NordVPN | Anmeldelse 2024

NordVPN

Det er en af de yngre VPN’er markedet, men dens popularitet er vokset nonstop. På bare få år er det blevet en af de førerende. Denne VPN Nord har strategisk hjemme i Panama, lovene faktisk fremmer internet uden censur eller overvågning. Man kan på den måde tydeligt se, at de har din sikkerhed og dit privatliv online i øjemed. Derudover byder de på en høj hastighed og absolut ingen logføring af dine data. Du kan læse inden flere detaljer i min NordVPN anmeldelse her på siden.

NordVPN: Maksimal sikkerhed online og med torrenting

Jeg gjorde brug af Nord VPN’s gratis prøveperiode, da jeg lavede denne anmeldelse. Jeg havde hørt en masse godt om NordVPN allerede, men jeg havde aldrig lavet en NordVPN-test før. Så jeg var ret glad for endelig at kunne lave en anmeldelse, som jeg kunne dele med jer.

Mit førstehåndstryk var, at jeg var imponeret med denne VPN Nord, og hvad den har udrettet. Det er jo ikke uden grund, at den så hurtigt er blevet en af de bedste VPN i Danmark og mange andre steder. Den dækker nemlig mere end 60 lande verden over og har et kæmpe udvalg af servere, der nu tæller mere end 3300 styks. Og så er det højhastighed! Og da den selvfølgelig ikke har nogen logføring af din aktivitet online, kan du snildt bruge den til torrents og P2P.

Alt dette kan lad sig gøre, fordi firmaet er registreret i Panama i Mellemamerika. Her er der ikke samme love, og sådan sikrer NordVPN Danmark og andre landes brugeres sikkerhed. De skal nemlig ikke oplyse regeringen om din browserhistorik og/eller udlevere data på dig. Noget, som jeg gerne vil highlighte her i min NordVPN anmeldelse, er, at de kæmper meget for cybersikkerhed og imod alt, hvad der ligner censur af hjemmesider eller overvågning af internettet.

Dette engagement fra NordVPN er også noget, man kan se i deres funktionaliteter. Dem vil jeg gennemgå nedenfor.

NordVPN Danmark: Priser og abonnementer

Når det kommer til priserne på NordVPN-abonnementerne, så er de helt utroligt konkurrencedygtige. Og det bør nævnes, at de priser endda dækker, så du kan forbinde op til 6 enheder på samme tid! Alt, du skal gøre, er at bestemme dig for, hvor længe, du vil abonnere. Normalt er der kun 3 abonnementtyper, men hvis du bruger mit link her på siden, så vil en fjerde mulighed poppe op. Det er en særaftale, som jeg har skaffet jer: Du kan abonnere 2 år til en pris på 3,71 per måned (det er en 65% rabat!). Fordelt på 6 personer eller enheder. Du får virkelig smæk for skillingen.

NordVPN Pris

2-års abonnement

Hvis du hellere vil starte med en måned ad gangen, så er VPN Nord lige pludselig ikke så billig længere. Så igen – jeg anbefaler virkelig den års- eller halvårsabonnementet. Sådan bliver NordVPN nemelig en af de billigste, hvis ikke den billigste VPN på markedet.

Desuden kan du prøve denne VPN service i op til 30 dage uden risiko. De tilbyder nemlig en hel måned med garanteret tilfredshed eller pengene tilbage. På den måde skal du ikke føle dig tvunget til noget – du kan prøve VPN Nord i ro og mag, mens du bestemmer dig for, om det er noget for dig eller ej.

Sammenfatning af Nord VPN Danmark

Funktion Værdi
Logning? Ingen logfiler
P2P? Torrents er tilladt
Netflix US, UK, CA, AU, DE, FR
Multi-login 6 login på samme tid
Dækkede lande Mere end 60 lande
Understøttede OS Windows, macOS, Linux, Android, iOS
Pengene-tilbage-garanti 30 dages fuld returret
Protokoller WireGuard, OpenVPN (UDP/TCP), IKEv2/Ipsec
Trafikdata Ubegrænset
Kryptering Anerkendte krypteringsteknologi: AES 256-bit
IP-adresse Ubegrænset
Servere 5.601+

VPN – det ligger i detaljen

Ultra Fast TV til streamingtjenester og gaming online

Planlægger du at skulle kunne forbinde til Netflix fra USA? Eller måske spille enten spil online via Xbox og Playstation? Jamen så får du brug for de såkaldte Ultra Fast TV-servere. Der er 2 servere til rådighed i USA og UK. Og det er ret belejligt, siden onlineturneringer normalt afholdes der.

Jeg tror næppe, at du finder servere meget hurtigere end det her. Du kan gøre brug af dem til streaming i HD og onlinespil. Hvis du virkelig elsker online gaming, så vil jeg anbefale dig at konfigurere VPN-forbindelsen manuelt.

NordVPN og Netflix – alle dører åbne

Mange vil gerne kunne se amerikansk Netflix i Danmark, og her er VPN Nord ingen undtagelse. Der er allerede sørget for det hele. Det er virkelig noget, der vejer tungt i min NordVPN anmeldelse. Og jeg vil gerne tilføje, at det ikke er den eneste Netflix destination, som du kan få adgang til. Hvis du gerne vil have adgang til Netflix i forskellige lande som Norge, Sverige, Canada, Frankrig, Italien, Storbritannien og mange andre, så skal du slå til her.

Sådan ser du Netflix USA med NordVPN

Logføring og NAT-firewall

Der er lige to ting, der er nødvendige at nævne her. Der er ingen logfiler registreret overhovedet, og alle NordVPN Danmark-servere har NAT-firewall.

NordVPN Torrents og P2P

Godt nok er Port Forwarding stadig ikke tilgængelig, men NordVPN kan bruges til torrenting og P2P. Nogle oplever dog, at downloadhastigheden kan være lav med OpenVPN. Derfor anbefaler jeg at konfigurere forbindelsen på en server med PPTP-protokol. Hold in mente, at det kan være en smule besværlig for de mindre kyndige brugere. Det er autoriseret på følgende servere: Brasilien, Rumænien, Island, Isle of Man, Israel, Rusland, Sverige, Litauen, Hongkong, Holland, New Zealand, Canada og Sydafrika.

Specifikke IP-adresser

Hvis du har brug for en specifik eller dedikeret IP-adresse, kan NordVPN Danmark tilbyde dig sådan en. Når du har betalt et ekstragebyr, får du en IP-adresse fra en ​​deres 5 servere. Fra i dag er der 3 servere tilgængelige i USA, Holland, Storbritannien og Canada.

Dobbelt VPN til dobbelt beskyttelse

NordVPN Double VPN

Hvis du skal have et ekstra højt niveau af datakryptering, så tilbyder Nord VPN det, der kaldes Double VPN. Det er en slags multi-hop-netværk. Det betyder, at dine data faktisk krypteres to gange mellem din computer og internettet.

Det er flere Double VPN-servere tilgængelige, og du kan altid tjekke deres serverside for at holde dig opdateret om den nyeste information. I eksemplet ovenfor forbindes brugeren først til en østrigsk server, og derefter igen til en hollandsk server, inden internettet tilsluttes.

Tor over VPN for den ultimative beskyttelse

NordVPN: Tor over VPN

Tor er kort sagt fri software og et åbent netværk, der beskytter din datatrafik fra at blive analyseret. Trafikanalyse er en form for overvågning af dit eller andres netværk, der truer personlig frihed og privatliv, fortrolige forretningsaktiviteter og relationer samt statslig sikkerhed. Hvis du gerne vil vide mree, så er der information at hente om Tor på www.torproject.org.

Denne type teknologi er tilgængelig på 2 i både Letland og Sverige. Hvad, der sker under denne forbindelse, er, at dataene først bliver krypteret af Nord VPN. Derefter går de krypterede pakker gennem flere Tor-hops, inden de når frem til selve destinationen. Og det er det samme med omvendt fortegn.

Forbundet til denne server og ved hjælp af Tor har du altså nu den optimale løsning til at navigere rundt selv i de dybeste afkroge af nettet. Bemærk, at forbindelsen vil være ekstremt sikker, men ikke helt så hurtig som før, da din trafik føres gennem 2 VPN-servere.

CyberSec: Blokér reklamer, malware og virus

Selv om en form for ‘overlagt’ censur fra en VPN-tjeneste kan virke en smule mærkeligt, så er CyberSec-funktionen en super tilføjelse. Den kan nemlig mere end bare at blokkere reklamer. Og den kan gå hen og redde din dag, hvis du ikke altid føler dig sikker på, at du kan skelne mellem gode links og dårlige links.

Når du har aktiveret CyberSec-funktionen, vil den automatisk blokere kendte farlige hjemmesider. Du mindsker derfor chancen for at klikke på et falskt link og lande i midten af en phishing-scam eller andre internetfarer. Samtidig beskytter den også din enhed mod at blive en del af en botnet, selv hvis din enhed allerede skulle være inficeret!

Windows: Brugervenlig interface

Brugervenlig VPN menu

Man må give dem en stor hånd for al det arbejde, de har lagt i selve appen. Når du først åbner, ser du, det flotte designede kort med alle deres servere. Hver pin repræsenterer et land, og hvis du klikker på en af dem, vil den automatisk forbinde til det land.

Men hvis du foretrækker at få mere information, kan du klikke på fanen Servers. Her finder du en specifik liste over alle deres servere. Og det er meget nemt at gennemse deres servere. Faktisk øverst finder du deres “specielle” servere, og derfor alfabetisk rækkefælge per land.

NordVPN serverliste

Nogle af de specielle servere, har vi allerede nævnt her i NordVPN anmeldelse. Der er Dobbelt VPN, Ultra Fast TV og dedikerede IP, Onion over VPN, Anti DDoS og P2P-servere. Derfor har du masser af mulighed for at personliggøre din VPN-oplevelse.

Desuden kan du se, hvor langt væk VPN-serveren befinder sig, og hvor belastet den er. Det vil give dig et præj om din download- og uploadhastighed, når du har tilsluttet.

Indstillinger man ikke børe være uden

Som med de fleste andre VPN’er, så er udbuddet af funktioner ofte begrænset, men du har det, der skal til for at få det optimale ud af den:

 • Åbn ved Windows-opstart
 • Selektiv Kill-Switch-liste (det er muligt at fortælle kill switch-knappen, hvilke applikationer der skal lukkes i tilfælde af et VPN-problem).

Færre avancerede indstillinger

Avancerede indstillinger for NordVPN

Nederst på fanen Indstillinger kan du klikke på Vis avancerede indstillinger for at få flere muligheder (du skal bekræfte, hvad du gør). Og det mest interessante er:

 • Brug af proprietære DNS-servere
 • Protokolvalg: OpenVPN/UDP eller OpenVPN TCP

NordVPN apps til alle enheder

Nord VPN har en applikation til din enhed, og det er ligegyldigt, hvilken du bruger. Softwaren Windows og Mac fungerer ret ens og er intuitiv at bruge. Og du kan også få den som app til din mobiltelefon, Android og iOS. Så kan du holde både computer og smartphone beskyttet.

Kundeservice

Til at slutte af med, vil jeg gerne snakke om deres kundeservice. De har rigtig god support via livechat, der har vist sig at være utrolig effektiv. Faktisk en del bedre end e-mail eller telefon. Du vil kunne fange dem på NordVPNs hjemmeside. I løbet af få minutter kan de sørge for at hjælpe dig med fx at finde den rigtige server til Netflix USA eller andre spørgsmål, du måske måtte have.

9 Total Score
NordVPN: Super!

Privatliv og sikkerhed
9.5
Funktioner
8.5
Hastighed og ydeevne
9
Værdi for pengene
8.5
Brugervenlighed
9
FORDEL
 • Højhastighedsforbindelse
 • NAT Firewall
 • Apps til iPhone og Android
 • 6 enheder forbundet på samme tid
 • Brugervenlig
 • Ingen logføring og torrent-venlig
ULEMPE
 • Månedlig abonnement er en smule dyrt
 • Manuel opsætning kun for PPTP / L2TP
morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk