Hvordan kan man se Tour de France live gratis overalt i 2024?

Sommeren står for døren, og med det, verdens største cykelløb! Men hvordan får du adgang til sommerens kampe på dansk og fransk jord? I denne artikel vil vi dykke ned I, hvordan du får adgang til Tour de France live, og hvor kan man se Tour de France live stream generelt.

FÅ TILBUD NU
Se Tour de France live overalt med ExpressVPN - 42% rabat

ExpressVPN giver adgang for at fjerne blokeringen streamer til se TDF gratis uden problemer. Derudover tilbyder ExpressVPN 30 dagepengene-tilbage-garanti. Du kan dermed prøve ExpressVPN af under hele Touren, uden at sætte penge til. Specialtilbud: 12 måneder + 3 måneder GRATIS

Sidst opdateret den: 26. maj 2024

Hvor kan jeg se Tour De France

Befinder du dig i Danmark, er den bedste side, hvor kan man se TDF live stream, klart TV2 Danmark. TV2 er en national betalingskanal, der kræver abonnement for at tilgå indholdet. Et abonnement koster mellem 129DKK og 219DKK om måneden – alt efter om du ønsker TV2 Sport og ønsker med eller uden reklamer.

tour de france live stream

TV2 sender samtlige Tour etaper live fra starten og til den spændende afgørelse. Det er således et must have, hvis du ønsker at se TDF live stream hjemmefra. TV2 har danske kommentatorer til Tour de France live stream, og har derudover adskillige andre programmer tilgængelige, som berører TDF live.

Et andet alternativ, hvor kan man se TDF i Danmark er Eurosport. Eurosport har, ligesom TV2, danske kommentatorer, og sender både Tour de France live stream, samt adskillige ekstraprogrammer i forbindelse med cykelløbet.

Bedste gratis Tour de France stream sider

Ønsker du ikke at betale store summer for at se Tour de France live stream, kan du benytte flere nationale kanaler, der sender løbet gratis. Disse kanaler kan dog være underlagt geoblokeringer, og derfor lister jeg dem blot her, og forklarer senere, hvordan du får adgang fra Danmark eller udlandet af.

se tour de france live gratis

Den franske kanal France TV Sport viser hele TDF gratis. For at tilgå denne kanal, skal du befinde dig i Frankrig, og derfor kan det være svært for danskere at få adgang – hvis man ikke kender smutvejene.

I England vises TDF live stream på ITV. Her kræves der et 7-dages prøveperiode, førend der opkræves betaling. Dette er naturligvis ikke nok til at se hele TDF live. Derudover skal man have en IP-adresse i England for at få adgang.

Se Touren live udenfor tilgængelighedszone

Når du vil se bedste klatrere og største spurtopgør i Tour de France live stream, skal du være opmærksom på, hvilken lokation din IP-adresse er registreret i. Dette har betydning for, hvilke streamingtjenester, du kan få adgang til.

Det hænger nemlig sådan sammen, at kanalerne opkøber TV-rettighederne fra ASO, der producerer Tv-billederne af cykelløbene. Helt konkret betyder det, at vil du se Tour de France live på en engelsk kanal i Danmark, må du have en engelsk kanal.

Indholdet er nemlig begrænset, så kanalen ikke bryder sine ophavsrettigheder til producenten. Dette betyder dog ikke, at det er umuligt at se geoblokeret indhold, som det hedder, udenfor tilgængelighedszonerne. Det vil vi komme ind på om et øjeblik.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af maj 2024

Hvor kan man se Tour de France live gratis med en VPN?

Når du skal tilgå TDF Live stream må du benytte en VPN, der kan omdirigere din eksisterende IP-adresse, til en, der giver dig adgang til det geoblokerede materiale. Det er en relativ let proces, som jeg har lavet en lille guide over sådan kan du se Tour de France live gratis her nedenfor:

  1. Vælg din foretrukne VPN og abonner på en VPN service, Jeg anbefaler ExpressVPN.
  2. Opret dig som bruger, download app, og åben appen
  3. Når du har installeret tjenesten, skal du vælge en dansk server, for at kunne se Tour De France online med danske kommentatorer.
  4. Derefter går du til TV2’s hjemmeside eller Eurosport’s hjemmeside
  5. Eller klik på “Vælg server” knappen og vælg Frankrig. Gå på France TV Sport’s hjemmeside. Eller skal du vælge en England server, Derefter går du til ITV’s hjemmeside og ser Tour de France gratis.

Prøv ExpressVPN gratis

ExpressVPN er, efter vores mening, den bedste VPN tjeneste på markedet til at se Tour de France live gratis. ExpressVPN har ikke blot et gigantisk udvalg af nationale og internationale servere, de har også en no-log politik, så du ikke bliver sporet.

ExpressVPN tilbyder høj hastighed, der gør det let og behageligt at se Tour de France live. Andre streamingtjenester tilbyder også et stort udvalg af servere, men af langt lavere kvalitet, hvilket umuliggør livestreaming af sportsbegivenheder, såsom TDF live.

ExpressVPN kan prøves gratis i 30 dage, da de tilbyder en 30 dages pengene-tilbage-garanti. Du kan altså se Tour de France gratis i alle tre uger med ExpressVPN. Derudover tilbyder vi her på siden et særtilbud til vores trofaste kunder. Se mere i tilbudsboksen.

De bedste VPN tjenester til streaming

ExpressVPN er langt fra den eneste VPN tjeneste på markedet. Tværtimod. Der findes utallige VPN tjenester for nuværende, og de har alle gode og dårlige sider. Der er selvfølgelig topkandidaterne, som er listet her nedenfor, men vi vil altid anbefale dig at afsøge det komplette marked, førend du vælger én tjeneste.

Bedste Valg 1 Express VPN | Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost VPN | Anmeldelse 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2024
9.4
4 IPVanish VPN | Anmeldelse 2024
9.2
5 NordVPN | Anmeldelse 2024
9

Fordelene ved VPN

Den VPN du vælger at kaste din kærlighed over bør have mere end en funktion. Det har de fleste VPN tjenester nu også. Bruger du eksempelvis ExpressVPN, som vi anbefaler, får du ikke blot et genialt værktøj til at se Tour de France live gratis, men også et eminent sikkerhedsværktøj i dit daglige virke.

hvor kan man se tour de france

ExpressVPN gør det muligt for dig at bevare en langt højere grad af anonymitet på internettet. Du minimerer risikoen for, at dine data havner i hænderne på ondsindede mørkemænd. Derudover får du adgang til meget mere online streamingindhold fra eksempelvis Hulu, Netflix og andre cykelløb, såsom Giro d’Italia.

Konklusion

Det kan være svært at se Tour de France gratis, hvis du ikke befinder dig i det land, hvor eksempelvis TV2 har rettigheder fra ASO. Derfor har vi i denne artikel gennemgået, hvor kan man se Touren med en VPN forbindelse, der omgår denne geoblokering, får adgang til meget mere indhold.

Har du glædet dig til at se Tour de France online 2024, men abonnerer du ikke på den betalte tv kanal TV2 eller Eurosport, skal du ikke miste håbet. Her viste jeg dig også guiden til, hvordan du kan se Tour de France i udlandet.

Ved hjælp af en VPN såsom ExpressVPN kan du nemt finde dagens spændingsfyldte etape på internettet helt gratis. Med tilbyder 30 dages fuld returret så du kan afprøve servicen. Du kan også bare bruge de 30 dage til at se Tour de France online helt gratis.

Jeg er stor fan af VPN services. Generelt er det en service mange internetbrugere har brug for, uden de helt er klar over det. Ud over at en VPN låser op for gratis sport på internettet vil den også beskytte dig mod hackere, og sikre dig en privat internetforbindelse.

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk