ExpressVPN | Anmeldelse 2021

Express VPN anmeldelse

ExpressVPN er en af de mest populære VPN på markedet – og også en af dem, der har været på markedet længst. Dette er klart en af mine favoritter. Hvorfor? Først og fremmest viser den sig virkelig at være en “ekspres VPN”, da den tilbyder en højhastighedsforbindelse. Desuden så dækker den en lang række lande (over 90 lande på det tidspunkt, jeg skriver denne Express VPN anmeldelse). Og desuden er det værd at overveje, at den har utroligt brugervenlige apps, som er tilgængelige på praktisk talt alle platforme. Men lad os gå igennem flere af detaljerne om ExpressVPN nedenfor.

ExpressVPN, en hurtig og pålidelig VPN med flere servere

Med base på de De Britiske Jomfruøer har ExpressVPN leveret hurtig og sikker internetbrowsing i årevis via deres private netværk. Og de har efterhånden vist, hvor pålidelig virksomheden er.

Som jeg nævnte før, så dækker denne VPN-service intet mindre end 94 lande (herunder 145 byer) … og der bliver kun flere og flere! Du kan vælge at browse bl.a. USA, Canada, Australien eller Indien. Derudover kan du oprette forbindelse via applikationer til både computere (Windows, Mac OS, Linux) og mobile enheder (Android, iOs). Hvis du foretrækker ikke at bruge en app, så har du også muligheden for at oprette en manuel forbindelse. Men appen giver dig dog mulighed for at bruge OpenVPN-protokollen, hvilket er det bedste.

Hvad tænker du om det indtil videre? EkspressVPN tilbyder ubegrænset højhastigheds internet, datakryptering, videostreaming som Netflix fra en anden placering, P2P og torrents-adgang!

ExpressVPN vil aldrig registrere logfiler. Og deres privatlivspolitik gør det klart, hvilken type information de samler og ikke samler. Derfor logger den ikke din browserhistorik, destinationen eller indholdet af din trafik, de IP-adresser, der bruges til at oprette forbindelse til VPN- eller DNS-forespørgsler. Dine aktiviteter på internettet forbliver private, og dit privatliv er beskyttet. Den indsamler kun minimal data, der kræves for at betjene deres service.

ExpressVPN: Abonnementer og priser

expressvpn-abonnementer-priser

ExpressVPN tilbyder 3 abonnementer: Det kommer med enten et månedligt gebyr, et halvårligt gebyr eller et årligt gebyr. Årsabonnementet er den, hvor du sparer flest penge, da EkspressVPN giver et godt tilbud med god rabat. Du kan prøve deres VPN tjeneste uden risiko takket være deres 30-dages pengene tilbage garanti. Det betyder, at du nemt kan annullere abonnementet og få pengene retur, hvis du ikke er tilfreds. Deres tilbud kan ændres, klik på billedet for at besøge denne ekspres VPNs hjemmeside og se de seneste tilbud!

Oversigt over ExpressVPN

FunktionVærdi
Logning? Ingen logfiler
P2P? Torrents er tilladt
Netflix US, UK, CA, AU, DE, FR,
Multi-login5 login på samme tid
Dækkede landeMere end 94 lande
Understøttede OSWindows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox, Router, Console, Apple TV, PlayStation, Xbox, Amazon Fire TV, Roku, Kindle
Pengene-tilbage-garanti30 dages fuld returret
ProtokollerOpenVPN (UDP/TCP), L2TP-IPsec, SSTP, PPTP
TrafikdataUbegrænset
KrypteringAnerkendte krypteringsteknologi: AES 256-bit
IP-adresseUbegrænset
Servere3.000+

ExpressVPN helt ned i detaljen

Minimalistisk og nem at bruge

EkspressVPN har en app til alle platforme, herunder pc (Windows, Mac og Linux), smartphone (Android og iPhone), tablets (Android og iPad) samt andre enheder. Hver af disse versioner er virkelig nem at bruge: Alt, du har brug for, er at starte appen for VPN ekspress, forbinde til en server i det ønskede land og voilà! Du har nu sikker browsing på internettet.

expressvpn

Jeg ender ofte med at bruge deres Smart Location, så jeg er sikker på at få den hurtigste server fra ekspres VPN. Men det er muligt at få oplysningerne på hver enkelt VPNs placering, hvis du foretrækker det. Faktisk kan du med VPN ekspress også foretage en hastighedsprøve, som angiver hastighedsindeks, forsinkelse og downloadhastighed for hver server. Så du kan vælge den bedste server på enhver lokation.

expressvpn-lande-hastighed

Hvis du vil, kan du også ændre et par ekstraindstillinger for ekspres VPN. Anvancerede brugere kan fx ændre VPN-protokollen, så den passer bedre til deres behov.

expressvpn-protocol-indstillinger

EkspressVPN giver brugerne deres egne DNS-servere som standard, hvilket er perfekt til at få adgang til et ubegrænset internet i censurerede lande.

expressvpn-avancerede-muligheder

ExpressVPN Netflix

Denne VPN fungerer rigtig fint med Netflix! Det afblokerer alt indhold og tilbyder en høj hastighed for at give dig den bedste videokvalitet.

Torrents og P2P er tilladt – INGEN logs

Hvis du får VPN ekspress, vil du have ubegrænset bredbåndsadgang. Da det giver en utrolig hurtig forbindelse, kan man altså gøre brug af både P2P og torrents gennem deres tjeneste.

Der findes ingen logfiler på din brug af EkspressVPN, ingen logfiler på den type trafik, du udveksler online, og slet ingen spor. Desuden har deres systemer ikke følsomme data om brugere. Så selv når tvunget Express VPN ikke kan levere data. Fordi der ikke er noget at starte med.

Men, som med andre VPN tjenester, så er det med VPN ekspress også forbudt at tage del i ulovlige aktitiver via forbindelsen. Så er du advaret.

Killswitch

Selvfølgelig er en Kill Switch-funktionen (det er jo den bedste VPN, husk det!) en del af VPN ekspress designet. Og hvad er det så? Det er i princippet en funktion, der forhindrer internettrafik i at gå uden for den sikre VPN-tunnel, hvis din VPN-forbindelse uventet falder af. På den måde vil din IP-adresse aldrig være blottet, og dit privatliv er sikret.

Split-tunnelling

Til sidst er det blevet tilføjet en ny funktion til Ekspres VPN softwaren: Split-tunneling (tilgængelig på Router og Mac). Dybest set er det en proces, der giver dig mulighed for at bestemme, hvilken type trafik, der bruger VPN-ruten. Faktisk er en VPN den bedste måde at beskytte dit privatliv på. Men du kan støde på situationer, hvor din VPN-forbindelse ikke tillader dig:

 • Adgang til udenlandske og lokale webtjenester på samme tid
 • Adgang til LAN-enheder (fx printere)

Men hvis du aktiverer split-tunneling, kan du omgå disse begrænsninger og bruge alle tjenesterne, mens du fortsat er beskyttet.

Professionelt råd fra Morten

Her er konfigurationen det vigtigste. Faktisk vil du i langt de fleste tilfælde have, at al din trafik går gennem VPN’en. Men her skaber du undtagelser. Så sørg for at konfigurere split-tunneling korrekt for at undgå enhver fomr for risiko, hvor dine data er blottede … Alle dine følsomme data eller downloads skal altid bruge din VPN-forbindelse for komplet internetbeskyttelse!

Dedikerede apps

Du ved måske allerede, at alle moderne mobile enheder giver dig mulighed for manuelt at oprette forbindelsesindstillingerne for enhver VPN tilgængelig på markedet. Som hos nogle af deres konkurrenter gør ExpressVPN det endnu nemmere ved at tilbyde en brugerdefineret og dedikeret applikation til hvert miljø. Det gør brugen af OpenVPN mulig på alle dine enheder.

expressvpn android

ExpressVPN Android App

VPN-klienten til iPad er et ret perfekte eksempel på den dedikation og hensigt, det har været, at skabe en nem og intuitiv app til brugerne. Og det er faktisk helt utroligt nemt at bruge appen. Du skal bare vælge et land, så tilslutte dig, og det er det.

Kundeservice

Kundeservice hos denne VPN udbyder er fantastisk! Og det ser vi som et stort plus her i vores ExpressVPN anmeldelse. De svarer mig altid hurtigt, når jeg har brugt deres livechat, da jeg fx gerne ville finde en VPN-server, der tillod mig at se amerikansk Netflix. Hvis du nogensinde går i stå i noget, der omhandler deres tjenester, så kan du roligt kontakte dem. Og de vil løse dit problem helt gnidningsfrit.

Bonus: Browserudvidelser

ExpressVPN er også tilgængelig på Chrome og Firefox. Og det her fungerer en smule som split-tunneling, hvor al din browsertrafik bruger din VPN-forbindelse. Mens resten af din computer og trafik bruger din rigtige IP-adresse.

expressvpn-browser-udvidelse

Deres udvidelser er nemme at bruge og giver adgang til alle ExpressVPN-servere. Desuden er vigtige funktioner som Kill Switch og beskyttelse mod DNS-lækage også tilgængelige.

9.8 Total Score
ExpressVPN anmeldelse

Privatliv og sikkerhed
10
Funktioner
10
Hastighed og ydeevne
8
Værdi for pengene
9
Brugervenlighed
9
PROS
 • Højhastighedsforbindelse
 • Bredt udvalg af lande
 • Apps til iPhone og Android
 • P2P og BitTorrent tilladt uden logfiler
 • Brugervenlig
CONS
 • Dyrere end andre VPN'er
 • Få konfigurationsindstillinger
 • Ingen indbygget firewall (NAT firewall)
 • Ingen IP-binding
Morten

Jeg har været forfatter på dette websted lige fra starten. Og jeg støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende test! Jeg har mange års erfaring med emner på Internettet og privatliv. Derudover er jeg altid ajour og holder teamet informeret om den seneste udvikling, ikke kun til beskyttelse af privatlivets fred, men også om juridiske og lovgivningsmæssige spørgsmål.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

   Efterlad et Svar

   InternetBeskyttelse.dk