RoboForm Anmeldelser 2024

RoboForm anmeldelser

Vi behøver vel næppe fortælle jer, hvor vigtigt det er at holde styr på sine passwords. Men hvordan gør man egentligt det? En lap papir kan blive væk, og et dokument på din computer kan blive hacket. En mulighed er RoboForm, og nu vil vi give dig vores uforbeholdne RoboForm anmeldelser.

FÅ TILBUD HER
RoboForm giver dig maksimal sikkerhed for en skilling

Med RoboForm får du et særdeles godt sikkerhedsværktøj til dine passwords, der har en genial kundeservice og en meget lille pris.

Sidst opdateret den: 26. maj 2024

Overblik

RoboForm er skabt af Siber Systems, der har hovedsæde i Fairfax, Virginia i USA. Firmaet skriver selv, at de har millioner af brugere på kloden, hvorfor der nødvendigvis må findes adskillige RoboForm anmeldelser på nettet, men ingen som denne. Deres password manager, RoboForm, blev lanceret i 2000, og deres business version blev lanceret i 2009.

Pris

RoboForm anmeldelser Pris

RoboForm har tre forskellige versioner: en gratis, en Premium og en familieplan. Gratisversionen er rimelig, men lider, som man kunne forvente, af ikke at have de samme features, som de andre planer. Premium versionen har mange flere features, og er desuden betydeligt billigere end mange af konkurrenterne. Familieversionen har de samme features, som Premium versionen, men giver dog blot adgang til flere konti.

PRØV ROBOFORM LIGE HER

Opsummering

KARAKTERISTIKA VÆRDI
Multi-login Fra 1-∞ enheder
Kompatible enheder Windows, macOS, Android, iOS
Pengene tilbage-garanti? I 30 dage
Kryptering Ikke oplyst
Priserne starter fra
Gratis plan? Ja, men begrænset

Sikkerhed

I alle RoboForm anmeldelser er et af de vigtigste parametre selvfølgelig sikkerheden. Robo Form benytter den samme krypteringsmetode, som stort set alle andre sikkerhedstjenester – nemlig AES256 bit krypteringen. De har desuden to-faktor godkendelse og et rigtigt velfungerende administratorpanel, der sikrer dig ret godt.

Kryptering

Som sagt, så har Robo Form en 256-kryptering, som kendes fra mange andre sikkerhedssoftwares på internettet. Dette er i bund og grund industristandarden indenfor sikkerhed på internettet, og den samme krypteringsmetode, som både militæret og diverse banker benytter sig af. Din data er derfor helt sikker med denne kryptering.

Ingen-kendskab arkitektur

Som andre RoboForm anmeldelser har bemærket, så gemmer Robo Form ikke din data på deres servere. Det betyder faktisk, at du roligt kan have alle dine password hos dem, da de simpelthen ikke har adgang til din data. Alting ligger fuldstændigt i dine hænder, og du skal derfor ikke være bange for datalækager.

To-faktor verificering

En to-faktor godkendelse er virkelig et godt værktøj til at sikre din data. Ved at bruge dette, undgår du at ondsindede mørkemænd får utilsigtet adgang til din data. RoboForm erfaring har heldigvis denne mulighed, og den fungerer ret godt.

Biometrisk verificering

Som andre RoboForm anmeldelser har bemærket, så kan du få et biometrisk login med Robo Form ved at benytte Windows Hello’s fingeraftryk eller ansigtsgodkendelses metoder for logins. På den måde sikrer du dine data yderligere, da ondsindede mørkemænd ikke rigtigt kan replicere dit fingeraftryk eller ansigtsfeatures.

Sikker backup og synkronisering

Da RoboForm erfaring kræver en masterkode for at få adgang til din data, kan du ikke bare få en sikkerhedskopi sådan uden videre. Skulle du blive uheldig og blive låst ude, kan du bruge nødfunktionen og give adgang til en bekendt, som så kan få adgang til dit login og give dig adgang, eller downloade en backup til dig. På den måde får du adgang til en backup.

PRØV ROBOFORM LIGE HER

Kom i gang

Det er heldigvis super nemt at få adgang til Robo Form. Du skal blot downloade deres installationsprogram og tilføje deres browserudvidelse til din foretrukne standardbrowser. Når du har gjort dette, skal du oprette en brugerkonto og lave din masterkode. Derefter kommer programopsætningen, hvor du kan synkronisere alle dine passwords til RoboForm erfaring. Hele vejen igennem processen er der naturligvis brugervejledning, så du ikke bliver ledt på afveje.

RoboForm anmeldelser interface

Egenskaber

Vi er selvfølgeligt altid interesseret i, hvilke egenskaber en password manager kan tilbyde. Mange RoboForm anmeldelser har ligeledes har et kig på egenskaberne, og mange har konkluderet, at de faktisk er ret gode i forhold til prisen.

Tilføj passwords

Når du har installeret Robo Form på din browser kan du ret nemt tilføje dine eksisterende passwords. Du har enten muligheden for at loade dem direkte via din browser, eller ved at uploade en CSV-fil. På den måde kommer alle dine eksisterende passwords lynhurtigt over på din Robo Form konto, så du ikke skal indtaste dem manuelt.

Import og eksport af passwords

Ligesom ovenfor, så er det let at importere og eksportere passwords, hvilket mange RoboForm anmeldelser kan attestere. Du kan enten downloade hele dit katalog som CSV-fil, eller simpelthen gøre det via din browser. Det er en smule mere arbejde end ved visse konkurrenter, men det er ikke mange kliks førend du har dine passwords på plads, hvor du vil have dem.

Autoudfyld passwords

RoboForm erfaring er ret god til at autoudfylde passwords, hvilket hænger sammen med, at dette faktisk var den originale funktion af Robo Form. Således, er det let og problemfrit at aktivere autoudfyld af dine passwords. Du kan vælge at putte dine passwords i forskellige grupper, så du lettere kan styre, hvilke passwords der skal benyttes hvornår. Dette gør du via dit administrator-center.

Tjek styrken af dit password

Men Premium versionen af Robo Form får du mulighed for at se styrken på dine passwords. Dette er enormt nyttigt, da den største fælde de fleste af os falder i er, at vores passwords simpelthen er for lette at gennemskue. Du kan tjekke styrken af dine passwords via dit administrator-center.

PRØV ROBOFORM LIGE HER

Andre egenskaber

Som andre RoboForm anmeldelser har bemærket, så har RoboForm erfaring faktisk ikke ret mange ekstra egenskaber, hvis du har Premium versionen. Password Manageren har et ret clean fokus på de mest essentielle egenskaber, og har ikke brugt meget tid på ekstra gøgl.

Brugervenlighed

Som skrevet ovenfor, så er Robo Form ret let at installere og benytte. Al adgangen sker derefter via dit RoboForm erfaring administratorcentral. Det er her igennem, at du får adgang til alle nøglefunktionerne, indtaster dit master password og tildeler rettigheder i fald af, at du selv bliver låst ude. Vi oplevede at hele systemet var ret intuitivt, og snildt kan leve op til konkurrenterne.

RoboForm anmeldelser funktioner

Kompatibilitet

RoboForm er kompatibel med ret mange forskellige platforme. Du kan således bruge denne password manager på både Windows, macOS, Android, iOS og Linux. Dette betyder selvfølgelig, at de også har en mobilversion, som vi også snildt kan anbefale. Mobilversionen gør, at du kan overvåge og indtaste dine passwords, selv når du browser fra din telefon – uden at gå på kompromis med din datasikkerhed.

RoboForm erfaring

Kundeservice

I forhold til mange af konkurrenterne har RoboForm erfaring en ret veletableret kundesupport. Du kan således kontakte deres Kundeservice både via deres online support eller via telefon. Derudover findes der også en FAQ, som er særdeles nyttig.

Sammenligning

Ingen RoboForm anmeldelser kan stå alene. Derfor har vi valgt at sætte RoboForm erfaring op imod et par af de helt store konkurrenter her nedenfor.

RoboForm vs Dashlane

Begge er særdeles gode password managers. RoboForm erfaring er bedre end Dashlane i sine planløsninger og kundeservice, hvor 1Password har bedre styr på import og eksport af passwords.

RoboForm vs NordPass

RoboForm erfaring klarer sig generelt bedre end Dashlane i RoboForm anmeldelser. De har en bedre kundeserviceafdeling, har flere tillægstjenester og langt bedre værdi for pengene, da de er billigere end NordPass.

RoboForm vs Password Boss

Ligesom med NordPass, så klarer RoboForm erfaring sig bedre end RoboForm  på både prissætningen og på tillægstjenesterne. Password Boss har dog en bedre kundeserviceafdeling en RoboForm.

Konklusion

RoboForm har et helt fantastisk sikkerhedssystem, der bevirker, at den snildt kan konkurrere med mange andre password managers. Derudover har de faktisk nogle ret gode tillægsprogrammer til en meget fordelagtig pris. Kundeservicen er ligeledes helt i top af, hvad man kunne forvente af en password manager.

8.7 Total Score
Gennemsnitlig Score

Privatliv og sikkerhed
10
Tillægstjenester
8.5
Kundeservice
10
Værdi for pengene
10
Brugervenlighed
8.5
FORDEL
  • Let at skabe sikre passwords
  • Virkelig god pris på alle planløsninger
  • Nemt at dele data
  • Tildeling af adgangsniveauer
ULEMPE
  • Svært at skifte konti
  • Lidt gammeldags udseende
  • Ingen månedlig betaling
morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk