CyberGhost VPN | Anmeldelse 2024

Cyberghost
CyberGhost VPN er en af de store spillere på VPN-markedet. CyberghostVPN tilbyder forskellige funktioner med den lave pris, hvilket gør den populær. Hvis du er nysgerrig efter, hvad CyberghostVPN har at tilbyde, så fortsæt med at læse.

I denne Cyberghost Anmeldelse har vi samlet alle testresultaterne og alt, hvad du behøver at vide om denne VPN-udbyder.

Prøve Cyberghost
Beskyt dit online privatliv med Cyberghost VPN - 83% RABAT!

Oplev fordelene ved Cyberghost's VPN-funktioner til det maksimale og sikre dit privatliv online. Abonner i 2 år og få yderligere 2 måneder gratis. Prøv det i dag med 45 dages pengene-tilbage-garanti!

Sidst opdateret den: 9. juni 2024

Hvem er CyberGhost VPN?

Denne virksomhed er baseret i to forskellige nationer her i Europa, hvilket er Rumænien og Tyskland. Det er bestemt ultrapopulært i begge disse nationer. CyberGhostVPN begyndte desuden med, at du kunne komme og betalte direkte i deres butikker der.

Det var et bevist på, hvordan de ikke bakker op om overvågning, men snarere et frit kultur, hvor vores internet ikke er censureret, og også hvor folks borgerlige frihedsrettigheder tages alvorligt.

Derfor er deres primære base i Rumænien desuden målrettet placeret. Dette land mod øst er så sandelig et af de europæiske minoritetslande, der siger nej til den europæiske logningsbekendtgørelse fra 2006.

Derfor er dit privatliv beskyttet. Desuden bør det ligeledes nævnes, at dette VPN-firma desuden er kendt for at arrangere begivenheder eller ‘happenings’, relateret til sikkerhed samt privatliv.

Her er nogle fremhævede CyberghostVPN-funktioner:

 • 256-bit AES-kryptering
 • 24/7 live chat support
 • Automatisk Kill Switch
 • Højhastigheds VPN
 • Ubegrænset båndbredde og trafik
 • Blokering ag annonce-/ondsindet indhold
 • Over 3.700 globale servere
 • DNS & IP-lækagebeskyttelse
 • Streaming
 • P2P-deling
 • Understøtter op til 7 enheder
 • OpenVPN, L2TP-IPsec og PPTP protokoller

Medlemskaber og også priser

I vores CyberGhost anmeldelse bemærkede vi en pakke med omkring 7 synkroniserede links, som ser ud til at være standarden hos de fleste VPN-virksomheder. Der er dog 3 forskellige pakker, som du kan vælge at abonnere på.

Cyberghost Medlemskaber og Priser

 • 1 måned – Det er 11,99€ om måneden med 14 dages pengene-tilbage-garanti
 • 6 måneder – Det er 41,91 hver 6. måned, hvilket kun vil koste 6,99€ om måneden, og du vil få 45 dages pengene tilbage garanti for første abonnement
 • 2 år – Det er 56,94 for hvert 2 år, hvilket vil koste 2,11€ om måneden. Du får også yderligere 3 måneder gratis og 45 dages pengene-tilbage-garanti for første abonnement

Selvom denne Cyberghost VPN premium-tjeneste ikke har nogen form for test, giver de dig stadig en 45-dages pengene-tilbage-garanti. Vi anbefaler klart, at du læser vilkår og betingelser for abonnementet og dets opsigelse på hjemmesiden, da vilkårene løbende opdateres. Hjemmesiden er flersproget.

Cyberghost giver dig mulighed for at bruge kreditkort, paypal og endda bitcoin til betalingsmetoden.

Du kan også finde CyberghostVPN-kuponen på vores hjemmeside. Gå ikke glip af det gode tilbud!

Prøv CyberGhost nu

Oversigtstabel over Cyberghost anmeldelse

Funktion Værdi
Logning? Ingen logfiler
P2P? Torrents er tilladt
Netflix US, DE, FR, UK
Multi-login 7 login på samme tid
Dækkede lande Mere end 91 lande
Understøttede OS Windows, macOS, Android, iOS, Linux,Router, Smart TV, Amazon Fire TV Stick, Game console
Pengene-tilbage-garanti 45 dages fuld returret
Protokoller WireGuard, OpenVPN, IKEv2
Trafikdata Ubegrænset
Kryptering Anerkendte krypteringsteknologi: AES 256-bit
IP-adresse Ubegrænset
Servere 9.738+

Hvorfor skal du bruge VPN

Fjern blokering af streaming

Endnu en af de vidunderlige fordele ved VPN’er er, at de kan eliminere alle bekymringer om geografiske begrænsninger eller blokeringer som følge af, at du er det forkerte sted.

I vores CyberGhost anmeldelse havde vi mulighed for hurtigt at få adgang til over 40 streamingløsninger fra hele verden. Derfor kan du hurtigt se BBC iPlayer, Hulu, HBO samt flere andre.

I denne Cyberghost anmeldelse synes vi, at den fortjener at diskutere deres 100% præstationssikkerhed. Streamingtjenester forsøger at gøre deres ideelle for at blokere VPN-leverandørernes forskellige IP-adresser. De gør dette for at regulere, dem der har adgang til deres indhold.

I denne kamp mellem streaming-websteder og VPN’er, er det faktisk sket før, at kunder faktisk har mistet adgangen til en bestemt tjeneste. Ikke desto mindre forsikrer CyberGhost, at de løbende opretter og opdaterer deres servere, så du vil have adgang til netop de internetsider, du ønsker.

Netflix – Det virker med Netflix!

I vores sidste CyberGhost anmeldelse ville vi prøve at se amerikansk Netflix. På det tidspunkt kunne jeg ikke finde en webserver til at få Netlix fra USA. Men de har ordnet det!

Vi kan i øjeblikket bekræfte, at det ikke længere er et problem at få adgang til Netflix i USA. De har også inkluderet webservere fra Netflix Tyskland samt Netflix Frankrig. Der kommer muligvis flere snart!

Hvorfor skal du bruge CyberghostVPN

P2P og også torrent på udvalgte webservere

Sådan! CyberGhosts P2P-politik er, hvad du kan kalde torrent behagelig. Så P2P-aktiviteter, der tager sig af deling af både streaming og data, er aktiveret. Men kun på specifikke servere, der er udvalgt og også forbedret til anonym torrenting.

Du kan få adgang til disse specifikke servere med blot et par klik, og de vil også holde dig beskyttet, mens du bruger eller downloader gushes. Der er mange udvalg.

Desuden logger de ikke dokumenter i henhold til deres privatlivsplan. Derfor kan du sikkert bruge din VPN. Dette indikerer, at du forsvinder fra din online aktivitet. Ikke desto mindre er det, ligesom alle andre VPN-udbydere, ulovligt at deltage i forbudte aktiviteter af den grund ved at bruge deres link.

Kina

Virker CyberGhost i Kina? Ja. CyberGhostVPN’s lynhurtige servere og strenge adgange til privatlivets fred, gør den til en af de bedste VPN til Kina. De bruger de bedste VPN-protokoller og krypteringsstandarder for at bevare og sikre dine data.

Video Game

Ja, CyberGhost VPN er helt sikkert et godt valg til spil. Der er  flere servere i 91 lande, hvilket reducerer ping-tiden der hjælper dig med at gå uden om geo-begrænsninger, for at få adgang til alle spil, som du ønsker.

Dernæst vi test Cyber Ghost, og det virker på alle spilleplatforme, herunder PlayStation, Xbox, Nintendo og understøtter også parallelle forbindelser. Du kan spille mange spil med høj grafik på alle dine understøttede spilenheder, mens du stadig er beskyttet mod DDoS-angreb eller swatting.

Prøv CyberGhost nu

Hvad er CyberGhosts funktioner?

I dette afsnit vil vi se nærmere på hver funktion i review Cyberghost VPN

Surf på nettet anonymt samt holde sig fri af censur

En af de mest afgørende funktioner er naturligvis at have evnen til at beskytte sit personlige privatliv online, såvel som det personlige privatliv på nettet som helhed. Alt du skal gøre nedenfor er at finde din foretrukne webserver og efterfølgende logge ind.

Jo tættere webserveren er på dit område, samt jo reduceret belastningen, jo langt bedre link vil du have mulighed for at lave. CyberGhost sørger for at kryptere al din hjemmesidetrafik online.

Den kan dog ikke starte din internetbrowser med det samme “inkognito”, så det skal du selv gøre. Så snart VPN-forbindelsen er etableret, kan du bruge din webbrowser som normalt.

Nøjagtig samme koncept gælder, hvis du gerne vil have adgangssider, der ellers er blokeret (som Facebook i Kina). Du kan bruge CyberGhostVPN uden problemer. Du skal blot vælge en server ud over Kina, og dit internet vil nu være helt ucensureret.

Ingen logpolitik og også en forpligtelse til gennemsigtighed

Som sagt garanterer CyberGhostVPN, at de ikke vedligeholder logs på nogen måde. Derfor ser de absolut intet, når det kommer til din aktivitet (websitetrafik) eller din forbindelse (tidsstempler, IP-adresse og endnu mere).

Derudover udgiver Cyberghost en åbenhedsrapport (også nogle gange kaldet åbenhedsrapport) årligt. Målet med dette er at give forståelse lige ind i forskellige krav om at afsløre CyberGhosts personer. Selvom virksomheden ikke handler eller fører logfiler.

CyberGhosts funktioner

Wi-Fi-sikkerhed

Men er du blevet opmærksom på wifi-sikkerhed før? Denne egenskab er ret praktisk, da den giver dig mulighed for øjeblikkeligt at starte en VPN-forbindelse, når du tilslutter dig et nyt wifi-netværk.

Hvis du konstant er på farten, er det et must. Det er et super forsvar mod farerne ved at knytte sig til offentlig wifi eller skadelige internetsider.

Når du siger ordet undtagelse, refererer det til en form for ‘split tunneling’-funktion. Du kan tilføje specifikke internetsider til din undtagelsesliste for at sikre, at du gør brug af venskabsforbindelse til dem, selvom du er knyttet til en VPN-webserver.

NoSpy Servers

VPN-servere passer på din IP-adresse og krypterer din onlinetrafik, for at holde din digitale tilstedeværelse privat og dine data godt beskyttet. Har du nogensinde tænkt over, hvem der kan få adgang til disse servere?

Normalt sidder VPN-servere i tredjeparts datacentre. Ejerne holder øje med, hvem der kan få adgang til disse servere, der opbevarer dine personlige data.

VPN Encription

Dine data er beskyttet med CyberGhost’s mest effektive kryptering. Advanced Encryption Standard (AES) 256-bit kryptering er så sikker, at verdens bedste super hackere ville tage millioner af år, for at knække koden.

Dedicated IP

En dedikeret IP er unik og og kun din. VPN-brugere deler typisk deres IP-adressen på den VPN-server, som de er forbundet til. CyberGhost VPN lader dig vælge din egen dedikeret IP-adresse. Den er unikt og forbliver den samme, selv hver gang du forbinder dig til internettet. Den kan også bruges på andre apps.

Prøv CyberGhost nu

Window Client

Simpel brugergrænseflade

Også brugergrænsefladen til den tidligere variant CyberGhostVPN 7 var meget simpel. Det bliver kun nemmere med den nye variant 8! Fra det øjeblik, du kommer ind i programmet, kan du med et enkelt klik blive knyttet til den allerbedste webserverplacering efter eget valg.

Farverne og designet er derudover i top, hvilket er med til at give en god UI samt brugeroplevelse. Selvom du ikke forstår meget om IT, vil du være i stand til at bruge softwaren som en professionel efter blot et par minutter.

Specialiserede servere

Hvis du har brug for at bruge en server til et meget mere specifikt formål, såsom streaming eller torrenting, kan du stadig åbne deres liste over specialiserede servere. Nedenfor vil du finde servere i et hav af lande, ligesom udvalget også er pålideligt.

Hvis du inkluderer dine favoritter, kan du hurtigt få adgang til dem fra dashboardet næste gang. Du kan hurtigt og smertefrit skifte frem og tilbage mellem de forskellige webservere efter behov. Jeg er virkelig fan af denne brugervenlige strategi.

Dette tyder på, at funktionerne i en VPN faktisk også har etableret sig en hel del. Af den grund vil denne del af vores CyberGhost anmeldelse ligeledes tage et mere detaljeret kig på, hvilke funktioner der bare stædigt bliver meget mere fremtrædende hos enkeltpersoner.

Cyberghost VPN

Opsætninger

Først og fremmest kan du finde standardopsætningerne under fanen Generelt. Lige her kan du f.eks. vælge sprog. Og taget i betragtning, at den sidste opgradering, er funktionerne faktisk blevet skåret ned til en af de mest basale og også nødvendige.

Ikke desto mindre vil du stadig være i stand til at bruge en af de mest sædvanlige smarte funktioner som lanceringsvejledning, Wi-Fi-forsvar samt undtagelser.

Andre apps

Med Cyberghost på dine mobile enheder, kan du få det fulde udbytte som på din computer. Det er let og lige til, med det samme udvalg af lande/servere.

CyberGhost VPN til Android

Nedenfor kan du se grænsefladen til CyberghostVPN på Android-enhed

cyberghost android

CyberGhost til iPhone såvel som iOS

Nedenfor kan du se grænsefladen til CyberghostVPN på IOS-enheden

cyberghost ios

Testresultater af Cyberghost VPN test

Speed Test

I VPN-sektoren er der næppe en VPN-løsning, der er mere funktionsrig end CyberGhost VPN. I øjeblikket leverer de 6200 VPN-servere i 89 lande. Men betyder det, at de også er hurtig?

Nå, for at tjekke og se, om det faktisk er hurtigt, udførte jeg en dybdegående CyberGhost-hastighedstest. Overraskende nok er den faktisk ret hurtig. For at præsentere dig for præcise og virkelige hastighedsundersøgelsesresultater for Cyberghost anmeldelse, brugte vi en 100 Mbps netforbindelse til at evaluere 9 forskellige CyberGhost-servere.

DNS Leak and torrenting Test

CyberGhostVPN tilslutter eventuelle DNS-lækager, og det er meget enkelt. Aktiver appens DNS-lækagebeskyttelsesfunktion og så er du klar. I denne Cybeghost anmeldelse, vi har testet Cyberghost med DNS-lækager, og det er helt sikkert.

CyberGhost VPN har også integrerede en automatisk kill-switch, der udløses, i tilfælde af at din VPN-forbindelse lukker ned. Kill-switchen formindsker internettrafikken til nul, indtil din VPN-forbindelse er gendannet, og holder samtidig din IP-adresse, placering og alle dine oplysninger helt private.

Prøv CyberGhost nu

Kundeservice

Til Cyberghost kundeservice, kan du kan kontakte supportteamet via livechat, som er tilgængeligt 24/7. Eller du kan finde svaret på dit problem på FAQ eller deres forum på dets hjemmeside.

Selvom selve Cyberghost-webstedet er tilgængeligt på dansk, men kundesupportsiden er kun tilgængelig på engelsk, tysk og fransk.

Cyberghost VPN vs Alternatives

Lad os tage et kig på de andre alternative VPN-tjenester, sammenlignet med Cyberghost VPN.

Cyberghost VPN vs. ExpressVPN

Ifølge de seneste tests var ExpressVPN den tydelige vinder i denne sammenligning. ExpressVPNer meget hurtigere end CyberGhost og tilbyder flere sikkerhedsfunktioner, stærkere apps og også stærkere support til streamingtjenester.

Cyberghost VPN vs. Private Internet Access

Generelt er Private Internet Access en smule bedre end CyberGhost VPN, især hvis prisen er vigtig for dig. Torrenting og adgang til den største serverliste er også til rådighed. Sidstnævnte vil dog gavne den målgruppe, der ønsker flere streamingmuligheder og bedre kompatibilitet.

Konklusion af Cyberghost anmeldelse

CyberGhostVPN er en fremragende, brugervenlig VPN-leverandør til den typiske kunde. Grænsefladen er ligetil, og alle valg er hurtigt tilgængelige. Efter en grundig test af vores Cyberghost VPN review fandt vi ud af, at den har den rette balance mellem sikkerhed og tryghed, pris og brugervenlighed.

Dens forsvar er mere end nok til daglig brug. CyberGhost har desuden et fremragende udvalg af servere over hele verden og er let at bruge med forskellige streamingløsninger. Samlet set er det meget værd til en overkommelig pris.

Vi anbefaler dog stadig potentielle kunder til at vælge ExpressVPN, da de har flere funktioner til nogen lunde samme pris.

9.6 Total Score
CyberGhost-anmeldelse 2024

CyberGhost 7 er en pålidelig VPN-løsning, der fokuserer på at beskytte dit privatliv. Det er velegnet til dem, der vil have en brugervenlig VPN til at surfe og downloade torrents anonymt samt se streaming-tv. Multi-login-pakken er lidt dyr, og kundeservice burde virkelig have livechat.

Privatliv og sikkerhed
9.7
Funktioner
9.5
Hastighed og ydeevne
9.5
Værdi for pengene
10
Brugervenlighed
9.5
FORDEL
 • Høje downloadhastigheder
 • VPN-appstil iPhone og Android
 • P2P og BitTorrent tilladt uden logfiler
 • Brugervenlig
ULEMPE
 • Ingen beskyttelse af IPv6-lækage
 • Ingen indbygget firewall (NAT firewall)
 • Ingen IP-binding
morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk