Bedste Android VPN 2024

Telefonen er blevet vores primære måde, at tilgå internettet på. Vi bruger den til at kommunikere med venner og familie. Vi logger på vores netbank, og sender vigtige emails. Vi slår symtpomer op, når vi er syge, eller bare er nysgerrige. Men er vores data egentligt sikre? Hvis du ikke bruger en VPN Android så er svaret nej. En Android VPN krypterer din internet-forbindelse og beskytter dit privatliv. Uden en VPN kan blandt andet din internetudbyder holde øje med, hvad du laver på internettet. Vi har derfor testet de forskellige VPN til Android og fundet frem til de bedste på markedet i 2024.

FÅ TILBUD NU
Beskyt dit Privatliv med VPN til Android

Vi anbefaler at du bruger ExpressVPN til at beskytte dit privatliv på internettet. De tilbyder nemlig en 30 dages garanti, så du kan få pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.

De Bedste Android VPN i 2024

Vi har meget høje krav til de VPN tjenester vi tester. De skal have en Android VPN app der er let at bruge. Hastigheden skal være høj nok til, at man kan streame film uden problemer. Vi forventer også, at der er servere i hele verden, så der kan åbnes op for streaming-indhold. Sidst, men ikke mindst, så vil vi aldrig gå på kompromis med sikkerheden. En VPN Android skal beskytte dit privatliv: ellers kommer den ikke på vores liste.

Bedste Valg 1 Express VPN | Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost VPN | Anmeldelse 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2024
9.4
4 IPVanish VPN | Anmeldelse 2024
9.2
5 NordVPN | Anmeldelse 2024
9

Servere i hele verden

Når du bruger en VPN Android, så kører al din internettrafik over en VPN server. Trafikken er krypteret, så ingen kan kigge med. Samtidig kan de hjemmesider du besøger ikke se din IP addresse. De ser i stedet serverens IP addresse. Det beskytter dit privatliv, og gør det muligt at komme uden om geo-restriktioner. Benytter du en VPN server i USA, så har du en amerikansk IP addresse. Alle hjemmesider du besøger vil derfor tro, at du befinder dig i USA. Streaming-tjenester som Netflix tilbyder ikke altid det samme udvalg af film og serier til alle lande. Ved at skifte til en IP addresse i et andet land kan du altså åbne op for nyt indhold. Det er derfor vi mener, at en god VPN skal have servere i hele verden. Jo flere lande, jo mere indhold får du adgang til.

Hastighed og Sikkerhed

Det kan dog godt gå ud over hastigheden, at din internetforbindelse først skal igennem en server i et andet land. Det er specielt et problem, hvis man bruger en VPN tjeneste med langsomme servere. Hvis serverne er for langsomme så kan streaming, multiplayer spil og lignende blive en hovedpine. Vi har derfor sorteret alle VPN tjenester fra, der ikke var hurtige nok.

Sikkerhed og beskyttelse af privatlivet

Den vigtigste ting man får ud af en god VPN til Android er dog den øgede sikkerhed. Dine private informationer skal helst ikke falde i de forkerte hænder. Ved at bruge en Android VPN app krypteres din internet-trafik, og din rigtige IP addresse holdes skjult. Det kræver dog, at du bruger en VPN tjeneste der er til at stole på. Vi har testet sikkerheden på et hav af VPN udbydere, og det er nogle gange skræmmende, hvad man ser. Vi har kun inkluderet de VPN tjenester der har 100% styr på sikkerheden på vores liste.

Kundeservice

Vi har også kontaktet kundeservice hos hver enkelt af disse VPN android. For os er det vigtigt, at man kan få support, hvis der er problemer. Vi har kun anbefalet de Android VPN app der tilbyder god og hurtig kundeservice. Det skal være muligt at få hjælpe med opsætningen: specielt hvis man ikke er særligt teknisk anlagt. Det er samtidig vigtigt, at man hurtigt kan få hjælp til fejlsøgning. En VPN bidrager jo kun til dit privatliv og din sikkerhed, hvis den rent faktisk virker.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af juli 2024

Hvad med Gratis VPN?

Vi har selvfølgeligt også taget højde for prisen, da vi testede de forskellige VPN tjenester. En Android VPN app skal ikke koste en bondegård: den skal give god værdi for pengene. Men hvad med de gratis VPN tjenester på markedet? Når de ikke koster noget, så er det vel svært at slå, hvor meget man får for pengene? Alligevel er der ikke en eneste gratis VPN tjeneste der levede op til vores krav. Hvordan kan det være?

Vi har testet de bedste VPN Android

Det handler i bund og grund om, at intet her i livet er gratis. Tjenester der reklamerer med gratis VPN på android fortæller dig ikke hele sandheden. Man kan ikke leve af, at give noget gratis væk – det er en dårlig forretning. Men disse gratis VPN tjenester eksisterer alligevel – og de tjener kassen! De giver dig en gratis VPN app Android, men indsamler til gengæld en masse oplysninger om dig. Disse oplysninger sælger de så til reklame-bureauer, og det, der er værre. Du er altså ikke deres kunde: du er deres produkt!

Det er ikke en model vi kan stå inde for. Når du er produktet, så kan VPN tjenesten jo ikke beskytte dit privatliv. De gør det modsatte: de sælger dit privatliv. Derudover er hastigheden og stabiliteten ofte for ringe til streaming, og der er ingen kundeservice.

Så undgå de gratis VPN tjenester: de kan være decideret farlige. Ønsker du at prøve en VPN til android uden risiko, så vælg ExpressVPN i stedet for. De har en 30 dages garanti, så du får dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds. Det er altså risikofrit at prøve ExpressVPN, og det er en langt bedre VPN Android app end de “gratis” alternativer.

Hvorfor har jeg brug for en VPN? – Fordelene

Bekæmp Censur og Overvågning

Censur og overvågning er problematiske for ethvert frit samfund. Hvis politikerne kan censurere fri tale, så kan de styre befolkningen. Alt hvad der taler imod dem der har magt bliver censureret. Dermed kan man kun læse positive nyheder om dem, der bestemmer det hele. Det gør det umuligt at have fair valg i et demokrati! Hvis de samtidig benytter sig af overvågning, så kan de hurtigt tvinge politiske modstandere til tavshed. Ethvert forsøg på at vælte den siddende regering kan opdages med intens overvågning. De kan desuden bruge folks private informationer til at lave afpresning og lignende. Vi er derfor nødt til alle at stå imod forsøg på censur og overvågning i Danmark. Det første skridt i den retning er, at bruge en VPN til Android.

Censur i Danmark

Danske internetforbindelser er nemlig allerede underlagt censur. Det danske internet-filter blokerer blandt andet for adgangen til torrent-sider. Udenlandske spille-virksomheder, der ikke har ladet sig afpresse til at betale Skat i Danmark, er også underlagt censur. Du får ganske enkelt ikke lov til, at tilgå disse hjemmesider, fra din danske internetforbindelse. Da listen med blokerede sider ikke er offentlig er der ingen der ved, hvad der ellers bliver censureret. Med en VPN android kan du dog komme udenom blokeringen, og dermed kæmpe imod censur. Når du bruger en Android VPN app omgår du nemlig filteret. Internetudbyderen kan ikke se, hvilken side du forsøger at komme ind på, og derfor kan den ikke blokeres.

Du kan beskytte din Android telefon med en Android VPN

Overvågning i Danmark

Men hvad med overvågningen? Alle danske internetudbydere er underlagt, at skulle logge en vis procentdel af al internettrafik. Der ligger altså en liste hos din internetudbyder med en masse af dine private informationer. Hjemmesider du har besøgt, beskeder du har sendt og så videre. Det hele bliver gemt i årevis, fordi nogle politikere mener, at det kunne ske at være brugbart. Den overvågning kan du komme til livs med VPN til android. Din Android VPN app krypterer nemlig din internettrafik. Den stærke kryptering gør, at ingen – ikke engang din internetudbyder – kan overvåge din færden på internettet.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af juli 2024

Sådan Opsætter du VPN til Android

Det er ganske let at opsætte VPN Android, også selvom du ikke er teknisk kyndig. Der er overordnet set to måder at gøre det på.

Det er let at bruge VPN til Android telefoner

1. Android VPN App

Den første måde er at installere en Android VPN app. Hver enkelt VPN udbyder har deres egen app, som klarer hele opsætningen for dig. For at installere denne app vpn android skal du blot:

  1. Åben Play Store på din Android telefon
  2. Søg efter din VPN udbyder. Eksempelvis “ExpressVPN“.
  3. Tryk på “Installér” og vent til app’en er installeret.
  4. Åben din VPN til android app og log ind
  5. Vælg en server på listen, og vent til forbindelsen er blevet oprettet

Så let er det, at bruge VPN Android med en app! Men hvad hvis det ikke er muligt for dig, at installere en Android VPN app? I så fald er du nødt til at lave en manuel opsætning.

2. Manuel Opsætning af VPN til Android

Manuel opsætning af VPN Android kræver lidt mere arbejde, men det er stadig ganske overskueligt.

  1. Åben “Indstillinger” på din Android Telefon
  2. Klik på “WiFi og Internet”
  3. Vælg nu “VPN”
  4. Her vil der enten være en “+”-knap eller en “Tilføj”-knap. Tryk på den.
  5. Du vil nu blive bedt om at indtaste server, brugernavn og password. Disse oplysninger finder du hos din VPN udbyder.

Det er altså stadig ganske overskueligt at sætte op, hvis man ikke kan bruge en Android VPN app.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af juli 2024

Vores Konklusion

Telefonen er blevet vores primære indgang til internettet. Derfor er det vigtigt, at vi beskytter os selv med en VPN til android. Der er mange VPN udbydere på markedet, og kvaliteten varierer desværre meget. En god VPN skal være hurtig og have servere i hele verden. Udbyderen skal tage dit privatliv og din sikkerhed seriøst. Det skal også være muligt at få fat i kundeservice, hvis man har spørgsmål. De såkaldt “gratis” VPN udbydere på markedet opfylder desværre ikke disse krav. Ofte kan de faktisk have den modsatte effekt: de sælger ud af dine private oplysninger. Alle de VPN vi anbefaler opfylder vores skrappe krav til punkt og prikke. Er man det mindste i tvivl, så kan man altid bruge ExpressVPN, da de tilbyder 30 dages fuld returret. Så har man en måned til at prøve en af de absolut bedste VPN på markedet af helt uden risiko.

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk