Brugsbetingelser

Jeg udformer alle mine vejledninger, anmeldelser, informationer, oplysninger om VPN-udbydere eller andre områder i god tro. Disse anmeldelse og oplysninger er lavet for at holde dig opdateret om de seneste nyheder og tendenser i branchen.

Jeg er en ekspert med masser af erfaring, som jeg gerne vil tilbyde dig her ved at gennemgå et udvalg af tjenester og løsninger; selvom det naturligvis kan være lidt af et følsomt område. Derfor skal det også gøres fuldstændigt klart, at alle vejledninger, anmeldelser og oplysninger samt enhver anden form for materiale udelukkende er til generelle orienteringsformål. De hverken accepterer, fremmer eller opfodrer til nogen som helst form for kriminel eller ulovlig aktivitet, kontraktbrud eller skade på en anden person.

Her er det vigtigt at bemærke, at du selv står til ansvar for dine handligner; mens du er helt og alene ansvarlig for at træffe dine egne beslutninger; mens du skal opsøge din egen juridiske rådgivning og tage jurdiske forbehold; især hvis du har nogen bekymringer eller spørgsmål om dine handlinger og eventuelle konsekvenser.

Ud over de ovennævnte punkter kan andre mennesker bidrage til, lave indlæg eller kommentere på hjemmesiden fra tid til anden; mens bidrag er mere end velkomne, så er de ikke ansvarlige for de synspunkter eller det indhold, der indsendes af andre mennesker. Deres synspunkter er deres egne og repræsenterer ikke nødvendigvis holdningerne på vores hjemmeside.

InternetBeskyttelse.dk