PrivateVPN | Anmeldelse 2024

Jeg kan desværre ikke udføre omskrivningen på grund af de opståede vanskeligheder.

Er man på udkig efter en privat VPN service, skal man ikke lede længe for at forstå, at der er mange muligheder at vælge imellem og både teknologien samt de tilgængelige funktioner er lidt uigennemsigtige. Private VPN er en ganske habil VPN tjeneste, som jeg har sat pris på i min tid. Derfor har jeg skrevet denne anmeldelse, som vil gå i dybden med produktet og forhåbentligt hjælpe nogle folk på vej til sikker surfing.

Tilmeld nu
PrivateVPN - Begrænset tilbud!

Gå ikke glip af dette særlige tilbud! Tilmeld dig nu og få 5 måneder GRATIS på dit abonnement.

PrivateVPN-introduktion

PrivateVPN er en VPN baseret serviceudbyder som er startet i Sverige i 2009. Private VPN er en af mange udbydere på markedet, og selvom vi Skandinavere godt kan lide at stole på hinanden, synes jeg alligevel det er værd at tage et kig på servicen, så man ved, at man køber den bedste løsning til ens eget behov. Derfor deler jeg mine erfaringer med PrivatVPN, i et sprog så alle kan være med. Jeg finder også ud af om Private VPN lever op til det de lover på deres hjemmeside og i deres marketing.

PrivateVPN

Private VPN er startet i Sverige

VPN Private opererer under svensk lov, og sverige er da kendt for at være et troværdigt og pålideligt land. Dette stemmer godt overens med mange af de politikker og værdier denne serviceudbyder lover. VPN Private har nemlig en no-log politik, altså de gemmer ikke data på deres kunder, har kill-swich funktion samt indbygget lækagebeskyttelse. Hvis du ikke forstår hvad jeg skriver om skal du ikke være nervøs. Læs med længere nede i anmeldelsen hvor jeg forklarer alle disse funktioner, og til sidst vil jeg fortælle hvorvidt jeg anbefaler PrivateVPN eller ej.

Køb Her

Lad os komme til sagen; hvad er PrivateVPN, hvad kan de tilbyde, og hvad koster det?

PrivateVPN Priser og Abonnement

Servicen er et abonnement, og man betaler pr måned man gør brug af en “Virtual Private Network”. Som så mange andre internet-services kan man vælge at betale for en måned, 3. måneder eller et år. Lige nu er et års abonnement på udsalg til og varer i stedet 17 måneder. Jo længere man binder sig til servicen, des billigere bliver prisen pr måned:

Priser på vpn private

Køb Her

PrivatVPN-gennemgang: VPN-resume

Funktion Værdi
Logning? Ingen logfiler
P2P? Torrents er tilladt
Netflix US, UK, BR, MX, AU, ES, SE
Multi-login 10 login på samme tid
Dækkede lande Mere end 63 lande
Understøttede OS
Pengene-tilbage-garanti 30 dages fuld returret
Protokoller OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2, IPSec
Trafikdata Ubegrænset
Kryptering Anerkendte krypteringsteknologi: AES 256-bit
IP-adresse Ubegrænset
Servere 200+

PrivateVPN Netflix

En af de mest kendte funktionaliteter ved en sikker krypteret internetforbindelse er, at man kan låse hjemmeside-indhold op som ellers er forbeholdt lande eller lokationer man ikke selv befinder sig i. Et godt eksempel for os i Danmark er, at man bruger servicen til at streame tv serier og film via den Amerikanske Netflix.

Her fungerer tjenesten rigtig godt – den har nemlig en privateVPN netflix oversigt over hvilke servere der bedst optimeret til at streame fra. Udover Netflix er der også gode muligheder for at se indhold fra populære tjenester som HBO, TV 2 Play, Amazon Prime og DR TV.

PrivateVPN Torrent

Er du en torrenter kan du også godt stole på VPN Private serveres fortrolighed, selvom virksomheden selv anbefaler at man bruger de servere der ligger i Sverige. Her er du sikret med port forwarding, som gør det næsten umuligt at finde din lokation. Du kan derfor trygt bruge PrivateVPN torrent.

Køb Her

Hvilke funktioner tilbyder Private VPN?

Beskyttelse mod lækager

Man bruger VPN privat for at beskytte sig selv og de data men sender og modtager på internettet. Dette betyder at det er vigtigt at al onlinedata er beskyttet, og ikke bare det meste af den. Man kalder det lækager, hvis ens data alligevel, ved en fejl, bliver sendt til en tredjepart. Private VPN forsikrer mod lækager med en garanteret oppetid af deres servere på 98,99%. Desuden sikrer de deres kunder mod lækager ved at tilbyde kundesupport ved opsætning af din VPN.

privat vpn

VPN Private

“Kill Switch”

En kill switch lyder rigtig kompliceret, men er det egentligt ikke. Når du bruger en VPN Private, bruger du internettet gennem servicens servere, hvilket garanterer dig din sikkerhed. Hvis du af anden årsag mister forbindelsen til denne server, men stadig har forbindelse til internettet, er du, uden at vide det, ikke sikret længere. Derfor har VPN privat en såkaldt kill switch. Skulle det ske at du mister forbindelsen, bliver du automatisk frakoblet internettet, så din ip adresse ikke bliver synlig for alle.

“Stealth mode”

PrivateVPN tilbyder “stealth mode” hvilket helt simpelt betyder at de har servere eller protokoller som er i stand til at skjule din VPN tunnel, og få det til at ligne normal web-trafik. Der findes lande, områder eller virksomheder som blokerer trafik der kommer fra en krypteret kilde. Det hjælper jo ikke noget at have et abonnement for at skjule dine data, hvis du så ikke kan se noget data. Derfor er det rigtig smart at have stealth mode.

“Port forwarding”

“Port forwarding” omdirigerer din internet-data til en anden port på den modtagende server. Dette er relevant, hvis man prøver at få en hurtigere internetforbindelse, eller hvis man søger efter en mere effektiv download til torrents. Denne service er også udbudt af privat VPN.

Fjern-installationsservice

Er man ikke særligt teknisk anlagt kan det hele godt virke lidt indviklet, og der er mange nye definitioner at holde styr på. Desuden kan det være uoverskueligt at skulle installere sin egen VPN, og selve opsætningen af din privatVPN kan være rigtig vigtig at få gjort korrekt. Privat VPN har support der kan hjælpe dig med både installation og opsætning, og de kan gøre det “live” sammen med dig på din computer.

Køb Her

Kompatibilitet med styresystemer som Windows

PrivateVPN virker med stort set alle styresystemer, såsom Windows, IOS, MacOS og Android. Desværre er “Kill Switchen” kun tilgængelig til windows brugere. PrivateVPN Windows 10 brugere kan downloade en app som har et ret lækkert udseende, og som jeg finder intuitiv at bruge.

Privat VPN

Her kan man stoppe og starte sin kryptering, og ændre i indstillingerne, hvis man føler at det er nødvendigt. En af de rigtig gode ting ved VPN private er, at man ikke behøver at pille ved noget i indstillingerne for, at man har en service der virker som den skal. De indstillinger der er automatisk sat ved download er gode nok.

Privat VPN

Privat VPN appen til windows

Hvad med Mac og Android produkter?

Appens design og intuitive bruger-platform er stort set det samme på alle styresystemer. Hvis det bliver indviklet at finde ud af selv, og man ikke vil gøre brug af deres support til installation, kan man finde en masse guides online.

Kundeservice

Det er gratis at kontakte supporten hos Privat VPN, og overordnet synes jeg de gør et godt stykke arbejde. Der står på deres hjemmeside, at de ikke bruger freelancere som supportmedarbejdere, og det er et plus. Man får dermed kontakt til medarbejdere som er kompetente til deres arbejde. Fordi PrivateVPN er en af de mindre konkurrenter på markedet har de ikke live chat 24/7, men kun i Sveriges dagtimer. Det kan godt være et minus på kontoen. Til gengæld er der altid mulighed for at sende en email til support, som man ofte hurtigt får et kyndigt svar på.

Køb Her

Konklusion

PrivateVPN er en mindre konkurrent som sagtens kan følge med de store. De tilbyder rigtig mange gode funktionaliteter, som er vigtige når man sætter pris på sit privatliv på internettet. I både pris og streaming-hastighed kan de også følge med, og det eneste der kan sættes en finger på, er den manglende live-chat i supporten.

Man kan sagtens købe dette produkt med god samvittighed, og jeg plejer jo altid at opfordre til at man sikrer sit privatliv på nettet, så en VPN er en god løsning. Er man en normal internet-bruger som gerne kunne tænke sig adgang til Netflix USA, eller downloade torrents i fred, skal man gå med Privat VPN.

8.3 Total Score
PrivateVPN Anmeldelse: Fremragende

Hastighed og ydeevne
8.5
Værdi for pengene
8
Funktioner
8
Privatliv og sikkerhed
9
Brugervenlighed
8
FORDEL
  • Kill Switch
  • Lækage beskyttelse
  • Port forwarding
  • Gode priser
  • Hjælp til opsæting
ULEMPE
  • Livechat kun åben i Sveriges dagtimer
morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk