Guide: Find den bedste VPN til Netflix

I dag kender alle Netflix. Alle. Men det er faktisk kun inden for de sidste 10 år, at denne streamingtjeneste virkelig har gjort sig bemærket på markedet. Det skyldes tildels, at deres udvalg af film og serier er vokset stødt. Men det skyldes også det fantastiske originale indhold, som de selv producerer. Desværre er det sådan, at dit Netflix-indhold vil blive dikteret af det land, som du befinder dig i. I denne artikel vil vi bl.a. fortælle dig, hvordan du kan få adgang til at se Netflix i udlandet samt Netflix-indhold fra andre lande.

FÅ TILBUD NU
Få den bedste VPN til netflix: ExpressVPN - Spar 49%

ExpressVPN giver dig mulighed for at omgå Netflixs geo-begrænsninger. Vores erfaring er dog, at ExpressVPN er den absolut bedste, og så er den gratis i 30 dage! Specialtilbud: 12 måneder + 3 måneder GRATIS.


Sidst opdateret den: 14. april 2024

VPN Netflix Danmark: Udvid dit Netflix-univers

Som jeg nævnte ovenfor, så kører Netflix efter et princip, hvor de blokkere specifikt indhold for specifikke lande. Grunden til, at dette kan lade sig gøre, er, at Netflix kan se, hvor hver eneste bruger befinder sig i verden. I praksis så kan Netflix’ hjemmeside aflæse din IP-adresse, som er forbundet med dit opholdssted, og fremviser efter kun det udvalg, som er tilladt i det område. Helt enkelt er det forbundet med dit geografiske punkt. Det betyder, at hvis du sidder derhjemme i stuen i Danmark og binger den 3. afsnit i træk af Stranger Things, så har du kun adgang til det danske udvalg. Hvis du i stedet var på ferie i Italien, så ville du kun have adgang til det italienske Netflix. Det samme gælder for andre populære destinationer som Netflix i Tyskland, Spanien og andre steder.

I Danmark er de fleste Netflix-brugere allerede klar over, at der er en form for geografisk begrænsning. Det har bl.a. kunne se ved, at flere og flere danskere benytter sig en Netflix VPN, så de kan få adgang til hele verden. De vil ikke længere lade sig begrænse ved kun at se Netflix film og serier i Danmark. En VPN Netflix Danmark får det til at se ud, som om din datatrafik kommer fra et andet sted i verden. Det gør den, kort sagt, ved at koble sig til en server i et andet land.

Denne process ændrer ikke din faktiske IP-adresse. Men i stedet får den til at ligne, at din IP-adresse kommer fra den forbundne server. Du vil ikke være til at spore: Det er ligesom, hvis du slet ikke var på nettet. Hvis du altså opsætter din VPN, så den forbindes med en server i USA, vil du kunne se amerikansk Netflix hjemme fra stuen. Men du kan også vælge Netflix i Frankrig eller andre store markeder. Der er stort set tag-selv mellem alle Netflix film og serier.

Se Netflix-serier og film uden begrænsning, non-stop og fra alle lande

Det kommer vel næppe som nogen overraskelse, at Netflix ikke er vild med dette. Netflix prøver fortsat og ihærdigt at blokkere enhver form for Netflix VPN. Streamingtjenesten Netflix sammenlinger fx alle IP-adresser med en liste de har fra en tredjeparts database over Netflix VPN. På den måde forsøger de at kontrollere, om det er en såkaldt “VPN Netflix Danmark”-profil, som de kender i forvejen. For at kunne komme igennem nøglehullet og undgå denne form for blokering skal man have en god VPN-udbyder. Ellers vil du få en besked op på skærmen, der fortæller dig, at du ikke kan se amerikansk Netflix, medmindre du deaktiverer din afblokerings- eller proxyservice.

Det ville være rigtig træls, for at sige det på godt dansk, hvis det skulle ske. Derfor har jeg udarbejdet en liste her med de bedste VPN til Netflix. De virker super godt, og de fleste af dem har en gratis prøveperiode på 30 dage eller mere. På den måde kan du teste dem selv uden at skulle frygte, at det ikke går som planlagt.

Først og fremmest er det dog også vigtigt for mig, at du forstår, hvilke kriterier jeg har baseret mine VPN Netflix på.

Hvordan udvælger man de bedste VPN til Netflix

No surprise: Hvis den er blandt de bedste VPN til Netflix, så skal den selvfølgelig kunne komme uden om blokeringen fra Netflix’ side. Jeg anbefaler også her, at du altid kigger på andres anmeldelser eller tjekker de anmeldelser jeg har lavet af hver eneste VPN her på siden. Her kan du også kigge på, hvilke lande den bestemte Netflix VPN rent faktisk dækker.

Det første, og selvsagte, er at en Netflix VPN må kunne omgå Netflix’ egne blokkeringer for VPN Netflix. Her kan andres brukeropplevelser være fine å se til. I forlengelsen av dette bør du også undersøke hvilke land VPN Netflix har servere i. Hvis det fx er amerikansk Netflix i Danmark, du gerne vil have, så skal du sikre dig, at den har en server i USA, så du kan få en amerikansk IP-adresse. Hvis den Netflix VPN, du kigger på, også har mange servere, er det et godt tegn. Det gør nemlig chancen for, at det virker fejlfrit meget større.

Selvfølgelig skal din Netflix VPN også være sikker. Sikkerhedsfunktioner er nok det allervigtigste, når du udvælger den bedste VPN til Netflix eller andre formål. Det er utroligt vigtigt, at VPN-udbyderen tager dit privatliv seriøst. Ellers kan du risikere, at dine personlige oplysninger og datatrafik lander i de forkerte hænder. En streng politik, når det kommer til logføring er derfor et must-have. En anden funktion, du bør holde øje med er Kill Switch, der lukker ned for din internetforbindelse, hvis din VPN falder ud. På den måde undgår du, at data ryger uden for den sikre tunnel, der er skabt af din Netflix VPN.

Bedste Valg 1 Express VPN | Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost VPN | Anmeldelse 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2024
9.4
4 IPVanish VPN | Anmeldelse 2024
9.2
5 NordVPN | Anmeldelse 2024
9

Bekvemmelighed er vigtig for Netflix med VPN

Højhastighedstilkoblinger vil også være godt at have, hvis du ikke har lyst til at sidde og råbe af TV-skærmen midt i din yndlingsserie. I stedet bør du sikre, at din Netflix VPN har en nem, solid og hurtig forbindelse, som ikke hakker, når du går i gang med streaming af film og serier online. Det vil også være en god idé, hvis du kan have flere enheder tilkoblet til din VPN på samme gang. Og hvis noget skulle gå galt, så hold øje med, hvilke muligheder de tilbyder, når det kommer til kundeservice på chat, telefon, e-mail eller andre midler. Med de bedste VPN til Netflix står de nemlig klar til at hjælpe dig på alle tider af døgnet, hvis noget skulle ske.

Mange overvejer måske at prøve sig frem med en gratis VPN til Netflix, men det ville jeg aldrig anbefale. Ofte er gratis VPN Netflix ikke stabile eller særligt effektive. Samtidig så er de faktisk ikke “gratis”. De beskytter nemlig ikke dine persondata, men sælger dem i stedet videre til tredjeparter. De er mere interesseret i at tjene penge end dit privatliv.

Det er også grunden til, at det er vigtigt for mig at samle en liste af de bedste VPN til Netflix. På den måde vil jeg gerne sikre dig, at du får høj kvalitet for en lille pris. Og husk, med deres gratis prøveperiode, så er der praktisk talt ikke nogen risiko ved at prøve, før du bestemmer dig i sidste ende.

ExpressVPN

expressvpn

 • Har servere i mere end 90 lande og over 1000 i USA
 • Har apps til alle slags enheder – iOS, Android, Windows

Hvis du leder efter en solid forbindelse til Netflix med VPN, så er ExpressVPN en af de bedste. Den er en af de hurtigste VPN, og derfor perfekt til streamingtjenester. ExpressVPN er desuden kendt for at have super kundeservice, og at de virkelig værdsætter deres kunder. Desuden gør de alt, hvad der står i deres magt for at beskytte brugernes privatliv og personlige data. Streng logging policy kombineret med funktionen split-tunneling giver den en klar 1. plads, når det kommer til VPN Netflix Danmark.

Strengt krypteret data og 30 dages garanti med tilfredshed eller pengene tilbage. Der er ikke nogen god undskyld for ikke at give ExpressVPN chancen til at bevise, hvor god den er.

Besøg ExpressVPN


NordVPN

nordvpn

 • Over 5000 servere tilgængelige i mere end 60 lande, som bl.a. USA, Frankrig, England, Japan og Brasilien
 • Kommer med apps til alle enheder som telefoner og tablets

NordVPN er en af de servere, der også bare kan det ekstra. Når det kommer til de bedste VPN til Netflix, så er denne VPN også et solidt valg. Den går også til alle andre streamingservices. Den har et kæmpe stort antal servere, hvilket er en bonus. Servere mod DDoS-angreb og Double VPN er også nogle af de funktioner, der gør NordVPN en tryg og sikker mulighed, når du vil forbindes til internettet.

For at være blandt de bedste VPN til Netflix er det også klart, NordVPN kommer med Kill Switch, så din IP-adresse aldrig bliver afsløret. Du får også kundeservice er 24/7, 7-dages prøveperiode helt gratis og 30 dage, hvor du har muligheden for at få dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds.

Besøg NordVPN


Surfshark

surfshark

 • Effektiv VPN med mange forskellige muligheder
 • Kan navigere uden om VPN-blokeringer uden problemer
 • Stort antal servere i USA

Surfshark er kendt for at være en hurtig VPN-tjeneste, som mange også bruger til online gaming. Derfor er den også perfekt til streamingtjenester som Hulu, Netflix og andre. Det skyldes den højtudviklede chameleon-teknologi. Mange ser også til at anbefale denne VPN på grund af dens brugervenlighed, da den er nem at forstå. Desværre er der ikke en gratis prøveperiode. Det er heller ikke en mulighed for at få pengene tilbage, hvis du er utilfreds. Men chancen for, at du ender skuffet, er minimal.

Besøg Surfshark


 

AtlasVPN

atlasvpn

 • giver adgang til 37 forskellige lande-servere
 • Har apps til alle slags enheder – iOS, Android, Windows
 • Ubegrænset antal enheder

For Netflix med VPN, der er AtlasVPN Premium super. Den helt store udvikling hos Atlas, er deres udvidelse til Android TV og Amazon Fire TV og Fire Stick. Disse er streamingtjenester, og viser hvordan Atlas virkelig forsøger at være de bedste til streaming. Og hastigheden i disse apps er gode nok til at streame 4K indhold, så selv den mest kritiske streamer burde blive tilfredsstillet.

Ligesom ExpressVPN, så er der kundesrvice døgnet rundt hos AtlasVPN. De tilbyder 30 dage med tilfredshed eller pengene tilbage, hvis du ender med ikke at være glad for deres service.

Besøg AtlasVPN


PrivateVPNprivate vpn

 • En supereffektiv og sikker Netflix VPN
 • Over 200 servere i 63 lande
 • Du kan have 10 enheder tilkoblet ad gangen

Her fungerer tjenesten rigtig godt – den har nemlig en privateVPN netflix oversigt over hvilke servere der bedst optimeret til at streame fra. Udover Netflix er der også gode muligheder for at se indhold fra populære tjenester som HBO, TV 2 Play, Amazon Prime og DR TV. Er man en normal internet-bruger som gerne kunne tænke sig adgang til Netflix USA, eller downloade torrents i fred, skal man gå med Privat VPN.

PrivateVPN tilbyder “stealth mode” hvilket helt simpelt betyder at de har servere eller protokoller som er i stand til at skjule din VPN tunnel. Imidlertid har de ikke live chat 24/7, men kun i Sveriges dagtimer. De tilbyder 30 dage med tilfredshed eller pengene tilbage, hvis du ender med ikke at være glad for deres service.

Besøg PrivateVPN

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk