Få adgang til de bedste serier på netflix 2024

Netflix tilbyder en lang række film og serier i mange lande i verden. Hvilke gode serier på netflix er de bedste? Og hvordan får jeg adgang til de bedste serier på netflix, som jeg ikke kan se i Danmark?

Blandt det kæmpeudvalg af gode serier på netflix, kan det være svært at udvælge de bedste serier på netflix. Og også svært at lade sig nøjes med de tilgængelige populære serier på netflix, hvis du ved, at der findes andre gode serier på netflix, som du gerne vil se.

FÅ ExpressVPN NU
Afprøv fordelene ved ExpressVPN helt risikofrit!

Med ExpressVPN kan du se dine favoritserier på Netflit fra andre lande

I denne mørke  vintertid er det skønt at putte sig i sofaen med en af de populære serier på netflix. Og måske har du allerede været igennem alle de bedste serier på netflix, men ved at der er andre gode serier, som du ikke kan se på din streaming-tjeneste? Måske har du allerede prøvet via andre tjenester, eller givet op på halvvejen? Eller måske mangler du bare inspiration til at finde de allerbedste og populære serier på netflix?

Og hvad så med de gode serier på netflix, jeg gerne vil se, men som ikke er tilgængelige på Netflix i Danmark, vil du måske spørge? Ja, det er der heldigvis også en god løsning på! Med VPN får du mulighed for at se de bedste serier på netflix fra hele verden. Slut nu med at være begrænset til et udvalg af populære serier på netflix, du ikke selv har valgt, og at møde irriterende blokeringer.

Se denne Top Ti over det bedste udvalg af gode serier på netflix, og find de allerbedste populære serier på netflix lige nu. Der vil helt sikkert også være noget for din smag! Og læs om, hvordan du får adgang til alle disse bedste netflix serier uden problemer fra Netflix i andre lande via VPN.

Her kommer mit bud på de 10 bedste netflix serier lige nu, bedømt ud fra populariteten blandt et bredt internationalt publikum. Tjek denne liste af de bedste serier netflix tilbyder, og find underholdning i topklasse!

1. The Chestnut Man (Kastanjemanden)

bedste netflix serier

En af de populære serier på netflix man sluger råt, når man først får begyndt. I virkeligheden er den danske krimiserie som en rigtig god, lang helaftensfilm med et spændende plot ud fra den efterladte kastanjefigur på hvert mordsted, med godt dansk skuespil og flotte optagelser.

2. You

anbefalede serier på netflix

Denne psykologiske thriller er ikke til at komme uden om! Når en succesfuld boghandlers forelskelse i en yngre forfatter udvikler sig til en sygelig besættelse, hvor han med alle midler forsøger at komme hende nær, og samtidig fjerner andre der kommer i vejen. En af de bedste netflix serier lige nu.

3. Sex education (Seksualundervisning)

bedste serier netflix

Den unge hovedperson er ikke selv den mest succesfulde på sex- og kærlighedsmarkedet i dette britiske ungdomsdrama, også en af de bedste netflix serier. Men med opvæksten hos sin bramfrie sexolog-mor er basen lagt til sammen med sin udfarende veninde at starte deres egen sex-terapi op blandt kammeraterne.

4. La casa de papel (Papirhuset)

gode netflix serier

Den spanske krimiserie har vundet flere internationale priser som en af de bedste netflix serier, og har med fem episoder taget seerne med storm med en gruppe udspekulerede bankrøvere, der lykkes med det ene kup efter det andet.

5. Squid Game (Spil blæksprutte)

bedste serier på netflix

Et uhyggeligt børnespil; klarer du det ikke før tiden løber ud, bliver du likvideret! Du skal spille for at overleve. Den koreanske serie er på rekortid blevet en af de mest populære serier på netflix.

6. My Name (Mit navn)

de bedste serier på netflix

Når en ung hævntørstig kvinde indtræder i en kriminel bande, og samtidig går undercover i politiet for at hævne sin fars død, er scenen sat i denne koreanske populære serie på netflix

7. Madam Secretary (Fru sekretær)

serier man skal se på netflix

Gå ikke glip af dette politiske drama i en af de mest poulære serier på netflix USA om den tidligere CIA-agents fremtrædende rolle som statschef, som kan ses med vores anbefalede Nr. 1 VPN – ExpressVPN via opkobling på USA server.

8. Maid

fede serier på netflix

En af de bedste netflix serier er dramaet om en enlig mors kamp for et bedre liv efter et afsluttet voldeligt forhold. Gennem rengøringsarbejde kæmper Alex sig ud af hjemløshed og mod en bedre fremtid for sig selv og sin datter.

9. The Queen’s Gambit (Dronningens Gambit)

populære serier på netflix

En anden af de bedste serier på netflix omhandler en pige på et børnehjem i 1950’erne med et helt usædvanligt talent for skak, og på vej mod berømmelse. Denne gode serie på netflix har fået skakspil til at eksplodere!

10. In The Dark (I mørket)

bedste serier på netflix

Denne populære serie på Netflix om en blind kvinde i efterforskningen af et mord, hvor hendes egen bedste ven pludselig findes død, kan ses med vores mest anbefalede ExpressVPN via opkobling på USA server til US Netflix.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af juli 2024

Er dine serier ikke tilgængelige i Danmark? Du har brug for VPN!

Har du set reklamer for Netflix-serier på nettet, men undrer dig over ikke at finde dem, når du søger efter dem på Netflix? Netflix blokerer sit indhold i specifikke lande, sådan at nogle serier er tilgængelige i nogle lande, men ikke i andre. Hvis du ikke kan se din serie er det fordi du er udenfor det tilladte område for tjenesten, og websiden derfor blokerer din IP-adresse.
Dette sker fordi Netflix kan aflæse, hvor i verden du befinder sig, og derfor blokerer for indhold i dit geografiske område, som ikke er disponibelt der.

VPN: en slags bypass-operation med ”ny IP-adresse”

Heldigvis findes der en god løsning på denne blokering. Ved at benytte en Netflix VPN kan man få adgang til populære serier på netflix fra hele verden.

Det fungerer sådan, at denne tilkobling til en VPN Netflix Danmark får det til at se ud som om, at dine data kommer fra et andet land, simpelt hen ved at koble sig til en server i et andet land. Men uden at ændre din faktiske IP-adresse.

Mange danskere benytter allerede en VPN-service, fordi de ikke vil nøjes med de serier der udbydes på Netflix Danmark, og det har du også mulighed for. Hvorfor lade dig begrænse, når der findes en simpel og god løsning?

Se de bedste VPN

Vi har lavet en lille ranking over de bedste VPN, så du nemt kan få et overblik over, hvilke muligheder du har for at udvælge den bedste VPN. Disse VPN-udbydere er udvalgt efter at have testet en lang række løsninger og sammenlignet dem.

Bedste Valg 1 Express VPN | Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost VPN | Anmeldelse 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2024
9.4
4 IPVanish VPN | Anmeldelse 2024
9.2
5 NordVPN | Anmeldelse 2024
9

Kravene til disse sammenligninger af VPN er først og fremmest, at Netflix ikke blokerer indholdet; dvs. at der er en server tilgængelig i det valgte land. Dernæst er selvfølgelig sikkerheden vigtig, dvs. at dit privatliv og dine personlige oplysninger bliver respekteret, og du ved, hvordan disse data behandles. Højhastighedselementet er også vigtigt for din streamingservice, så du ikke skal plages med, at filmen går i stå midt i det hele, eller at der opstår problemer med hastigheden lige pludselig (ligesom med en langsom netforbindelse). Og sidst, men ikke mindst er det vigtigt, at der findes en disponibel og god kundeservice for produktet, hvis du skulle få brug for assistance til din opsætning, eller andet undervejs. Intet er mere frustrerende end at der opstår et problem, og det ikke er muligt at få fat på hjælp nu og her!

En af de vigtigste ting at undgå, er at anvende gratis VPN, fordi du på ingen måde kan være sikker på, hvordan dine personlige data bliver forvaltet. Du kan risikere, at dine data blivere videresolgt til en tredie part.

Med disse aspekter in mente, og ud fra vores sammenligninger og tests, er disse VPN i linket vurderet som de bedste.

Sådan får du adgang til Netflix Danmark og Netflix USA

Brug denne nemme fremgangsmåde til at få adgang til de bedste serier på netflix:
Vælg vores #1 VPN ExpressVPN
Brug denne webside: justwatch til at tjekke i hvilke lande serierne er tilgængelige
Tilslut dig til den server du ønsker at se fra: Danmark eller USA
Gå til Netflix Website

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af juli 2024

Min konklusion bliver, at med VPN ligger verden åben med de bedste netflix serier!

De fede serier på netflix jeg har anbefalet ovenfor kan forhåbentlig inspirere til rare stunder med virkelig god underholdning i de mørke vinteraftener. De anbefalede serier på netflix er naturligvis kun et lille udvalg blandt mange, og er baserede på, hvad et bredt udvalg seere i mange lande foretrækker at se lige nu. Du har måske selv allerede fundet mange andre gode serier i udlandet, som heller ikke er tilgængelige.

Når der rent faktisk findes et overflødighedshorn af gode netflix serier, og du også gerne vil se dem der ligger uden for dit geogratiske område, er løsningen heldigvis nær.

Med en god VPN får du mulighed for at koble dig på serveren til et andet lands Netflix server (uden at skifte din IP-adresse), og kan på den måde slippe udenom den irriterende blokering af de fede serier på netflix, som du gerne vil se fra andre lande. Med andre ord, får du simpelthen mulighed for at gå direkte ind på f.eks. USA’s Netflix-tjeneste, og udvælge gode serier på netflix der.

Jeg har forklaret lidt om, hvordan VPN kan være en løsning og du kan læse mere på denne side. Vi har testet forskellige VPN, og kommet frem til vores anbefalinger af de bedste.

Øverst på listen ligger vores anbefalede nummer 1 VPN, som du kan læse mere om ExpressVPN.
Med denne VPN kan du se alle de bedste serier man skal se på netflix, og ikke mindst de bedste serier på netflix, jeg har anbefalet i denne artikel. Slut med ikke at kunne se de bedste serier på netflix. Det er med denne VPN supernemt at få adgang til en hel verden af gode serier på netflix.

Nu får du kun det lille “luksus-problem” at finde tiden til alle de gode serier på netflix!

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk