ExpressVPN Netflix: Fjern blokeringen af dine biblioteker i 2024

Netflix er en genial kanal, med et gigantisk bibliotek af indhold, særligt hvis man benytter ExpressVPN Netflix sammen. På den måde får du nemlig ikke bare adgang til dine lokale serier og film med licens i Danmark, men også indhold, Netflix har licens til i andre lande.

Få tilbud her
Prøv ExpressVPN til se Netflix spare helt op til 49%

ExpressVPN er vores absolutte favorit, når det kommer til streaming af Netflix udenfor ens egne lokationszoner. ExpressVPN har lynhurtige servere. Med deres 30 dages pengene-tilbage garanti, og vores særlige tilbud, 12 måneder + 3 måneder GRATIS.

Sidst opdateret den: 21. juli 2024

Hvordan får man adgang til VPN Express Netflix?

Express VPN Netflix streaming er mange gange blevet kædet sammen. Dette skyldes, at ExpressVPN er en af de bedste VPN tjenester, på markedet lige nu, til at omgå de mange geoblokeringer, som Netflix’s brugere er hærget af. Med både Netflix ExpressVPN får du dermed mulighed for at se alle de serie- og film, som du ellers ikke anede fandtes i Netflix’s bibliotek.

Du får adgang til Express VPN Netflix på følgende måde:

  1. Vælg ExpressVPN, som din foretrukne VPN tjeneste
  2. Opret dig som bruger på Netflix, og fortsæt til installering af tjenesten.
  3. Når du har installeret ExpressVPN, skal du vælge en dansk server, for at kunne se Express VPN Netflix
  4. Derefter går du til Netflix og ser det program, som du ønsker.

Hvis du følger disse trin, burde du få adgang til Express VPN Netflix, og få et meget bredere bibliotek af film og serier – faktisk burde du få flere hundrede timers ekstra bingewatching gjort tilgængeligt.

Hvorfor bør man bruge VPN Express Netflix?

Express VPN Netflix er nok de to mest kompatible systemer vi har fundet indtil videre. Dette er baseret på tests af rigtigt mange forskellige VPN tjenester og Netflix. Ofte er det nemlig sådan, at jo dårligere VPN tjenestens serverkatalog er, des dårligere er det til at omgå Netflix’s geoblokeringer. Heldigvis har Express VPN Netflix et ekstremt stort serverkatalog, der giver kunderne adgang til ikke bare et stort bibliotek af film og serier, men et gigantisk bibliotek af film og serier.

expressvpn netflix

VPN Express Netflix tilbyder lynhurtig forbindelse til sine servere, der ligger i alle verdensdele. De tilbyder ubegrænset båndbredde, hvilket betyder at den hastighed, der nødvendigvis går tabt med en forbindelse langt væk minimeres betydeligt. De er helt fænomenale til at omgå Netflix’s geoblokeringer, uden at du bliver opdaget i foretaget og får lukket din konto, da ExpressVPN kører en no-log politik. Dette betyder, at de ikke gemmer dine oplysninger, og at din færden dermed er så tæt på 100% anonym, som du nærmest kan komme.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af juli 2024

De bedste VPN Express Netflix servere

Selvom der er rigtigt mange gode ting at sige om Express VPN Netflix, så kan det ske af og til, at adgangen fra en bestemt server bliver blokeret. Dette betyder dog ikke, at hele Netflix ExpressVPN tricket bliver ugyldiggjort, men blot at du skal prøve dig lidt frem med forskellige servere. Det kan godt tage lidt tid at finde den helt rigtige server, med den helt rigtige hastighed til netop dit behov. Men grundlæggende er der nogle servere, som er særligt gode til lige netop Netflix ExpressVPN sammen.

express vpn netflix

Ønsker du at se amerikansk ExpressVPN Netflix, skal du prøve New York eller New Jersey-serveren. Vil du se engelsk ExpressVPN Netflix, skal du vælge Wembley-serveren. Hvis du gerne vil se Canadisk ExpressVPN Netflix, bør du prøve Toronto-serveren. Er du mere til det tyske ExpressVPN Netflix, kan du forsøge med Frankfurt-serveren. Hvis du vil se fransk ExpressVPN Netflix, skal du tage Strasbourg-serveren. Milano-serveren for Italiensk ExpressVPN Netflix. Barcelona-serveren for spansk Netflix. Yokohama-serveren for japansk Netflix og Sydney-serveren for Australsk Netflix.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af juli 2024

Fordelene ved VPN Express Netflix

Det er dog ikke kun Netflix ExpressVPN er god til. ExpressVPN er nemlig en af markedets bedste VPN tjenester, som har alt, hvad man kan ønske af en moderne og højkvalitets VPN tjeneste. Tjenesten dækker 94 forskellige lande, med rigtigt mange servere. Du kan forbinde til VPN Express Netflix via både Windows, Mac OS, Linux, Android og iOS. Altså både via computerenheder og telefonenheder. ExpressVPN bruger ikke logfiler, når du bruger deres tjeneste – hvilket betyder, at du er så tæt på anonym, som du nærmest kan blive.

netflix expressvpn

Dette kan lade sig gøre, da ExpressVPN har base på de Britiske Jomfruøer, og dermed ikke er underlagt almindelige europæiske eller amerikanske regler for cyper-data. Det lyder måske en smule sketchy, men det er det ikke. Tværtimod er det noget af det bedste ved ExpressVPN. Så behøver du ikke at være bange for, om dine oplysninger bliver givet videre til Gud og hver mand. ExpressVPN har desuden et fænomenalt og brugervenligt design, og en ekstremt god kundeservice – hvilket er lidt en mangelvare i VPN-branchen.

Prøv ExpressVPN gratis

Hvis du ikke er overbevist endnu, og godt kunne tænke dig at afprøve Netflix ExpressVPN, så er der råd at hente. ExpresVPN findes også i en pseudo-gratis version. Her får du stadig samtlige fordele med. Fordele, som du ellers ville – uden at sætte din datasikkerhed over styr! Netflix ExpressVPN tilbyder nemlig 30 dages pengene-tilbage-garanti til alle deres nye kunder. Dette betyder, at du kan afprøve om Netflix ExpressVPN er noget for dig. Det kan du gøre, inden du kaster en masse penge efter foretagendet. Derudover er der løbende gode tilbud, som vi annoncerer her på siden.

Fejlfinding af ExpressVPN, hvis det ikke virker med Netflix

Oplever du problemer, bør du:

  • prøve at tænke og slukke for både din enhed og for ExpressVPN og Netflix.
  • Virker dette ikke, så prøv at skift server.
  • Oplever du problemer, bør du prøve at tænke og slukke for både din enhed og for ExpressVPN og Netflix. Virker dette ikke, så prøv at skift server. Hvis du stadig ikke får hul igennem, så prøv ExpressVPN’s kundesupport over chat.

Konklusion

ExpressVPN Netflix fungerer ekstremt godt sammen. Sammen får du adgang til et gigantisk bibliotek af indhold, som ellers ikke ville være tilgængeligt. Forhåbentligt har vi overtalt dig til at benytte VPN Express Netflix. Men er du stadig i tvivl, så gør brug af vores tilbud.

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk