Bedste Disney+ VPN i 2024

Både børn og voksne elsker at se Disney tegnefilm. Desværre kan man ikke se de danske Disney+ programmer fra udlandet. Eller kan man? Med den rette Disney Plus VPN kan det faktisk lade sig gøre! Disney lader kun danske IP addresser få adgang til de danske tegnefilm. Hvis du åbner Disney Plus med VPN så ser de en dansk IP addresse. Din Disney+ danmark vpn giver dig altså en dansk IP addresse selvom du er i udlandet. Vi samlet de bedste VPN Disney Plus 2024 i denne artikel.

FÅ TILBUD NU
Se Disney Plus med ExpressVPN

Se film og serier fra Disney på dansk, selvom du befinder dig i udlandet! Det er risikofrit, og du har fuld returret i 30 dage!

De Bedste VPN Tjenester til Disney Plus

Vi har testet alle de store VPN udbydere på markedet. Nogle af dem egner sig bedre til at streame disney end andre. En Disney+ VPN skal have danske servere for at være brugbar. Ikke alle VPN tjenester har en dansk server. Hastigheden skal også være god for at se disney stream danmark uden problemer. Vi har samlet de bedste VPN Disney Plus. De har alle danske servere med høj hastighed.

Bedste Valg 1 Express VPN | Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost VPN | Anmeldelse 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2024
9.4
4 IPVanish VPN | Anmeldelse 2024
9.2
5 NordVPN | Anmeldelse 2024
9

Sådan Vælges Den Bedste VPN

Vores liste indeholder de bedste VPN udbydere på markedet. Det er resultatet af en lang proces, hvor vi har testet dem alle. Når du leder efter en Disney+ VPN er disse kriterier alle vigtige.

Listen med servere

Hver VPN udbyder har deres egen liste med servere. En god VPN udbyder har typisk servere i mange forskellige lande. Hvert land åbner nemlig op for sine egne muligheder. Hvis du bruger en Disney Plus VPN med servere i Danmark kan du se danske programmer. Det vigtigste er altså, at VPN tjenesten har mindst én dansk server. Det er noget du kan læse mere om, i vores artikel om at Se Disney Plus Danmark i Hele Verden. Det er dog også smart med servere i andre lande. Bruger du eksempelvis en amerikansk Disney+ VPN så får du adgang til meget mere indhold. Det amerikanske indhold er selvfølgeligt på engelsk, men det kan stadig være underholdende. Jo større listen med servere er, jo flere muligheder giver en VPN dig altså. Vores liste indeholder kun VPN udbydere med mange servere at vælge imellem.

disney plus vpn

Hastigheden

Når du bruger en vpn disney+ så skal hastigheden være god. Hvis du bruger en langsom VPN så går det ud over oplevelsen. Det er ligegyldigt hvor hurtig din internetforbindelse er, hvis du har en langsom VPN. Lav hastighed vil betyde, at det tager lang tid at starte en film. Der kan også opstå irriterende pauser, hvor filmen går i stå, fordi hastigheden er så ringe. For at se Disney Plus med disney plus vpn danmark skal der altså en god hastighed til. Vi har kun inkluderet de VPN tjenester der tilbyder høj hastighed.

Privatlivet

En ordentlig Disney Plus VPN kan mere, end bare give dig adgang til mere streaming. Den bør også hjælpe med at beskytte dit privatliv. Alle har ret til privatliv, og en god VPN sikrer din internettrafik. Det betyder at ingen kigger med, når du surfer på internettet. Da vi går op i privatlivets fred stiller vi skrappe krav til enhver disney plus Danmark VPN. Hvis en VPN ikke beskytter dig ordentligt, så kunne vi aldrig finde på at anbefale den.

Kundeservicen

De færreste tænker over en VPN udbyders kundeservice før de køber. For os er det dog en stor prioritet, at der er god kundeservice. Problemer opstår altid på de mest ubelejlige tidspunkter. Hvis hele familien er samlet foran fjernsynet for at se Disney, så skal det bare virke. Hvis der er nogen problemer, så skal man kunne ringe efter hjælp. En god VPN Disney Plus skal altså have god og hurtig kundeservice. Vi har testet kundeservice hos hver tjeneste, og accepterer kun det bedste.

Prisen

Vi kommer ikke udenom, at en god VPN tjeneste koster penge. En Disney Plus VPN skal opfylde en masse krav. Den skal have servere i de rette lande og en høj hastighed. Den skal tilbyde god kundeservice på alle tider af døgnet. Derudover skal den selvfølgeligt beskytte dit privatliv med stærk kryptering. Det er noget der koster penge for en VPN tjeneste at sætte op. Der er dog også grænser for, hvor meget man skal betale for en VPN. Vi opvejer derfor funktionaliteten og sikkerheden op imod prisen. Kun hvis man får meget for pengene, lader vi en VPN komme på vores liste.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af juni 2024

Problemet med en Gratis VPN

Det er som sagt ikke gratis, at drive en god og stabil VPN tjeneste. Man bør derfor forholde sig meget skeptisk overfor de gratis VPN udbydere. Ingen bruger titusindvis af kroner på servere hvis ikke de kan tjene de penge hjem igen. Hvis du ikke betaler for at bruge deres service, så tjener de altså penge på andre måder. Hvordan tror du, at en gratis VPN tjener penge? En typisk model er, at de optager din internettrafik. De noterer hvilke hjemmesider du besøger og lignende ting. Den information sælger de så til højstbydende: ofte reklame-firmaer. Du betaler altså med dit privatliv hvis du bruger en “gratis” VPN. Derudover er hastigheden ofte for ringe til at streame på en gratis VPN. Er der problemer, så er der ofte heller ikke hjælpe at hente hos en gratis VPN.

disney plus vpn

Hvis man gerne vil prøve at se Disney Plus med VPN uden risiko, så er det muligt. Gode udbydere som ExpressVPN tilbyder nemlig 30 dages garanti. Hvis din Disney+ VPN ikke lever op til dine forventninger, så får du altså pengene retur. Det er altså en risikofri måde, at prøve VPN Disney Plus af på.

Fordelene ved at bruge VPN

Der er som sagt flere fordele ved at bruge en Disney Plus VPN. Det mest oplagte er selvfølgeligt, at den giver dig adgang til det danske Disney katalog. Den kan som sagt også give dig adgang til det langt større amerikanske udvalg af film og TV serier. Du kan tilgå andre streaming tjenester end Disney Plus med VPN. Du kan eksempelvis se den Amerikanske Netflix eller de britiske BBC serier.

Med VPN Disney Plus kan du også komme udenom censur. Hvis du besøger Kina er der mange hjemmesider der er blokeret af regeringen. Her kan du bruge din Disney+ VPN til at omgå blokeringen. Det vil give dig adgang til Facebook og diverse blokerede nyhedsmedier.

disney plus vpn

Selv her i Danmark har vi censur på internettet. Den danske regering har besluttet at have et internetfilter på alle danske forbindelser. Dette filter blokerer officielt for adgangen til hjemmesider relateret til gambling og piratkopiering. Der er dog ingen der ved, hvad de ellers vælger at censurere.

Logningsbekendtgørelsen blev vedtaget tilbage i 2007. Siden da har danske internetudbydere været tvunget til at gemme data om kundernes internettrafik. Når du åbner en hjemmeside, eller sender en besked, så gemmes den information altså i en stor database. Med din VPN Disney Plus krypteres al din internettrafik. Det betyder at den information der gemmes om dig er umulig at læse. Dit privatliv er altså beskyttet igennem din Disney Plus VPN.

Sådan Bruger du en VPN

Det kan godt lyde teknisk at tilgå Disney Plus med VPN. Det er dog ganske simpelt, også selvom man ikke er skrap til det med computere.

Step 1: Vælg en af de anbefalede VPN tjenester på vores liste.

Step 2: Klik dig ind på VPN udbyderens hjemmeside og køb et abonnement.

Step 3: Hent VPN programmet til din computer. Du kan også få en VPN app til din telefon, tablet eller iPad.

Step 4: Åben programmet eller app’en. Du vil her blive bedt om at logge med dit brugernavn og password. Dem fik du, da du købte dit VPN abonnement.

Step 5: Når du er logget ind, så vil du se en lang liste med servere fra hele verden. Find den danske server og tryk på den.

Step 6: Efter få sekunder vil du være forbundet til den danske Disney Plus VPN. Klik så ind på denne hjemmeside for at se Disney Plus med VPN.

Hvis du ikke kan eller vil installere VPN programmet, så kan det også gøres manuelt. For at sætte din VPN Disney Plus manuelt op skal du følge udbyderens instruktioner. Klik dig ind på hjemmesiden for den Disney+ VPN udbyder du har valgt, og led efter “Manuel Installation”.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af juni 2024

Konklusion

En Disney Plus VPN giver dig adgang til danske Disney film når du er i udlandet. Du kan også se et udenlandsk katalog fra Disney Plus med VPN. Du vælger bare et andet land på listen med Disney+ VPN servere. Du er desuden ikke begrænset til at bruge din VPN Disney Plus. Din Disney Plus VPN kan også bruges til Netflix og andre streamingtjenester. Udover at se Disney Plus med VPN, så kan du også beskytte dit privatliv og din sikkerhed. En god Disney+ VPN krypterer nemlig også din internettrafik så ingen kan lytte med. VPN Disney Plus er altså en god investering for enhver, der bruger internettet.

freddy

Frederik, en cybersikkerhedsspecialist, har i mange år skrevet artikler og anmeldelser på denne blog. Som ekspert i cybersikkerhed har han opnået en værdifuld erfaring inden for forskellige emner relateret til internettet. Udover sin praktiske viden har Frederik en Informationsteknologi fra sine studier. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Frederik via e-mail på frederik@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk