McAfee Antivirus Anmeldelse 2024

mcafee

McAfee Total Protection er en af de større spillere, når det kommer til antimalware-software. Men er McAfee lige så god som, eksempelvis, Norton 360 eller Malwarebytes? Dette har jeg undersøgt i min McAfee anmeldelse, og du vil derfor kunne få dine svar i min McAfee Antivirus anmeldelse. Grundlæggende skal det nævnes, at en antimalware-software er et essentielt værktøj, hvis du ønsker at beskytte din data og dine enheder, når du bevæger dig rundt på internettet. En software som McAfee Total Protection kan hjælpe dig til at undgå internettets mørkemænd, der dagligt forsøger at franarre dig din data. I en tid, hvor vi bruger mere og mere tid på internettet er det ekstremt vigtigt at beskytte dig selv og din data. Men du skal selvfølgeligt ikke blindt skrive dig op til et produkt, og derfor vil jeg her nedenfor give dig min McAfee anmeldelse.

Prøv McAfee her
McAfee Total Protection

Ønsker du en antivirus-software som ikke blot tilbyder scanningsværktøjer, men også mange andre features? Så prøv McAfee Total Protection. 30-dages fuld refusionsret.

Overblik

Efter grundlæggelsen af McAfee Total Protection, opkaldt efter John McAfee, i 1987 i Californien, voksede firmaet bag sig hurtigt stort, og blev en af de ledende leverandører af sikkerheds-software på globalt plan. McAfee er, ifølge firmaets egen hjemmeside, fokuseret på at beskytte folk og ikke enheder. McAfee Total Protection har derfor som mål at give lette løsninger til at beskytte sine brugere imod komplicerede trusler. Derudover ønsker McAfee Total Protection at beskytte såvel børnefamilie som store firmaer. Den nuværende CEO, Peter Leav, har således udtalt, at han vil fortsætte McAfees fremtidssikring ved at fortsætte den kundeorienterede metodik, som McAfee  altid har været kendt for.

Pris

Denne McAfee Antivirus anmeldelse ville naturligvis ikke være komplet uden en grundig gennemgang af de McAfee tilbud som er tilgængelige gratis og imod betaling. McAfee Total Protection har fire forskellige pakkeløsninger. Fælles for dem alle er tilbuddet om refusion 30 dage efter at have tegnet et nyt abonnement, 60 dage efter en fornyelse af abonnement eller midt i din abonnomentsperiode, hvis McAfee  ikke lever op til deres sikkerheds niveau. De fire pakker er:

mcafee antivirus pris

McAfee gratis antivirus software: Beskytter en enkelt enhed og giver: antivirus-scanner, VPN, firewall, identitetsbeskyttelse, beskyttelse mod phishing, Password Manager, filkryptering og support døgnet rundt.

McAfee Total Protection Multi Device: Dækker fem enheder og har de samme features som basispakken. Derudover indeholder denne også Gamer Security og fem VPN-licenser. I min McAfee Antivirus anmeldelse, er det denne pakke jeg har nydt mest.

McAfee Familie: Dækker ti enheder og indeholder de samme features som de to foregående pakker. Derudover inkluderer denne pakke også forældrekontrol, og jeg vil derfor i min McAfee Antivirus anmeldelse anbefale dette produkt til større børnefamilier.

McAfee Ultimate Coverage: Dækker op til 22 enheder, og er således mest anvendelig for virksomheder eller meget store familier. Dette abonnement er dog kun tilgængeligt i USA, og er derfor ikke relevant for danske brugere.

Opsummering

KARAKTERISTISKA VÆRDI
Tilgængelige udgaver Single, Individual, Family
Multi-login Fra 1-10 enheder
Understøttede enheder Windows, macOS, Android, iOS, Firefox, Chrome, Safari, Edge
Pengene tilbage-garanti I 30 dage
Prisen starter fra 39,99 $ (3,33 pr. måned)
Gratis plan Ikke tilgængelig

Sikkerhed

Da jeg researchede til at skrive denne McAfee Antivirus anmeldelse, var et af mine fokuspunkter naturligvis McAfee’s scanningsværktøjer og hvor godt produktet virkede imod malware. Jeg fandt i forarbejdet til min McAfee anmeldelse, at McAfee Total Protection tilbyder tre scanningsmuligheder: hurtigscanning, fuld scanning og tilpasset scanning. Den hurtige scanning kan klare op til 10.200 filer på fem minutter, hvilket må siges at være særdeles effektivt. Fuldscanningen tog naturligvis længere tid, ca. en time, men fandt til gengæld 100% af alt det skrammel jeg kunne smide efter softwaren. McAfee må derfor siges, at være en kende langsomt, men særdeles effektiv – og hånden på hjertet, er det så ikke dét vi helst vil have?

mcafee antivirus

Udover den gængse virusscanning afprøvede jeg også i min research til min McAfee anmeldelse malwarebeskyttelses-værktøjet, der er en realtids-scanner af malware. Denne beskyttelsesmetode scanner konstant de filer der overføres til din computer imens du surfer på nettet, og sætter mistænksomme trusler i karantæne eller sletter dem.

Begge scanningsværktøjer er super effektive til at detektere trusler, om det er via den normale scanning eller via realtidsscanningen. Jeg vil derfor mene i min McAfee anmeldelse, at sikkerhedsniveauet her er absolut i top.

Ydeevne

Da jeg kørte en fuld scanning som forberedelsen til denne McAfee Antivirus anmeldelse fandt jeg, at McAfees scanner bruger en god del af din computers CPU og RAM. Dette bevirker at din computer gøres langsommere, når du kører en fuld scanning med McAfee Total Protection. Det er selvfølgeligt et skår i den ellers meget positive oplevelse af McAfee’s produkt, men heldigvis kan man skemalægge, hvornår der skal køres scanninger på dine enheder, så du ikke oplever trælse udfald på dine enheder lige inden en vigtig deadline – eller midt i din streaming, for den sags skyld.

Kom i gang

For overhoved at kunne skrive denne McAfee Antivirus anmeldelse, var jeg nødt til først at installere programmet. Dette tog under fem minutter, og jeg kunne med det samme komme i gang med at scanne min enhed. På dashboardet finder du tre hovedfunktioner: PC, Web og Identity. De indeholder tillægstjenester, der lægger sig til den funktion du har valgt. Jeg fandt det enormt simpelt at bruge dashboardet til mine tests i arbejdet til min McAfee anmeldelse. Du behøver på ingen måde at være en haj til IT, for at kunne benytte McAfee Total Protection, og derfor vil jeg mene at Antivirus Mc Afee i særdeleshed egner sig til brugeren, der ønsker et simpelt setup. Derfor er min konklusion med hensyn til brugervenligheden i denne McAfee anmeldelse, at produktet er særdeles brugervenligt.

Prøv McAfee’s effektive antivirus-software her. Du vil aldrig skulle bekymre dig om din online sikkerhed igen

Features

 • Webadvisor: Beskytter mod phishingangreb i realtid
 • Ransom Guard: Overvåger dine filer, for at detektere ransomware eller spyware
 • Firewall: Softwareprogram, der fungerer som den første forsvarslinje når du surfer på nettet.
 • Systemoptimering: Rydder op i uønskede filer så din enhed bliver hurtigere
 • Såbarhedsscanner: Sikrer at din software altid er opdateret
 • Makulatorværktøj: Ødelægger filer, så de ikke efterlader uhensigtsmæssige spor på din enhed
 • QuickClean: Fjerner cookies, midlertidige filer og historik på din browser
 • Web Boost: Sætter videoreklamer på pause og forbedrer derved din browserhastighed.
 • Password Manager: holder styr på op til 15 passwords for dig
 • Forældrekontrol: tillader blokering af hjemmesider, som du ikke ønsker dine børn skal have adgang til.
 • VPN: Krypterer din internetforbindelse og beskytter derfor mod mørkemænd der vil tiltvinge sig adgang til din data.
 • Gamer Security: Sørger for at omdirigere din enheds ydeevne til det program du kører, så du sikrer maksimal udnytte, når du gamer.

Brugervenlighed

Som nævnt ovenfor oplevede jeg under min McAfee anmeldelse, at programmet er utroligt let tilgængeligt. Der er ingen frustrerende blindgyder i softwaren, og alle de features som du bliver tilbudt, fungerer supergodt. Designet er lækkert, og selv den mindst IT-kyndige vil kunne finde rundt i McAfee’s produkter. De mange features bevirker, at McAfee Total Protection har sikkerhedsfunktioner til selv den mest paranoide bruger. Derudover vil jeg særligt fremhæve Gamer Security-funktionen, der for en gamer som mig, var en fornøjelse at bruge. Jeg fandt også at både McAfee’s VPN, deres telefonversion og Gamer Security virkelig hævede standarden for andre antivirus-softwares. Antivirus McAfee er derfor let at anvende og har alle de features som man måtte ønske sig. Som nævnt ovenfor, kan jeg derfor på baggrund af denne McAfee anmeldelse, anbefale denne software.

mcafee antivirus anmeldelse

Kompatibilitet

McAfee er designet til Windowssystemer, men kan også anvendes på iOS. Dette gælder alle de gængse Windows styresystemer. McAfee fungerer dog også på mobilsystemerne Android og iOS. Du kan dermed holde både din PC og din mobil fri for malware, ved at benytte McAfee Total Protection. I forarbejdet til denne McAfee Antivirus anmeldelse afprøvede jeg iOS-versionen af McAfee, og fandt den brugbar, men kunne desværre ikke anvende livebeskyttelses-funktionen, hvilket var en smule skuffende. Grundlæggende vil jeg sige, at Apple-produkter ikke fungerer optimalt med McAfee, men bruger man Windows skal man lede længe for at finde en bedre antivirus-software.

Prøv McAfee’s effektive antivirus-software her. Du vil aldrig skulle bekymre dig om din online sikkerhed igen

Kundeservice

McAfee tilbyder gode supportmuligheder såsom: Livechatsupport døgnet rundt, telefonsupport døgnet rundt, supportforum og online videnbase. Da jeg skulle researche til min McAfee antivirus anmeldelse skulle jeg naturligvis også afprøve deres kundeservice. Alle gange jeg kontaktede McAfee, om det var på livechat eller telefonsupport, ventede jeg kun få minutter førend jeg kom igennem til en agent. Disse var særdeles hjælpsomme, og havde altid en kompetent løsning på de problemer som jeg – og det indrømmer jeg gerne – muligvis fandt på, for at teste deres kompetenceniveau.

Sammenligning

I det følgende vil jeg sammenligne McAfee Total Protection med Norton 360 og Malwarebytes.

McAfee vs Norton 360

McAfee er en smule billigere end Norton 360, men indeholder dog lidt færre features end Norton 360. I bund og grund er begge sikkerheds-software blandt de bedste på markedet lige nu. Sikkerhedsmæssigt er de to meget tæt på hinanden, og tilbyder så tæt på 100% beskyttelse, som det er muligt. Jeg vil derfor særligt anbefale McAfee til brugeren, der er prisbevidst, men ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, hvorimod Norton 360 er bedre til den meget detaljeorienterede bruger, som er ligeglad med prisen.

McAfee vs Malwarebytes

McAfee er generelt et bedre antivirusprogram end Malwarebytes. Det er ganske vist dyrere end Malwarebytes, men brugervenligheden og de værktøjer som jeg afprøvede i min McAfee Antivirus anmeldelse slog Malwarebytes med længder. Malwarebytes er dog en langt mere enkel software at bruge, da man ikke farer vild i de mange features. Jeg vil dog mene, baseret på min McAfee anmeldelse, at denne er det bedre valg af de to.

Prøv McAfee’s effektive antivirus-software her. Du vil aldrig skulle bekymre dig om din online sikkerhed igen

Konklusion

Efter denne McAfee anmeldelse er min dom klar. Som en af de store spillere på antivirus-software-markedet mener jeg klart at McAfee Antivirus er værdig. Softwaren har stort set alle de funktioner, man måtte ønske sig. Om du ønsker at optimere din gamingoplevelse via Gaming Secure-funktionen, vil sikre din data med en effektiv firewall, eller blot vil holde din enhed sikker med et effektivt scanningsværktøj, så er McAfee svaret til dig. Hvad McAfee muligvis mangler i antal af features, sammenlignet med Norton 360, vinder den i pris og i effektivitet. Igennem min McAfee Antivirus anmeldelse håber jeg således at have vist, at McAfee fortjener sin plads iblandt toppen af antivirus-softwares.

9 Total Score
McAfee Total Protection - Gennemsnitlig Score

Privatliv og sikkerhed
10
Funktioner
9
Kundeservice
10
Pris
9
Brugervenlighed
9
FORDEL
 • Meget højt sikkerhedsniveau
 • Kompetent og hurtig kundeservice
 • Super god firewall
 • Tilbyder særlig optimering til gamere
ULEMPE
 • Sænker PC'ens hastighed under scanning
 • Er blandt de dyrere produkter på markedet
morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk