Sådan kan du se Tour de France i udlandet og gratis 2022

Tour de France er tilbage! 2022 har været et trist sports-år indtil nu. Men snart starter cykelløbet i Nice og vi skal se Tour de France i udlandet for at finde ud af hvem der vinder den prikkede bjergtrøje, og hvem der tager de værste styrt.

FÅ TILBUD NU
Afprøv fordelene ved VPN helt risikofrit!

ExpressVPN giver mulighed for, at du kan returnere deres VPN inden for 30 dage - og der stilles ingen spørgsmål. Sådan kan du få alle fordelene ved VPN at føle, før du køber!

Se Tour de France gratis

Cykelløbet som er fuldt af spænding er en af de mest sete sportsevents ud over OL. Desværre befinder vi os ikke i Frankrig hvor vi kan se Tour de France gratis på TV eller i live fra marken. Her i Danmark skal man abonnere på betalingskanaler for at se Tour de France online.

Se Tour de France gratis

I Danmark kan man se Tour de France på TV2, da TV2 har købt rettighederne til cykelløbet. Sådan har det været i mange år. Men hvad nu hvis man ikke har TV2, eller hvis man befinder sig i udlandet? Hvordan man se Tour de France i udlandet? Jeg vil vise dig en smart løsning så du kan se Tour de France online gratis ved hjælp af en VPN.

FÅ ExpressVPN NU
30-dages pengene-tilbage-garanti

Kan man se Tour de France i udlandet?

Hvert tv-selskab som har rettigheder til at vise cykelrytterne live har beskyttet dem på deres marked. De har tilføjet geo-restriktioner så man for eksempel ikke kan se hvem der har førertrøjen på på TV2 hvis man sidder i Norge eller Tyskland. Men følger du min lille guide kan du omgås geo-restriktioner så vel som betalings-kanaler.

Sådan kan du se Tour de France live gratis

En VPN er en slags sikker og privat internetadgang som lader dig bestemme hvor du vil udgive dig for at befinde dig i verden. Derfor kan vi pludseligt udvide vores søgen efter gratis sport til et hvilket som helst land på kloden. Tour de France er kæmpestort i Frankrig, og bliver derfor også sendt på fransk landsdækkende stats-tv France TV Sport. Sådan her får du adgang til at se Tour de France i udlandet, eller se Tour de France gratis:

  1. Abonner på en VPN service, såsom ExpressVPN
  2. Download ExpressVPN app, og åben appen
  3. Klik på “Vælg server” knappen og vælg Frankrig
  4. Gå på France TV Sport og se Tour de France online!

Det er så nemt som det er sagt. Det samme gælder for NBC Sports Gold. Men i stedet for en Fransk server skal du logge dig på en Amerikansk server. Så kan du se Tour de France på mobilen fra lufthavnen i London, eller hvorend du befinder dig.

Hvilken VPN er bedst til streaming?

Hvis du kunne tænke dig at se Tour de France i udlandet, eller du bare gerne vil se Tour de France gratis, skal du ikke lede længere. Jeg har taget et kig på de bedste VPN til formålet, og har en liste til dig herunder. Jeg har taget tre kriterier under betragtning: hastighed, brugervenlighed og hvor gode de er til at låse op for indhold.

Hastigheden er vigtig fordi du gerne vil streame indhold uden pauser. Brugervenlighed er vigtig for nemt at kunne navigere tjenesten uden, og så er det selvfølgeligt vigtigt at du kan se det indhold du har tænkt dig at se. Jeg kan helt sikkert lide nogle tjenester mere end andre, og har derfor fundet de bedste på markedet til dig her:

En note om hvorfor gratis VPN services er farlige

Jeg har altid været stor fan af sikkerhed og privatliv på internettet, og derfor er jeg også opmærksom på de faldgruber der findes om dette emne. En gratis VPN er aldrig helt gratis. Det kan godt være du ikke betaler med dine penge, men bruger du en gratis VPN betaler du med din data. Tænk på hvor serviceudbyderen tjener deres penge, hvis det ikke er fra deres abonnenter.

Brug af en gratis VPN er derfor farligt: Hvis du har brug for at skjule din internettrafik fra tredjeparter og din internetudbyder skal du ikke give disse informationer til en service som sælger dem videre. Brug i stedet sikre udbydere såsom ExpressVPN som tilbyder 30 dages fuld returret.

FÅ ExpressVPN NU
30-dages pengene-tilbage-garanti

Hvad kan jeg ellers bruge en VPN til?

Jeg ved godt du læser med her for at finde ud af hvordan du kan se Tour de France i udlandet, eller hvordan du kan se Tour de France online. Men der er også mange andre grunde til at abonnere på en VPN service.

Se Tour de France i udlandet

Når du bruger en VPN bliver din internettrafik krypteret. Så kan hverken hackere eller din internetudbyder følge med i, hvad du laver på internettet. Det mindsker effektivt risikoen ved at surfe på internettet.

Desuden kan du bruge din VPN til at låse op for Amerikansk indhold på Netflix, du kan låse op for Hulu, Disney+ og meget mere! Desuden er du derudover også sikker når du torrenter, eller streamer gratis film på nettet.

FÅ ExpressVPN NU
30-dages pengene-tilbage-garanti

FAQ

👀 Hvor kan man se Tour de France?

I Danmark kan man se Tour de France online på TV2. De har rettighederne til at vise cykelløbet på TV. Hvis man følger guiden i denne artikel kan man se Tour de France gratis ved brug af en VPN.

💻 Hvor kan jeg se Tour de France gratis på nettet?

Hvis du bruger en VPN som tillader dig at logge på en fransk server kan du se Tour de France gratis på France TV Sport. Du kan også finde cykelløbet på en Amerikansk server på NBC Sports Gold.

Konklusion

Har du glædet dig til at se Tour de France online siden starten af juni, men abonnerer du ikke på den betalte tv kanal TV2, skal du ikke miste håbet. Her viste jeg dig også guiden til, hvordan du kan se Tour de France i udlandet. Ved hjælp af en VPN såsom ExpressVPN kan du nemt finde dagens spændingsfyldte etape på internettet helt gratis. Lige nu tilbyder ExpressVPN 30 dages fuld returret så du kan afprøve servicen. Du kan også bare bruge de 30 dage til at se Tour de France online helt gratis.

Jeg er stor fan af VPN services. Generelt er det en service mange internetbrugere har brug for, uden de helt er klar over det. Ud over at en VPN låser op for gratis sport på internettet vil den også beskytte dig mod hackere, og sikre dig en privat internetforbindelse.

Jeg har været forfatter på dette websted lige fra starten. Og jeg støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende test! Jeg har mange års erfaring med emner på Internettet og privatliv. Derudover er jeg altid ajour og holder teamet informeret om den seneste udvikling, ikke kun til beskyttelse af privatlivets fred, men også om juridiske og lovgivningsmæssige spørgsmål.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

      Efterlad et Svar

      InternetBeskyttelse.dk