Om mig

Hej kære læser

Velkommen til min hjemmeside. Jeg hedder Morten. I løbet af de sidste årti har jeg været heldig nok til rejse verden rundt med mit arbejde. Jeg arbejder nemlig i IT – skal dog siges, at det hverken er for et sikkerheds- eller VPN-firma. Jeg fik rejst meget og opholdt mig længe uden for Danmark. Det var en af de ting, der gjorde mig opmærksom på, at der er utroligt mange sikkerhedsproblemer, når det kommer til alle salgs aktiviteter online. Jeg begyndte derfor at stille mig selv spørgsmål, som: Hvordan kan du opretholde en sikker og pålidelig adgang til dine data? Hvordan surfer du internettet frit, uanset hvor du er? Hvordan får du adgang til dine yndlings tv-show eller dit nyeste spil? Alle disse spørgsmål (og meget mere) gik mig på, så jeg besluttede mig for, at jeg var nødt til at finde svarene selv!

I dagens verden, hvor alting er ekstremt forbundet, er onlinesikkerhed et must. Grunden til, at du er på denne hjemmeside, er nok, fordi du allerede er klar over det (eller du er ved at lære om det). Derfor er VPN Services eller Virtual Private Network-tjenester for nybegyndere blevet en nødvendighed for folk som mig, som rejser rundt i verden og arbejder med multinationale virksomheder fra kontorer i forskellige lande. Jeg havde mulighden for at afprøve og teste flere VPN-tjenester, så jeg valgte at dele min viden og erfaring med jer her på hjemmesiden.

Få de seneste nyheder om internetbeskyttelse fra hele verden

Det er gået hen og blevet en hobby og passion for mig at dele information og holde mig ajour med de nyeste teknologier. Jeg sigter efter at blive en af de bedste sider, når det kommer til anmeldelser af VPN samt online sikkerhed, og jeg vil dele oplysninger om de seneste og aktuelle begivenheder, nyheder, blogs og meget mere. Jeg vil være den kilde, du kan gå til, når du gerne vil have nyheder eller dejtaler om, hvad der rør sig i tech-verden, eller hvad de nyeste trends er inden for VPN.

Læs mine anmeldelser af de bedste VPN-udbydere

Jeg er stolt af at kunne sige, at jeg rent faktisk tester hver eneste VPN, før jeg skriver en detaljeret og upartisk anmeldelse: CyberGhost, IPVanish, ExpressVPN, NordVPN, Total VPN, IronSocket og listen fortsætter. Du vil selvfølgelig finde en oversigt over tekniske specifikationer, men det er ikke alt. Jeg vil fortælle dig om, hvordan du bruger tjenesterne, og hvordan du bruger dem til at få adgang til streaming af dine yndlingskanaler og besøge ealle dine yndlingshjemmesider uden at bekymre dig om eksisterende begrænsninger. Jeg hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning, inden du køber, så du vil få ægte internetfrihed og online-sikkerhed at føle.

Lær tips og tricks til VPN-tjenester og sikkerhed på internettet

I min sektion med tips og tricks vil du lære, hvordan du kan nyde fuld frihed på internettet, og hvordan du beskytter dit privatliv online. Du kan nemt få adgang til alle dine favorit tv-serier og film online på Netflix, alle dine sociale medier, alle dine yndlingsnyhedskanaler … Jeg modtager ofte e-mails fra andre danskere, der bor i udlandet, og jeg er glad for at udveksle synspunkter, forslag og måder at sikre og opretholde respekten for vores privatliv.

Spar penge med særlige rabatter på VPN-tjenester

Her på siden skal du holde øje med de bedste sæsonbestemte rabatter, tilbud og kuponer. Jeg leder altid efter de bedste og billigste VPN-tjenester, og når jeg finder dem, så smider jeg dem på siden med det samme som et tilbud til dig.

InternetBeskyttelse.dk