Express VPN | Anmeldelse 2024

expressvpn

Express VPN er en af de mest populære VPN på markedet – og også en af dem, der har været på markedet længst. Dette er klart en af mine favoritter. Hvorfor? Først og fremmest viser den sig virkelig at være en “ekspres VPN”, da den tilbyder en højhastighedsforbindelse.

Desuden så dækker den en lang række lande (over 90 lande på det tidspunkt, jeg skriver denne Express VPN anmeldelse). Og desuden er det værd at overveje, at VPN Ekspress har utroligt brugervenlige apps, som er tilgængelige på praktisk talt alle platforme. Men lad os gå igennem flere af detaljerne om Express VPN nedenfor.

FÅ TILBUD NU
Prøv den bedste VPN for begyndere, ExpressVPN - Spar 49%

Vi anbefaler ExpressVPN til alle vores kunder. De har høj dækning, og er et godt sikekrhedsværktøj. ExpressVPN har 30 dages pengene-tilbage-garanti. Specialtilbud: 12 måneder + 3 måneder GRATIS.

Sidst opdateret den: 9. juni 2024

Express VPN, en hurtig og pålidelig VPN med flere servere

Med base på de De Britiske Jomfruøer har Express VPN leveret hurtig og sikker internetbrowsing i årevis via deres private netværk. Og de har efterhånden vist, hvor pålidelig virksomheden er.

Som jeg nævnte før, så dækker denne VPN-service intet mindre end 94 lande (herunder 145 byer) … og der bliver kun flere og flere! Du kan vælge at browse bl.a. USA, Canada, Australien eller Indien. Derudover kan du oprette forbindelse via applikationer til både computere (Windows, Mac OS, Linux) og mobile enheder (Android, iOs).

Hvis du foretrækker ikke at bruge en app, så har du også muligheden for at oprette en manuel forbindelse. Men ekspressvpn app’en giver dig dog mulighed for at bruge OpenVPN-protokollen, hvilket er det bedste.

Hvad tænker du om det indtil videre? EkspressVPN tilbyder ubegrænset højhastigheds internet, datakryptering, videostreaming som Netflix fra en anden placering, P2P og torrents-adgang!

Express VPN vil aldrig registrere logfiler. Og deres privatlivspolitik gør det klart, hvilken type information de samler og ikke samler. Derfor logger den ikke din browserhistorik, destinationen eller indholdet af din trafik, de IP-adresser, der bruges til at oprette forbindelse til VPN- eller DNS-forespørgsler.

Dine aktiviteter på internettet forbliver private, og dit privatliv er beskyttet. Den indsamler kun minimal data, der kræves for at betjene deres service.

Express VPN: Abonnementer og priser

expressvpn abonnementer priser

Express VPN tilbyder 3 abonnementer: Det kommer med enten et månedligt gebyr, et halvårligt gebyr eller et årligt gebyr. Årsabonnementet er den, hvor du sparer flest penge, da EkspressVPN giver et godt tilbud med god rabat.

Du kan prøve expressvpn uden risiko takket være deres 30-dages pengene tilbage garanti. Det betyder, at du nemt kan annullere abonnementet og få pengene retur, hvis du ikke er tilfreds. Deres tilbud kan ændres, klik på billedet for at besøge denne ekspres VPNs hjemmeside og se de seneste tilbud!

Oversigt over Express VPN

Funktion Værdi
Logning? Ingen logfiler
P2P? Torrents er tilladt
Netflix US, UK, CA, AU, DE, FR,
Multi-login 5 login på samme tid
Dækkede lande Mere end 94 lande
Understøttede OS Windows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox, Router, Console, Apple TV, PlayStation, Xbox, Amazon Fire TV, Roku, Kindle
Pengene-tilbage-garanti 30 dages fuld returret
Protokoller Lightway, OpenVPN (UDP/TCP), L2TP-IPsec, SSTP, PPTP
Trafikdata Ubegrænset
Kryptering Anerkendte krypteringsteknologi: AES 256-bit
IP-adresse Ubegrænset
Servere 3.000+

Express VPN helt ned i detaljen

Minimalistisk og nemt at bruge Ekspres VPN

expressvpn

EkspressVPN har en app til alle platforme, herunder pc (Windows, Mac og Linux), smartphone (Android og iPhone), tablets (Android og iPad) samt andre enheder. Hver af disse versioner er virkelig nem at bruge: Alt, du har brug for, er at starte appen for VPN ekspress, forbinde til en server i det ønskede land og voilà! Du har nu sikker browsing på internettet.

Jeg ender ofte med at bruge deres Smart Location, så jeg er sikker på at få den hurtigste server fra ekspres VPN. Men det er muligt at få oplysningerne på hver enkelt VPNs placering, hvis du foretrækker det. Faktisk kan du med VPN ekspress også foretage en hastighedsprøve, som angiver hastighedsindeks, forsinkelse og downloadhastighed for hver server. Så du kan vælge den bedste server på enhver lokation.

Hvis du vil, kan du også ændre et par ekstraindstillinger for ekspres VPN. Anvancerede brugere kan fx ændre VPN-protokollen, så den passer bedre til deres behov.

EkspressVPN giver brugerne deres egne DNS-servere som standard, hvilket er perfekt til at få adgang til et ubegrænset internet i censurerede lande.

Express VPN Netflix

expressvpn

Ekspres vpn fungerer rigtig fint med Netflix! Det afblokerer alt indhold og tilbyder en høj hastighed for at give dig den bedste videokvalitet.

Torrents og P2P er tilladt med Ekspressvpn – INGEN logs

Hvis du får VPN ekspress, vil du have ubegrænset bredbåndsadgang. Da det giver en utrolig hurtig forbindelse, kan man altså gøre brug af både P2P og torrents gennem deres tjeneste.

Der findes ingen logfiler på din brug af EkspressVPN, ingen logfiler på den type trafik, du udveksler online, og slet ingen spor. Desuden har deres systemer ikke følsomme data om brugere. Så selv hvis de ville blive tvunget til det, ville ExpressVPN ikke kunne levere data. Fordi der ikke er noget at starte med.

Men, som med andre VPN tjenester, så er det med VPN ekspress også forbudt at tage del i ulovlige aktitiver via forbindelsen. Så er du advaret.

Killswitch

Selvfølgelig er en Kill Switch-funktionen (Ekspres VPN er jo den bedste VPN, husk det!) en del af VPN ekspress designet. Og hvad er det så? Det er i princippet en funktion, der forhindrer internettrafik i at gå uden for den sikre VPN-tunnel, hvis din VPN-forbindelse uventet falder af. På den måde vil din IP-adresse aldrig være blottet, og dit privatliv er sikret.

Split-tunnelling

Til sidst er det blevet tilføjet en ny funktion til Ekspres VPN softwaren: Split-tunneling (tilgængelig på Router og Mac). Dybest set er det en proces, der giver dig mulighed for at bestemme, hvilken type trafik, der bruger VPN-ruten. Faktisk er en VPN den bedste måde at beskytte dit privatliv på. Men du kan støde på situationer, hvor din VPN-forbindelse ikke tillader dig:

 • Adgang til udenlandske og lokale webtjenester på samme tid
 • Adgang til LAN-enheder (fx printere)

Men hvis du aktiverer split-tunneling med ekspres VPN, kan du omgå disse begrænsninger og bruge alle tjenesterne, mens du fortsat er beskyttet.

Professionelt råd fra Morten

Her er konfigurationen det vigtigste. Faktisk vil du i langt de fleste tilfælde have, at al din trafik går gennem VPN’en. Men her skaber du undtagelser. Så sørg for at konfigurere split-tunneling korrekt for at undgå enhver fomr for risiko, hvor dine data er blottede … Alle dine følsomme data eller downloads skal altid bruge din VPN-forbindelse for komplet internetbeskyttelse!

ExpressVPN browserudvidelser

ExpressVPN er også tilgængelig på Chrome og Firefox. Og det her fungerer en smule som split-tunneling, hvor al din browsertrafik bruger din VPN-forbindelse. Mens resten af din computer og trafik bruger din rigtige IP-adresse.

expressvpn

Deres udvidelser er nemme at bruge og giver adgang til alle ExpressVPN servere. Desuden er vigtige funktioner som Kill Switch og beskyttelse mod DNS-lækage også tilgængelige.

The New Lightway Protocol

Mød den bedre oplevelse for at oprette forbindelse til VPN med den nye generation af VPN-protokol fra ExpressVPN, Lightway. Lightway er udviklet af ExpressVPN og er en helt ny VPN-protokol, der giver dig hurtigere, mere pålidelig og mere sikker forbindelse.

Bygget til en bedre VPN-oplevelse hjælper Lightway-protokollen dig med at oprette forbindelse hurtigere, lettere og mindre batteridrænning. Det betyder ikke noget, om din enhed skifter fra Wi-Fi til 4G, Lightway kan meget godt håndtere netværksændringer eller falde problemfrit og holder dig forbundet.

ExpressVPN Keys

ExpressVPN Key er en utrolig praktisk funktion, der følger med ExpressVPN. Med ExpressVPN Key kan du nemt og sikkert gemme dine adgangskoder og logins på ét sted, så du aldrig skal bekymre dig om at glemme eller miste dem igen.

Funktionen er let at bruge og giver dig mulighed for at oprette komplekse og sikre adgangskoder, der beskytter dine online-konti mod hackere og andre cybertrusler. Med ExpressVPN Key kan du også dele adgangskoder sikkert med dine venner og familie, uden at bekymre dig om, at de falder i de forkerte hænder.

Funktionen er inkluderet i ExpressVPN-abonnementet og er tilgængelig på tværs af alle dine enheder. Prøv ExpressVPN Key i dag og få styr på dine adgangskoder og logins på en nem og sikker måde.

Dedikerede ExpressVPN apps

Du ved måske allerede, at alle moderne mobile enheder giver dig mulighed for manuelt at oprette forbindelsesindstillingerne for enhver VPN tilgængelig på markedet. Som hos nogle af deres konkurrenter gør ExpressVPN det endnu nemmere ved at tilbyde en brugerdefineret og dedikeret applikation til hvert miljø. Det gør brugen af OpenVPN mulig på alle dine enheder.

VPN-klienten til iPad er et ret perfekte eksempel på den dedikation og hensigt, det har været, at skabe en nem og intuitiv app til brugerne. Og det er faktisk helt utroligt nemt at bruge appen. Du skal bare vælge et land, så tilslutte dig, og det er det.

VPN Ekspress Kundeservice

Kundeservice hos ekspressvpn er fantastisk! Og det ser vi som et stort plus her i vores Express VPN anmeldelse. De svarer mig altid hurtigt, når jeg har brugt deres livechat, da jeg fx gerne ville finde en VPN-server, der tillod mig at se amerikansk Netflix. Hvis du nogensinde går i stå i noget, der omhandler deres tjenester, så kan du roligt kontakte dem. Og de vil løse dit problem helt gnidningsfrit.

Samlet expressvpn anmeldelse

Der er tale om en af de mest omtalte og anerkendte VPN-tjenester på markedet. Det er en god VPN med dedikerede apps, god kundeservice, og det hele kommer i et brugervenligt. Derfor bør du overveje at prøve ekspressvpn. Husk på at du altid har mulighed for at opsige tjenesten og få pengene tilbage inden for de 30 første dage.

Måske bliver du så vild med vpn ekspress at du vil beholde dit abonnement, men det er altid dejligt at have mulighed for at få pengene tilbage. Læs mere her for at læse ExpressVPN vs NordVPN

9.8 Total Score
ExpressVPN anmeldelse

Privatliv og sikkerhed
10
Funktioner
10
Hastighed og ydeevne
9
Værdi for pengene
9.5
Brugervenlighed
10
FORDEL
 • Højhastighedsforbindelse
 • Bredt udvalg af lande
 • Apps til iPhone og Android
 • P2P og BitTorrent tilladt uden logfiler
 • Brugervenlig
ULEMPE
 • Dyrere end andre VPN'er
 • Få konfigurationsindstillinger
 • Ingen indbygget firewall (NAT firewall)
 • Ingen IP-binding
morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk