Sådan kan du se Amerikansk Fodbold NFL 2024

Amerikansk fodbold er en af de mest populære sportsgrene i verdenen, og dette gælder både inden- og udenfor USA. Hvis du er vild med at se Amerikansk Fodbold NFL Live, ved du sikkert allerede at det kan være en udfordring at se nfl i Danmark. Læs mere nedenfor.

FÅ TILBUD NU
Afprøv fordelene ved VPN helt risikofrit!

ExpressVPN giver mulighed for, at du kan returnere deres VPN inden for 30 dage - og der stilles ingen spørgsmål. Sådan kan du få alle fordelene ved VPN at føle, før du køber!

Sådan opnår du adgang til at se NFL på nettet

I Danmark kan du se Amerikansk fodbold live med dyre sportspakker til tv kanaler som fx Tv3 sport, TV3+ og TV3+ HD. Du kan også se nfl på Viaplay, men begge løsninger er ofte kostbare. Derfor kan det være bedre at se nfl på nettet.

 se amerikansk fodbold

Brugere kan få adgang til at se NFL på nettet med VPN. Du skal blot gøre følgende:

 1. Vælg en VPN til at se NFL på nettet. Vi anbefaler ExpressVPN.
 2. Download VPN-softwaren til din enhed og abonner på tjenesten.
 3. Opret forbindelse til en amerikansk server ved at vælge en amerikansk IP-adresse, så du kan se NFL fra USA.
 4. Abonner på kanalen hos den officielle hjemmeside.
 5. Læn dig tilbage og se NFL live.

Se NFL gratis

Opret forbindelse til en server i Frankrig eller Australien, og gå derefter til denne URL l’équipe (Frankrig) og 7Plus (Australien).

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af april 2024

De Bedste VPN tjenester til at se Amerikansk Fodbold

En af de bedste VPN-tjenester til at se amerikansk fodbold er ExpressVPN. Her kan du se National Football League fra USA, mens du nyder et avanceret niveau af databehandling samt høj sikkerhed.

Bedste Valg 1 Express VPN | Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost VPN | Anmeldelse 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2024
9.4
4 IPVanish VPN | Anmeldelse 2024
9.2
5 NordVPN | Anmeldelse 2024
9

Du kan endda prøve ExpressVPN til at se NFL live helt gratis uden forpligtelser. Du skal blot gøre følgende:

 • Opret dig og se NFL på nettet
 • Gør gavn af den 30-dages tilbagebetalingsperiode for at få dine penge tilbage.

Med andre ord kan du oprette dig, se NFL i Danmark fra hjemmets trygge rammer, og få dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds med tjenesten. Der vil ikke blive stillet spørgsmålstegn ved din beslutning.

Det kan blive dyrt at bruge Gratis VPN til at se NFL i Danmark

Gratis er ikke altid bedst. I stedet for at lade det blive en dyr lektion, kan du læse videre om, hvorfor du bør undgå brug af gratis VPN til at se amerikansk fodbold.

Nu til dags er der stort set ingen personer eller virksomheder, som gør noget gratis af god gerning. Udbyderen tjener ikke penge på at du betaler for tjenesten, men de skal naturligvis stadigvæk tjene penge på deres forretning. Typisk tjener gratis VPN-udbydere penge på at videresælge dine browser data, og/eller til at sende aggressive reklamer.

De fleste brugere går efter sikkerhed og anonymitet, når de bruger en VPN-tjeneste til fx at se amerikansk fodbold, og en gratis VPN-tjeneste er ofte hverken sikker eller anonym.

 se amerikansk fodbold

Derudover er der typisk en grænse for dataforbrug med VPN-tjenester, og det kan kræve en del data at se NFL på nettet. Typisk kan gratis VPN-tjenester derfor ikke bruges til at se amerikansk fodbold online.

Dertil skal det også nævnes at du typisk kan forbinde dig til et færre antal servere med gratis VPN-tjenester, og hastigheden er også betydeligt langsommere, når du ikke betaler penge for VPN. Det betyder at gratis VPN-tjenester typisk ikke kan bruges til at streame amerikansk fodbold, da det går for langsomt. Så kan det pludselig blive til en mindre tilfredsstillende oplevelse at se NFL.

Som du har kunnet læse længere oppe, kan du se NFL gratis med tilbagebetalingsgaranti hos ExpressVPN i op til 30 dage, og derefter beslutte om du ønsker at betale i en længere periode for tjenesten.

Fordele ved brug af VPN-tjenester til at se NFL live

Du kan nyde mange fordele ved at bruge VPN-tjenester til at se NFL i Danmark. Nedenfor kan du danne et hurtigt overblik hvorfor du bør de NFL på nettet med VPN:

 • Skjul dine private oplysninger: Undgå at dine data bliver videresolgt, og beskyt dig selv og din computer
 • Undgå langsom båndbredde, når du vælger at se NFL i Danmark
 • Se NFL på nettet uden reklamer
 • Undgå dyre TV-pakker med tv3 sport og lignende til at se NFL live

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af april 2024

FAQ (Oftest stillede spørgsmål) – Alt om National Football League

Nedenfor kan du få svar på de overordnede spørgsmål om at se amerikansk fodbold online og offline.

 se amerikansk fodbold

Hvad er NFL?

NFL er verdens mest populære liga inden for amerikansk fodbold. Det er den bedste liga i sportsgrenen og det højeste niveau i USA. Det svarer til fx La Liga inden for spansk fodbold, eller Champions League inden for europæisk fodbold.

Det har været muligt at se amerikansk fodbold siden november 1875, og NFL blev grundlagt i september 1920. Når du vælger at se amerikansk fodbold, kan du først og fremmest se NFL i enten AFC eller NFC. Det er de to ligeværdige konferencer, som består af 16 hold.

Fans kan følge sæsonen mellem september og december

NFL har en kort sæson sammenlignet med europæisk fodbold. I august kan du se amerikansk fodbold i form af fire træningskampe, som er Pre Season. Den regulære sæson består af 17 runder i mellem september og december, og alle NFL-hold spiller 16 kampe, og sidder en enkelt kamp over. Der er altså mange kampe, som du kan nyde, når du vælger se NFL på nettet.

I januar kan du se slutrunden i amerikansk fodbold

Slutrunden løber af stablen i januar, hvor ligaens otte divisionsvindere, samt de to bedste af de tilbageværende hold i hver enkelt konference mødes. I forbindelse med den første runde i slutspillet kan du se NFL live i form af ”Wild card weekend”, og her sidder de to bedste divisionsvindere over.

Ugen efter mødes de resterende fire hold fra hver konference i det der kaldes for ”Divisional playoffs.” Her kan du se NFL live, når vinderne af Divisional Playoffs mødes i to finaler, én for hver konference i det der kaldes Conference Championships.

Det er nogle af årets mest populære kampe, så her følger mange med i at se NFL live. NFL-hold også deres fans går højt op i at vinde et af disse mesterskaber, men det er blot det sidste stop før den vigtigste kamp: Super Bowl.

Hvad er super bowl?

Super Bowl er toppen af poppen inden for amerikansk fodbold. Når det kommer til at se NFL i Danmark, er det en af de kampe, som de fleste danskere har interesse i, i forbindelse med at se NFL.

Her mødes vinderne af NFC og AFC i en kamp, som alle kan streame den første søndag i februar måned hvert år. Her bliver årets bedste hold kåret, og den mest værdifulde spiller (MVP) bliver også udvalgt. En pris som fx Tom Brady har vundet flere gange.

Hvor kan man se NFL?

Du kan se NFL i dansk tv hos Viaplay, TV3 Sport, og lignende. Hvis du foretrækker amerikansk fodbold uden reklamer, og at se en kamp i National Football League på nettet kan du vælge en sikker VPN-tjeneste.

Hvad er NFL gamepass?

Du kan se NFL hele døgnet rundt på ethvert elektronik apparat som fx computer, tablet eller smartphone, når du bruger NFL Gamepass, som leveres i fuld HD.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af april 2024

Konklusion – sådan kan du se NFL på nettet

Der er altså mange muligheder for at se NFL i Danmark. Du kan se NFL i dit fjernsyn, men vi anbefaler brug af sikre VPN-tjenester til at se NFL live på nettet. Det er ofte nemmere, billigere og endda uden reklamer. Sørg for at vælge en troværdig VPN-tjeneste, når det kommer til at se NFL i Danmark. Prøv for eksempel ExpressVPN, som giver dig mulighed for at se NFL live i op til 30 dage gratis med tilbagebetalingsgaranti.

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk