Hvordan find den bedste Android Password Manager i 2024

I moderne tid findes der mange kvaler, men en af dem er at holde styr på mængden af passwords. Heldigvis er der mange løsninger for mange forskellige enheder. Heriblandt den bedste Android Password Manager. I denne artikel vil vi anmelde netop de forskellige Password Managers, og give vores syn på den bedste.

Klik her
Markedets absolut bedste Android Password Manager

Dashlane tilbyder 30 dages pengene-tilbage-garanti. Du kan dermed afprøve den i en hel måned, uden at skulle punge ud.

Sidst opdateret den: 9. juni 2024

Hvad er den bedste Password Manager?

Der findes et utal af Password Manager Android, og derfor er det meget vigtigt at den enkelte bruger sætter sig godt ind i det store udvalg. Hvad enten man vælger den ene eller den anden, så bør man altid læse reviews og selv teste den pågældendePassword Manager, som man lander på.

Her på siden har vi ligeledes haft kig på mange forskellige udbydere og Password Manager Android. Vores mål har fra starten været, at lette vores kære læseres arbejde, når de skal sætte sig ind i markedstendenserne.

En stor del af denne bedømmelse lægger sig naturligvis op af vores anden artikel: Bedste Password Manager. I denne artikel diskuterede vi ligeledes elementerne: Sikkerhed, Tillægstjenester, Kompatibilitet, Brugervenlighed, Kundeservice og Værdi. Det er præcist de samme elementer, som vi i denne artikel har valgt at undersøge.

Du kan derfor roligt læne dig tilbage, og få en udførlig indføring i de største markedstendenser indenfor Android Password Manager lige nu. Nedenfor har vi også indsat et mindre skema, som opsummerer, hvordan vi bedømmer de mange Password Manager Android.

Hvad vi baserer vores valg på

Som nævnt ovenfor, kan man finde mange forskellige parametre, at bedømme de forskellige Android Password Manager på. Det er selvfølgeligt et valg, præcist hvilke parametre, man vælger at lægge mest vægt på – om man vil gå i detaljer, eller have et mere bredt perspektiv. Som du måske vil fornemme, når vi opremser vores bevæggrunde, så har vi valgt at kigge bredt på de bedste Password Manager Android.

Vi kigger især på netop: Sikkerhed, Tillægstjenester, Kompatibilitet, Brugervenlighed, Kundeservice og Værdi.

android password manager

Sikkerhed

Sikkerhedsniveauet er selvsagt vigtigt for enhver software, der skal kunne håndtere dine adgangskoder til både bank, myndigheder og så videre. Normalt ville man aldrig opgive sin adgangskode, og derfor er det fuldstændigt alfa og omega, at den bedste Password Manager Android kan varetage dine oplysninger, uden nævneværdige sikkerhedsrisici.

Tillægstjenester

Det er ikke fordi, at tillægstjenester nødvendigvis er påkrævet, for en god Password Manager Android. Men det er bestemt et tegn på, at softwareudviklerne har haft overskud, og har kundernes oplevelse af softwaren for øje. Derfor har vi også øje på netop tillægstjenesterne.

Kompatibilitet

En god Password Manager må kunne anvendes på mange forskellige enheder. Jo flere enheder den er kompatibel med, des bedre er den i vores øjne.

Brugervenlighed

De fleste Password Manager er ret simple. Og i vores øjne er der heller ikke nogen grund, til at gøre konceptet mere forvirrende end højst nødvendigt. Selvfølgelig vil der altid være IT-kyndige, der sætter pris på mere komplicerede programmer med flere muligheder, men for den almene bruger er dette langt fra en fordel.

Kundeservice

Der bliver ofte sparet på kundeservicen hos de forskellige Password Manager Android udbydere. Det skyldes at selve softwaren er rimelig simpel, og udbyderne derfor ikke forventer, at tjene store mængder penge ved deres kundeservice. De fleste har dog en måde at kontakte kundeserviceagenter på, hvilket kan være en stor hjælp, hvis man får problemer.

Værdi

Selvom de fleste Password Manager Android er forholdsvis billige, så er prisen selvfølgelig en stor faktor. I hvert fald, har vi kigget på, at prisen flugter med de tjenester og sikkerhedsniveau som den pågældende software tilbyder.

FÅ 1Password NU

Hvorfor skal man bruge en Password Manager?

En god Password Manager er et sikkerhedsværktøj på lige fod med en VPN. Det er en software, der holder styr på dine passwords for dig, kan skabe nye passwords til dig, og som tracker sikkerheden af dine eksisterende passwords. Dette er ikke kun brugbart, hvis du frygter at glemme dine eksisterende Android Password Manager, men også, hvis du ønsker at forbedre kvaliteten af dine nye passwords.

password manager android

En god Password Manager Android hjælper på den måde, med at dine passwords altid har det maksimale sikkerhedsniveau. Du kan blandt andet få påmindelser, når dine ældre passwords er ved at udløbe, eller hvis dine eksisterende passwords har et lavt sikkerhedsniveau. Derudover kan du ved visse softwares tracke, om dine passwords dukker op på The Dark Web.

Password Manager Android er derfor i stand til at forhøje din online sikkerhed betydeligt. De bør være et værktøj, som alle, der ønsker god sikkerhed på internettet, benytter sig af.

FÅ 1Password NU

Gratis password managers er ofte usikre

Vi har sagt det mange gange her på siden, men det kan simpelthen ikke gentages nok. Gratis Android Password Manager er simpelthen ikke sikre nok. Det kan være ekstremt fristende at benytte de gratis tjenester – især, hvis man ikke er sikker på, om man virkelig bør få en Android Password Manager eller ej. Det er midlertidig ikke blot en dårlig idé, men også en decideret sikkerhedsrisiko for dig og dine enheder.

android password manager

Generelt siges det, at hvis du ikke betaler for en tjeneste, så er det fordi du selv er produktet. Det skal forstås på den måde, at når et firma ikke tjener penge på dit abonnement, så tjener det på at videresende dine data. Det er naturligvis ikke ønskværdigt på nogen måde, da dine passwords så risikerer at havne i hænderne på de helt forkerte personer.

Faren ved en gratis Android Password Manager er blandt andet, at din data bliver solgt til ondsindede mørkemænd, der ønsker enten at videresælge din data eller udnytte dine konti. Det kan eksempelvis udmønte sig i, at disse mørkemænd stjæler dine bankdata og ripper din konto. Eller, at de tilgår dine personfølsomme oplysninger, og forsøger at afpresse dig via spam.

FÅ 1Password NU

Sæt en Android Password Manager op på din enhed

  1. Få vores nr. 1 password manager 1Password
  2. Download og installer appen
  3. Giv tilladelse til apps og hjemmesider
  4. Autoudfyld password på apps og websites
  5. Gem login detaljer automatisk
  6. Til sidst skal du aktivere indstillingen autofyld felter i Android password manager. For at gøre dette skal du gå til din telefons systemindstillinger System > Sprog og input > Autofyld. Vælg Dashlane fra listen. Dashlane har således tilladelse til automatisk at udfylde dine legitimationsoplysninger, når du ankommer til en side.

Konklusion

Efter alle dens forklaringer ved du nu, hvilken Android-adgangskodemanager du skal vælge, og hvordan du installerer den på din Android-enhed for at begynde at bruge den. Du vil hurtigt indse, at disse applikationer giver dig mulighed for at spare en masse tid og samtidig beskytte dig og dine personlige data.

Særlig teamanbefaling: 1Password . Du kan også drage fordel af vores eksklusive tilbud gennem denne artikel, som giver dig mulighed for at spare på dit abonnement og samtidig nyde godt af en tilfreds eller refunderet garanti.

I denne artikel har vi forhåbentligt påvist vigtigheden af at have en god Android Password Manager. Det er et uvurderligt sikkerhedsværktøj. Det kan øge sikkerheden af dine online konti betydeligt, uden at det kræver meget af dig.

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk