Få Den Bedste VPN Netflix Gratis 2024

Når du betaler for et abonnement til Netflix og rejser, vil du gerne kunne ændre din IP adresse med en VPN, så du kan få adgang til de mange forskellige Netflix kataloger, særligt i Danmark. Netflix blokerer adgang til indhold, hvis de opdager, at du tilslutter dig med en IP, som er udenfor Danmark. Hvis du leder efter den bedste gratis VPN Netflix, er du kommet til det rette sted.

FÅ TILBUD HER
Få mere indhold på Netflix med ExpressVPN - op til 49%

Med ExpressVPN får du adgang til et langt større katalog af Netflix-indhold. ExpressVPN kan prøves gratis i 30 dage, med deres pengene-tilbage-garanti. Derudover har vi indgået en særaftale, der giver dig på ExpressVPN og 3 gratis måneder på et årligt abonnement.

Sidst opdateret den: 14. april 2024

Gratis Netflix VPN vs betalte VPN tjenester

Selvom prisen selvfølgelig altid spiller en rolle, når man skal udvælge sin foretrukne Netflix VPN, så er der visse farer forbundet med de gratis VPN til Netflix. Et efterhånden gammelt ordsprog lyder, at hvis du ikke betaler for et produkt, skyldes det, at du selv er produktet. Den samme fare løber du med de VPN Netflix. Derudover har de gratis VPN Netflix ofte langt færre servere og langt dårligere dækning. Derfor anbefaler vi her på siden, at du afsøger markedet for betalte alternativer, så dit privatliv er i sikkerhed, når du skal streame. Du kan eksempelvis benytte den berømte ExpressVPN, som kan afprøves gratis i 30 dage. Læs mere her.

gratis VPN til Netflix

FÅ ExpressVPN NU

De bedste gratis Netflix VPN tjenester

Vi har her samlet et lille udvalg af de bedste gratis VPN til Netflix. Vores valg er faldet på netop disse efter utallige tests. Vi har kigget på mange forskellige parametre for at nå frem til denne liste. Eksempelvis har vi haft fokus på servere, sikkerhed, privatlivsbeskyttelse, hastighed, kundeservice og brugervenlighed. Som nævnt ovenfor anbefaler vi dog, at du afsøger markedet for gode betalte VPN tjenester. Du kan eventuelt læse vores anmeldelse her.

Hvordan vælger man den bedste gratis Netflix VPN?

Når du leder efter den bedste VPN tjeneste til dine behov, er der flere forskellige parametre, som du skal have styr på. Det er nemlig vigtigt at afsøge markedet, og ikke bare kaste dig hovedkulds over den første og bedste gratis VPN, som du finder. Det er vigtigt at din foretrukne gratis VPN til Netflix har en større mængde servere, gode forbindelseshastigheder, et højt sikkerhedsniveau og en god kundeservice.

Global server dækning

Serverdækningen er selvsagt vigtig, når du skal udvælge din foretrukne gratis VPN til Netflix. Med et stort serverudbud får du et større udvalg af indhold på Netflix. Derudover får du forhøjet din serverhastighed, hvilket er særligt vigtigt, når det handler om Netflix streaming.

Forbindelseshastighed

Forbindelseshastighederne på de gratis VPN til Netflix hænger sammen med server dækningen. Som nævnt ovenfor er det vigtigt at VPN tjenestens servere dækker bredt nok til, at du får en tilstrækkelig hastighed til at kunne streame. Netflix kræver en forholdsvis høj serverhastighed, og det er tit en udfordring for de gratis VPN til Netflix at trække streamingtjenesten, når de kun tilbyder et begrænset antal servere med forholdsvis dårlige hastigheder.

gratis Netflix VPN

Privatliv

Selvom hovedformålet med en gratis VPN til Netflix selvsagt ligger i, at få adgang til et bredere indholdskatalog, så er en VPN stadig et sikkerhedsværktøj. Sikkerhedsværktøjer gør, at du ikke bliver tracket i din færden på nettet. Dette kan gøres via en no-log politik, eller ved at anonymisere dit dataspor.

Kundeservice

Et af de steder, som mange VPN Netflix gratis sparer på, for at holde tjenesten gratis, er kundeservicen. Du bør derfor sætte dig godt ind i, hvorvidt der eksisterer en kundeservice til din foretrukne tjeneste, og om denne opfylder dine behov. Sagt med andre ord, så viser en god kundeservice hos en gratis tjeneste et kæmpe overskud. Har en VPN Netflix en god kundeservice kan du derfor være ret sikker på, at mange andre ting også er i orden hos den pågældende tjeneste.

Begrænsninger

Alle sikkerhedstjenester har deres begrænsninger. Dette gælder for de betalte og for gratis. Men som nævnt flere gange, skal du være ekstra påpasselig med de VPN gratis, da disse begrænsninger ofte kan være af kritisk karakter. Vi anbefaler derfor, at du sætter dig godt ind i, hvilke begrænsninger tjenesten har, og søger bredt – også hos de betalte VPN tjenester, når du skal vælge din foretrukne VPN Netflix gratis.

FÅ ExpressVPN NU

Fordelene

Udover at en gratis VPN tjeneste kan hjælpe dig til et langt større indhold af Netflix materialer, så kan en god tjeneste også hjælpe med din online sikkerhed. Nedenfor går vi lidt mere i dybden med de forskellige elementer, som en god VPN kan give dig.

Forbedret adgang og bekæmpning af censur

En god gratis VPN hjælper dig til et langt større katalog, hvor du kan se dansk, amerikansk, engelsk og meget andet indhold. Dette gælder dog ikke kun for Netflix, men også for mange andre streamingsider, der har lokaltilpasset deres indhold. Derudover hjælper en god gratis VPN Netflix også med din online anonymitet, hvilket kan hjælpe med at bekæmpe censur i lande, som eksempelvis Kina. For flere artikler om Netflix, kan du læse mere Dansk Netflix (her), Amerikansk Netflix (her) og de bedste serier (her).

Forhøjet sikkerhed og privatlivs beskyttelse

En god gratis VPN Netflix forbedrer din online sikkerhed, og kan beskytte din data imod nationale agenter og dårlige lokale netværk.

VPN Netflix gratis

Sæt din gratis Netflix VPN op

  1. Download en god VPN. Du kan eksempelvis prøve ExpressVPN gratis i 30 dage, ved at bruge deres pengene-tilbage-garanti.
  2. Forbind til den lokale server, som du ønsker at tilgå indhold fra. Befinder du dig eksempelvis på Kreta, og vil se dansk Netflix, skal du logge på en dansk server. Sidder du i Danmark og vil se amerikansk Netflix, skal du logge på en server fra USA.
  3. Log på Netflix, og stream dit favorit-indhold.

Konklusion

Hvis du ønsker at se Netflix henover sommeren, når du befinder dig i udlandet – eller bare ønsker at se amerikansk Netflix, med et større katalog end den danske, så er der råd for det.

Med en god VPN kan du få adgang til alt det indhold du ønsker, uanset hvor du befinder dig. Det vigtigste er, at den gratis  Netflix VPN har et stort nok serverudvalg og en tilstrækkelig hastighed, til at du kan streame online indhold.

Vi på redaktionen anbefaler derfor, at du benytter det gode tilbud til ExpressVPN. Her får du en måneds gratis Netflix VPN med deres 30 dages pengene-tilbage-garanti. ExpressVPN har et stort antal servere, og er anerkendt som den bedste VPN tjeneste til netop Netflix.

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk