ExpressVPN Rabatkode 2024 Spare op 49% rabat

Som vi gang på gang har påpeget her på siden, så bør man altid vælge en troværdig VPN udbyder. Men prisen på mange af disse VPN tjenester kan ofte skræmme selv de mest sikkerhedsbevidste brugere væk. Derfor er det vigtigt for os, at vores trofaste læsere har adgang til gode tilbud på kendte VPN tjenester. Vi er derfor enormt glade for at kunne tilbyde dig en ExpressVPN rabatkode.

Få Kupon lige her
ExpressVPN rabatkode giver dig 49% rabat

ExpressVPN er en af de absolut største spillere på VPN markedet. Med en besparelse på 49% kan du se frem til op til 15 måneders lækker og effektiv onlinebeskyttelse

Sidst opdateret den: 21. juli 2024

Vpn Kupon

ExpressVPN Kupon: 49% rabat

Få ExpressVPN eksklusivt tilbud med 49% rabat betal kun 6,22 om måneden i stedet for heftige 12,07/måneden.

49% BESPARELSE

Verificeret

ExpressVPN Gratis prøveperiode: I 30 dage
Prøv ExpressVPN risikofrit i 30 dage! Få fuld pengene-tilbage garanti!
Gratis prøveversion

Verificeret

ExpressVPN Kupon: Spar 35%

Gå ikke glip af chancen for at spare. Indløs kuponen og få 35% rabat!

Udløbet

Verificeret

Om ExpressVPN

ExpressVPN er en kendt spiller på VPN markedet. Dens popularitet og omdæmme har bevirket, at ExpressVPN har en enorm kundebase, hvilket alene gør, at den stryger til tops i mange anmeldelser – heriblandt vores egen. Men det er ikke kun på grund af den massive kundebase, at ExpressVPN er en topspiller på markedet.

ExpressVPN har base på de Britiske Jomfruøer og er dermed udenfor 14 Eyes sammenslutningen. Dette tillader brugerne, at downloade torrents og streame online indhold uden at blive holdt tilbage af diverse georestriktioner. Derudover tilbyder ExpressVPN servere i lande og kompatibilitet på tværs af alle de mest benyttede styresystemer – heriblandt .

expressvpn rabatkode

Hastighed

En helt central feature, når det kommer til en VPN tjeneste, er hastigheden. Her brillierer ExpressVPN totalt. VPN tjenesten tilbyder lynhurtige hastigheder, hvilket muliggør gaming og online streaming uden nogle problemer. Afhænger det ikke af serverhastigheden, tænker du måske? Jo, det gør det. Men ExpressVPN tillader dig at teste hastigheden af serveren, inden du logger på. Dermed er du altid sikker på at få den bedst mulige hastighed.

Sikkerhed

Sikkerheden er naturligvis også i top. ExpressVPN logger ingen af dine filer. Du kan derfor være sikker på, at dine oplysninger og anonymitet forbliver – hvilket står i kontrast til langt de fleste gratis VPN tjenester! Og som man kunne forvente har ExpressVPN også en Killswitch funktion, der gør det muligt at afbryde internettrafik, hvis din forbindelse til VPN serveren kortvarig ryger.

Kundeservice

Sidst men ikke mindst er kundeservicen hos ExpressVPN fantastisk, sammenlignet med mange af konkurrenterne. Personalet er altid klar til at svare på spørgsmål, og er utroligt kompetente. Du skal derfor aldrig være bange for at strande i blindgyder, hvis du oplever problemer med ExpressVPN.

Få et særligt tilbud nu

Oversigtstabel

Funktion Værdi
Logning?
P2P?
Netflix
Multi-login
Dækkede lande
Understøttede OS
Pengene-tilbage-garanti N/A
Protokoller
Trafikdata Ubegrænset
Kryptering Anerkendte krypteringsteknologi: AES 256-bit
IP-adresse Ubegrænset
Servere Ubegrænset

ExpressVPN pris

ExpressVPN har tre forskellige abonnementstyper. Du kan vælge at skrive dig op til 1 måneds brug, 6 måneders brug eller 15 måneders brug. Prisen er naturligvis højest på det korteste abonnement og lavest ved det længste abonnement. Derudover har ExpressVPN også en dages pengene-tilbage-garanti. I prøveperioden betaler man ikke noget, og derfor kan man de facto sige, at du får den første måned gratis. Dette gælder for alle planer, uanset om du benytter vores kupon ExpressVPN eller ej.

kupon expressvpn

Hvis du vælger at anvende vores kupon ExpressVPN får du en ret stor besparelse. Faktisk har vi forhandlet os frem til hele % rabat på et ExpressVPN abonnement. Vi synes, at det er enormt vigtigt at give lidt tilbage til dig, vores trofaste læser. For det skal ikke koste en bondegård at have ordentlig sikkerhed på sine enheder. Tværtimod slår vi et slag for, at sikkerhedssoftware skal være for alle. Vi håber derfor, at du vil gøre brug af dette tilbud.

Få et særligt tilbud nu

Hvordan bruger man kupon ExpressVPN?

  1. Tryk på vores rabatlink, for at få adgang til ExpressVPN rabatkode.
  2. Vælg den pakkeløsning, som du ønsker at skrive dig op til.
  3. Indtast e-mail og opret en konto.
  4. Vælg betalingsmåde.
  5. Bekræft dit køb.
  6. Download ExpressVPN.

expressvpn rabatkode

Få et særligt tilbud nu

Kupon ExpressVPN FAQ

Kan jeg bruge mere end en ExpressVPN rabatkode?

Det korte svar er nej. Medmindre andet fremgår af det specifikke tilbud til den specifikke pakkeløsning, så er det kun tilladt at bruge en ExpressVPN rabatkode ad gangen. Men det betyder ikke, at tilbuddet er ubrugeligt. Du kan frit vælge en hvilken som helst plan. Du kan derfor få helt op til 15 måneder med besparelse med vores ExpressVPN rabatkode her!

Kan jeg bruge ExpressVPN rabatkode på et eksisterende abonnement?

Nej desværre ikke. Du indtaster din ExpressVPN rabatkode, når du tilmelder dig et ExpressVPN abonnement. Derfor er der desværre ikke mulighed for at benytte mere end en ExpressVPN rabatkode til et abonnement. Vi anbefaler dog, at du vælger den længste plan. På den måde får du den største besparelse.

Er der discount på alle betalingsplanerne, som ExpressVPN tilbyder?

Som udgangspunkt nej. Der er ingen generel regel, der siger, at ExpressVPN tilbyder rabatter på alle sine planløsninger. Derfor opfordrer vi altid til, at man som kunde vælger det længste abonnement. På den måde sikrer du, at du får mest muligt ud af vores kupon ExpressVPN.

Er der en kupon til gratisversionen af ExpressVPN?

Der er desværre ingen kupon ExpressVPN til gratisversionen. Det betyder også, at du ikke kan bruge denne rabatkode til at få en gratis version af de betalte planer hos ExpressVPN. Til gengæld tilbyder ExpressVPN en dages pengene-tilbage-garanti for alle deres kunder. Du får derved ExpressVPN gratis de første dage. Du kan læse mere om den gratis prøveperiode her

Hvor ofte tilbyder ExpressVPN nye tilbud og rabatter?

Som hos mange af konkurrenterne tilbyder ExpressVPN jævnligt kampagner og rabatter til sine kunder – og fremtidige kunder. Disse tilbud falder typisk omkring de store højtider, såsom jul og påske, og kommercielle mærkedage, såsom Black Friday og Cyper Monday. Vi vil derfor opfordre dig til jævnligt at holde øje med denne side, hvor rabatter og tilbud bliver lagt tilgængelige når de kommer.

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk