Se Dansk Netflix fra Udlandet

Normalt kan du ikke se dansk netflix i udlandet. Det kan være rigtigt irriterende. Der er selvfølgeligt andre programmer på netflix i udlandet. Det er bare ikke det samme: vi mangler det danske indhold. Heldigvis kan du se dansk netflix i udlandet hvis man kender et lille trick. Dette trick lader dig tilgå netflix danmark uanset hvor i verden du befinder dig. Denne artikel guider dig igennem, hvordan du kommer i gang.

FÅ TILBUD NU
ExpressVPN Anbefalet VPN med Dansk IP

Vi anbefaler ExpressVPN udbyder til at tilgå Netflix Danmark fra udlandet. Hvis du ikke er tilfreds indenfor 30 dage får du pengene retur!

Kan man se dansk netflix i udlandet? – Tilgængelighed

Netflix tilbyder streaming i mange forskellige lande. Udvalget af film og tv-serier er dog forskelligt fra land til land. Netflix holder øje med hvilket land du er i, og ændrer udvalget på den baggrund. Hvis de kan se at du befinder dig i Danmark, så viser de dig Netflix Danmark. Men hvad hvis du gerne vil se danske tv-serier når du åbner netflix i udlandet? Det kan en god VPN åbne op for.

Du kan se dansk netflix i udlandet på din mobiltelefon med en god VPN

En VPN ændrer nemlig din IP addresse. Hvis du er på ferie i Spanien, så har du normalt en spansk IP addresse. Den har ikke lov til at se dansk netflix. Men hvis du skifter til en dansk IP addresse med en VPN, så kan du se dansk netflix i udlandet.

Med en VPN er der altså meget mere Netflix indhold tilgængeligt for dig. Du kan skifte til en ny IP addresse med et tryk på en knap. Det ene øjeblik ser det ud som om du er i Danmark. Det næste er du måske i USA eller Canada. Hvert land har adgang til forskelligt indhold – og med en VPN kan du se det hele!

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af april 2024

Sådan bruger du en VPN til at tilgå Netflix Danmark

Hvis du prøver at se dansk netflix i udlandet vil du blive skuffet. Netflix opdager nemlig at din IP ikke er dansk, og vidersender dig. Ser de, at du er i Tyskland, så sendes du til den tyske Netflix. For at undgå dette skal du bruge en VPN med en dansk IP.

I næste afsnit lister vi de bedste VPN til at se dansk netflix. Du kan også tjekke vores artikel med de Bedste VPN til Netflix.

Lad os sige du beslutter dig for at bruge ExpressVPN. Det første du så skal gøre er, at installere VPN på din telefon, tablet eller computer.  Når du åbner programmet eller app’en vil du blive bedt om at logge ind.

Efter du har logget ind vil du se en lang liste med servere. Hver server er typisk navngivet efter et land, og har måske endda et flag. Kig listen igennem ind til du finder Danmark. Tryk på den danske server, og vent til programmet har forbundet til den. Når den er forbundet, så har du en dansk IP addresse!

Det eneste du så skal gøre er, at klikke dig ind på Netflix dk.

Nu kan du se netflix i udlandet uden problemer.

De Bedste VPN til Dansk Netflix

Der er mange VPN udbydere på markedet. Det er desværre langt fra alle, der er lige gode. Vi har testet rigtigt mange udbydere, så du kan spare hovedpinen. Alle VPN udbydere på vores liste kan bruges til at tilgå Netflix Danmark.

Bedste Valg 1 Express VPN | Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost VPN | Anmeldelse 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2024
9.4
4 IPVanish VPN | Anmeldelse 2024
9.2
5 NordVPN | Anmeldelse 2024
9

Hver af disse VPN udbydere har en dansk server. De giver dig altså fri adgang til at se dansk netflix i udlandet. De er samtidig rigtigt hurtige. En høj VPN hastighed er vigtigt for god streaming.

Faren ved Gratis VPN

Alle de bedste VPN koster penge. De er ikke særligt dyre, men gratis er selvfølgeligt billigere. Det kan derfor godt være fristende at prøve en gratis VPN.

Det kan dog ikke anbefales. Husk på, at intet her i livet er gratis. Hvis en VPN ikke kræver penge fra dig, så er du ikke kunden. Du er sandsynligvis produktet! Mange gratis VPN udbydere tjener penge på at sælge oplysninger om dig. Når du bruger en gratis VPN kan de se hvilke hjemmesider du besøger. Den information kan de sælge til reklame-firmaer og lignende. Du bør altså ikke bruge en gratis VPN hvis du går op i dit privatliv.

Der er desuden langt imellem gratis VPN udbydere med danske servere. Uden en dansk server er den gratis VPN ikke meget værd. Selv hvis de har en dansk server eller to, så er hastigheden ofte lav. Lave hastigheder gør det meget frustrerende at streame. En gratis VPN vil ofte føre til længere afbrydelser mens du prøver at se film.

Netflix Danmark er tilgængeligt fra udlandet med den rette VPN

Men hvordan ved du, at en god VPN er pengene værd? Det er ofte denne bekymring, der gør gratis VPN fristende. De fleste gode VPN udbydere har dog en tilfredshedsgaranti. ExpressVPN giver dig eksempelvis pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds! En betalt VPN er altså også risikofri.

Mange andre fordele

En god VPN har flere fordele, end bare at åbne op for mere indhold på Netflix. Den beskytter også dit privatliv! Normalt kan din internetudbyder nemlig følge med i din internettrafik. De kan altså se hvilke hjemmesider du besøger og hvornår. Det er lidt ubehageligt, sådan at blive overvåget hele tiden. Specielt når man ikke har gjort noget galt! En VPN krypterer din internetforbindelse, og giver dig privatlivet tilbage.

Derudover åbnes der også op for indhold på andre platforme. Hulu og BBC byder eksempelvis også på en masse film og serier. De giver dog kun udvalge lande adgang. Ved at bruge en VPN kan du ændre din IP til et af disse lande. På den måde kan du altså få adgang til rigtigt meget forskelligt indhold.

En VPN gør det muligt at se Netflix i udlandet

Nogle sider bliver også censureret her i Danmark. Det gælder eksempelvis sider med hazard-spil og piratkopiering. Med den rette VPN kommer du uden om denne censur. Du kan altså bevæge dig frit rundt på internettet. Ingen kan blokere dig, og ingen kan følge med i hvad du laver.

En VPN kan også beskytte imod hackere. Hvis du bruger en delt internetforbindelse ved du ikke, hvem der ellers bruger den. En hacker kan ske at bruge det samme WiFi. En VPN krypterer din internettrafik, og gør den ubrugelig for hackeren.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af april 2024

Konklusion

Normalt er det ikke muligt at se dansk netflix i udlandet. Med den rette VPN kan du dog tilgå Netflix Danmark uanset hvor du befinder dig. Når din VPN er installeret starter du den bare, og vælger en dansk server. Du kan derefter åbne netflix danmark og se alle de kendte film og serier. En VPN giver samtidig adgang til Netflix’ katalog fra hele verden. Du er altså ikke begrænset til netflix danmark. Du kan også tilgå den amerikanske eller canadiske Netflix.

En VPN er dog brugbar til mere end Netflix. Den gør dig fri af censur og overvågning. Det er ikke altid sandt for de gratis VPN-tjenester. Hold dig derfor til de anbefalede VPN udbydere.

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk