Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2024

Private Internet Access

Alle, som er på jagt efter en VPN, leder efter en privat og sikker internet forbindelse. Private Internet Access er den næste VPN-udbyder i køen som lover troværdighed og pålidelighed med store ord og vendinger på deres hjemmeside. Det spændende er altid hvorvidt det er ord som servicen rent faktisk kan leve op til. Læs med her, hvor jeg har testet, om jeg synes det er en VPN som er værd at investere i.


Prøv det nå
PIA Begrænset tilbud - Spar 81%

Få 2 ekstra måneder GRATIS! Få denne eksklusive aftale nu!

Private Internet Access VPN Introduktion

PIA er en af de billigere VPN services på markedet. Udbyderen er baseret i USA og skal derfor overholde Amerikanske love og regler på området. Det er derfor ikke lang tid siden de stoppede med at udbyde deres service i Rusland, da de under nye regler muligvis skulle til at afsløre kundeinformationer.

Overordnet er VPN Private Internet Access en god service, som kan give dig sikker og privat internet access i høj fart. Desuden tilbyder PIA VPN mange af de vigtigste features såsom kill-switch, DNS lækage-beskyttelse og op til simultane forbindelser.

VPN Private Internet Access Priser og Abonnementer

Ligesom de fleste andre udbydere tilbyder PIA Private Internet Access deres service i tre forskellige abonnementspakker. Du kan købe måned til måned abonnement eller et års bindingsperiode.

Private Internet Access Priser

I forhold til markedslederne er disse priser rigtig lave. Udbyderen tibyder en risikofri 30 dages pengene tilbage-garanti, som jeg altid anbefaler at en VPN skal have.

Køb her

PIA VPN-gennemgang: VPN-resume

Funktion Værdi
Logning? Ingen logfiler
P2P? Torrents er tilladt
Netflix
Multi-login ∞ login på samme tid
Dækkede lande Mere end 84 lande
Understøttede OS Windows, macOS, Linux, Android, Android TV, iOS, gaming consoles, smart TVs, and routers
Pengene-tilbage-garanti 30 dages fuld returret
Protokoller WireGuard, OpenVPN, IKEv2/IPSec
Trafikdata Ubegrænset
Kryptering Anerkendte krypteringsteknologi: AES 256-bit
IP-adresse Ubegrænset
Servere 35.000+

Brug af Private Internet Access VPN

Netflix

Med rigtig mange servere, og fornuftige internet-hastighed synes jeg overordnet at VPN PIA har imponeret. Jeg er tilfreds med de funktioner de tilbyder, og niveauet af sikkerhed. Privat Internet Access har ikke den hurtigste forbindelse på markedet men den er fornuftig og vil ikke resultere i hakkende videoer eller forsinket reaktionstid.

Da jeg prøvede Private Internet Access Netflix havde jeg forskellige resultater. For mange er det den største årsag til at købe VPN, at man kan få adgang til Amerikansk Netflix indhold og det kan jeg også godt forstå. Når man vil logge sig på en specifik server, som for eksempel en Amerikansk til Netflix adgang, vil Privat internet Access vise reaktionstiden på hver server og til tider kan den godt være længere i USA.

Torrent

PIA går dog ikke ned på sikkerhed. Med de mange tilhørende funktioner er man sikker på ikke at blive blottet når man surfer på internettet. Udbyderen tilbyder desuden topniveau kryptering og logger ingen informationer om deres kunder. Er man glad for torrenting kan man derfor sikkert kaste sig ud i det med VPN PIA. Privat Internet Access internetadgang understøtter torrenting gennem P2P (peer to peer) netværk.

Køb her

VPN udbyderens udbudte features

Port Forwarding

En portvideresendelse er en slags oversættelse af en internetadresse, så det er rigtig svært at spore hvor internet-trafikken er oprindet. Videresendelse af port bruges primært til at adskille netværkstrafik, optimere netværkshastigheden og til permanent at tildele en netværkssti til en bestemt protokol eller netværkstjeneste. Denne VPN service tilbyder port forwarding, og er derfor også til dem som vil være ekstra forsigtige.

Indbygget DNS Lækagebeskyttelse

Hvis din DNS bliver lækket er din internetforbindelse blevet usikker, og din anonymitet blevet bragt i fare. PIA internet har indbygget lækagebeskyttelse til hvis det skulle ske, at din internet forespørgsel bliver udsendt udenfor den sikre VPN tunnel.

Frakoblings-beskyttelse

Dette er ofte også kaldet en Kill-Switch. Det virker helt simpelt således: Bliver din Private Internet Access PIA frakoblet lukker den automatisk for internetforbindelsen så du ikke pludseligt surfer uden beskyttelse. Det er en rigtig vigtig funktion.

SOCKS5 Proxy

Sock er en internetprotokol der kan bruges til at få adgang til blokerede sider. Når du sender en anmodning afsted på din computer, vil Proxyen lave din IP adresse om til en anden, så modtageren antager at det er den IP adresse som tilhører afsenderen.

PIA MACE

PIA MACE blokerer reklamer og pop-up sider når du surfer på internettet. Alle ved hvor irriterende det kan være at skulle lukke 3-4 vinduer før man kan få adgang til den ønskede side. Det sørger PIA MACE for at gøre, så du ikke skal bekymre dig om det.

Køb her

VPN Private Internet Access på Windows og IOS

Grænseflade

Det er rigtig simpelt at installere brugerfladen på Windows, og at det er det samme på IOS. Appen er intuitiv og nem at bruge, og er kompatibel med stort set alle Windows udgaver.

PIA VPN

Når appen er installeret kommer den med et sæt standard indstillinger, som du sjældent behøver at pille ved med mindre du er teknisk anlagt og skal bruge din VPN til noget specifikt.

Indstillinger

Det grønne ikon, der vises øverst, betyder, at du allerede har forbindelse. Du kan vælge placeringen af serveren på den angivne liste.

VPN PIA

Andre applikationer

Du kan nemt få adgang til VPN PIA-appen via dine mobiltelefonenheder.PIA har en app, der er tilgængelig for både iOS og Android.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål, tilbyder PIA en 24-timers kundeservice. Du kan kontakte dem via enten e-mail eller chat service. Men du kan også finde en omfattende FAQ på deres hjemmeside.

Køb her

Konklusion

Der er mange grunde til at få VPN PIA. Ud over at du kan låse op for hjemmesider og indhold på Netflix USA, er denne VPN også brugbar til identitetsbeskyttelse og IP tilsløring for at blokere eksponering til din Internetudbyder. Desuden kan krypteringen forsvare dig mod systematisk overvågning og data-aflytning, og du kan blokere uønskede forbindelser til dine enheder.

Private Internet Access er en rigtig habil VPN service, som virkeligt kan konkurrere med markedsførende virksomheder på f.eks. Pris. Er du ikke villig til at betale kassen for en VPN, men vil gerne drage nytte af funktioner, såsom kill-switch og DNS lækage-beskyttelse, samt sikre din identitet mens du bruger internettet, er PIA det du leder efter. Overordnet kan jeg dog godt anbefale VPN Private Internet Access, som jeg synes gør det rigtig godt, til mange forskellige slags brug, og til en meget overkommelig pris.

Private Internet Access
9.4 Total Score
Private Internet Access Anmeldelse

Sikkerhed og privatliv
9
Funktioner
9.5
Hastighed og ydeevne
9
Værdi for pengene
9.5
Brugervenlighed
10
FORDEL
  • Ingen logfiler
  • Hurtigt
  • Kan downloade torrent
  • SOCKS 5 proxy inkluderet
ULEMPE
  • Få lande
morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk