller ej. For visse programmer taler bare bedre med hinanden, end andre. Det er derfor vigtigt, at du sætter dig ind i, hvorvidt din foretrukne bedst gratis antivirus faktisk kan køre på din enhed eller ej. For hvis hele din enhed fryser, så snart du starter dit program, så er det mildt sagt ubrugeligt. Sørg derfor for at læs mange anmeldelser af produktet, inden du sætter dig fast på noget.

Gratis antimalware ekstra tillægstjenester

De ekstra tillægstjenester er på ingen måde et krav for at kvalificeres som den bedste gratis antivirus. Men det viser et kæmpe overskud, hvis udviklerne har valgt at frigøre en masse fede tillægstjenester på deres bedste gratis antivirus. Og overskud er en virkelig god ting, når man er på jagt efter den bedst gratis antivirus. Det er derfor vigtigt, at du undersøger, hvorvidt din foretrukne bedst gratis antivirus har tillægstjenester tilknyttet, og hvilke anmeldelser de har fået. På den måde kan du kvalitetssikre den software, som du henter ned på din enhed.

Gratis antimalware brugervenlighed

Nu er vi jo ikke alle sammen IT genier her i verden. Derfor er det en rigtig god ting, hvis din foretrukne bedste antivirus gratis ikke er alt for kompliceret i sit layout. Det viser nemlig, at udviklerne har tænkt på almindelige dødelige brugere, da de designede softwaren. Og hvis du rent faktisk er et IT geni, jamen så gør det jo heller ikke noget, hvis alting bare kører lidt lækkert. Det er derfor et kvalitetsstempel, hvis softwaren har en høj grad af brugervenlighed.

gratis antimalware

Gratis antimalware pris

Det er jo lidt sjovt at skrive om pris, når vi diskuterer de bedste antivirus gratis. Selvfølgelig skal den være gratis, ellers passer den simpelthen ikke i formålet med denne guide. Det betyder dog ikke, at der ikke kan forekomme et element af brugerbetaling ved softwaren. Eksempelvis kan der være visse tillægstjenester, som er gemt bag en betalingsmur. Her er det selvfølgeligt mest rart, hvis disse ikke er alt for dyre. Det kan derfor godt være en fordel, at tjekke alting igennem inden du sætter dig fast på din foretrukne bedste antivirus gratis.

Gratis antimalware kundesupport

En ting, der ofte mangler, når vi snakker de bedste antivirus gratis, er kundesupport. Det er et af de letteste steder at spare penge for udviklerne, og et af de steder, som har mindst at sige for brugervenligheden af softwaren. Det er dog ret trælst, hvis du har hentet din foretrukne bedst gratis antivirus, får problemer, og ikke kan få hjælp til at løse problemerne. Derfor er det værd at kigge på, hvorvidt din foretrukne bedst gratis antivirus rent faktisk har kundesupport eller ej.

Hvorfor skal du bruge anti malware programmer?

Det siger forhåbentligt sig selv, hvis du har læst lidt rundt på vores guides. Det er fuldstændigt essentielt, at du forsøger at beskytte dig imod ondsindede mørkemænd, når du færdes online på internettet. Den bedst gratis antivirus kan hjælpe dig med, ikke at få malware på din enhed. Så sørg for at tjek, at du har et godt gratis antimalware program – medmindre du ønsker at få en omgang malware. Undersøg derfor, om der er nogle gode antimalware gratis, som du kan bruge.

FÅ Malwarebytes NU

Sæt et anti malware program op på din enhed

  1. Download din foretrukne bedste antivirus gratis på din enhed.
  2. Åben installationsguiden for programmet
  3. Følg instruktionerne i installationsguiden.
  4. Udfyld dine kontaktinformationer for at aktivere softwaren og få din enhed beskyttet.

Konklusion

Selvom det kan være fristende at vælge den bedst gratis antivirus software du kan finde prøv Malwarebytes, må det frarådes herfra. Der findes så mange gode antivirus programmer, som beskytter dig langt bedre end de gratis versioner. Der er derfor langt bedre at prøve kræfter med en af disse, fremfor at sætte din online sikkerhed over styr på grund af lidt besparelse.

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk