PureVPN anmeldelse – Top VPN-tjenester

Purevpn anmeldelseI dag kan du læse en PureVPN anmeldelse af en af de mest populære VPN-tjenester i verdenen. Her er der tale om en tjeneste med masser af muligheder for purevpn torrent på et bredt udvalg af forskellige servere. Der er også tale om en VPN-tjeneste med kundeservice 24/7, adgang til Netflix, split tunneling, og mange andre egenskaber, som du kan læse om i denne anmeldelse.

Få Ivacy VPN her
Ivacy VPN er endnu billigere - og med den samme tjeneste!

Hvis du kan lide Ivacy VPN, som er en god VPN til torrent og generel sikkerhed på internettet, prøv Ivacy i stedet. Det er den samme tjeneste, men billigere! 30 dage risiko gratis prøve.

Præsentation af denne VPN-tjeneste

I en PureVPN anmeldelse er det naturligvis vigtigt at gennemgå selve produktet. Her er der tale om en tjeneste, som blev skabt til at beskytte online privatliv og at sikre frihed for internetbrugere. Det giver brugere mulighed for at navigere online stille og roligt.

Tjenesten går tilbage til 2006, da Hong Kong virksomheden GZ Systems begyndte at eksperimentere med en VPN. Dette blev til begyndelsen af denne tjeneste, som kom til verdenen i 2007.

Dengang havde tjenesten servere på to placeringer, og det billede ser meget anerledes ud i dag. I dag kan du nyde glæde med VPN-tjenesten som har 6500+ servere i 140+ lande og på mere end 180 placeringer. Der er allerede over tre millioner brugere som har valgt denne tjeneste, og det fortæller lidt om hvor god den er.

Abonnementer og priser

Purevpn skærm

Du kan få produktet til en glimrende pris med tre forskellige valgmuligheder. Der er ikke tale om en kompliceret jungle med forskellige abonnementer, som du skal sætte dig ind i.

I stedet er der tale om den samme tjeneste til tre forskellige priser. Du får altid alt fra purevpn torrent til kundeservice og meget mere med i prisen. Den eneste forskel bunder i om du vælger at betale per måned, eller for en periode på et eller fem år.

Det kan godt være at fem år lyder af meget, men der er et brag af en pris i vente. Lige nu er der tilbud på produktet, som gør at du kan nyde en fantastisk pris på omkring 8 kr. per måned. Her sparer du altså omkring 85 procent af den sædvanlige månedspris, som ligger på 70 kr., hvis du betaler per måned.

Priser

Du kan vælge mellem følgende:

 • Månedspris: ca. 70 kr. per måned
 • 1 år: ca. 26 kr. per måned (307 kr. per år)
 • 5 år: ca. 8 kr. per måned (500 kr for fem år)

Det vil sige at du betaler den samme pris for fem år, når du udnytter tilbuddet, som du betaler for otte måneder med den sædvanlige månedspris. Det skal dog siges, at selv med standard månedsprisen er der tale om en glimrende pris, som typisk er langt billigere end de fleste Tv-pakker, og du får adgang til meget mere.

Prøveperiode på 7 dage

Hvis du ikke er sikker på om du ønsker at binde dig i fem år, kan du starte med en prøveperiode på 7 dage. Det koster kun 0,99 USD, og det svarer til ca. 7 kr. Her får du mulighed for at prøve det hele af i en uge, før du vælger hvilket abonnement, du ønsker at tegne. Det er en glimrende ekstra ting, som gør det til en af de bedste VPN-tjenester på markedet.

Tilbagebetalingsgaranti på 30 dage

Ikke alene er der tale om en god pris, og prøveperiode på en uge, der er også tilbagebetalingsgaranti på 30 dage. Det betyder at du kan prøve prøveperioden, vælge dit abonnement og stadigvæk nyde op til 30 dage med tilbagebetalingsgaranti. Du får næsten en måned til at føle dig helt sikker i din beslutning om at tegne et abonnement på denne VPN. Derfor får denne tjeneste top karakter i vores Purevpn anmeldelse.

Få PureVPN her

Pure VPN-gennemgang: VPN-resume

Funktion Værdi
Logning? Ikke anonym
P2P? Torrents er tilladt
Netflix US
Multi-login 10 login på samme tid
Dækkede lande Mere end 140 lande
Understøttede OS Windows, iOS, macOS, Linux, Android, Chrome
Pengene-tilbage-garanti 31 dages fuld returret
Protokoller PPTP, IPSec, L2TP/IPSec, IKEv2/IPSec, OpenVPN TCP, OpenVPN UDP, SSTP, WireGuard
Trafikdata Ubegrænset
Kryptering Anerkendte krypteringsteknologi: AES 256-bit
IP-adresse Ubegrænset
Servere 2.000+

Anvendelse af Pure VPN

Purevpn Android forside

Det er naturligvis vigtigt at vide, hvad du kan bruge produktet til. Generelt kan du bruge denne tjeneste til at opnå øjeblikkelig og ubegrænset adgang til dit yndlingsindhold på nettet. Det kan være fx film, Tv-serier og store som små sportsbegivenheder over hele verdenen.

Når du anvender denne VPN-tjeneste vil du nyde sikkerhed og anonymitet. Din VPN beskyttes med kryptering på militærniveau, hvilket er med til at sikre dit privatliv.

Det er nemt og hurtigt at benytte tjenesten, som er sat op med dedikerede VPN-servere i højhastighed. Her behøver du ikke at bekymre dig om at forbindelsen afbrydes eller hakker, og at du går aldrig glip af vigtige øjeblikke, når du ser sport, Tv og film. Det sker bare ikke.

Kan man bruge Pure VPN til Netflix?

Du kan åbne op for alle Netflix biblioteker med denne tjeneste. Du skal blot abonnere til denne VPN-tjeneste, forbinde dig til en af de mange tilgængelige servere og herefter nyde film og serier på Netflix.

Det skal dog nævnes at det ikke fungerer på alle de enheder, som nævnes længere nede i denne Purevpn anmeldelse. Du kan bruge denne VPN-tjeneste til Netflix på iOS, Android og Windows. Det kan godt være at det kun er tre valgmuligheder, men det er tre af de mest udbredte styresystemer i verdenen og dermed er det mere end rigeligt.

Alt om PureVPN torrent

Du kan bruge P2p/PureVPN torrent download på de fleste servere med tjenesten. P2P PureVPN torrent er tilladt på servere som Danmark, Norge, Portugal, Venezuela og andre lande.

Egenskaber

Det er naturligvis vigtigt at tale om produktets egenskaber, så du kan danne en ide af dine forventninger om produkter. Nedenfor kigger vi på de primære egenskaber.

Vigtig kill switch funktion

Som nævnt ovenfor i denne PureVPN anmeldelse, kan du nyde funktion med kill switch med denne VPN-tjeneste. Det betyder at internetforbindelsen afbrydes med det samme, hvis forbindelsen til Pure VPN-serveren afbrydes. På den måde sikres det at følsomme data ikke bliver lækket.

Generel sikker navigering

Når du vælger en VPN som denne, kan du føle dig tryg og sikker. Tjenesten er designet til at undgå at lække følsomme informationer om brugeren, og det er vigtigt i PureVPN anmeldelse som denne.

Split tunneling

En af de bedste egenskaber ved denne VPN-klient, er det at du kan nyde split tunneling. Det betyder at du kan opdele dine forbindelser til forskellige servere. Lad os antage at du sidder i England, og ønsker at se NFL i USA. Her skal du oprette adgang til en amerikansk IP-adresse for at se amerikanske fodbold.

Typisk vil dette begrænse din enheds adgang udelukkende til den server, men ikke med Pure VPN. Du kan sagtens oprette adgang til en amerikansk IP adresse til din tablet, mens du fastholder den lokale forbindelse til alle andre applikationer.

Log ind flere enheder på samme tid

Du kan logge ind på helt op til 5 forskellige enheder med Pure VPN på samme tid.

P2P fildeling tilladt på danske servere

Der er mulighed for P2P/fildeling med purevpn torrent på danske servere, hvilket er et stort plus for brugere fra Danmark.

Windows klient

De fleste danskere bruger Windows baserede systemer, og derfor valgte vi at inkludere information om brug af Pure VPN med Windows i denne anmeldelse.

Brugergrænseflade

Der er tale om en ekstrem brugervenlig brugergrænseflade, og virksomheden har for nyligt opdateret deres Windows app. Det har gjort oplevelsen endnu hurtigere og nemmere at bruge. Derudover er der kommet nye funktioner, som sikrer din online fortrolighed mere end nogensinde før.

Indstillinger af Pure VPN til Windows

Purevpn chrome

Du undgår at skulle igennem komplicerede indstillinger, når du anvender dette produkt med Windows (og andre enheder for den sags skyld). Du logger på med et klik, som opretter en sikker, privat og ubegrænset forbindelse.

Programmet er designet med en smart algoritme, som vælger den hurtigste server baseret på dine behov og din placering.

Du skal blot gøre følgende for at komme i gang med at bruge denne VPN-klient på Windows

 • Login på Pure VPN bestillingssiden
 • Download & installer Pure VPN Windows app
 • Log ind med dit Pure VPN-brugernavn samt din adgangskode
 • Åben app’en som du har downloadet og opret forbindelse til server efter eget valg

Det er så simpelt, og det er med til at sikre tjenesten top karakter i vores Purevpn anmeldelse.

Få PureVPN her

Hvilke andre enheder fungerer med Pure VPN?

I forbindelse med denne Purevpn anmeldelse blev vi overrasket over hvor mange enheder, denne VPN-tjeneste er kompatibel med. Pure VPN er kompatibel med Windows, Mac, Android, iPhone, iPad, Linux, Chrome, Firefox, routere, Android TV, Amazon FireStick, Microsoft Surface, Kodi, roku, Boxee box, Now TV Box, Raspberry Pi, Chrome Cast, Play Station og Xbox.

Purevpn anmeldelse af kundeservice

I en Purevpn anmeldelse som denne er det vigtigt at kigge på support. Her får VPN-tjenesten også top karakter, da der er mulighed for teknisk support hele døgnet rundt. Det betyder at du altid har mulighed for at kontakte kundeservice uanset hvad klokken er, og hvor du befinder dig i verdenen.

Samlet Purevpn anmeldelse

Samlet set er der tale om en af de bedste VPN-klienter på nettet. Der er tale om en brugervenlig oplevelse, som giver dig mulighed for nemt, hurtigt, og sikkert at oprette forbindelse til servere over hele verdenen. Vi blev især positivt overraskede over mulighederne for Purevpn torrent og Netflix, samt alle de enheder, der er kompatible med tjenesten.

Det hele kommer til en fantastisk pris med næsten gratis prøveperiode samt tilbagebetalingsperiode på 30 dage. Derfor kan vi alt i alt anbefale denne VPN-tjeneste, som er helt i top.

8.8 Total Score
Purevpn anmeldelse

Prisvenlighed
9
Design & Komfort
10
Funktioner og egenskaber
9
FORDEL
 • 7-dages prøveperiode
 • Glimrende pris
 • Kompatible med enormt mange enheder
 • Adgang til Netflix
 • Funktion med Split-tunneling
ULEMPE
 • Netflix ikke tilgængelig på alle enheder
morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk