CyberGhost VPN | Anmeldelse 2022

black friday tilbud

cyberghost

CyberGhost er en af de helt store spillere på VPN-markedet. Firmaet startede tilbage i 2011 og har faktisk sit hovedsæde i Rumænien. Det er ikke noget, man skal kimse af, da de har vist en ægte passion for sikre privatlivets fred. Og faktisk gør dets placering det muligt for brugerne at undgå enhver normal EU-databeskyttelselovgivning. De er på den måde uden for de centrale regeringers rækkevidde. En CyberGhost test viser, at det måske ikke er den hurtigste i verden, men til gengæld har den en fantastisk lav pris og gode funktioner. Så tjek det ud, hvis du leder efter en billig VPN til Netflix, torrent, etc. Du kan se hele min detaljerede CyberGhost-anmeldelse her.

Besøg CyberGhost
Afprøv fordelene ved VPN helt risikofrit!

CyberGhost giver mulighed for, at du kan returnere deres VPN inden for 30 dage - og der stilles ingen spørgsmål. Sådan kan du få alle fordelene ved VPN at føle, før du køber!

CyberGhost VPN – Privatlivet i første række

Dette firma har base i to forskellige lande her i Europa, nemlig Rumænien og Tyskland. Den er naturligvis ultrapopulær i begge disse lande. CyberGhost begyndte også med, at man komme og betale direkte i deres butikker der. Det var en demonstration på, hvordan de ikke støtter overvågning, men i stedet et frit samfund, hvor vores internet ikke er censureret, og hvor borgernes rettigheder bliver taget seriøst.

Derfor er deres hovedbase i Rumænien også strategisk placeret. Dette land mod øst er nemlig et af de få europæiske lande, der siger fra over for den europæiske logningsbekendtgørelse fra 2006. Derfor er dit privatliv sikret.

Desuden bør det også nævnes, at denne VPN-udbyder også er kendt for at arrangere events eller ‘happenings’ relateret til sikkerhed og privatliv. For noget tid siden startede de selv en kampagne i Tyrkiet, der ville kæmpe mod tyrkisk censur. De gav gratis VPN-abonnementer ud til tyrkiske borgere. Og i 2016 lancerede de CyberFreedom Program. Målet med programmet er at give gratis premium-beskyttelse til journalister og NGO’er, der støtter borgeres rettigheder, menneskerettighederne og ytringsfrihed.

Men kan måske føle sig fristet til at sige, at det er en god marketingstrategi. Men du kan også selv tage del i alle de gode ting, der kommer ud af det!

CyberGhost VPN – Abonnementer og priser

cyberghost priser

I min CyberGhost-anmeldelse har jeg konstateret en pakke med op til 7 forbindelser samtidigt, hvilket ser ud til at være normen ved langt de fleste VPN-udbydere. For de fleste 7 enheder på samme tid dog også nok til at kunne have alle dine enheder forbundet (Windows, Mac. smartphone og tablet). Som standard er de forskellige abonnementtyper, du kan vælge, 1 måned, 1 år, 2 år eller op til 3 år. Du kan klikke på mine links her i artiklen, da jeg nemlig ofte har specialaftaler med CyberGhost til mine læsere her på internetbeskyttelse.dk! Med de gode tilbud herfra, så er det svært at finde noget billigere på markedet og af høj kvalitet.

Selv om denne VPN service ikke har en form for prøveversion, så giver de dig stadig en periode på 45 dage med fuld tilfredshed eller penge tilbage garanti. Vi anbefaler selvfølgelig, at du læser op på betingelserne for abonnementet og dets opsigelse på hjemmesiden, da vilkårene opdateres jævnligt. Hjemmesiden er flersproget.

Få 6 måneder gratis nu!

Oversigt over CyberGhost VPN funktioner

Funktion Værdi
Logning? Ingen logfiler
P2P? Torrents er tilladt
Netflix US
Multi-login 7 login på samme tid
Dækkede lande Mere end 90 lande
Understøttede OS Windows, macOS, iOS, Android, Amazon Fire TV, Android TV, Linux
Pengene-tilbage-garanti 45 dages fuld returret
Protokoller OpenVPN, L2TP-IPsec and PPTP
Trafikdata Ubegrænset
Kryptering Anerkendte krypteringsteknologi: AES 256-bit
IP-adresse Ubegrænset
Servere 9.200+

Flere detaljer om CyberGhost

Enkel brugerflade

Selv menuen og brugerfalden fra din tidligere version CyberGhost 6 var meget enkel. Og det er kun blevet nemmere med den nye version 7! Lige fra du kommer ind på servicen, kan du med bare ét enkelt klik forbundet til den bedste serverplacering efter dit ønske. Farverne og designet er også helt i top, hvilket er en med til en give lækker UI- og brugeroplevelse. Selv hvis du ikke ved meget om it, vil du være i stand til at bruge softwaren som en professionel efter bare få minutter.

cyberghost connect

Hvis du skal bruge en server til et mere specifikt formål som fx streaming eller torrenting, kan du stadig åbne deres liste med dedikerede server. Her finder du servere i et hav af lande, og menuen er effektiv. Hvis du tilføjer dine favoritter, kan du hurtigt få adgang til dem fra instrumentbrættet næste gang. Du kan hurtigt og smertefrit skifte frem og tilbage mellem de forskellige servere efter behov. Jeg er ret skudt i den her brugervenlige tilgang.

alle landes servere ved cyberghost

Fokus på funktionerne

VPN blev oprindeligt opfundet, fordi den skulle være med til beskytte sikkerhed og privatliv. I starten var det mest virksomheder, der gjorde brug af den, men der er sket ikke rigtig mange ting siden. Behovet for VPN er kun blevet større – både for erhverv og privat. Det betyder, at funktionerne ved en VPN også har udviklet sig en hel del. Derfor vil denne del af min CyberGhost-anmeldelse også kigge nærmere på, hvilke funktioner, der bliver kun stædigt mere populære hos brugerne.

Surf anonymt på nettet og undgå censur

En af de vigtigste funktioner naturligvis at kunne beskytte sit privatliv online og privatliv på nettet generelt. Det eneste, du skal gøre her, er at finde din foretrukne server og så oprette forbindelsen. Jo tættere serveren er på din lokalitet, og jo lavere belastningen er, jo bedre en forbindelse vil du kunne oprette. Og Cyber ​​Ghost sørger for at kryptere al din trafik online. Den kan dog ikke starte din browser automatisk “incognito”, så det skal du selv gøre. Når VPN-forbindelsen er oprettet, kan du bruge din browser som normalt.

Det samme princip gælder, hvis du gerne vil have adgang til sider, der ellers er blokerede (som Facebook i Kina). Du kan uden problemer gøre brug af CyberGhost VPN. Bare vælg en server uden for Kina, og dit Internet vil nu være helt ucensureret.

Fjern blokering af streaming

En anden af de helt store fordele ved VPN er, at de kan fjerne al from for geografiske restriktioner eller blokeringer, der skyldes, at du befinder dig på det forkerte sted. I min CyberGhost test kunne jeg nemt få adgang til over 40 streamingtjenester fra hele verden. Derfor kan du nemt se BBC iPlayer, Hulu, HBO og mange andre.

I denne CyberGhost-anmeldelse synes jeg, at det er værd at nævne deres 100% funktionalitetsgaranti. Streamingtjenester prøver nemlig at gøre deres bedste for at blokere de forskellige IP-adresser fra VPN-udbyderne. Der gør de for at kontrollere, hvem der har adgang til deres indhold. I den her krig mellem streaminghjemmesiderne og VPN’erne er det før sket, at brugerne har mistet adgang til en bestemt tjeneste. CyberGhost lover dog, at de konstant udvikler og opdatere deres servere, så du vil have adgang til lige de hjemmesider, du har lyst til.

CyberGhost Netflix – Den virker med Netflix!

I min sidste CyberGhost-anmeldelse ville jeg forsøge at se amerikansk Netflix. Dengang kunne jeg ikke finde en server til at få Netlix fra USA. Men de har arbejdet på det! Og jeg kan nu bekræfte, at det ikke længere er et problem at få adgang til Netflix i USA. De har endda tilføjet servere fra Netflix Tyskland og Netflix Frankrig. Der kommer nok snart flere!

P2P og torrent på udvalgte servere

Sådan! CyberGhosts P2P-politik er, hvad man kan kalde torrentvenlig. Så P2P-aktiviteter, der omhandler deling af både torrents og filer, er tilladte. Men kun på bestemte servere, der bliver udvalgt og optimeret til anonym torrering. Disse specifikke servere kan du få adgang til med bare få klik, og så holder de dig beskyttet, mens du gør brug af eller downloader torrents. Der er mange valgmuligheder.

Desuden så logger de ikke filer ifølge deres privatlivspolitik. Derfor kan du sikkert bruge din VPN. Det betyder, at du ikke efterlader nogen spor efter dig med din onlineaktivitet. Men det, ligesom med alle andre VPN-udbydere, ikke lovligt at engagere sig i ulovlige aktiviteter af den grund ved at bruge deres forbindelse.

Politik om ingen logs og en forpligtelse til gennemsigtighed

CyberGhost VPN lover som sagt, at de på ingen måde holder logføring. Derfor ser de intet, når det kommer til din aktivitet (internettrafik) eller din forbindelse (tidsstempler, IP-adresse og mere).

Desuden offentliggør  Cyberghost hvert år en gennemsigtighedsrapport (også nogle gange kaldt gennemskuelighedsrapport). Målet med denne er at give indsigt i forskellige anmodninger om at afsløre CyberGhosts brugere. Selvom virksomheden ikke gemmer eller holder logfiler.

Indstillinger

Du kan først og fremmest finde de grundlæggende indstillinger under fanen General (generelt). Her kan du bl.a. vælge sprog. Og siden den sidste opdatering er funktionerne faktisk skåret ned til de mest basale og essentielle.

Cyberghost settings

Du vil dog stadig være i stand til at gøre brug af de allermest almindelige smartfunktioner som startregel, wi-fi-beskyttelse og undtagelser. Jeg synes dog ikke, at der er så meget brug for at gå igennem startregler, da de er ret standard.

Men har du hørt om wifi-beskyttelse før? Denne funktion er ret praktisk, da den giver dig mulighed for automatisk at starte en VPN-forbindelse, når du går på et nyt wifi-netværk. Hvis du altid er på farten, er det et must. Det er en super beskyttelse mod de risici, der er ved at oprette forbindelse til offentligt wifi eller ondsindede hjemmesider.

Når man siger ordet undtagelse, så refererer det her til en form for ‘split tunneling’-funktion. Du kan tilføje bestemte hjemmesider til din undtagelsesliste, så du gør brug af ven lokal forbindelse til dem, selvom du er tilsluttet en VPN-server.

Professionelt råd

Vær forsigtig med denne funktion! Det betyder jo nemlig, at du har trafik på nettet, som ikke er beskyttet af din VPN-tunnel. Husk på, at alle dine sensitive data og downloads altid bør bruge en VPN-forbindelse!

Under fanen Connection (tilslutning) er det muligt at aktivere en funktion, hvor man får vilkårlige forbindelsesporte. Og du kan ændre protokollen mellem UDP og TCP. Men det er værd at vide, at UDP er hurtigere end TCP.

Kill Switch

Funkitionen Kill Switch er automatisk slået til på CyberGhost både for Windows og Mac. Denne funktion er vigtigt i beskyttelsen af dit privatliv, hvis din VPN-forbindelse skulle ryge af. I praktiske termer så bliver al trafik på blokeret på din enhed i det øjeblik, at VPN-forbindelsen falder ud. Og du vil ikke kunne browse internettet igen, før CyberGhost VPN-forbindelsen er genoprettet. På den måde vil din rigtige IP-adresse aldrig være blottet.

Jeg mener, at en Kill Switch-funktion burde være obligatorisk for alle VPN’er.

Egen DNS

Når du er online, giver din internetudbyder dig sine DNS-servere. Det er grunden til, at den har adgang til alle dine anmodninger. Der er det samme som at vinke farvel til dit privatliv. Men dette problem er dog forholdsvis nemt at løse, og du kan reducere censur ved at ændre denne DNS. I vores CyberGhost test kunne vi se, at de tilbyder deres egen DNS.

Andre apps

CyberGhost VPN til Android

Cyberghost android

CyberGhost til iPhone og iOS

Cyberghost iOS

8.8 Total Score
CyberGhost-anmeldelse: Super!

CyberGhost 7 er en pålidelig VPN-løsning, der fokuserer på at beskytte dit privatliv. Det er velegnet til dem, der vil have en brugervenlig VPN til at surfe og downloade torrents anonymt samt se streaming-tv. Multi-login-pakken er lidt dyr, og kundeservice burde virkelig have livechat.

Privatliv og sikkerhed
8
Funktioner
9
Hastighed og ydeevne
8
Værdi for pengene
9
Brugervenlighed
8
FORDEL
  • Høje downloadhastigheder
  • VPN-appstil iPhone og Android
  • P2P og BitTorrent tilladt uden logfiler
  • Brugervenlig
ULEMPE
  • Ingen beskyttelse af IPv6-lækage
  • Ingen indbygget firewall (NAT firewall)
  • Ingen IP-binding

Jeg har været forfatter på dette websted lige fra starten. Og jeg støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende test! Jeg har mange års erfaring med emner på Internettet og privatliv. Derudover er jeg altid ajour og holder teamet informeret om den seneste udvikling, ikke kun til beskyttelse af privatlivets fred, men også om juridiske og lovgivningsmæssige spørgsmål.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk