Sådan gør du brug af ExpressVPN Gratis Prøveperiode 2024

Hvordan får man fat i den gratis prøveperiode, som ExpressVPN – og vi her på siden – reklamerer så meget med? I denne artikel vil vi forklare dig, hvordan du kan få ExpressVPN gratis prøveperiode. Læs med, hvis du gerne vil give ExpressVPN et skud.

FÅ TILBUD HER
Prøv ExpressVPN gratis i 30 dage

ExpressVPN tilbyder deres brugere 30 dages pengene-tilbage-garanti. Dermed får brugerne mulighed for, at få en gratis VPN i 30 dage – helt uden at sætte nogle penge til.

Sidst opdateret den: 26. maj 2024

Få ExpressVPN gratis prøveperiode i 30 dage med pengene-tilbage-garanti

Det er super nemt at udnytte ExpressVPNs 30 dages prøveperiode. Nedenfor har vi samlet en kort guide til, hvordan du lettest får adgang til ExpressVPN gratis prøveperiode.

 1. Gå til ExpressVPNs hjemmeside
 2. Vælg en plan
 3. Tilmeld dig. (Betalingenskort kræves, når du tilmelder dig)
 4. Sæt en påmindelse op, så du kan nå at annullere dit abonnement inden refunderingsperioden udløber (30 dage)
 5. Kontakt ExpressVPNs Kundesupport, via chat eller e-mail for at annullere din tilmelding, og få dine penge refunderet – uden at nogen stiller spørgsmål.

Det særlige trick til at få mere end 30 dages gratis Express VPN

Nu tænker du måske: Jamen, kan jeg få mere end én prøveperiode. Og svaret er faktisk ja. Men det kræver en lille smule kreativitet. Det kræver nemlig, at du følger ovenstående guide, og opretter en ExpressVPN gratis prøveperiode på din almindelige e-mail.

Når prøveperioden er udløbet, kan du bruge en ny e-mailadresse til at få endnu en ExpressVPN gratis prøveperiode. Dette kan du i princippet blive ved med, så længe du gider. Det eneste der kræves er, at du bruger linkene, som vi har givet dig ovenfor. Så burde du være køreklar.

ExpressVPN gratis prøveperiode

Gratis prøveversjon med Expressvpn vs betalt med pengene-tilbage-garanti

Nu har vi godt nok sat de to i samme bås ovenfor, men der er faktisk en forskel på den gratis prøveperiode og på returretten. ExpressVPN gratis prøveperiode er ret begrænset, da du kun har 7 dage til at teste den.

Vælger du derimod at benytte din returret, får du fuld adgang til alle ExpressVPN tillægstjenester og generelle indhold. Du kan derfor prøve kræfter med alle facetter af ExpressVPN, hvis du bruger returretten, hvorimod du kun får adgang til bestemte dele, hvis du bruger ExpressVPN gratis prøveperiode.

Klik på knappen nedenfor til at få adgang til ExpressVPN gratis prøveperiode.

PRØV EXPRESSVPN GRATIS HER

Brug ExpressVPN gratis i 7 dage med den gratis prøveperiode

Hvis du ønsker at gøre brug af ExpressVPN gratis prøveperiode på 7 dage, skal du bruge en anden strategi, end for at udnytte returretten.

Nedenfor har vi lavet en lille guide til, hvordan du får adgang til disse 7 dage. Det er vigtigt, at du går igennem appstore, når du skal tilmelde dig.

 1. Åben din appstore (App Store for iOS eller Google Play Store for Android)
 2. Find ExpressVPN appen, download, og installer den
 3. Klik på start 7-dage gratis prøveperiode and tilmeld dig
 4. Set en påmindelse om at annullere dit abonnement mindst 24 timer før den gratis prøveperiode udløber
 5. Giv tilladelse til, at der bliver tilføjet VPN indstillinger på din enhed
 6. Annuller din gratis prøveperiode

Hvorfor skal du vælge ExpressVPN?

ExpressVPN er internationalt anerkendt, som den bedste VPN til streaming på markedet lige nu. ExpressVPN kan give dig adgang til et langt større udvalg af Netflix- og Hulu indhold. Derudover kan du via deres talrige servere få adgang til en masse geoblokeret indhold. På denne måde er ExpressVPN ikke blot anvendeligt til brugeren, som ønsker at streame, men også til folk i diktatoriske lande.

ExpressVPN kan nemlig hjælpe brugerne med at bekæmpe censure, ved at brugerne anvender de mange servere – og dermed omgår landets geoblokeringer. Til sidst skal det selvfølgelig nævnes, at ExpressVPN er et særdeles potent sikkerhedsværktøj. Du kan læse en mere fyldestgørende anmeldelse af ExpressVPN.

gratis ExpressVPN

FAQ

Bør jeg vælge en gratis VPN?

Det korte svar er: nej. Du bør altid være varsom omkring brugen af gratis VPN tjenester. Det er selvfølgelig godt, at du får ekstra beskyttelse for få – eller ikke nogen – penge. Men du bør altid overveje, hvem du giver din data til på nettet.

Derfor anbefaler vi hellere, at du anvender ExpressVPN gratis eller prøveperiode, hvis du ikke ønsker at betale for din VPN. På den måde ved du, hvem der får dine data, og risikerer ikke, at hele dit liv havner i hænderne på ondsindede mørkemænd.

Bliver jeg opkrævet penge, efter at ExpressVPN prøveperioden udløber?

Ja. Det er en del af tilmeldingsproceduren, at du indtaster dine kortoplysninger. Dette er helt normal forretningspraksis, og du bør derfor ikke være bekymret for, om du bliver opkrævet forkerte beløb.

Når prøveperioden er udløbet, vil du ikke længere være på en gratis plan, men derimod være nødsaget til at betale for din VPN. Derfor er det vigtigt, at du får kontaktet ExpressVPN inden prøveperioden udløber, for at annullere dit abonnement. Ellers ender du med, at skulle betale for den abonnementsplan, som du har valgt.

Virker ExpressVPN prøveperioden på alle enheder?

Nej, ExpressVPN virker kun på PC, Android og iOS enheder. Altså, kan du godt anvende ExpressVPN prøveperiode på både mobile enheder og på PC og MAC enheder. Det er en smule ærgerligt, at systemet ikke er tilgængeligt på flere styresystemer, eftersom det er så eftertragtet.

Men det er altid en afvejning, og i dette tilfælde har skaberne bag ExpressVPN valgt denne model. Måske vil det ændre sig i fremtiden, men det skal vi ikke kunne spå om.

Hvordan annullerer man ExpressVPN prøveperioden?

Det kommer helt an på, hvordan du har tilmeldt dig. Hvis du har benyttet vores første guide ovenfor, er den letteste måde at skrive til ExpressVPNs kundeservice. Her skriver du blot til deres livechat eller til deres e-mailadresse, og melder, at du ikke længere ønsker at gøre brug af dit abonnement, og gerne vil have det sat i bero. Herefter kan du forvente, at din konto bliver lukket kort tid efter.

Hvis du har tilmeldt dig via en appstore, skal du gå ind på butikkens side og annullere den automatiske fornyelse. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig ind i denne fremgangsmetode i tide, så du ikke bliver opkrævet for et betalt abonnement.

Hvor lang tid går der, før jeg får mine penge tilbage?

Der går ikke særlig lang tid. Da vi afprøvede ovenstående modeller, havde vi pengene tilbage på vores konto indenfor 5 arbejdsdage.

PRØV EXPRESSVPN GRATIS HER

Konklusion

ExpressVPN er en af de bedste VPN tjenester på markedet lige nu. Selvom ExpressVPN ikke har nogen gratisversion, tilbyder de 30 dages pengene-tilbage-garanti. På denne side har vi forklaret, hvordan du kan skrive dig op til denne prøveperiode, og efterfølgende opsige den.

På den måde får du en gratis VPN i 30 dage. Ønsker du at være beskyttet af ExpressVPN i mere end 30 dage, uden at betale, kan du lave en ny prøveperiode med en ny e-mailadresse.

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk