Om os

Mission

Internetbeskyttelse er at give dig værktøjerne til at kunne sikre din online sikkerhed og anonymitet, sikre alle dine enheder og forblive sikker, når du surfer på internettet.

Vi udgiver kun ærlige artikler og meninger på denne side, og vi er åbne for alle andres meninger og holdninger. Vi kræver ingen betaling for dette, da vi mener at åbenhed er langt mere effektivt. Nedenfor kan du læse mere om, hvem vi er.

Mød Internetbeskyttelse teamet

[authors_list style=”3″ exclude=”29″ columns=”4″ show_bio=”no”]

Værdier

Vores mål er at udgive gratis anmeldelser, artikler og guides til vores besøgende. Vi bestræber os altid på at holde indholdet simpelt, da vi ikke mener at online sikkerhed behøver at være raketvidenskab.

Ingen reklamer

Vi benytter ingen reklamer eller andre former for betaling. Vi mener at betalt reklame mudrer vores anmeldelser, samtidig med at de ofte udgør en decideret sikkerhedsrisiko imod vores besøgendes enheder. Derfor har vi valgt at bevare vores troværdighed og fravalgt reklamer på vores side.

Ingen sponsorater eller betalte anmeldelser

Vi benytter og tager ikke imod sponsoreret indhold for at promoverer produkter eller tjenester. De produkter og tjenester, som vi anbefaler, er altså vores uforbeholdne mening, og har intet med betalte sponsorater at gøre.

På den måde håber vi at kunne gå imod de mange hjemmesider, som netop benytter betalte sponsorartikler og sponsoranmeldelser – hvilket gør det svært for forbrugerne at gennemskue skidt fra kanel.

Ingen betalte rankings, indhold eller linkstrukturer

Vi vil aldrig tage imod betaling for at rangere et bestemt produkt over et andet. Vi vil heller aldrig publicere indhold som er sponsoreret. Når du læser en anmeldelse her på siden, også selvom vi anbefaler et produkt, kan du være sikker på, at der ikke er foregået en lumsk aftale med firmaet bag produktet. Sidst, men ikke mindst, deltager vi ikke i betalte linkstrukturering. Linker vi til en artikel eller et firma, gør vi det udelukkende for at forbedre vores besøgendes oplevelse, og ikke for at modtage betaling.

Ingen invasiv sporing

Vi bruger ikke Google Analytics eller andre invasive sporingssoftware. Vi er nemlig ikke interesseret i, at vores besøgende skal udsætte dem selv for en sikkerhedsrisiko, når de besøger vores hjemmeside. Derimod benytter vi Clicky, som anonymiserer besøgendes IP-adresser og som følger den gældende GDPR lovgivning.

Fuldstændig uafhængig

Modsat mange andre hjemmesider, der behandler samme emne som vores, er vi selvejende. Mange andre sider er fællesejet under én paraplyorganisation og tjener penge på reklame for bestemte VPN tjenester eller andre services. Dette er vi ikke en del af. Vi er fuldstændige uafhængige og tager hverken ejerskab eller finansielle fordele ved at promovere det ene produkt over det andet. Vi er ikke ejet af en VPN tjeneste, digitalt medie firma eller andre. Derimod er Vi en gruppe private aktivister, der leder og opererer internetbeskyttelse.dk.

Sociale medier

Vi værdsætter vores anonymitet, men kan selvfølgelig findes på diverse sociale medier. Du kan derfor finde os på henholdsvis Facebook og Youtube. Vi håber nemlig, at dette bringer os tættere på vores besøgende, hvilket tillader os at tilpasse vores indhold til deres konkrete behov. Det er således en måde at gøre vores anmeldelser og guides relevante for vores læsere, samtidig med at det giver dem en direkte kanal til at give inputs til os.

Hvordan betaler Internetbeskyttelse regningerne?

Vi har altid benyttet donationer fra vores læsere til at drive siden og dække eventuelle omkostninger. Desværre er det meget få, der rent faktisk er villige til at donerer penge til en side, som giver gratis information. Derfor har vi ikke kunne benytte denne model længere.

Vi har derfor været nødsaget til at benytte nogle få tilknyttede selskaber, som kan finansiere driften af vores side. Dette betyder, at vi kan tjene mindre beløb på produkter, som er linket fra vores side. Dette har dog ingen betydning for vores læsere, da prisen er uændret – og ofte mere fordelagtig for vores læsere. Vi nægter selvfølgelig at arbejde med firmaer, der har blakkede ry.

Støt os

Vi sætter stor pris på støtte, som kan foregå på fire måder:

  • Del vores side med venner og familie
  • Link til vores artikler
  • Køb produkter igennem links på vores side
  • Doner penge til vores side

Kontakt

Vores team kan blive kontaktet via vores kontaktformular her.

InternetBeskyttelse.dk