Hvor og hvordan kan man se håndbold i 2024

Hvis du gerne vil se håndbold, men måske tænker over, hvor kan man se håndbold henne, så er denne artikel for dig. Vi vil give dig svaret på, hvor du kan se live stream håndbold både på de danske etablerede kanaler og på udenlandske gratiskanaler. Du kan derfor roligt læne dig tilbage og læse med videre, hvis du gerne vil have disse muligheder præsenteret for dig, hvor kan man se håndbold.

FÅ TILBUD HER
Se håndbold med ExpressVPN gratis

Med ExpressVPN får du et genialt værktøj, der er internationalt anerkendt for at være god til streaming af online indhold. Du får ExpressVPN gratis i 30 dage, med deres 30 dages pengene-tilbage-garanti

Sidst opdateret den: 26. maj 2024

Hvem sender håndbold i dag: bedste streamingsider til Håndbold

I Danmark er der to kanaler, som har rettigheder til at sende håndboldkampe til danskere. Disse to kanaler er Viaplay og TV2. Viaplay blev grundlagt i 2004 og er en del af Allente, som er en sammenslutning mellem Viasat og Canal Digital. På Viaplay kan du se alle TV3-kanaler og alle Viasat kanalerne.

For at se Viaplay må du betale et medlemskab på enten 119kr/mdr for basis eller 449kr/mdr for at live stream håndbold, hvori der også er håndboldkampe inkluderet.

TV2 er en dansk public service kanal, der længe har konkurreret med DR-kanalerne, om at blive dansk hovedkanal. Et abonnement hos TV2 koster mellem 79kr/mdr og 219kr/mdr for at live stream håndbold.

Hvor kan man se håndbold i dag med gratis streamingsider

Hvis du ikke ønsker at kaste en masse penge efter abonnementer hos henholdsvis TV2 og Viaplay for at se håndbold, er der heldigvis alternativer, hvor kan man streame håndbold. Der findes nemlig gratiskanaler, der også sender live stream håndbold til forskellige demografiske grupper. Disse kanaler er DRTV i Danmark og EHR TV i Tyskland, der viser live stream håndbold.

Regler

Kanalerne har begge apps og online hjemmesider, hvorfra du kan se deres indhold fra. Derudover kræves der intet abonnement, eller at du skriver dig op til noget, hvis du vil live stream håndbold. Til gengæld kræves det, at du er en del af den demografiske gruppe, som kanalerne henvender sig til. For DR gælder det, at du skal være bosiddende i Danmark, og for EHR TV, at du skal være bosiddende i Tyskland.

Der er dog en måde at omgå dette på, hvis du vil se håndbold. Hvis du vil kende denne metode, skal du læse videre i denne artikel.

Hvor kan jeg se håndbold: Streaming udenfor tilgængelighedszonen

Hvis du vil streame håndbold udenfor tilgængelighedszonerne, vil du blive mødt af en geoblokering, som vil låse dig ude af indholdet. Disse geoblokeringer sporer brugernes IP-adresser, og kan på den måde se, om brugerne overholder kanalernes ophavsrettigheder til materialet.

hvor kan man se håndbold

Er man i den rette gruppe af brugere, bliver man tilladt adgang, er man ikke, vil man blive låst ude. Denne metode sporer altså et helt centralt privatlivsaspekt hos deres brugere, for at overholde rettighederne som Tv-kanalerne har købt sig til.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af maj 2024

Sådan låser man op for håndbold kanaler med en VPN

Det er muligt at omgå geoblokeringer, men der kræves et tredjepartsværktøj, som også er kendt, som en VPN. Når du skal bruge en VPN til at låse op for geoblokeret indhold, går i det i alt sin enkelthed ud på, at man ændrer ens IP-adresse  til en adresse beliggende i det land, hvor Tv-kanalen har rettigheder til at sende fra.

Nedenfor har vi lavet en lille guide, der viser, hvordan det foregår.

  1. Du skal udvælge en VPN tjeneste, bruge til at låse op for at se håndbold. Jeg anbefaler ExpressVPN.
  2. Når du har udvalgt din foretrukne VPN tjeneste, skal du tegne dig op til den og udføre den eventuelle installation, som muligvis vil være påkrævet.
  3. Når du har fået installeret din VPN, skal du gå ind i appen eller på hjemmesiden, og vælge en server, der svarer til det land, som TV kanalen stammer fra. Det vil altså sige, at hvis du vil se DR, Viaplay, TV2 skal du vælge en dansk server. Hvis du derimod vil se EHR TV, skal du vælge en tysk server.
  4. Når du har opnået forbindelse til den server, som passer til det indhold, som du gerne vil se, skal du gå til streamingsiden og begynde din streaming.

Prøv ExpressVPN gratis

Som skrevet ovenfor, så anbefaler vi her på siden, at man anvender ExpressVPN, hvor kan man se håndbold. Der er flere årsager til, at vores valg netop falder på ExpressVPN. Først og fremmest, er ExpressVPN internationalt anerkendt som værende den bedste VPN tjeneste til streaming, da de har det største antal serveDre og den hurtigste serverhastighed.

Dernæst har ExpressVPN et af de bedste tilbud til sine brugere. De giver nemlig sine brugere 30 dages pengene-tilbage-garanti. Denne garanti sikrer, at du kan teste din tilfredshed med produktet, inden du binder dig til noget. En bivirkning af dette er dog, at du kan få en gratis VPN i 30 dage, da ExpressVPN ikke stiller nogle spørgsmål ved, hvorfor du vælger at annullere dit abonnement.

stream håndbold

De bedste VPN tjenester til streaming af håndbold

ExpressVPN er ikke den eneste VPN tjeneste, som du kan anvende til stream håndbold. Der er mange andre alternativer, der alle kan anvendes til at se håndbold ud fra. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig godt ind i alle alternativerne. Dette kan du gøre på mange forskellige måder.

Vi anbefaler, at du læser en masse anmeldelser af lignende produkter, og på den måde får kortlagt, hvilke behov du har i din VPN tjeneste, og hvilke VPN tjenester, der kan servicere disse behov.

Nedenfor har vi samlet en liste over vores bedst anbefalede VPN tjenester. Disse er anmeldt ud fra parametre om kundeservice, sikkerhedsniveau, værdi for pengene og meget mere.

Bedste Valg 1 Express VPN | Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost VPN | Anmeldelse 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2024
9.4
4 IPVanish VPN | Anmeldelse 2024
9.2
5 NordVPN | Anmeldelse 2024
9

Fordelene ved VPN

En VPN kan ikke blot hjælpe dig med at se håndbold, men også til at udvide dit Netflix bibliotek, dit Hulu bibliotek og meget andet, hvor kan man live stream håndbold. Derudover kan en god VPN hjælpe brugerne med at bekæmpe censur i de lande, hvor brugerne befinder sig i og live stream håndbold.

Dette hænger sammen med hele server-tanken, der ”fjerner” brugeren virtuelt fra deres geografiske lokation, og placerer dem et nyt sted, hvor man kan live stream håndbold. Derudover beskytter en VPN mod at tredjepartsfirmaer kan høste dine data. Skulle du derfor befinde dig i Kina, vil en VPN kunne åbne op for sider som Facebook mm. ved at du kobler dig til en server, der ikke er i Kina, hvor kan man se håndbold.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af maj 2024

De mest populære håndboldligaer, som du MÅ se

Nedenfor vil du se de mest populære håndboldligaer, som, hvis du er fan af sporten, helt klart bør se.

Mænd:

HTH Herreligaen

I HTH Herreligaen bliver der dystet om det danske mesterskab. Her er der 14 danske hold, som alle kæmper om at blive de bedste i dansk håndbold. I løbet af sæsonen foregår der en udskilning, hvor de otte bedste hold kommer videre til slutspillet og kan kæmpe om mesterskabet. Formår et hold ikke at kæmpe tilstrækkeligt, vil de blive rykket ned i 1. Division.

EM

Mændenes EM konkurrence.Her dyster de absolut bedste nationer i Europa om titlen som europamester. Det er ofte et større tilløbsstykke, som tiltrækker rigtigt mange seere fra hele Europa. Af disse mange seere, er der særligt mangt fra Danmark. Så find ud af, hvem er i semifinalen i håndbold.

VM

Mændenes VM konkurrence er, ligesom EM konkurrencerne, blandt de bedste håndboldkampe, som bliver sendt. Her kan du forvente hårde kampe fra et væld af nationer, der alle kæmper om titlen som verdensmester.

live stream håndbold

Kvinder:

EM

Kvinderne har ligesom mændene også et landshold. Traditionelt set, har Danmark klaret sig rigtigt godt i både EM og VM konkurrencerne, hvorfor der som regel er stor interesse for særligt disse to sportsbegivenheder.

VM

Igen er VM det absolut største, som kvinderne kan vinde som håndboldspillere. Derfor er det ikke nogen overraskelse, at der ofte er en helt særlig stemning forbundet med VM. Du kan forvente intense kampe og blod, sved og tårer i kampen om verdensmesterskabet.

Konklusion

Der er mange gode ting at sige om håndbold. Derfor giver det god mening, at så mange mennesker ønsker at se håndbold. I Danmark er der kanaler, som har rettigheder til at sende håndboldkampe, Viaplay og TV2.  Der findes nemlig gratiskanaler, der også sender håndbold, DRTV og EHR TV. Hvis du er en af dem, der tidligere er blevet mødt af en betalingsmur eller en blokeringsmur, kan vi dog anbefale, at du anvender en ExpressVPN.

Den VPN, som vi har bedst erfaring med og bedst kan anbefale er ExpressVPN. ExpressVPN kan give dig adgang til at se håndbold udenfor tilgængelighedszonerne, ved at tildele dig en IP-adresse, som passer til de rettigheder, som TV kanalerne har købt sig til.

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk