Hotspot ShieldVPN | Anmeldelse 2024

Hotspot Shield AnmeldelseHotspot Shield kalder sig selv ledere i VPN branchen på deres hjemmeside, og bruger mange store ord om deres egen ydeevne. Min kritiske intuition sætter altid spørgsmålstegn ved hvorvidt de nu taler sandt, for det er jo sket før, at marketingafdelingen bliver lidt ivrig. Jeg har derfor brugt lidt tid, på at sætte mig ind i om de nu også holder det de lover, og om denne VPN service er værd at investere i.

Tilmeld nu
Spar op til 77% - Begrænset tilbud!

Prøv risikofri i 45 dage, og hvis du ikke er tilfreds, skal du få dine penge tilbage, ingen spørgsmål stillet.

Hotspot Shield VPN: Introduktion til begyndere

Hotspot Shield er en af de mellem-store spillere på markedet med VPN services. Samtidig er det, efter sigende, også en af de rigtig hurtige services, og har i en “speedtest” vist sig at være den hurtigste til rådighed. Virksomheden, AnchorFree, som ejer Hotspot Shield, har en spændende historie, som starter under det arabiske forår.

VPN Gratis

Hotspot Shield VPN Gratis

Her tilbød de deres vpn gratis spå demonstranter kunne omgå regerings censuren. Det skabte vækst i virksomheden, og derfor er kan AnchorFree nu tilbyde en konkurrence-venlig service som er en god mulighed for dem der ønsker en hurtig og sikker internetforbindelse.

Derfor har jeg skrevet en lille anvendelse af deres VPN Hotspot Shield. Samtidig har jeg skrevet lidt om hvad forskellen er på hotspot shield vpn premium.

Køb Her

Abonnementer og Priser

Er Hotspot Shield VPN gratis?

Ja og nej. Googler man gratis VPN services, vil man nok finde denne udbyder som en af de første. Der er nemlig en gratis udgave, men den kan kun gøre brug af en server, som ligger i USA. Desuden er der begrænset dataforbrug, og forbindelsen er ikke god til streaming eller torrenting.  Deres premium service har til gengæld mange servere, lokationer, ubegrænset bredbånd, og kill switch. Der findes desuden en hotspot shield chrome extension, som gratis vil gemme din fysiske lokation når du browser på nettet.

Hotspot Shield VPN Priser

Dette VPN gør brug af den samme betalingsform som mange af de andre services, nemlig en abonnement-lignende form for betaling. Man binder sig til dem i en vis periode, og binder man sig i længere tid, betaler man mindre per måned.

Køb Her

Hotspot Shield -gennemgang: VPN-resume

Funktion Værdi
Logning? Ingen logfiler
P2P? Torrents er tilladt
Netflix US
Multi-login 5 login på samme tid
Dækkede lande Mere end 80 lande
Understøttede OS Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Smart TV
Pengene-tilbage-garanti 45 dages fuld returret
Protokoller Catapult Hydra
Trafikdata Ubegrænset
Kryptering Anerkendte krypteringsteknologi: AES 256-bit
IP-adresse Ubegrænset
Servere 3.200+

Køb Her

Hvad er Hotspot Shield, og hvordan virker det i virkeligheden?

Konfigurering og opsætning

Det er nemt at downloade og starte denne VPN, og den virker både på Windows, iOS, MAC OS og Android enheder.

Hotspot Shield-indstillinger

Torrenting

I dag har det effektivt lavet en hurtig service med masser af features, såsom kill switch og port forwarding. Port forwarding gør det muligt at bruge hotspot shield torrent til at få de nyeste film og serier. Er du en af dem som bedst kan lide at downloade dine film, kan du derfor føle dig sikker hos denne service-udbyder.

Netflix Streaming

Ved test fik jeg adgang til hotspot shield netflix USA, så jeg kunne se alle deres film og serier. De har mange servere i Nordamerika, netop fordi mange brugere søger adgang til Amerikanske streaming muligheder. Hvis man sidder fysisk langt fra deres servere kan der være længere loading tid. Du kan se lokationerne her.

VPN Netflix

VPN Funktioner

Hotspot Shield VPN premium giver adgang til flere forskellige brugbare features:

Catapult Hydra

Catapult Hydra er en protokol som bliver brugt af denne VPN udbyder. Det er et stykke kode som effektivt deler sikkerhedskoden fra ydelseskoden. Dermed giver en hurtigere forbindelse som ikke går på kompromis med pålideligheden.

Kill Switch

En kill switch er en rigtig brugbar funktion som slukker for din internetforbindelse, hvis du skulle miste forbindelsen til din VPN server. Det er en feature i Hotspot Shield VPN premium, som jeg ikke synes man skal gå på kompromis med. Det kan nemlig godt ske at man skulle miste forbindelsen til den server man er logget på, og så er man efterladt uden beskyttelse.

IP Leak Protection

Denne VPN lover desuden beskyttelse mod IP leaks. Hvis din IP adresse bliver synlig er der tale om en IP leak, og det betyder effektivt at du ikke længere er beskyttet. Der kan være flere årsager til at dette skulle ske, men det er nemt at vælge denne form for beskyttelse gennem Hotspot Shield. Det er vigtigt at huske, at man ikke får disse features med i Hotspot Shield VPN gratis udgaven.

Windows kunder

Hvis du er Hotspot Shield VPN premium bruger på Windows, kommer den med pre-konfigurerede indstillinger. Så faktisk behøver du slet ikke røre noget for at få det til at virke ordentligt.

Hotspot Shield VPN Premium

Det er dejligt for dem som ikke gider, eller ikke tør, røre ved opsætningen. Brugerfladen viser tydeligt om du vil have de udbudte features slået til eller fra, og den er intuitiv at bruge.

Kundeservice og garantier

Hotspot Shield elite VPN kommer med 45 dages fuld returret, udover en gratis prøveperiode på 7 dage. Det gør det muligt at finde ud af om man er rigtig tilfreds med deres service, før man binder sig til for eksempel tre år.

Da jeg kontaktede deres service afdeling på email , fik jeg et svar ca 9 timer senere. Hvis man ikke er til emails, kan man dog også kontakte dem på live-chat som har åbent døgnet rundt. På den måde kan man derfor sikre, at man forbliver anonym, selvom man skulle have et problem med denne VPN.

Køb Her

Konklusion

Hotspot Shield har en chrome browser extension og en gratis service som er rigtig habil til at skjule din lokation mens du surfer på internettet. Har du ikke nogen VPN, så synes jeg dette er et rigtig godt sted at starte. Deres premium service er hurtig som lovet, til streaming hvis du er i Nordamerika eller Europa. De er helt sikkert en god konkurrent på markedet, og med deres nemme brugerflade kan man hurtigt vælge de features man vil have tændt eller slukket, samt vælge den bedste server.

8.8 Total Score
Hotspot Shield Anmeldelse: Meget Godt

Privatliv og sikkerhed
9
Hastighed og ydeevne
9
Funktioner
8
Brugervenlighed
9
Værdi for pengene
9
FORDEL
  • Hurtig streaming
  • Billig
  • Brugervenlig
  • God til torrenting
  • God til Netflix
ULEMPE
  • Kun 25 serverlokationer
morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk