Gamer beskyttelse med bedste PlayStation VPN 2024

At installere PlayStation VPN er ikke lige så nemt, som med de andre digitale apparater. Faktisk er der ikke PlayStation Store VPN, når du søger efter VPN direkte på din spillekonsol. Det skyldes at Sony ikke understøtter PlayStation VPN, men heldigvis er der flere løsninger til at opnå beskyttelse og bryde igennem geoblokeringer med de bedste VPN PlayStation tjenester, og dem kan du læse om lige her.

FÅ TILBUD NU
Øg sikkerheden på din PS4 og vælg ExpressVPN

Fjern blokering af streaming og spil på din PlayStation. ExpressVPN giver dig 30 dages tilbagebetalingsgaranti uden at stille spørgsmål.

Hvad er den bedste PlayStation VPN?

Du kan som sagt ikke finde PlayStation Store VPN, og derfor har du sikkert brug for hjælp med at søge internettet efter de bedste VPN-tjenester. Vi har samlet en topliste over de bedste PS VPN.

Bedste Valg 1 Express VPN | Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost VPN | Anmeldelse 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2024
9.4
4 IPVanish VPN | Anmeldelse 2024
9.2
5 NordVPN | Anmeldelse 2024
9

Nedenfor kan du læse mere om hvordan vi har valgt de bedste PS VPN. Læs om forskellige kriterier, som du kan bruge til at nyde den bedst mulige VPN PlayStation oplevelse.

Bliv dækket med servere over hele verden

En af de primære grunde til at vælge VPN PlayStation 4, eller en VPN-tjeneste til andre PlayStations, er forbundet med servere. De bedste PS VPN tjenester har adskillige servere i et stort antal lande. Mange af de bedste PS4 spil kan være geoblokerede, hvilket betyder at du ikke kan spille dem, medmindre at du er i det land eller den region, hvor spillet er tilgængeligt. Det gælder især de nye PS4 spil og andre PlayStation spil, som måske frigives i andre lande først. Hvis du ønsker at bryde igennem den geoblokering, skal du installere den bedste VPN på din enhed, så du kan oprette en forbindelse til de lande, hvor du har mulighed for at spille spillene.

playstation vpn

Bedste hastighed med PS VPN

Når du gamer med PlayStation VPN er det naturligvis vigtigt at du har kan nyde den bedst mulige hastighed. Derfor er det bedre at vælge de bedste af de bedste VPN-tjenester fremfor gratis tjenester (som du kan læse om længere nede), eller mindre anerkendte brands. Undgå lag og afbrydelser ved at spille med den bedste VPN PlayStation tjeneste.

Nyd en sublim fortrolighed med VPN PlayStation

De bedste VPN PlayStation-tjenester går højt op i fortrolighed. Her sørger de for at beskytte dine data, og at kryptere din forbindelse. Det hjælper med at sikre dig og dine data mod folk som ønsker at stjæle dine data, og dem, der ønsker at tjene penge på din bekostning.

Derfor er kundeservice vigtig med PS VPN

Den bedste PS VPN tilbyder en glimrende kundeservice, og gerne hele døgnet rundt. Vælg gerne en tjeneste, som har support alle ugens dage. Måske spiller du mest i weekenden, og i den forbindelse er det ekstra vigtigt at kunne få løst problemerne med hjælp fra supporten lørdag og søndag. Med hensyn til support er det vigtigt at der i det mindste er live chat, som uden tvivl er den bedste mulighed for kundeservice kontakt nu til dags. Foretrækker du e-mail eller telefon support, er det vigtigt at du vælger en VPN, som også byder på den form for support.

Pris på PlayStation VPN

Uanset hvilken tjeneste eller produkt, som du vælger at købe nu til dags, har pris altid en afgørende rolle. Det gælder lige meget om du søger efter PlayStation Store VPN, eller et andet sted på nettet. Her er det ikke nødvendigvis den billigste tjeneste, som der er den bedste. Det vigtigste er at du får noget for pengene. Tjek derfor altid hvad du får med i abonnementet, når du sammenligner de bedste VPN-tjenester.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af juni 2024

Derfor bør du undgå gratis VPN PlayStation

Når folk finder ud af at de ikke kan benytte PlayStation Store VPN, går de ofte efter gratis tjenester på nettet. Men det er sjældent at det er en god ide.

Gratis VPN er ikke designet til PlayStation

En gratis VPN-tjeneste er typisk ikke designet til streaming af spil og Tv på nettet. Den form for tjeneste har hverken tilstrækkelig hastighed eller data til at levere en optimal oplevelse. Derfor er det bedre at vælge en PS VPN tjeneste, som er designet til formålet. Det gælder lige meget om der er tale om PlayStation Store VPN eller andre tjenester.

Undgå at uvedkommende trænger ind i din PlayStation

Mange personer er bekymrede for at svindlere trænger ind i deres computer, PlayStation eller anden digitale enhed. Hvis en person formår at hacke din computer, PlayStation eller noget helt tredje, kan den person se hvad du foretager det. Ikke alene kan det udsætte dine personlige data, billeder, og samtaler, det kan også skabe problemer for din konto. En gratis VPN-tjeneste kan være designet til at opnå adgang til din digitale enhed og stjæle de førnævnte data, eller hacke din konto, og ændre adgangskoden på din PlayStation-konto. Derfor er det vigtigt at du anvender anerkendt PS VPN, selvom at du ikke kan finde PlayStation Store VPN.

playstation vpn

Hvis du ikke er sikker på om du ønsker PlayStation VPN, og det er årsagen til at du søger en gratis tjeneste, findes der et godt alternativ. Den anerkendte VPN-tjeneste ExpressVPN, som er nævnt på vores liste over de bedste tjenester, har en tilbagebetalingsgaranti på 30 dage. Det betyder at du kan oprette dig, betale for tjenesten, og bruge de første 30 dage til at vurdere, om det er noget for dig. Hvis du beslutter at du ikke har lyst til at fortsætte, kan du få dine penge tilbage inden for 30 dage. Derfor er ExpressVPN et glimrende alternativ til PlayStation Store VPN.

Opsætning af PS VPN

Nu behøver du ikke at lede efter “setup vpn on ps4” på engelsk på nettet, da du kan få en guide til opsætning lige her. Der er primært to forskellige metoder til at sætte VPN PlayStation op.

Windows: del VPN-forbindelsen fra din PC

Hvis du søger en simpel metode til PS VPN, kan det være at du ønske at sætte det op gennem Windows. Det kræver naturligvis først og fremmest at du har et Windows-apparat tæt på din PlayStation. Hvis du har VPN installeret på din Windows, kan du benytte den følgende metode til at dele VPN-tjenesten fra din Windows til din PlayStation.

Her skal du gøre følgende:

  • Opret en direkte forbindelse mellem din Windows og PlayStation med et Ethernet-kabel.
  • Gå til indstillingsmenuen i Windows
  • Vælg “Netwærk og internet” og klik på “vælg Wi-Fi” i den venstre side.
  • Vælg valgmuligheden for “Ændre Adapter valgmuligheder” i den højre side.
  • Højreklik på den valgte trådløse forbindelse eller vælg det Ethernet-kabel, som fører til dit modem, og vælg derefter præferencer.
  • Vælg kablet fra den tilgængelige menu.
  • Nu kan du vælge Ethernet-forbindelsen til din PlayStation.

Hvis du sætter det hele op på den måde, og du har VPN på din Windows, vil du også få PlayStation VPN.

Sæt VPN op på din router

Ligesom de andre digitale apparater i dit hjem, får din spillekonsol sin internetforbindelse via din router. Derfor er der flere, som vælger at konfigurere VPN på deres routere. Flere forskellige routere understøtter mulighederne for at oprette en VPN-forbindelse. Typisk skal du blot indtaste kontooplysningerne for din VPN-tjeneste under dine router indstillinger. Når du har sat det op på din router, betyder det at du også kan nyde PlayStation VPN.

Fordelene ved at bruge VPN

Stort set alle personer vælger at installere VPN nu til dags. Man kan nærmest sige at Sony er lidt bagefter, når de ikke har PlayStation Store VPN. Men du behøver ikke at vente på at det bliver til en realitet. Vælg allerede VPN PlayStation i dag, og nyd de to store fordele, som er nævnt nedenfor.

playstation vpn

Øget adgang

Du kan bryde igennem geoblokeringer med PlayStation VPN. Her kan du få adgang til spil, som kun er tilgængelige i bestemte lande. Desuden giver det dig også mulighed for at nyde andre tjenester som Netflix, Hulu, Amazon Prime, og lignende fra alverdens lande.

Mere sikkerhed

Du kan ikke længere stole på at en antivirus applikation er nok til at beskytte din internetforbindelse. Hvis du surfer på offentlige netværker, eller generelt navigerer internettet uden VPN, kan du udsætte dig selv online. Husk på at din PlayStation konto er forbundet med dine personlige data som fx adresse og betalingskort, og mange gamere vælger også at tale om private temaer, når de spiller på nettet. Derfor er det vigtigt at du øger sikkerhed og nyder kryptering, så du er beskyttet, når du spiller på din PlayStation.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af juni 2024

Samlet konklusion om VPN PlayStation

Som sagt kan du øge sikkerhed og omgå geoblokeringer, selv uden PlayStation Store VPN. Vælg en af de anbefalede PlayStation VPN tjenester i denne artikel, og nyd en forbedret oplevelse, når du gamer.

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk