Bedste HBO Max VPN i 2024

Den 26. Oktober 2021 bliver HBO Nordic forvandlet til HBO Max. Det betyder at vi danskere nu kan få adgang til indhold fra mange af de store spillere ét sted. Der vil være film og serier fra Warner Bros og HBO. Fantastisk underholdning fra Cartoon Network og DC. Men hvad hvis man er udlandsdansker? Så bliver man blokeret, da de kun lukker danske IP-adresser ind! Det er dog muligt at komme udenom denne blokering, ved at bruge den rette HBO Max VPN.

FÅ TILBUD NU
Anbefaling #1: ExpressVPN

Den absolut bedste VPN til at se HBO Max er og bliver ExpressVPN. De har hurtige danske servere, og fantastisk kundeservice. Den er desuden risikofri, med 30 dages fuld returret!

De Bedste VPN’er til HBO Max

Der er mange VPN-løsninger på markedet, men det er ikke alle, der virker som VPN HBO Max. Jeg har stor erfaring med VPN tjenester, og ved hvad man skal kigge efter. Jeg lister alle kriterierne til en VPN for HBO Max i næste afsnit. I dette afsnit har jeg blot samlet de bedste HBO Max VPN tjenester på markedet. Jeg har testet dem alle, og sikret mig, at de virker upåklageligt med HBO Max.

Bedste Valg 1 Express VPN | Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost VPN | Anmeldelse 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2024
9.4
4 IPVanish VPN | Anmeldelse 2024
9.2
5 NordVPN | Anmeldelse 2024
9

Sådan Vælges Den Bedste VPN

Du kan se mine anbefalinger ovenfor. De er et resultat af, at jeg har testet hver enkelt VPN op imod mine meget skrappe krav. Disse krav er:

Serverudvalget

Når du leder efter en VPN tjeneste til streaming, er udvalget af servere utroligt vigtigt. Jo flere servere du har at vælge imellem, jo bedre egner den sig til streaming.

Stort set alle streaming-tjenester kigger på din IP-adresse, for at finde ud af, hvor du befinder dig. Hvis du er i et land, som de ikke understøtter, så blokerer de for din adgang. Er du i et ikke-blokeret land, så begrænser de dit udvalg ud fra hvor du er placeret. Du har eksempelvis adgang til flere film og serier på Netflix, hvis du befinder dig i USA, end i Danmark. Omvendt kan vi se ting her i Danmark, som amerikanerne ikke har adgang til. Den eneste måde man kan få adgang til det hele, er ved at “skifte land” via en VPN.

vpn for hbo max

Når det kommer til at vælge en VPN HBO Max så er det vigtigste, at der er danske servere. Det danske indhold på HBO Max kan nemlig kun tilgås, med en dansk IP. Der er desværre mange VPN tjenester der ikke har servere i Danmark, og de er derfor ubrugelige som VPN for HBO Max.

Hastigheden

Det næste vigtige krav til en HBO Max VPN er, at den har en god og stabil hastighed. Video-streaming er noget, der kræver en del båndbredde. Med en langsom VPN HBO Max vil du skulle vente i lang tid på, at filmen eller serien starter. Du risikerer desuden, at streamen hele tiden går i stå. Det er utroligt frustrerende, når man bare gerne vil slappe af med noget godt TV. Hastigheden er derfor en prioritet når det kommer til VPN for HBO Max.

Beskyttelse af privatlivet

For at komme udenom geo-blokeringerne hos streaming-tjenesterne er vi nødt til, at skjule vores information. Deres blokering er baseret på private oplysninger om, hvor vi befinder os. Vi har ret til at holde den slags informationer for os selv: det vedkommer ikke andre. Du skal derfor vælge en HBO Max VPN der går op i at beskytte dit privatliv.

Hvis en VPN ikke har dit privatliv som en prioritet, så vil den ikke være god til streaming. Det er kun et spørgsmål om tid, før den kommer til at lække, hvor du virkeligt befinder dig. Det er også ekstra uheldigt, hvis du gerne vil bruge din VPN til beskyttelse af privatlivet generelt.

Kundeservice

Når det kommer til streaming af underholdning, så skal alt helst bare virke. Idéen er, at vi bare kan smide os i sofaen, og nyde en film eller en serie. Når det kommer til teknik, så kan man dog ikke altid undgå, at der opstår problemer. Her er det altså vigtigt, at du hurtigt kan få hjælp til din VPN HBO Max, hvis noget ikke virker.

vpn hbo max

Jeg tester derfor altid effektiviteten af kundeservice, når jeg prøver en VPN for HBO Max. De skal være lette at få fat på, og kunne yde god support.

Pris

Det sidste punkt er selvfølgeligt prisen. Vi betaler allerede for vores HBO Max abonnement. Vi har derfor ikke lyst til, at betale overpris for en HBO Max VPN. Det er altid en svær balance-gang imellem pris og kvalitet, når det kommer til VPN HBO Max. Målet er at finde den bedste VPN for HBO Max, der kommer til den lavest mulige pris.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af maj 2024

Advarsel: Gratis VPN Tjenester

Nu nævnte jeg, at prisen på en HBO Max VPN selvfølgeligt er en vigtig faktor. Så hvad med de gratis VPN tjenester der findes derude? De markedsfører sig ofte meget agressivt, og lokekr med, at du intet skal betale. Det kan godt virke fristende at prøve sådan en gratis VPN HBO Max. Jeg var skeptisk, men gav dem et forsøg alligevel.

Min erfaring gør, at jeg på det kraftigste må advare imod gratis VPN for HBO Max. Jeg oplevede udelukkende problemer:

 • Stort set ingen af de gratis VPN tjenester har danske servere. En HBO Max VPN skal have danskere servere for at virke.
 • Hastigheden hos de gratis VPN udbydere er lav og ustabil. Streaming er en enorm hovedpine, selv når det virker.
 • Der er absolut ingen support at hente. Hvis noget går galt, kan du ikke få fat i nogen kundeservice.
 • De er fløjtende ligeglade med dit privatliv. Hos en gratis VPN udbyder er du ikke en kunde: du er produktet. De lever typisk af, at sælge dine private oplysninger.

De logger typisk alt hvad du laver, og nogen forsøger endda at inficere dig med malware. Visse gratis VPN-tjenester videresælger endda din båndbredde til deres kunder! IP adresserne fra de gratis VPN servere er desuden ofte blokerede på streaming-tjenester. Der er også meget ofte begrænsninger på båndbredde og hastighed, når du bruger en gratis VPN.

Hvis du ikke er glad for at skulle bruge penge på en VPN lige nu, så er der en bedre løsning. Hos ExpressVPN giver de nemlig 30 dages fuld returret uden du skal fortælle hvorfor. Du kan altså helt risikofrit prøve dem af, og så bare bede om, at få pengene tilbage indenfor 30 dage.

De Mange Fordele ved en VPN

Når du vælger den rette VPN HBO Max, så får du også adgang til rigtigt mange andre fordele. En VPN for HBO Max er nemlig ikke begrænset til en enkelt tjeneste. Den kan bruges på hele internettet: inklusive andre streaming-tjenester. Du får altså rigtigt mange fordele med en VPN:

 1. Du kan omgå geo-blokeringer hos Netflix, Hulu, BBC iPlayer og andre streaming-tjenester. Du har altså adgang til massevis af indhold fra hele verden!
 2. Censur bliver til ren og skær fortid for dig. Der er censur mange steder i verden: selv her i Danmark har vi et internetfitler. Med en HBO Max VPN kommer du let og elegant udenom filtreringen.
 3. Dit privatliv bliver betydeligt mere privat. Når du er bag en VPN HBO Max skjules mange af dine personlige oplysninger. Hjemmesider kan ikke længere se hvor du befinder dig. Din internetudbyder kan heller ikke længere se, hvad du laver på internettet: det hele er krypteret.
 4. Det bliver betydeligt mere sikkert, at bruge delte netværk. Når du bruger gratis WiFi på McDonalds eller lignende, så løber du normalt en stor risiko. Hvis en hacker sidder på det samme åbne netværk, så kan de nemlig overvåge alting. Ved at brug en VPN er al din trafik dog krypteret: og så er du beskyttet.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af maj 2024

Med en VPN for HBO Max kommer der altså også rigtigt mange ekstra fordele. Det er dog igen vigtigt, at du vælger en god VPN, for at opnå alle fordelene. Alle de VPN-tjenester jeg anbefaler giver dig de ovenstående fordele, og meget mere.

Opsætning af VPN

Det er slet ikke svært, at komme i gang med at bruge en VPN. Du skal egentligt bare:

 1. Vælge en VPN på listen over anbefalinger
 2. Klikke dig ind på deres hjemmeside, og vælge hvor du vil bruge en VPN: din computer, telefon eller lignende.
 3. Hente deres app til din computer eller telefon
 4. Åbne den, og logge ind med dit brugernavn og kodeord
 5. Vælg “Denmark” på listen over VPN servere
 6. Klik dig nu ind på den HBO Max

Efter få sekunder vil du så være forbundet til en danske VPN server. Nu kan du se HBO Max uanset hvor du befinder dig!

hbo max vpn

Ved at bruge det officielle program eller app fra VPN-udbyderen er det hele sat automatisk op. Det er også muligt at lave en manuel opsætning, hvis du foretrækker det. Her går du igen bare ind på VPN tjenestens hjemmeside, og finder guiden til manuel opæstning.

Hvordan ser man HBO Nordic?

Mens jeg skriver denne artikel, er HBO Max endnu ikke kommet til Danmark. Vi har i stedet det, der hedder HBO Nordic.

De er muligt at se HBO Nordic på stort set samme måde, som med VPN for HBO Max. Jeg har skrevet en komplet guide til hvordan du kan se HBO Nordic i udlandet.

Konklusion

Det er normalt ikke muligt at se HBO Max når du befinder dig udenfor Danmark. De blokerer nemlig for IP-adresser fra alle andre lande. Med den rette VPN kan du dog få en dansk IP, og dermed komme udenom blokeringen. En god HBO Max VPN har danske servere, høj hastighed, god kundeservice og en fair pris. Jeg anbefaler i allerhøjeste grad ExpressVPN som VPN HBO Max.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af maj 2024

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk