Hvad er det bedste Windows antivirus program 2024

I denne artikel vil vi gennemgå nogle af de bedste antivirus windows softwares. Vi gennemgår, hvordan vi har valgt den bedste, og giver en grundig begrundelse for, hvorfor vi landede på netop denne.

FÅ TILBUD HER
Malwarebytes er det bedste og sikreste antivirus til Windows

Med Malwarebytes får du et kvalitetsprodukt, der kan holde dine data skjulte og dine enheder beskyttede. Du får mange forskellige tillægstjenester, som er gode til at gøre din færden online endnu mere sikker.

Sidst opdateret den: 14. april 2024

Bedste Windows antivirus 2024

Der findes mange forskellige softwares, der fokuserer på særligt antivirus. Derfor er det naturligvis vigtigt, at holde styr på de mange forskellige programmer. Vi giver dig her et lille overblik over de bedste windows antivirus.

Vores liste er valgt på baggrund af mange forskellige parametre. Vi vil gå i dybden med dem om lidt, men kategorierne vi har valgt ud fra er: Beskyttelse, effektivitet, indvirken på CPU, tillægstjenester, brugervenlighed, pris og kundesupport.

Vælg den bedste beskyttelse mod virus

Når du står og skal til at vælge din kommende antivirus, er det naturligvis vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i de mange muligheder.

Det er ikke nok at kigge på en liste, og lave din vurdering ud fra denne. Derfor har vi nedenfor samlet en række punkter, som du skal vurdere de bedste windows antivirus ud fra.

Beskyttelse

Beskyttelsesniveauet af en antivirus er naturligvis det absolut vigtigste element. Det er beskyttelse, som du ønsker, når du tegner abonnement eller køber en antivirus til Windows.

Derfor skal du særligt overveje sikkerhedsniveauet, når du leder efter den bedste Windows antivirus. En måde at tjekke dette på, er at tjekke krypteringsmetoden for den pågældende antivirus Windows.

Effektivitet

Selv med verdens bedste beskyttelsesniveau, kan hele softwaren falde til jorden, hvis effektiviteten ikke er i top. Det er derfor vigtigt, at du kigger på, hvorvidt den pågældende antivirus til Windows rent faktisk kan detektere trusler og få gjort kål på dem.

Du kan eventuelt tjekke, hvor høj procentsats din antivirus Windows har og sammenligne den med andre alternativer.

Antivirus til Windows

Indvirken på CPU

Vi kender alle problemet. Du har købt en klasse antivirus til Windows, men når du kører den første scanning, går din computer helt i baglås. Det er selvfølgelig ikke noget, som vi ønsker for dig.

Derfor opfordrer vi dig til at tjekke, hvorvidt din bedste Windows antivirus har et højt forbrug af CPU, når den kører sine scanninger.

Ekstra tillægstjenester

Tillægstjenester er ikke som sådan nødvendigt, for om en antivirus er god eller ej. Men det giver et ret godt praj om, hvorvidt udviklerne har haft overskud i udviklingsfasen eller ej.

Du vil til hver en tid få meget mere for pengene, hvis du vælger en antivirus til Windows, hvor der har været plads i budgettet til gode ekstra tillægstjenester.

Brugervenlighed

Selv den bedste Windows antivirus er ubrugelig, hvis brugerne ikke kan finde ud af at anvende softwaren. Derfor vil det være en skam, hvis du vælger at bruge mange penge på en antivirus til Windows, som kræver en kandidatuddannelse for at kunne bruges.

Vi anbefaler derfor, at du tjekker brugeranmeldelser af det pågældende produkt, for at se om brugervenligheden er i top eller i bund.

Bedste Windows Antivirus

Pris

Prisen har jo egentligt ikke noget med kvaliteten af produktet at gøre. Når det er sagt, så spiller prisen selvfølgelig en kæmpe rolle. Der er ingen, der er interesserede i at betale overpris for et dårligt produkt – eller at betale mange mange penge for et godt produkt, der ”kun” er godt.

Derfor skal du selvfølgelig overveje, om prisen lever op til de anvendelsesmuligheder den pågældende antivirus til Windows har for dig.

Kundesupport

Ligesom hos tillægstjenesterne, er kundesupporten ikke nødvendigvis en direkte markør af, om du har fat i den bedste Windows antivirus eller ej. Det er til gengæld en god markør af, om udviklerne har haft overskud under driften eller ej.

Hvis der er en virkelig dårlig kundesupport, skal du nok være lidt påpasselig med din antivirus Windows.

FÅ Malwarebytes NU

Derfor bør du anvende antivirus på Windows?

Det giver forhåbentligt sig selv. Men for en god orden skyld, så bør du bruge en antivirus til Windows af følgende årsager. Du vil forbedre din online sikkerhed betydeligt.

Ved at bruge en antivirus Windows kan du undgå, at ondsindede mørkemænd inficerer dine enheder og stjæler dine data, for at sælge dem til højestbydende.

Derudover øger det holdbarheden af dine enheder, da du undgår at de bliver inficeret med diverse virussoftwares.

Derfor giver gratis antivirusprogrammer dig kun basal beskyttelse?

Der er vanvittigt mange gode grunde til, hvorfor du skal skaffe dig en antivirus Windows. Derfor kan det måske også være fristende at anvende et gratis antivirusprogram.

Det skal du dog passe på med. De kan i bedste fald sløve din computer betydeligt. I værste fald udgør de en decideret sikkerhedsrisiko for dig og din data.

Vi anbefaler derfor, at du vælger et betalt antivirus Windows. Vi har samlet en lille oversigt over de bedste gratis antivirusprogrammer her.

Bedste Windows Antivirus program

Sådan Installerer du et antivirus program på din enhed

Det er super nemt at installere et antivirusprogram på din enhed. Du skal blot logge finde den bedste Windows antivirus og tegne et abonnement. Når du har gjort det, skal du muligvis downloade softwaren til din computer og sætte den op.

Her er der typisk en guide, som du kan følge. Nogle guides er bedre end andre, men de fleste er rimelig idiotsikre. Herefter kan du gå i gang med at anvende dit nye antivirus Windows.

FÅ Malwarebytes NU

Konklusion

Der er ingen tvivl om, at der findes mange programmer, der har antivirus windows, som deres primære formål. Derfor kan det være en kæmpe udfordring at finde den rigtige antivirus til windows, som netop du har brug for. Der er heldigvis mange parametre, som du kan kigge på, for at lette dit valg.

Du kan eksempelvis vurdere på beskyttelsesniveauet, effektiviteten, CPU forbruget under scanning, tillægstjenester, brugervenlighed, prisniveau og kundesupport. Uanset hvad, så anbefaler vi dig helt klart at vælge en af de antivirus Windows, som ikke er gratis.

Disse har nemlig potentiale til at være sikkerhedstrusler imod dine enheder, fremfor at hjælpe dig til bedre sikkerhed. Vores klare anbefaling er dog, at du vælger Malwarebytes.

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk