Sådan kan du se Bundesliga gratis i 2024

Tysk bundesliga byder på rigtig god stemning og spændende offensiv fodbold på græs. I en tid hvor al sport har været aflyst, og vi har hungret efter sammenholdet på banen, er det meget velkomment at Bundesligaen snart vender tilbage Der er derfor mange som gerne vil kigge med når Bayern Munchen spiller mod Dortmund, men hvordan får man adgang til den live action uden at skulle betale en formue for det? 

FÅ TILBUD NU
Afprøv fordelene ved VPN helt risikofrit!

ExpressVPN giver mulighed for, at du kan returnere deres VPN inden for 30 dage - og der stilles ingen spørgsmål. Sådan kan du få alle fordelene ved VPN at føle, før du køber!

Se bundesliga i Danmark 

Det er Viasat som ejer streaming-rettighederne til den Tyske Bundesliga i Danmark. Det vil sige at man kan fange flere af kampene på TV3 Max, eller på internettet kan man fange det på Viaplay. Vil man se kampene gennem disse kanaler, skal man betale penge for det, og det bliver hurtigt en pebret affære. På Viaplay, og så får man ofte en masse andet TV med i aftalen. Men hvordan se Bundesliga gratis?  Følg denne lille guide til hvordan man kan se bundesliga i Danmark live gratis.

se bundesliga i danmark

Som før nævnt er det Viasat som egenhændig kan vise Bundesliga på tv eller streaming. Det betyder, at man skal betale for at få adgang til kampene, hvis man vil fange en Bundesliga kamp i Danmark. Som noget nyt kan man nu også finde Viaplay programmer på Xee, YouSees nye streaming kanal, men prisen forbliver stadigvæk i det samme leje. Samtidig skal man til at rode med bindingsperiode, tv-boks, og så videre. 

Den gode nyhed kommer her: Star har annonceret at man kan se bundesliga gratis i Indien denne sæson. Det vil sige, at alle som har en Indisk IP adresse kommer til at have adgang samtlige af de eksklusive kampe. Hvis du har en VPN kan du derfor nemt få adgang til at se Bundesliga i Danmark.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af maj 2024

Hvorfor VPN services? 

Det er ikke kun i forbindelse med at finde ud af hvordan se bundesliga det kan betale sig at bruge en VPN. Der er mange andre gode grunde til at begynde at abonnere på et “Virtual Private Network”. Privatlivet på nettet er generelt meget udsat i dag, og det er klogt at investere i beskyttelsen af sine data og sin identitet. Og det er lige hvad en VPN gør. Ud over dette, bruges den også til at få adgang til dansk tv i udlandet, eller Amerikansk Netflix indhold fra Danmark. 

Hvordan får jeg adgang til disse kampe? 

For at se Bundesliga på tv live skal man derfor have VPN service på sin computer. Og for at få dette, skal man blot følge disse simple trin: 

  1. Start et abonnement på en VPN. Det kan være enhver VPN service som har en server i Indien, så du kan gratis live stream Bundesliga. Jeg anbefaler ExpressVPN, som netop har 30 dages fuld returret. 
  2. Få installeret din nye VPN services platform eller app på dit tv, din iPad eller laptop. 
  3. Opret forbindelse til en server i Indien. 
  4. Gå på internettet, og søg på gratis live stream Bundesliga Indien som i Star Sports
  5. Se noget god bold!

Hvilke VPN services er bedst til at se bundesliga på tv?

Nu har vi fået styr på hvordan se bundesliga, men endnu vigtigere er det at man vælger den rigtige VPN service til sin streaming. Et er, at man gerne vil have en solid forbindelse, så bundesliga live stream ikke går i hak lige før finalens vigtigste mål, men et andet er også at have en sikker og beskyttet forbindelse. 

ExpressVPN er en af de services jeg altid falder tilbage på. De har en sikker forbindelse, gemmer ikke nogen persondata, og har høj streaming-kvalitet. Bruger du ExpressVPN til at se bundesliga på tv, kan du derfor føle dig sikker, og ikke bekymre dig om hvem der følger med eller om din data bliver misbrugt. 

Bedste Valg 1 Express VPN | Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost VPN | Anmeldelse 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2024
9.4
4 IPVanish VPN | Anmeldelse 2024
9.2
5 NordVPN | Anmeldelse 2024
9

Kan jeg bruge en gratis VPN?

Vil du gerne se bundesliga stream Danmark, uden at betale til de store tech giganter som ejer rettighederne skal du være lidt forsigtig. Det er ikke det rette tidspunkt at tage let på sin egen sikkerhed, eller på hvor ens data ender henne. Når du bruger en gratis VPN service, er det nemlig ikke garanteret at dine data slettes. Prøv at spørg dig selv hvordan virksomheden tjener penge hvis de giver deres service gratis væk. Desuden er kvaliteten ofte dårlig, og du har ikke mulighed for at vælge server eller lokation.

hvordan se bundesliga

Det er meget lettere bare at gøre brug af den pengene-tilbage-garanti de større VPN services, såsom ExpressVPN, tilbyder. Hvis du ikke har lyst til at fortsætte med dit abonnement efter du har se bundesliga på tv, kan du derfor nemt aflyse dit abonnement, og få dine penge retur. Samtidig er du sikker på dine data er i gode hænder, eller rettere, ikke eksisterer. 

FAQ

👍 Hvem viser Bundesliga?

Det er Viasat der ejer rettighederne til at vise Bundesliga i Danmark. Derfor kan du se bundesliga live på deres streaming service Viaplay, og nu også på Yousees streaming kanal Xee. Det er dog dyrt, og du får en masse overflødige tv-kanaler med i pakken hvis du tilmelder dig. 

📺 Hvordan se Bundesliga?

Man kan finde alle ligaens kampe på Star Sport, som er en tv station i Indien. Hvis du bruger ExpressVPN kan du dermed se Bundesliga i Danmark, uden at skulle betale for det. 

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af maj 2024

Konklusion 

Hvis du ligesom så mange andre har glædet dig til at sporten skulle starte igen, men ikke har nogle penge til at streame Bundesliga gennem de dyre TV-kanaler, kan du med sikkerhed og god samvittighed bruge ExpressVPN til at få set de bedste kampe gratis. Her er du beskyttet, og har en solid forbindelse til de lande som streamer Bundesliga helt gratis!

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk