De Bedste Torrent Sider i Danmark 2024

Nogensinde hørt om P2P-teknologi til fildeling? Nej? Måske kender du det bedre som torrenting. Det betyder stort set, at flere brugere kan tilkoble sig og dele filer. I nogle lande blev der lovmæssigt store forandringer, og i andre blev nogle af disse torrentsider endda lukket ned. Til sidst, men ikke mindst skal man også passe på, at man ikke får fat i den dårlig danske torrents, der ikke er beskyttet. Det kan godt være vanskeligt at skille fårene fra bukkene, så har hjulpet dig her ved at lave en oversigt over pålidelige danske torrent sider og bedste torrent sider.

FÅ TILBUD NU
Prøv den bedste Torrent VPN: ExpressVPN - Spar 49%

ExpressVPN beskytter dit privatliv, og lader dig downloade torrents, som du ønsker. Prøv ExpressVPN nu med pengene-tilbage-garanti. Specialtilbud: 12 måneder + 3 måneder GRATIS.

Sidst opdateret den: 9. juni 2024

Undgå Blokering af de Bedste Torrent Sider og Dansk Torrent

Denne form for fildeling bliver stødt mere og mere populær, fordi den er enkel, brugervenlig og ikke koster noget. Denne voksende popularitet for både udenlandske og danske torrent sider har dog også gjort, at de virkelig kom i mediernes søgelys.

En VPN hjælper dig ikke kun med at beskytte dit privatliv, men den gør også, at du kan downloade danske film torrent fra de bedste danske torrent sider. Det er ikke en hemmelighed, at jeg er stolt af at anbefale ExpressVPN.

Udover at torrent sider og dansk torrent er blevet lukket ned eller gjort utilgængelige af forskellige årsager, så er der også flere lande, der har valgt at blokere udenlandsk og dansk torrent site på grund af retlige forhold, hvor ophavsrettigheder skal beskyttes. Det er dog stadig muligt for dig at komme udenom denne form for blokering, og stadig være anonym ved at gemme din IP-adresse, hvis du vælger at bruge en VPN. Med en VPN kan du blive koblet videre til en anden server. Når din torrent-side læser den nye IP-adresse, så er det muligt at omgå censureringen af siden.

Jeg vil også meget gerne gøre opmærksom på, at selvom danske torrent sider eller downloading af torrents måske ikke er direkte ulovligt i mange lande, så kan det stadig være ulovligt at downloade indhold med copyright. Selv om jeg aldrig ville opfordre nogen til at gøre noget ulovligt og altid respektere loven i det land, som du befinder dig i, så er vores mission, at man altid bør have friheden til at vælge, uden nogen overvåger dig.

Lad os vende tilbage til den liste, som jeg har sammensat. De bedste torrent sider og danske torrent sider, jeg har valgt at smide på listen, fungerer ikke bare stadig i bedste velgående, men de er nogle af de bedste. Dansk Torrent af høj kvalitet, som jeg har selv har testet og tjekket.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af juni 2024

Oversigt med de Bedste Torrent Sider og Dansk Torrent

1. The Pirate Bay

The Pirate Bay er nok en af de bedste torrentsider

Gennemsnitlig downloadhastighed: 3.2 MB i sekundet

Hvis du har hørt om torrents før, så har du næsten med garanti hørt om The Pirate Bay. Den er nok en af de mest kendte blandt alle bedste torrent sider, og den er skabt af vores naboer i Sverige. Dens høje kvalitet og gode udvalg giver den en god score, og den ligger derfor både højt i forskellige test samt Alexa ranking. Det kommer nok derfor heller ikke bag på særligt mange af jer derude, at det en folkefavorit i Danmark, resten af Skandinavien og – ja – egentlig nok hele verden. Det bør nok også nævnes, at den har en yderst brugervenlig platform, som gør det nemt for praktisk talt alle at finde lige, hvad de ledte efter, blandt de millionvis af torrentfiler. Også super, hvis du aldrig har forsøgt dig med sådan en platform før.

Du skal dog bide mærke i, at hjemmesiden og dens adresse nogle gange skifter, eller den ene webadresse kan være midlertidigt lukket eller nede. Nu her bruger The Pirate Bay i Danmark en .org-adresse, men det kan hurtigt ændre sig. Hjemmesiden TPB har dog ret snedig teknologi, der bør sikre din adgang. Ellers kan man gøre brug af proxysider.

2. YTS

YTS.AM er en super side til torrenting

Generel downloadhastighed: 2.2 MB i sekundet

Rygter siger, at YTS.AM er en af de bedste torrent-sider, hvis man er en rigtig filmelsker. Det skyldes, at YTS har specialiseret sig i dette område. Det betyder for dig som bruger, du kan vælge mellem et næsten ubegrænset udvalg af nye og klassiske film. Du er garanteret en utrolig brugeroplevelse! Mange brugere kommer også tilbage og fortæller, at brugerfladen føltes intuitiv og let at bruge, og det var let at finde på internationale, men især danske film. Downloading af torrents har aldrig været nemmere.

Mens specialisering i torrents til film er både YTS.AM’s styrke, men det bliver også dens ulempe. Det gør nemlig også, at denne torrentside ikke har helt så meget at byde på, når det fx kommer til tv-serier eller andre kategorier. Der er der måske andre hjemmesider til torrenting end YTS.AM, der gør det bedre. Derfor kan det godt være, at du bør kigge på en af de andre hjemmesider, hvis du hellere er til film og spil.

3. EZTV

EZTV - torrent side i Danmark

Gennemsnitlig hastighed for at downloade torrents: 2.0 MB i sekundet

EZTV er til gengæld en af de bedste torrent sider, når det kommer til tv-serier. Ikke nok med, at denne hjemmeside har et fænomenalt udvalg, men så bliver der tilføjet nye episoder hver dag. Du kan finde alle de bedste serie fra tv, realityprogrammer samt de mest populære serier som fx Game of Thrones.

EZTV kan sige tak til den loyale brugere for en stor del af dens succes. De er nemlig nogle af hovedbidragerne, når det kommer til torrents og indhold. Og det sker på et dagligt plan. Man kan måske mene, at EZTV ikke ser ud, som om den er helt ajourført, når det kommer til design. Men brugervenligheden og funktionerne er helt i top.

4. TorrentDownloads

TorrentDownloads giver super torrent oplevelse

Gennemsnitlig downloadhastighed af torrents: 2,7 MB i sekundet

Blandt danske torrent sites så er TorrentDownloads virkelig populær. Folk siger, at hvis du ikke kan finde det på andre bedste torrent sider, så kan du hvert fald finde det her. Selve hjemmesidens opbygning er god at navigere på, hvilket gør oplevelsen super behagelig. Du vil med garanti finde det, du leder efter. Et godt bud, når det kommer til bedste torrent sider.

TorrentDownloads er dog blevet blokeret i en hel del lande. Så hvis du gerne vil nå frem til denne side til torrenting eller andre danske torrent sider, så kan en VPN hjælpe dig med at omgå censur.

5. LimeTorrents

LimeTorrent er en trendy side til torrenting

Generel hastighed ved torrenting: 2,5 MB i sekundet

For torrenting i Danmark er LimeTorrents desuden en rigtig god side. Igen er det det brugervenlige design og dets overskuelige opbygning, som er med til at give den lige det der ekstra.

Nogle mener dog, at LimeTorrents er lige trendy nok, da det kan være svært at finde lidt ældre torrents. Jeg siger, smag og behag. For mig personligt er det ikke noget problem, men jeg kan godt forstå, at det kan gå hen og blive det for nogen derude. Jeg synes dog bestemt, at det er en torrentside, der er værd at kigge nærmere på.

6. 1337x

1337x er blandt de bedste torrent sider

Gennemsnitlig downloadhastighed: 1.9 MB i sekundet

Med 1337x får du masser af film, musik, tv-serier og spil. Udvalget er helt super – der er jo en grund til, at den er blandt de bedste torrent-sider i Danmark. Den måde, som siden er opbygget på, gør det let for dig at finde lige præcis det, du leder efter. Brugervenlighed scorer altid højt ved mig, da selv nybegyndere bør kunne bruge hjemmesiden. Det er forbedret meget siden de nylige ændringer i både design og layout. I tillegg har de fått ryddet opp i en del potensielt seriøse risikokilder.

7. TorLock

Brugervenlige torrentside som Torlock er de bedste

Gennemsnitlig hastighed ved at downloade torrents: 3.5 MB i sekundet

Måske er du mere til japansk anime og e-bøger end alt det mere mainstream. Så er TorLock den torrent site, som du skal gå til! Den har en lækker brugerflade, der er nem at bruge, og så kommer den med et rimeligt bredt udvalgt til torrenting i Danmark. Du er garanteret en super brugeroplevelse fra start til slut.

Med mere end 4,8 millioner valgmuligheder af torrents, så tør jeg næsten vædde med, at du finder noget her, som du vil kunne lide.

8. Torrentz2

Torrentz2 er en populær torrent side

Gennemsnitlig downloadhastighed: 2.0 MB i sekundet

Torrentz er nu tilbage i en ny og forbedret udgave: Torrentz2. Dette er en ægte forbrugerfavorit. Ligesom flere af de andre torrent sites, så har Torrentz2 valgt at fokusere på musik – altså, hvem elsker ikke musik? Og ovenikøbt så sørger de for også at levere, når det kommer til design i minimalistisk stil. Det er en god brugeroplevelse, hvor fremgangsmåden er ret ligetil!

Selv om der har været nogle ændringer i forhold til, hvordan magnetlink fungerer, så er Torrentz2 stadig blandt de bedste danske torrent sider.

9. RARBG

RARBG er et super torrent site i Danmark

Gennemsnitlig downloadhastighed: 2.3 MB i sekundet

Denne hjemmeside har mere end 10 års erfaring. RARBG nlev nemlig grundlagt tilbage i 2008. Siden da har den været kendt for være på forfronten med det nyeste indhold. En af de gode ting er, at den har et aktivt fællesskab af bruger, hvor der sker masser af seeding. Der er også et bredt og nuanceret udvalg af både internationalt indhold, men også danske film og serier. Her er brugervenligheden også garanteret. RARBG er bestemt blandt de bedste torrent-sider på grund af dens høje kvalitet.

Det skal dog nævnes, at bl.a. RARBG faktisk er blokert i mange land som Bulgaria, Storbritannia og Portugal – men også Danmark. Med brug af en VPN kan du omgå dette. De vil ikke kunne læse din ægte, danske IP-adresse, så du kan få lov til at downloade torrents i fred.

Danske torrent sider og andre sider, der bør nævnes

Som jeg nævnte før, så er der næsten uendeligt mange torrent sites og dansk torrent derude. Jeg har nævnt nogle af de bedste dansk torrent her, men det betyder ikke, at der ikke er andre muligheder. Bl.a. er Demonoid er en side med over 10 millioner brugere, der ligesom The Pirate Bay også har været ude for et helt enormt politisk pres.

Bit Torrent Scene, YourBittorent, TorrentsGroup og iDope er 4 andre internationale bedste torrent sider, der har ekstraordinært godt indhold. De er klart blandt mine anbefalinger for bedste danske torrent sider.

Desuden så har vi et lille udvalg af dansk torrent sider, der kommer her fra vores lille kongerige. Jeg har lavet en lille liste her nedenunder af dem, jeg kender (dansk torrent), men du må meget gerne skrive til mig, hvis du kender andre, så jeg kan tilføje dem til listen!

  • Danishbits | Dansk side til torrenting
  • DK scene | Dansk side til torrenting
  • Hounddawgs | Side fra Danmark mest til film
  • Feedbits | Side fra Danmark mest til film
  • Clonebits | Side fra Danmark mest til film

De bedste torrent-websteder taget offline

Zooqle

Zooqle er en af de store torrentsider

Gennemsnitlig downloadhastighed: 1,9 MB i sekundet

Zooqle er forholds ny på markdet, når det kommer til bedste torrent sider. Men derfor skal man stadig ikke undervurdere den. Indholdet på denne hjemmeside er helt i top, og brugervenligheden fejler bestemt heller ingenting. På nuværende tidspunkt har denne torrent side mere end 600 serier og 37000 film. Det er jo ikke helt ringe af en nykommer, må man sige. Men hold godt øje med denne side til torrenting, da dets udvalg bliver ved med at vokse konstant. I Danmark alene er der over 3,5 millioner torrents på siden.

Anbefalede VPN til de bedste torrent sites

Det er super vigtigt, at den VPN, du bruger til at download torrents gratis, er pålidelig og af høj kvalitet. Hvis ikke, kan du ende med, at dine personlige data eller oplysninger måske er synlige for andre. Det siger måske sig selv, at det er yderst vigtigt, når det kommer til at downloade torrents, men der også mange andre fordele ved VPN.

Jeg har lavet en liste her, der skal være med til at guide din beslutning om bedste VPN til torrenting:

Bedste Valg 1 Express VPN | Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost VPN | Anmeldelse 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2024
9.4
4 IPVanish VPN | Anmeldelse 2024
9.2
5 NordVPN | Anmeldelse 2024
9

Disse tillader downloading af torrents fra både Danmark og udlandet. Og med dem er dine personlige data i sikre hænder, da de har funktioner såsom split tunneling og kill switch, der er med til at sikre dig hvert eneste skridt på vejen. Desuden har de alle en høj downloadhastighed, hvilket også er vigtigt for de fleste, der gerne vil have sikker adgang til bedste torrent sider eller måske streame Netflix fra USA.

Konklusion

Det er helt grundlæggende, at du bør bruge en VPN til at downloade torrents i Danmark. Men ikke bare en hvilken som helst VPN! Når du bruger en af de bedste, som fx ExpressVPN, så får du sikker adgang til torrent sites. Og det er både udenlandske eller danske torrent sider! Grunden til, at du er sikker med en VPN, er, at den skjuler din IP-adresse i en krypeteret tunnel. På den måde kan ingen få fat i eller sine dine personlige oplysninger, der kunne hjælpe med at identificere dig. Så du kan nemt gå i gang med at hente alle de nyeste film og tv-serier for så at læne dig tilbage og have timevis af underholdning – helt gratis.

Jeg vil dog også anbefale, at du kigger godt efter et antivirusprogram til din bærbare eller stationære. Ikke alle derude er gode mennesker, så at folk prøver at komme ind til din info via trojanske heste og keyloggers, der deles via P2P-deling, er desværre ikke helt unormalt. Det er altid bedst, at du befærder dig på internettet med stor sikkerhed. Jeg går ind for ultimativ frihed på nettet, men man skal stadig tage ansvar og også passe på.

Jeg håber, at du kunne bruge nogle nogle af mine tips og tricks i denne artikel om de bedste torrent sider og dansk torrent!

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af juni 2024

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk