Sådan ser du Australian Open Live Streaming i 2024

Der findes mange kanaler og streamingsites, som sender Australian Open. Nogle af dem er gemt bag betalingsmure, imens andre er gratis. Derfor kan det være lidt af en jungle at finde rundt i. Hvordan kan man se Australian Open live streaming? I denne artikel vil vi give dig svaret.

Prøv Nu
ExpressVPN giver dig mulighed for at se Australian Open i Danmark

ExpressVPN er internationalt anerkendt, som værende den bedste VPN tjeneste til streaming af Australian Open online. Du får 30 dages pengene-tilbage-garanti hos ExpressVPN, og med vores særlige tilbud for du desuden op til 49% besparelse med 3 gratis måneder på et årsabonnement

Sidst opdateret den: 9. juni 2024

De bedste streamingsider til Australian Open Danmark

I Danmark er der egentligt kun en enkelt kanal, der har købt ophavsrettigheder og visningsrettigheder til at se Australian Open i Danmark, og det er Eurosport. Eurosport er en europæisk sportskanal, der er en sammenslutning af mange forskellige sportskanaler.

Eurosport er tilgængelig i 59 lande og sendes på 20 sprog. Deres programmer inkluderer alt fra Champions League over Tour de France til Australian Open online.

Et abonnement hos Eurosport koster 129kr om måneden, og giver dig adgang til alle disse programmer. Eurosport har både en app og en velfungerende hjemmeside, der begge sender Australian Open online. Eurosport blev grundlagt i 1989 og har hovedkvarter i Issy-les-Moulineaux i Frankrig. Deres to hovedkanaler er Eurosport 1 og Eurosport 2.

Australian Open live stream

De bedste gratis streamingsider til Australian Open TV

Eurosport er den bedste betalingskanal til Australian Open online, men er der ikke nogle gratis kanaler, der også sender Australian Open på TV? Det er der, jo. Disse kanaler er RTBF i Belgien og 9NOW i Australien. Fælles for begge kanaler, er at de er tilgængelige både som apps og via deres hjemmesider.

Kanalerne bruger reklamer til at finansiere deres indhold, og derfor må du forvente, at der er reklamer, når du skal se Australian Open i Danmark.

Der er også et andet forhold, som du bør være opmærksom på. Det er, at du muligvis ikke vil kunne få adgang til kanalerne, medmindre du befinder dig i kanalernes tilgængelighedszone. Vi vil forklare dette mere indgående nedenfor, så hvis du vil vide, hvordan du omgår dette, bør du læse videre.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af juni 2024

Se Australian Open program udenfor tilgængelighedszonen

Det største problem ved, at ville se Australian Open i Danmark er at få adgang til indholdet. Når du forsøger at få adgang til dette indhold risikerer du nemlig at blive mødt af en geoblokering. En sådan geoblokering vil manifestere sig ved, at du ikke kan få adgang til indholdet.

Men hvordan – og hvorfor, bliver man blokeret?

Det hele hænger sammen med streamingsidernes rettigheder. Når et streamingsite har købt rettigheder til Australian Open online, køber de kun adgang til en bestemt demografisk gruppe.

Australian Open online

Et eksempel er den danske Eurosport, der kun har rettigheder til at vise Australian Open online til et dansk publikum. De er derfor nødt til at spore, hvorvidt en kunde befinder dig på en server i Danmark. De sporer dette via brugerens IP-adresse. Er man på en dansk server, får man adgang. Er man ikke, får man ikke adgang til Australian Open live streaming.

Heldigvis kan man omgå disse geoblokeringer. Det kræver blot, at du bruger en VPN tjeneste til formålet.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af juni 2024

Sådan låser du op for at se Australian Open i Danmark med en VPN

Når du skal låse op for geoblokeret indhold, sker det ved, at du tilslutter dig en server i det land, som streamingsiden har rettigheder til at vise Australian Open live streaming i. Vil du eksempelvis se Eurosport, bør du tilslutte dig en dansk server – uanset om du befinder dig i Danmark eller ej – og så vil du få adgang til indholdet.

Nedenfor har vi samlet en lille guide til, hvordan du kan gøre.

  1. Vælg en VPN tjeneste, der kan opfylde dine behov for Australian Open live streaming. Jeg anbefaler ExpressVPN
  2. Opret et login og tegn et abonnement til VPN tjenesten. Såfremt der er nogen installation involveret, skal du give tilladelse og udføre denne installation.
  3. Når du har fået adgang til tjenesten ved dit abonnement og installation, skal du vælge den server, som passer til Australian Open live streaming. Skal du se Eurosport, skal du logge på en dansk server, for RTBF skal du vælge en belgisk server og for 9NOW skal du vælge en australsk server
  4. Når du er koblet til den korrekte server, går du til streamingsiden og påbegynder udsendelsen af Australian Open live streaming.

Prøv ExpressVPN gratis

Vi anbefaler særligt ExpressVPN til, når du skal se Australian Open live streaming. De tilbyder et gigantisk antal af servere, sammenlignet med konkurrenterne, og har meget høje serverhastigheder i tests og i anmeldelser. ExpressVPN tilbyder desuden sine kunder et helt utroligt godt tilbud.

Se Australian Open i danmark

Du kan få gratis adgang til ExpressVPN i 30 dage, med deres 30 dages pengene-tilbage-garanti. Det er kvit og frit, og tillader dig at se Australian Open live streaming helt uden at betale noget. Du skal blot tegne et abonnement hos ExpressVPN, og så afmelde dig inden de 30 dage er udløbet. ExpressVPN stiller ingen spørgsmål til, hvorfor du annullerer medlemskabet, og det er derfor i praksis gratis.

De bedste VPN til at se Australian Open i Danmark

Der findes mange VPN tjenester, som kan bruges til at se Australian Open live streaming. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig godt ind i, hvilke ting de forskellige VPN tjenester har som styrker, og hvad de har som svagheder.

Vi anbefaler selvsagt ExpressVPN, men dette er ikke den eneste VPN, som du kan streame med. Nedenfor har vi samlet de bedste VPN tjenester på markedet. Vi har udvalgt disse på baggrund af deres sikkerhedsniveau, deres pris, deres kundeservice og deres overordnede værdi.

Hvis du er i tvivl, anbefaler vi derfor, at du læser hele listen igennem – og eventuelt tjekker vores mange anmeldelser her på siden, for at finde den helt rigtige VPN tjeneste til dit behov.

Bedste Valg 1 Express VPN | Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost VPN | Anmeldelse 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2024
9.4
4 IPVanish VPN | Anmeldelse 2024
9.2
5 NordVPN | Anmeldelse 2024
9

Fordelene ved VPN

En VPN tillader dig ikke blot at se Australian Open live streaming. Den kan være en adgangsnøgle til at udvide dit Netflix bibliotek og dit Hulu bibliotek. Derudover kan du se meget andet indhold, der muligvis er geoblokeret af den ene eller den anden grund.

Ved at omgå disse geoblokeringer, kan en god VPN hjælpe med at bekæmpe censur i lande, hvor der ikke er åben adgang til internettet. Dette er eksempelvis nyttigt i Kina og i Saudi Arabien, hvor internettet er underlagt censur. Du kan også styrke din sikkerhed på offentlige netværk betydeligt. En VPN er altså et genialt sikkerhedsværktøj.

Australian Open live

Australian Open Kalender 2023

Dato Tid Provisionelle Kampe
16. Januar 11:00
19:00
Mændenes og Kvindernes 1. Runde
Mændene og Kvindernes 1. Runde
17. Januar 11:00
19:00
Mændene og Kvindernes 1. Runde
Mændene og Kvindernes 1. Runde
18. Januar 11:00
19:00
Mændene og Kvindernes 2. Runde
Mændene og Kvindernes 2. Runde
19. Januar 11:00
19:00
Mændene og Kvindernes 2. Runde
Mændene og Kvindernes 2. Runde
20. Januar 11:00
19:00
Mændene og Kvindernes 3. Runde
Mændene og Kvindernes 3. Runde
21. Januar 11:00
19:00
Mændene og Kvindernes 3. Runde
Mændene og Kvindernes 3. Runde
22. Januar 11:00
19:00
Mændene og Kvindernes 4. Runde
Mændene og Kvindernes 4. Runde
23. Januar 11:00
19:00
Mændene og Kvindernes 4. Runde
Mændene og Kvindernes 4. Runde
24. Januar 11:00
19:00
Mændenes og Kvindernes Kvartfinale
Mændene og Kvindernes Kvartfinale
25. Januar 11:00
19:30
Mændene og Kvindernes Kvartfinale
Mændene og Kvindernes Kvartfinale
26. Januar 11:00 Kvindernes Semifinale
26. Januar 19:30 Mændenes Semifinale
27. Januar 15:00 Mixed Doubles Semifinale
Kvindernes Double Finale
Mændenes Single Semifinale
28. Januar 16:00 Kvindernes Single Finale
Mændenes Double Finale
29. Januar 16:00 Mixed Double Finale
Mændenes Single Finale

Se Australian Open i Danmark: Konklusion

Det kan være en udfordring at få adgang til Australian Open live streaming. Den eneste kanal i Danmark, der udbyder at se Australian Open i Danmark er Eurosport. Derudover er der også andre muligheder hos de gratis streamingsites, såsom RTBF og 9Now.

Og her kommer en VPN ind i billedet. Med en VPN kan du nemlig omgå den geoblokering, der er lagt over indholdet. Vi anbefaler ExpressVPN med 30 dages pengene-tilbage-garanti. ExpressVPN er nemlig internationalt anerkendt som værende den bedste VPN til streamingindhold.

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk