Bedste gratis VPN iPhone 2024

Selvom iPhone har ry for at være særdeles effektive til at opspore trusler og eliminere dem, så er dette ikke længere tilfældet. Ligesom din computer, er din telefon altid i fare for angreb og inficering af malware. Vi anbefaler derfor at du benytter en VPN til at sikre dine mobile enheder. Men kan man ikke bare vælge en gratis VPN iPhone? Jo det kan man i princippet godt. Men hvor en betalt VPN-service garanterer et højt niveau af sikkerhed, er det mere tvivlsomt med en VPN iPhone gratis.

FÅ TILBUD NU
Prøv vores anbefalede VPN

ExpressVPN er vores foretrukne VPN til iPhones. Du tilbydes pengene-tilbage-garanti. Du kan derfor afprøve ExpressVPN uden omkostninger, såfremt du ikke er tilfreds med produktet – hvilket vi er sikre på at du bliver!

Sidst opdateret den: 9. juni 2024

Og du kommer nok ikke uden om det. For når du surfer på nettet, benytter data eller blot har dine apps tændt i baggrunden, så har ondsindede mørkemænd alle muligheder for at inficere dine enheder, hvis du blot bruger en VPN. En inficeret enhed lyder selvfølgelig som en dårlig ting, og det er det bestemt også. Uden en VPN, det være sig en betalt eller en gratis VPN iPhone, risikerer du at sende al din data ud til de forkerte personer, der vil sælge informationerne på the Dark Web. Markedet for denne typer af informationer er enormt, og vi anbefaler dig derfor på det kraftigste at benytte en hvilken som helst VPN-service til at sikre din data – uagtet om det så er en VPN iPhone gratis eller en anden form for sikring.

I denne artikel vil vi gennemgå hvilke fare, der er forbundet med ikke at have en VPN på dine enheder, hvilke VPN tjenester vi anbefaler og hvordan du sætter din VPN op på din iPhone.

Hvorfor er det ikke en god idé at bruge en gratis VPN til iPhone?

Denne artikel handler selvsagt om, hvordan du kan finde en god VPN iPhone gratis. Men dermed ikke sagt, at dette nødvendigvis er en god idé. Alle de VPN er underlagt de samme problematikker, som man finder ved VPN app iPhone gratis tjenester rettet imod PC eller MAC. De er ganske enkelt utrolig usikre.

Vælger du en gratis VPN app iPhone gratis risikerer du ikke blot at VPN app iPhone gratis – tjenesten ikke fungerer optimalt. Et ordsprog lyder: ”hvis du ikke betaler for produktet, er det fordi du selv er produktet.” Altså: Når du benytter en gratis VPN iPhone gratis, så sælger du din sikkerhed til tjenesten, som så kan gøre med dine informationer, som de selv synes.

gratis vpn iphone

Hvad enten den gratis VPN til iPhone sælger dine informationer til mørkemænd eller overvåger dit dataforbrug for regeringen, så må det siges at være ufordelagtigt for dig som kunde. En gratis VPN iPhone kan desuden give din enhed malware eller sågar videresælge dit dataforbrug til andre.

Vi anbefaler derfor på det kraftigste, at du ikke lader dig lokke i en fælde ved at benytte en VPN gratis, uden først at have overvejet konsekvenserne. Er du klar på at sælge din data til ondsindede mørkemænd? Er du klar på at din enhed skal inficeres med alverdens malware? Hvis ikke, så kan du læse mere om danske VPN gratis – tjenester her. Og så anbefaler vi naturligvis at du benytter dig af ExpressVPN Hvorfor? Det skal jeg fortælle dig.

De bedste VPN-tjenester der ikke er VPN app iPhone gratis

Vi har undersøgt mange VPN – tjenester igennem tiden. Det har resulteret i adskillige artikler, som du kan finde her på siden, samt en bred viden om, hvad en VPN kan, og hvad den ikke kan.

Grundlæggende har vi især fokuseret på deres pris, anvendelighed, kundeservice, hastighed og rækkevidde. Der er selvsagt stor forskel på, om man vælger en VPN iPhone gratis eller en betalt VPN tjeneste til PC. Derfor er det også vigtigt, at du selv sætter dig ind i markedet og vurderer, hvilken VPN-tjeneste der er bedst for dig.

Vores liste nedenfor skal derfor primært ses som et værktøj til dig, der er i tvivl om, hvilken VPN-løsning der er bedst. Vi har gennemtestet alle de listede VPN-tjenester, og vores vurdering er således velfunderet i erfaring med de listede produkter.

Så hvad enten du er på udkig efter en VPN på dine mobile enheder eller blot til din PC, så skulle der gerne findes en løsning i vores liste, som du kan anvende på dine foretrukne enheder. Og ja, det er måske lidt bøvlet at skulle gennemgå alle disse tjenester og deres anmeldelser for blot at finde en gangbar VPN. Men som nævnt, så er gratis VPN til iPhone langt fra den bedste løsning. Ikke nok med at du udsætter dig selv for malware, du sælger i bund og grund dine informationer til ondsindede mørkemænd på det store internet.

Bedste Valg 1 Express VPN | Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost VPN | Anmeldelse 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2024
9.4
4 IPVanish VPN | Anmeldelse 2024
9.2
5 NordVPN | Anmeldelse 2024
9

Hvordan vælger man den bedste gratis VPN til iPhone?

Når du skal vælge den bedste VPN til dine behov, må du have fem særlige kriterier for øje, hvis du ikke vil lide under valget af VPN app:

vpn app iphone gratis

Dækning

Det er vigtigt, når du vælger din gratis VPN iPhone, at dækningen er tilstrækkelig til dine behov. Hvis du eksempelvis gerne vil tilgå danske TV-services, skal du have adgang til en dansk IP-adresse, som kun kan fås hvis VPN iPhone gratis tjenesten tilbyder det. Dette kan være et problem med gratis VPN, der ofte har et begrænset antal servere tilgængelige.

Hastighed

Hastighed er naturligvis vigtigt for brugervenligheden af en VPN. Hvis du vælger en VPN iPhone gratis, som har dårlige servere, vil du opleve at din hastighed sænkes betydeligt. Derfor er det vigtigt, at du vælger en VPN-tjeneste, som har adgang til mange gode servere, så din hastighed påvirkes mindst muligt. Dette er langt fra altid garanteret med en gratis VPN til iPhone.

Logning-politikker

Et af de største problemer med VPN er, at de logger dit dataforbrug. Dette er en trussel imod ikke blot dit privatliv men også din generelle sikkerhed, da disse data kan sælges på the Dark Web. Det er derfor vigtigt, at du vælger en VPN-tjeneste, som har et validt krypteringsniveau, så du ikke bliver inficeret eller hacket. VPN app iPhone gratis har ofte dårlige krypteringssystemer og bør derfor undgås.

Kundeservice

Det er naturligvis også vigtigt at kundeservicen er i top. Der er intet værre, end når noget går i udu, og der ikke er nogen hjælp at hente. Dette sker ofte ved VPN, da kundeservice virkelig er et dyrt element i en virksomhed, og derfor typisk er sparet væk for at holde prisen nede – eller holde servicen gratis i de virksomheder der tilbyder VPN app. Det er dog ikke til din fordel som bruger, da du så stå alene med dine problemer, uden nogen kanal hvorigennem du kan få hjælp.

Pris

Vi har selvfølgelig også haft et vågent øje på tjenesternes pris. En meget dyr tjeneste med et dårligt serviceniveau er ingen interesseret i. Omvendt er en gratis VPN iPhone med enormt dårligt serviceniveau heller ikke interessant. Det handler derfor om at finde en tjeneste med et godt serviceniveau, der samtidig har så lav en pris som det er muligt. Der skal ikke gås på kompromis med sikkerheden, men det skal samtidig heller ikke koste en bondegård.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af juni 2024

Fordelene ved en VPN, som ikke findes hos VPN app iPhone gratis.

En god VPN vil forbedre din sikkerhed betydeligt. Det vil øge din beskyttelse imod hackere og stoppe enhver ondsindet agent, der ønsker at tilgå og manipulere din data. Du kan derfor trygt surfe på dine mobile enheder med en VPN, da du ikke vil være i fare for sikkerhedsbrud. Vælger du en gratis VPN til iPhone vil vi ikke kunne garantere dette.

gratis vpn til iphone

Derudover giver en god VPN dig adgang til en masse nyt indhold – som eksempelvis bedste til ios, geoblokeret materiale på Netflix og Hulu, og den kan hjælpe med at bekæmpe censur, ved at give adgang til censureret indhold. De er således anvendlige både hvis du er på ferie i Norge og gerne vil se den danske version af Bagedysten, eller du er i Saudi Arabien og bare gerne vil på Facebook. VPN app har sjældent adgang til mange servere, og du vil derfor blive begrænset ved VPN app iPhone gratis snarere end frigjort.

Sæt din VPN iphone gratis

Det er heldigvis super nemt at installere en VPN på din iPhone. Du skal blot gå ind i app-store og vælge den VPN som du ønsker. Husk lige at tjek, at deres service understøtter mobile enheder. Når du har fundet din ønskede VPN, skal du blot installere og aktivere den. Du får herefter muligheden for at vælge en server. Hvis du vil se engelsk Netflix-indhold skal du naturligvis vælge en engelsk server, men hvis du blot vil skjule din IP-adresse, kan du sagtens vælge en anden dansk server. Har du valgt en vpn gratis iPhone skal du være opmærksom på, hvilken server du vælger.

Når du ændrer server, betyder det egentlig, at du skifter din IP-adresse. Dit privatliv er dermed sikret, og du vil undgå sikkerhedsbrud på dine enheder, samt at dine oplysninger bliver solgt til højestbydende på the Dark Web. Dette er imidlertidig ikke altid tilfældet med VPN app iPhone gratis, og du skal derfor være på vagt overfor disse.

Konklusion: Undgå gratis VPN til iPhone

Selvfølgelig er det fristende at vælge en gratis VPN, men dette fraråder vi på det kraftigste. Du stiller din data til offentligt skue – og sætter det de facto til salg på the Dark Web. Du risikerer også at inficere dine enheder med alverdens malware.

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk