Den Bedste VPN til Android TV 2024

Stort set alle moderne fjernsyn hører under kategorien “Smart TV”. De fleste af disse smarte fjernsyn kører på Android TV. Går man op i privatlivets fred, vi får fuld adgang til alle de sikkerhedsværktøjer, der allerede er udviklet til Android Smartphones. Særligt muligheden for at forbinde til internettet igennem en Android TV VPN er værd at sætte sig ind i. Et VPN Android TV beskytter nemlig ikke alene  dig imod hackere og nysgerrige blikke. Det giver dig også adgang til et langt større udvalg af film og TV serier på de forskellige streaming tjenester.

FÅ TILBUD NU
Brug ExpressVPN som den Bedste VPN til Android TV

ExpressVPN tilbyder dig sikkerhed, massevis af servere og giver dig adgang til flere TV serier og film til en rigtig god pris med30-dages pengene-tilbage-garanti

De Bedste Android TV VPN

Det er dog ikke alle VPN TV Android tjenester der yder den samme sikkerhed, eller give de samme muligheder. Vi kommet frem til følgende liste over VPNs der fungerer godt sammen med et Smart TV:

Bedste Valg 1 Express VPN | Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost VPN | Anmeldelse 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2024
9.4
4 IPVanish VPN | Anmeldelse 2024
9.2
5 NordVPN | Anmeldelse 2024
9

Ved at bruge et sikkert VPN Android TV får du adgang til alle disse smarte muligheder. Du gør det endda uden, at skulle gå på kompromis med din sikkerhed eller dit privatliv. Listen følger vores meget strenge krav i forhold til sikkerhed. Der er samtidig tages højde for de ekstra behov man har, når man kører en VPN på et fjernsyn. Når vi snakker VPN TV Android, så er det nemlig ikke kun sikkerheden vi går op i.

Selvfølgeligt er det rart at vide, at ingen kan kigge med, når du vælger en film eller en tv-serie. Alle har ret til privatliv i deres eget hjem. En god Android TV VPN skal dog også gerne give os adgang til flere TV serier og film. Vi kiggede derfor på hver enkelt VPN udbyders liste med servere. Kun dem der tilbyder IP addresser i mange forskellige lande er blevet inkluderet.

Sådan vælger du den Bedste VPN

Flere servere betyder mere indhold

Når du åbner din Netflix App på dit Android TV så går Netflix ind, og kigger på din ip address. Det er sådan de kan se hvilket land du er i. Ser de en dansk IP så viser de kun film og serier, som de har åbnet op for i Danmark. Bruger du et VPN Android TV med servere i hele verden, så kan du skifte IP addresse til eksempelvis USA. Det giver dig et langt større udvalg af film og tv-serier. Jo flere forskellige lande en Android TV VPN har servere i jo bedre.

Med en Android TV VPN får du adgang til flere film og TV serier

Hastigheden er vigtigt

Men hvad med hastigheden? Når du bruger en Android TV VPN så er der et ekstra “hop” på din internetforbindelse. Normalt er der en direkte forbindelse imellem dit fjernsyn og eksempelvis Netflix. Når du åbner netflix på et VPN Android TV, så er er den imellem dit fjernsyn og Netflix. Lidt større afstand betyder lidt længere tid for data at komme fra Netflix og til din fjernsynsskærm.

Hastighed er vigtigt på et VPN TV Android, da vi gerne skal kunne streame hurtigt og uden afbrydelser. Vi testede derfor hastigheden på de forskellige udbydere, og droppede dem, der var for langsomme. Alle VPN Android TV tjenester inkluderet på vores liste har så hurtige forbindelser egnede til streaming. Nogle internetudbydere gør faktisk din forbindelse langsommere når de ser, at du bruger internettet til at streame film og serier.

Når du bruger en et sikkert VPN TV Android så bliver al din trafik krypteret. Det betyder, at din internetudbyder ikke kan se, hvad du bruger din internetforbindelse til. Hvis de normalt ned-prioriterer streaming trafik, så kan en VPN altså give dig en hurtigere forbindelse til streaming-tjenesterne.

Sikkerheden skal være i top

Det er også vigtigt, at din Android TV VPN prioriterer sikkerheden. Alle VPN udbydere reklamerer med kryptering og øget sikkerhed, men det er ikke dem alle, der gør det lige godt. Vi har udelukkende inkluderet VPN udbydere der tager vores ret til privatliv seriøst. Det betyder selvfølgeligt at de bruger stærk kryptering. Men også at de har en “kill switch”, der slår dit internet fra, hvis nødvendigt. Dette er vigtigt hvis VPN-forbindelsen afbrydes. En god udbyder har også sikret imod DNS-lækage og lignende problemer.

Du kan installere VPN Android TV på de fleste moderne Smart TV

Hjælp hvis der opstår problemer

Det er godt at have adgang til streaming indhold fra hele verden. Det er fantastisk at streame med optimal hastighed og ekstrem sikkerhed. Men hvad hvis man ikke kan få hjælp, når noget ikke virker? Når vi sætter os ned fornan vores VPN Android TV så er de fordi vi gerne vil slappe af. Hvis vi ikke kan forbinde til vores VPN så skal det altså helst være smertefrit at løse problemet. Vi ser det derfor som et absolut krav, at en god VPN Android TV tilbyder fantastisk kundeservice.

Ingen har lyst til at rode med konfigurationer og søge internettet tyndt for løsninger. Specielt ikke, når man bare gerne vil se en god film. Hjælpen skal derfor altid være et telefon-opkald eller en hurtig chat-besked væk. Vi har testet kundeservicen for hver VPN TV Android og kun inkluderet de udbydere der har god support.

Det skal være pengene værd

Der er mange fordele ved at sikre sin streaming med VPN TV Android. Det betyder selvfølgeligt ikke, at man vil gøre til for enhver pris. Jeg er personligt villig til at bruge rigtigt mange penge på at beskytte min sikkerhed. Det er dog ikke alle der deler mine prioriteter. Heldigvis behøver man ikke at betale kassen for at finde en god Android TV VPN.

Der er rigtigt mange forskellige udbydere på markedet, og de findes i alle prisklasser. De VPN Android TV udbydere vi har inkluderet på vores liste er dem, der tilbyder det hele. De formår at tilbyde stærk sikkerhed, og et stort udvalg af servere med høj hastighed, til en fornuftig pris. Hvis man betaler forud for et år, så koster en Android TV VPN i top-klasse praktisk talt ingenting. Det svarer til at købe en enkelt Big Mac fra McDonalds hver måned. Det er da billigt!

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af juni 2024

Hvad med gratis VPN?

Ingen har lyst til at betale penge for noget, som de kan få gratis. Man kan derfor godt fristes til at kigge på de gratis løsninger. Der er mange udbydere på markedet der reklamerer med gratis VPN TV Android. Man skal dog være utroligt forsigtig med at gå i den retning. Måske du ikke betaler for din Android TV VPN med penge. Men firmaet der tilbyder dig denne “gratis” VPN Android TV tjener deres penge på en anden måde.

Mange gratis VPN Android TV udbydere tjener penge på at sælge data om dig til reklame-virksomheder. Du betaler altså med dit privatliv når du bruger en såkaldt “gratis” VPN. Derudover er hastigheden sjældent særligt god. Sikkerheden har også sjældent særlig høj prioritet for disse virksomheder, da kunderne jo ikke betaler noget for det. Du får langt mere ud af at bruge en af de billige udbydere på vores liste. ExpressVPN giver dig 30-dages pengene-tilbage-garanti og alle fordelene ved en betalt VPN TV Android for en meget lav pris.

Brug din VPN alle steder

Når du har sat dit VPN TV Android op så er du klar til at streame fra hele verden. Du gør det endda på en krypteret forbindelse. Men du kan faktisk bruge din nyanskaffede VPN til meget mere end det. Der er nemlig mange fordele ved, at sætte både din telefon og computer op til at bruge den samme VPN.

Kæmp imod censur: Vi har alle hørt om, hvor meget Kina censurer adgangen til internettet for deres befolkning. Vi kan sidde og ryste på hovedet, og glæde os over, at vi lever i et frit land. Men er Danmark reelt så frit, som vi går og tror? Selvom Grundloven forbyder censur, så er alle danske internetforbindelser faktisk underlagt et internetfilter. Det fungerer på mange måder fuldstændigt som i Kina. Det danske internetfilter bliver officielt brugt til at  blokere for adgangen til udenlandske kasinoer og piratkopieret indhold. Der er dog ikke nogen grænse for, hvad filteret kan bruges til at blokere. Du kan kæmpe imod denne censur ved at bruge en VPN, der giver dig fri adgang til hele internettet.

vpn tv android

Følg med på ferien: Når man er på ferie i udlandet kan det være rart stadig at følge med i hvad der sker derhjemme. Desværre blokerer danske nyhedsmedier, som eksempelvis DR, for at udenlandske IP addresser. Ved at forbinde din telefon til en android tv vpn kan du få en dansk IP addresse. Så er du pludseligt ikke blokeret længere. Du kan altså følge med i de danske nyheder ved at bruge en VPN TV Android forbindelse.

Sikkerhed på delte netværk: Nu om dage kan man få gratis WiFi alle mulige steder. Det kan være praktisk at kunne surfe rundt på internettet når man sidder på en café. De færreste er dog klar over, at det kan være ganske risikabelt, at tilgå internettet via sådan et åbent netværk. Du ved nemlig ikke, hvem der ellers er forbundet, til det samme netværk. Der kan sagtens sidde en hacker der holder øje med trafikken på netværket.

Ved at forbinde til din Android TV VPN på computeren bliver al din internet trafik krypteret. Så kan hackeren ikke angribe dig. Det kan altså godt betale sig, at bruge din VPN forbindelse andre steder, end på dit VPN Android TV.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af juni 2024

Sådan kommer du i gang

Det kan godt lyde teknisk at skulle sætte få VPN TV Android til at køre, men det er utroligt let!

  1. Den hurtigste måde at få VPN Android TV er ved at hente den rette VPN app. Den stilles til rådighed af den VPN TV Android udbyder du har valgt. Lad os sige du har besluttet dig for at bruge ExpressVPN som din Android TV VPN.
  2. Nu åbner du ganske enkelt Google Play butikken på dit Android TV og søger efter “ExpressVPN“. Du installerer denne VPN app på dit fjernsyn på samme måde, som du ville installere den på din telefon.
  3. Når du har installeret din VPN Android TV så åbner du ganske enkelt app’en. Du logger så ind med det brugernavn og password du valgte, da du oprettede dig.

Hvis du bruger en anden enhed, telefon eller computer, og gerne vil se den på den større skærm på dit SmartTV, så er det også muligt. Du kan spejle skærmen fra din telefon eller computer op på fjernsynet, selv hvis du ikke har installeret en VPN på dit SmartTV.

Hvis du oplever nogen som helst problemer med at opsætte dit VPN Android TV fortvivl ikke. Alle de anbefalede VPN udbydere tilbyder kundeservice. Hold dig ikke tilbage fra at kontakte dem, hvis ønsker hjælp til opsætning af VPN TV Android.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af juni 2024

Konklusion

Der er mange ting at tage højde for, når man skal vælge en Android TV VPN til sit fjernsyn. Det er vigtigt at sikkerheden er i top og at hastigheden er god. Derudover bør man kunne kontakte sin VPN udbyder hvis man har brug for hjælp. Vi har taget alle disse faktorer med i vores overvejelser. Resultatet er vores liste med de bedste udbydere til et VPN Android TV.

Er du klar til at installere en Android TV VPN på dit fjernsyn? Så klik på knappen herunder og kom i gang med det samme.

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk