Hvordan man kan se Apple TV+

Har du hørt om Apple TV og Apple TV+? Har du spørgsmål til hvilken forskel der er på at se Apple TV +, og den black box, som tech giganten sælger? De to navne læner sig meget op ad hinanden, og derfor kan du læse denne artikel og få svar på dine spørgsmål. Desuden er der ofte spørgsmål til hvordan man kan se Apple TV+ fra andre lande som USA, Storbritannien, og Danmark, hvis du er i udlandet. Læs alt om hvordan du kan se Apple tv på tv fra hele verden nedenfor.

FÅ TILBUD NU
Se Apple TV+ fra hele verden, brug ExpressVPN

Vores anbefalede VPN uden risici, og tilbagebetalingsgaranti på 30 dage, hvis du ikke er tilfreds.

Hvad er Apple TV og Apple TV +?

Det er først og fremmest vigtigt at forklare forskellen som Apple TV seer med Apple TV og Apple TV+. Apple TV er en lille sort boks med masser af oplevelser. Du kan fx købe Apple TV 4K i den 2. generation, som giver brugere adgang til film og TV, spil applikationer, surfe på internettet og meget mere. Du kan se Amazon Prime Video, Netflix, Disney+, YouTube TV, Hulu, Sling TV og naturligvis Apple TV+ med den sorte boks. Apple TV+ er Apple’s streamingtjeneste, som du kan streame på dit Apple TV. Du kan også streame den tjeneste med din smartphone, bærbare computer, tablets og se Apple TV på PC og andre digitale apparater.

se apple tv +

Noget indhold er ikke tilgængeligt i nogle lande på grund af geoblokering. Fx kan danskere ikke se indhold fra USA på Apple TV+. Eller måske er du udenfor Danmark, og du ønsker at se dansk indhold, men det er ikke muligt på grund af geoblokering. Men det behøver du ikke at bekymre dig om. Vi har en løsning til dig, så du kan åbne op for alverdens indhold. Brug VPN i høj kvalitet.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af maj 2024

Sådan benytter du VPN til Apple TV+

Ønsker du i stedet at se Apple TV + med dit Apple TV, og nyde VPN med dit fjernsyn, skal du igennem en anden proces. Her skal du sætte VPN op på din router. Dine digitale enheder i hjemmet kører med internet via din router, og derfor bliver de beskyttet med VPN, når du sætter din router op med VPN.

Først og fremmest er det vigtigt at nævne, at det ikke er alle routere, som understøtter VPN. Hvis du ønsker denne løsning til din Apple TV, er det derfor vigtigt at du erhverver dig en router, som kan du kan sætte op med VPN.

Når du har sikret dig at din router kan konfigureres med VPN, kan du gå videre med opsætningen deraf. Her skal du først og fremmest oprette et abonnement hos en VPN tjeneste. Derefter skal du indtaste kontooplysningerne under opsætningen af din router. Når du har sat det hele op på din router, kan du nyde Apple TV+, samt VPN på dine andre digitale enheder, som forsynes med internet fra din router.

Se Apple TV + med VPN med din smartphone, tablet, bærbare computer

Er der tale om en meget simpel proces:

  • Vælg en af de bedste VPN tjenester fra vores liste længere nede
  • Tilmeld dig på den VPN-tjeneste
  • Download applikationen til din digitale enhed
  • Åbn app’en, log ind og vælg server for det land, som du ønsker at se Apple TV + i.
  • Se Apple TV + i sin browser.

Lav et virtuelt hotspot til dit Apple TV

Du kan også vælge en metode, som måske er lidt nemmere til Apple TV. Her kan du se TV med Apple TV via fx din smartphone eller computer. Det opretter du i form af et virtuelt hotspot med et digitalt apparat, som har en aktiveret VPN-forbindelse til internettet. På den måde kan du benytte VPN via din tablet, smartphone, computer, osv.

se apple tv +

Her skal du gennemgå vores trin-for-trin guide længere oppe til fx at se iphone på Apple TV. Du opretter et abonnement, downloader applikationen og skaber en forbindelse til en server. Her skal du vælge en server i det land, hvor du ønsker at se Apple TV +. Når du har gennemført hele den proces, kan du oprette et virtuelt hotspot til dit fjernsyn. Herefter kan du nyde Apple TV+ med VPN på dit smart TV.

Vælger du din computer til dette trick, er det vigtig at vide at du ikke kan bruge enheden, hvis du skaber det virtuelle hotspot via trådløst internet. Med andre ord kræver det at du har en kablet forbindelse mellem din bærbare eller stationære computer og dit Apple TV. Det er muligvis den bedste løsning. Du kan risikere at bruge mange data, hvis du bruger Apple TV iPhone SE til denne metode. Når du bruger din smartphone til det virtuelle hotspot, risikerer du at streame enormt mange data med HD-streaming. Derfor kan det være bedre at bruge en computer eller tablet, som Apple TV seer med et virtuelt hotspot.

De bedste VPN til Apple TV tjenester

Nu hvor du har læst om de forskellige metoder til at se Apple TV + på smartphones, fjernsyn, computer, osv., er det blevet tid til valg af VPN. Nedenfor kan du læse om de bedste VPN tjenester, som er blevet udvalgt efter grundig analyse.

Bedste Valg 1 Express VPN | Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost VPN | Anmeldelse 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2024
9.4
4 IPVanish VPN | Anmeldelse 2024
9.2
5 NordVPN | Anmeldelse 2024
9

Derfor er det ikke en god ide med gratis VPN

Flere vælger at søge efter muligheden for at blive Apple TV+ seer med VPN helt gratis, men det er ikke nødvendigvis en god ide. Du kan løbe flere risici, hvis du vælger VPN gratis tjenester:

  • En Apple TV seer med gratis VPN har en øget risiko for at personlige data bliver stjålet, videresolgt og/eller anvendt til aggressiv markedsføring.
  • Du kan blive ekstra udsat for at en person hacker dit Apple TV og andre enheder på dit trådløse netværk.
  • En Apple TV seer med gratis VPN har ofte en ringe oplevelse, da gratis VPN. Apple TV ikke er designet til streaming. Derfor kan der opstå hyppige afbrydelser, dårlig hastighed mm.

Hvis du søger et godt alternativ til gratis VPN, kan det være en god ide at prøve ExpressVPN. Her behøver du ikke at binde dig for en lang periode allerede fra dag et. ExpressVPN har tilbagebetalingsgaranti på 30 dage. Derfor kan du prøve hele oplevelsen af som Apple TV seer med VPN, og beslutte inden for de 30 dage, om du ønsker at fortsætte. Hvis du ikke ønsker VPN til din Apple TV+, er du dækket med tilbagebetalingsgarantien, hvor du kan få pengene tilbage (uden spørgsmål) inden for de 30 dage.

Fordele ved at benytte VPN med Apple TV

Der er mange flere fordele en blot øget sikkerhed som Apple TV seer med VPN. Det kan du læse mere om nedenfor.

Øget adgang

Du bruger sikkert dit Apple TV til meget mere end at se Apple TV +. Derfor er det relevant at kunne bruge VPN-tjenester til at omgå geoblokeringer for film og serier, som kun er tilgængelige i bestemte regioner. Hvis du fx ønsker at se Netflix USA på dit Apple TV, kan du gøre det med VPN.

se apple tv +

Desuden er det også en glimrende løsning til de danskere, som bor i udlandet eller ofte rejser. Her kan danskere nyde adgang til dansk Tv med VPN. Selv hvis du ikke tager den lille sorte Apple TV boks med dig, når du rejser, kan du naturligvis stadigvæk bruge VPN med din smartphone, tablet, bærbare computer osv.

Sikkerhed

Du kan anvende Apple TV til at være meget mere end en Apple TV seer. Det er designet til at surfe på internettet, spille spil og meget mere. Derfor er det vigtigt at kryptere forbindelsen så uvedkommende forbliver ude. Du kan øge sikkerheden med din internetadfærd, og dermed ikke være bange for at der er nogen, som kigger med. VPN gør det stort set umuligt for tredjeparter at komme ind i dit system, og det er utroligt vigtigt nu til dags.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af maj 2024

Samlet konklusion om Apple TV+ med VPN

I sidste ende anbefales en Apple TV seer altid at beskytte sig med VPN. Først og fremmest bliver du mindre udsat med VPN til din Apple TV+, når det bliver sværere for uvedkommende at trænge ind på dit fjernsyn. Desuden kan du nyde et større udvalg af Tv, film, sport, serier og meget mere fra hele verden. Opret dig med VPN på din Apple TV og oplev selv hvordan din oplevelse bliver forbedret.

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk