NordVPN Rabatkode 2024 Spare op 66%

VPN tjenester kan ofte væres en smule pebrede. Heldigvis er der råd for dette. Vi har nemlig været så heldige at komme i besiddelse af en NordVPN rabatkode. NordVPN kupon er forhandlet imellem os og NordVPN, og er derfor et ret specifikt tilbud til de besøgende på vores hjemmeside.

Prøv NordVPN nu
Få NordVPN med vores NordVPN rabatkode.

NordVPN rabatkoden giver dig op til 66% besparelse. Det er et tilbud vi har forhandlet hjem til vores mest trofaste læsere her på siden.

Sidst opdateret den: 9. juni 2024

VPN Kupon

NordVPN Kupon: 66% rabat
Kun i et begrænset tidsrum, spar op til 66 %. Betal kun 3,49 om måneden i stedet for heftige 10,49/måneden
66% BESPARELSE

Verificeret

Gratis prøveperiode i 30 dage

Prøv NordVPN risikofrit i 30 dage! Få fuld pengene-tilbage-garanti!

Gratis prøveversion

Verificeret

NordVPN Kupon: 86% rabat
Gå ikke glip af chancen for at spare. Indløs kuponen og få 86% rabat!
Udløbet

Verificeret

Omkring NordVPN

NordVPN er en af de bedste VPN tjenester på markedet lige nu. NordVPN er relativt ny, men er lynhurtigt blevet en førende VPN tjeneste, hvilket ikke blot attesterer til dens popularitet, men også til dens effektivitet. Med NordVPN får du højhastighedsforbindelser, Firewall, kompatibilitet over mange forskellige enheder, licens til seks enheder samtidig og mulighed for torrenting. Du får altså en ekstremt effektiv VPN tjeneste, der i meget høj grad sikrer din online sikkerhed. NordVPN har et meget stort antal af servere, som dækker over lande. De benytter en no-log politik, som betyder at du ikke skal være bange for, om dine informationer havner i de forkerte hænder.

nordvpn rabatkode

God til Netflix, streaming og torrenting

NordVPN har særligt slået sig op på streaming og gaming kompatibilitet. Dette betyder kort sagt, at NordVPN er fuldstændig fænomenal, når det kommer til at se Netflix eller at game diverse online spil. Servere er valgbare, og derfor har du selv kontrollen over, for eksempel hvilket Netflix indhold, du har tilgængeligt. Et andet virkelig vigtigt element hos NordVPN er, at du får mulighed for, problemfrit, at downloade torrents. Dette gør du lettest ved at benytte en server med PPTP-protokol, og kræver måske en smule tilvænning. Det er dog det hele værd, da download hastigheden bliver markant bedre.

Udover de underholdningsmæssige aspekter hos NordVPN, så giver VPN tjenesten dig naturligvis også de fornødne sikkerhedsforanstaltninger, som man ville forvente af en stor spiller på markedet. NordVPN er ikke en del af 14 Eyes sammenslutningen, og er derfor ikke forpligtiget til at videregive oplysninger, der kan inkriminere dig.

Højt sikkerhedsniveau

Krypteringsniveauet hos NordVPN er i særklasse. De benytter Tor kryptering, som sikrer dig imod, at få din data analyseret af uvedkommende. Tor-processen starter med, at din data krypteres af NordVPN. Derefter går de krypterede filer igennem Tor’s processorer, og når først derefter deres mål. Med denne krypteringsmulighed er din sikkerhed i absolut top. Du skal dog forvente et fald i hastighed, da det kræver en del power, at sikre din data på denne meget omfattende måde. Ønsker du ikke dette, kan du selvfølgelig også bare benytte den gængse NordVPN kryptering.

Du kan læse meget mere om NordVPN lige her.

Få særlig rabat

NordVPN

Funktion Værdi
Logning? Yes
Netflix US, UK, CA, AU, DE, FR
Multi-login 6
Dækkede lande 60
Understøttede OS Windows, macOS, Linux, Android, iOS
Pengene-tilbage-garanti 30
Protokoller WireGuard, OpenVPN (UDP/TCP), IKEv2/Ipsec
Trafikdata Ubegrænset
Kryptering Anerkendte krypteringsteknologi: AES 256-bit
Servere 5.601

Pris på NordVPN

Priserne på NordVPN afhænger af, hvilken pakkeløsning du vælger. Abonnerer du med en to-årsaftale, vil det koste dig 29kr/mdr. Vælger du en etårs aftale, vil det koste dig 34dk/mdr. Og vælger du en et-måned aftale, vil det koste dig 89kr/mdr. Priserne er derfor relativt pebrede. Derfor er vi super glade for, at kunne tilbyde en helt fjerde prisning med vores NordVPN rabatkode. Med rabatkoden får du helt op til 59% rabat.

NordVPN kupon

2-års abonnement

Prisen på NordVPN er generelt i den høje ende, og derfor er vi ret glade for det tilbud, som vi har forhandlet hjem. Formålet er ikke blot at sikre bedre internetsikkerhed bredt. Vi ønsker også at give noget tilbage til vores trofaste læsere her på bloggen. Og egentlig så synes vi, at det er fair nok. For hvorfor skal det være dyrt at sikre sin onlinesikkerhed i den moderne verden? Derfor: brug endelig vores NordVPN rabatkode på % besparelse!

Få særlig rabat

Hvordan bruger man en VPN rabatkode?

  1. Tryk på vores rabatlink, for at få adgang til NordVPN rabatkode.
  2. Vælg den pakkeløsning, som du ønsker at skrive dig op til.
  3. Indtast e-mail og opret en konto.
  4. Vælg betalingsmåde.
  5. Bekræft dit køb.
  6. Download NordVPN.

kupon nordvpn

Få særlig rabat

Kupon NordVPN FAQ

Kan jeg bruge mere end én kupon NordVPN?

Du aktiverer din kupon ved at vælge den NordVPN rabatkode pakkeløsning, som du ønsker. Herefter vælger du ”vis kode” og følger blot de instruktioner, som jeg har givet dig ovenfor. Processen tager ikke ret lang tid, og du vil derfor lynhurtigt kunne få NordVPN med vores NordVPN rabatkode.

Kan jeg bruge NordVPN rabatkode på et eksisterende abonnoment?

Det er kun muligt at bruge kupon NordVPN, når du tilmelder dig første gang. Det er derfor desværre ikke muligt at benytte kupon NordVPN på en allerede eksisterende bruger. Du har til gengæld mulighed for at vælge den lange pakkeløsning, som giver dig dækning i to år!

Får jeg rabat på alle planerne, som der tilbydes med en kupon?

Ja! Uanset hvilken betalingsplan du vælger, så kan kupon NordVPN benyttes. På den måde kan du sikre din online sikkerhed i helt op til to år!

Er der kupon NordVPN til gratisversionen?

Nej. Gratisversionen er jo i sagens natur gratis. Derfor giver det ikke mening at ville bruge en kupon NordVPN på en gratis version af VPN tjenesten. Til gengæld har du mulighed for at benytte kupon NordVPN på alle betalingsplanerne, der går fra 1 måned til hele 2 år. Vores klare anbefaling er derfor, at du vælger en af de betalte pakkeløsninger.

Hvor ofte tilbyder VPN’en nye tilbud og rabatter?

NordVPN har ofte nye tilbud og rabatter. De er som regel fordelt ligeligt over et års tid, og kører i en cyklus. Derudover er der tit gode tilbud omkring påsken, julen og kommercielle ”helligdage”, såsom Black Friday. Det kan derfor godt betale sig at holde øje med NordVPN’s tilbud jævnligt, da der ofte vil være nye fordelagtige tilbud, og dermed penge at spare.

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk