Bedste iOS VPN i 2024

Har du en iPhone? iPhone bruger iOS som styresystem. Det betyder, at en enkelt iOS VPN kan beskytte din iPhone. En VPN iOS krypterer din internetforbindelse så ingen kan lytte med. Du beskytter altså dit privatliv og sikrer dig imod flere former for hacking. En god VPN iOS vil hjælpe dig med at overkomme både censur og overvågning. Jeg fortæller dig her hvilke kriterier der er vigtige når du vælger en iOS VPN. Jeg har også gjort arbejdet for dig, og fundet frem til de bedste iOS VPN 2024 på markedet i dag.

FÅ TILBUD NU
ExpressVPN en Verdensomspændende iOS VPN

Jo flere servere din VPN iOS har, jo flere muligheder åbner den for dig. Vi anbefaler ExpressVPN med servere i hele verden med 30 dages tilfredshedsgaranti

De Bedste iOS VPN på Markedet

Der er mange forskellige udbydere der tilbyder VPN iOS. Det er dog langt fra dem alle, der er lige gode. Der er mange forskellige kriterier der skal være opfyldt for at en vpn app ios er god. Jeg gennemgår alle disse kriterier i det næste afsnit. Jeg har dog gjort arbejdet for dig, og fundet frem til de bedste iOS VPN på markedet. Du kan derfor bare vælge en VPN iOS på listen herunder, og være sikker på, at den opfylder alle kriterierne.

Bedste Valg 1 Express VPN | Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost VPN | Anmeldelse 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2024
9.4
4 IPVanish VPN | Anmeldelse 2024
9.2
5 NordVPN | Anmeldelse 2024
9

Kriterierne for en god VPN

Der er flere ting der skal være på plads før en VPN iOS kan anbefales. Hvis bare ét af disse punkter ikke er opfyldt, så bør man kigge efter en anden udbyder. Der er mange forskellige iOS VPN på markedet, så man kan godt tillade sig at være kræsen.

ios vpn

Kriterie #1: Servere i hele verden

En VPN service fungerer ved, at din trafik krypteres og sendes igennem en server. Når du besøger en hjemmeside, så ser de serverens IP addresse i stedet for din egen. Ved at bruge en VPN iOS kan du altså skifte IP addresse. Hvis du bruger en server i England, så vil det se ud som om, at du er i England. Det kan være ganske smart, da nogle sider og apps kun tillader adgang fra specifikke lande. BBC iPlayer tilbyder eksempelvis gratis streaming af dokumentarer og underholdning. De blokerer dog fra besøgende der ikke kommer fra England. Bruger du en iOS VPN med en engelsk server kan du dog skifte din IP addresse. Så tror BBC iPlayer at du er i England, og du er derfor ikke længere blokeret.

Jo flere lande der er at vælge imellem, jo mere åbner din VPN altså op for. En god VPN iOS har altså mange servere i hele verden. Der bør som minimum være en dansk, en britisk og en amerikansk server. Men jo flere lande der er, jo bedre!

Kriterie #2: Hurtig forbindelse

Servere er ligesom almindelige computere, der er koblet til internettet. En VPN server kan altså have en hurtig eller en langsom internetforbindelse. Hvis du bruger en VPN med en langsom forbindelse, så bliver den altså en flaskehals for din egen internethastighed. Gratis VPN servere er typisk langsomme, og det gør dem frustrerende at bruge. De fleste betalte VPN er bedre, men nogle af dem er hurtigere end andre. Du bør altid teste internethastigheden på din VPN. Alle VPN tjenester på vores liste har så hurtige forbindelser, at man ikke mærker at man bruger en VPN.

Kriterie #3: Sikring af privatlivet

En af de primære grunde til at bruge en VPN iOS er, at den beskytter dit privatliv. Normalt er meget af din internettrafik ukrypteret. Det betyder, at eksempelvis din internetudbyder kan se nøjagtigt hvad du laver på internettet. Det er en ubehagelig tanke, også selvom man ikke gør noget forkert. Hvorfor skal din internetudbyder kunne se, at du søger efter bivirkningerne på noget af din medicin? Rager det dem noget, at du er på en dating-side? Nej: du har ret til privatliv. Det er hvad en iOS VPN giver dig. Den krypterer nemlig din internettrafik så din internetudbyder ikke kan kigge med.

Kriterie #4: God kundeservice

Jeg er ikke for stolt til at spørge om hjælp, når jeg har brug for det. Det bør du heller ikke være, når vi snakker om en VPN. Din VPN iOS er kun noget værd, hvis den altid virker. Det er derfor vigtigt, at man kan kontakte kundeservice, hvis der er nogen problemer. Nogle VPN udbydere har ingen kundeservice, eller også er den utroligt ringe. Undersøg altid om kundeservicen er god, før du køber en VPN. Vi hakontaktet kundeservice til alle VPN iOS på vores liste. Vi anbefaler kun en VPN, hvis deres kundeservice svarer hurtigt, og er teknisk kyndige.

Kriterie #5: Værdi for pengene

Der er mange VPN udbydere på markedet. Det betyder, at der er godt med konkurrence. Konkurrencen tvinger priserne på iOS VPN i bund. Selv en god VPN bør altså ikke koste en bondegård. Jeg opvejer altid hvad en VPN har at byde på, med hvor meget den koster. Der skal være værdi for pengene, før det er en VPN jeg vil anbefale. Man kan typisk få en god VPN for billige penge, ved at købe adgang for år ad gangen. Det kan være betydeligt billigere end at betale måned for måned. Det er også et godt tegn hvis VPN udbyderen har en tilfredshedsgaranti. Så kan man nemlig få pengene tilbage, hvis ens VPN ikke lever op til forventningerne.

Derudover er det selvfølgeligt vigtigt, at den valgte VPN virker på din version af iOS. Stort set alle VPN tjenester virker på vpn ios 14 og vpn ios 13. De bedste går dog også helt tilbage til ios 10 vpn og vpn ios 9.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af juni 2024

Gratis VPN Kan Være en Fælde

Det er ikke nemt for en VPN udbyder at opfylde alle 5 kriterier. De er nødt til at betale for servere, med hurtige forbindelser, i mange forskellige lande. Der skal ansættes dygtige specialister med viden om IT sikkerhed. Infrastrukturen skal bygges sikkert op fra bunden af, og løbende vedligeholdes. For at sikre dit privatliv er de nødt til at have gode advokater. Det er altsammen noget, der koster penge for VPN udbyderen.

vpn app ios

Kvalitet Koster

Man bør derfor være skeptisk overfor enhver udbyder, der påstår at deres VPN er gratis. Intet her i livet er gratis, og da slet ikke noget, der koster så meget at holde kørende. Hvis nogen sælger en VPN alt for billigt, eller endda gratis, så er der altså noget galt. Hvis du er heldig, så har de “bare” sparet på nogle af kriterierne. Måske har de kun servere i nogle få lande, eller forbindelsen er langsom og ustabil. Der er sandsynligvis ingen kundeservice, da kunderne jo ingenting betaler. Men i værste fald, så er den gratis VPN en fælde.

Ofring af Privatlivets Fred

Kriterium nummer 3 for en god VPN er, at den sikrer dit privatliv. Nogle gratis VPN udbydere vender det helt på hovedet. Ikke bare beskytter de ikke dit privatliv: de sælger dit privatliv. Fremfor at skjule din færden på internettet med stærk kryptering, så holder de øje med det hele. De indsamler informationer om dig, og sælger denne information til reklame-virksomheder og lignende.

Der er altså store begrænsninger ved at bruge en gratis VPN. Det kan endda være en fælde, der har den modsatte effekt af, hvad en god VPN giver dig. Find i stedet en betalt VPN, der giver dig god værdi for pengene. Hvis du overvejer en gratis VPN, bare for at prøve det, så lad vær. Benyt dig i stedet af, at eksempelvis ExpressVPN har 30 dages fuld returret. Du kan altså prøve en anbefalet VPN, der opfylder alle 5 krtierier, uden risiko. Hvis den ikke lever op til dine forventninger så kan du få dine penge tilbage.

Fordelene ved en God VPN

Der er mange fordele at hente ved, at bruge en god VPN. Hvis din iOS VPN opfylder alle fem kriterier, så giver den dig nemlig mange muligheder.

En god VPN giver dig eksempelvis adgang til flere film og TV serier. Når du åbner Netflix eller lignende streaming-tjeneste, så tjekker de nemlig din IP addresse. Alt afhængigt af, hvilket land din IP addresse kommer fra, så ændrer indholdet sig. Har du en dansk IP addresse så viser Netflix dig deres danske katalog. Det indeholder mere dansk indhold end eksempelvis det amerikanske katalog. Men det har mindre af det amerikanske indhold. Bruger du din VPN iOS til at forbinde til en amerikansk server, så får du adgang til det amerikanske katalog. En iOS VPN lader dig altså “rejse” fra land til land, med et tryk på en knap.

vpn ios

Du slipper også udenom alt det censur og overvågning, som vi desværre har i Danmark i dag. Grundloven forbyder ganske vist censur, men det har ikke stoppet lovgiverne. Det danske internetfilter bliver officielt brugt til at blokere for adgangen til udenlandske kasinoer og sider om piratkopiering. Det er dog umuligt at vide på forhånd, om andre ting også kommer på listen. Loven siger også, at vi har ret til privatliv. Alligevel har vi i Danmark den omfattende logningsbekendtgørelse. Den tvinger alle danske internetudbydere til at holde øje med, hvad deres kunder laver på internettet. Informationen gemmes i årevis.

En god iOS får dig udenom censuren. Din internettrafik køres igennem en server i et andet land, og dermed udenom filteret. Den beskytter også dit privatliv. En iOS VPN krypterer nemlig din internettrafik, så ingen kan kigge med.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af juni 2024

Opsætning af iOS VPN

Det er let at sætte en VPN iOS op på din iPhone. Der er overordnet set to måder at gøre det på:

Metode #1: VPN igennem en App

Enhver god iOS VPN har en app, der sætter det hele op for dig. Alle VPN iOS på listen med anbefalinger kommer med deres egen App. Du skal altså bare vælge en VPN udbyder, og så hente deres app på din iPhone.

Step 1: Vælg en af de anbefalede VPN iOS

Step 2: Besøg deres hjemmeside, og skriv dig op til et VPN abonnement. Husk at der er penge at spare, ved at købe 1 år ad gangen.

Step 3: Søg efter den valgte VPN på “App Store” på din telefon. Installér den.

Step 4: Log ind med dit brugernavn og kodeord.

Step 5: Vælg det land på serverlisten, som du gerne vil have en IP addresse fra.

Nu klarer din VPN app resten. Den laver automatisk en krypteret forbindelse til den valgte server.

Metode #2: Manuel Opsætning

Du kan også manuelt sætte din iPhone op til at bruge den valgte VPN.

Step 1: Åben “Netværksindstillinger” på din iPhone.

Step 2: Tryk på knappen der står “VPN” eller “Virtual Private Network” på.

Step 3: Gå ind på hjemmesiden for den iOS VPN du har valgt.

Step 4: På hjemmesiden skal du så blot finde de informationer, som Netværksindstillinger beder dig om at udfylde.

Det letteste er helt sikkert at bruge Metode #1, da man bare skal installere en app. Begge muligheder fungerer dog helt fint!

Mere information klik her.

Konklusion

Der er 5 forskellige kriterier, som enhver god VPN iOS bør opfylde. Kriterierne er: servere i hele verden, hurtig forbindelse, sikring af privatlivet, god kundeservice og at den giver værdi for pengene. Du er velkommen til selv at vurdere de forskellige iOS VPN på markedet. Nu kender du jo kriterierne. Du kan dog spare tiden og kræfterne, og bare bruge min liste i stedet ved at prøve vores anbefalede VPN

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk