Se C More i Udlandet 2024

Når du er på ferie, så spørger du måske dig selv: hvordan kan jeg se C More i udlandet? Frygt ej. Vi har løsningen lige her. I denne artikel vil vi gennemgå alle dine muligheder og alle begrænsningerne for, når du vil se C More Stream i udlandet.

Klik her
Få adgang til C More i udlandet med ExpressVPN - Sparer op til 49%!

ExpressVPN kan omgå de geoblokeringer som C More har lagt ned over sit streamingindhold. Derudover tilbyder ExpressVPN 30 dages PENGENE-TILBAGE-GARANTI, så du kan prøve tjenesten uden binding. Lige nu kører de et kampagnetilbud, hvor du kan få 12 måneders abonnement og 3 måneders gratis

Sidst opdateret den: 26. maj 2024

C More tilgængelighed

C More Streaming er en del af C More Entertainment AB. Det er et svensk firma, som laver TV og streaming indhold til særligt forbrugere i Norden, altså Sverige, Norge, Finland og Danmark. Kanalen er en betalingskanal, som koster omkring 100DKK om måneden.

Hvad kan man se på c more? På kanalen viser de alt fra danske film og serier til børnefilm til adskillige sportskanaler. C More Live er særligt god til dem, der ønsker at se de store europæiske fodboldkampe, svensk speedway, tennis og ishockey.

streama c more

Når du vil streama C More live, må du først tegne et abonnement. Det gøres typisk via deres egen hjemmeside, eller via din TV-pakke udbyder. På den måde får du adgang til at se C More live med en dansk IP-adresse, eller et dansk Tv-signal. Det betyder dog også, at du ikke har adgang til de sædvanlige kampe og serier, når du befinder dig i udlandet.

Dette kan ses som et minus ved kanalen, men heldigvis er der råd for dette, hvilket jeg vil forklare lidt mere om i de følgende afsnit.

Streama C More udenfor tilgængelighedszone

Når C More Stream kun er tilgængeligt i Danmark, skyldes det de licensrettigheder som CMore live tv har sat op for sine kunder. Det er ikke for at genere deres kunder, at de har valgt at blokere udlandske IP-adresse og TV-abonnementer for deres indhold.

Derimod er det et spørgsmål om, hvilke lande se CMore på tv har købt licens til at vise deres indhold til. Det er derfor større end kanalen selv, og årsagen skal snarere findes i de internationale og europæiske regulativer omkring licensrettigheder og brud på licensaftaler.

se c more

Bruger man en almindelig kommunikationsenhed til at koble sig på et lokalt netværk, fungerer blokeringen således. C More live har sat et filtreringsværktøj op, som også kaldes en geoblokering. Denne geoblokering tjekker brugerens IP-lokation, og kan dermed give adgang eller nægte adgang til brugere – alt efter om de overholder C More Live s licensrettigheder eller ej. Når man vil se C More Stream i udlandet, skal man derfor sørge for at omgå denne geoblokering. Det kan man gøre med en VPN.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af maj 2024

Sådan låser du op for Streama C More med en VPN

Det vigtigste for dig er naturligvis, at du kommer til at kunne streama C More i udlandet. Men ikke nok med, at det er frustrerende, at dette ikke kan lade sig gøre – det er også foruroligende, at du bliver sporet af diverse licenshajer og myndighedspersoner uden samtykke.

Derfor anbefaler vi her på siden, at du benytter en VPN i dagligdagen, og når du er på ferie. En god VPN kan koble dig op på en dansk server, uanset hvor i verden du befinder dig, så du kan streama C More alle steder i verden.

Når du skal have adgang til C More Stream i udlandet, skal du gøre følgende:

  1. Vælg din foretrukne VPN. Jeg anbefaler ExpressVPN
  2. Opret dig som bruger, og fortsæt til installering af tjenesten.
  3. Når du har installeret tjenesten, skal du vælge en dansk server, for at kunne se C More Live i udlandet.
  4. Derefter går du til C More s hjemmeside og ser det program, som du ønsker.
Prøv ExpressVPN gratis

En VPN er meget mere end en smutvej væk fra diverse geoblokeringer og geotracking systemer. Det er også et uvurderligt sikkerhedsværktøj, som giver dig langt større frihed, når du færdes på nettet eller streama C More i udlandet.

Men selvfølgelig har du ikke lyst til at betale i dyre domme for en VPN tjeneste, som du kun skal bruge på ferien på Kreta. Det forstår vi udmærket, selvom vi selvfølgelig vil anbefale dig at altid benytte en god VPN tjeneste. Vi må dog på det kraftigste fraråde dig at benytte de mange gratis VPN tjenester, som der findes i dag. Ofte har disse gratis VPN tjenester kun til formål at tvinge personfølsomme oplysninger ud af dig, så de kan sælge dem til en tredjepart.

Der findes heldigvis gode VPN tjenester, som kan afhjælpe dine pengekvaler. Eksempelvis tilbyder vores absolut foretrukne VPN tjeneste ExpressVPN en 30 dages prøveperiode med pengene-tilbage-garanti. Så hvis du kun skal til Kreta i 2 uger på sommerferie, er der rigeligt tid til, at du kan se C More Stream uden nogle problemer, hvis du skriver dig op til et ExpressVPN prøveabonnoment.

De bedste VPN til streaming af C More Live

Vi har her samlet en lille liste over vores foretrukne VPN udbydere på markedet, til når du skal se C More i udlandet. Alle disse VPN tjenester er blevet grundigt gennemtestet her på siden, eller af vores konkurrenter, og vi lover, at vi ikke har lagt fingrene imellem. Vi har blandt andet testet deres generelle ry, deres prisklasser, deres sikkerhedsniveau, deres brugervenlighed og deres kundeservice. På den måde er vi kommet ret godt rundt om alle de ting, som kunne få indflydelse på dig, når du skal streama C More i udlandet.

Bedste Valg 1 Express VPN | Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost VPN | Anmeldelse 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2024
9.4
4 IPVanish VPN | Anmeldelse 2024
9.2
5 NordVPN | Anmeldelse 2024
9

Fordelene ved VPN

c more live

Som nævnt ovenfor er en VPN ikke blot et godt værktøj til, når du vil se C More Stream i udlandet.

  • Det er et essentielt sikkerhedsværktøj. Der hjælper med at beskytte dine personfølsomme data, og din generelle færden på nettet.
  • Derudover benyttes VPN tjenester også til at bekæmpe censur i eksempelvis Kina. Så du kan se hollandsk tv i udlandet. Læs mere her

Konklusion

Skal du til udlandet og vil du stadig gerne have adgang til C More streaming danske tjenester? I de fleste tilfælde vil dette være umuligt på grund af disse streamingtjenesters geo-begrænsninger.

Heldigvis har vi fundet den perfekte løsning til dig. Ved at bruge en VPN kan du justere placeringen af din IP, så du kan omgå geo-begrænsningerne for C more streaming danske tjeneste!

Hvis du ønsker at se C More i udlandet, må du først og fremmest skaffe dig en god VPN tjeneste. Der er mange på markedet, og det er derfor vigtigt, at du sætter dig ind i, hvilke behov og ønsker du har for en god VPN tjeneste. Her på siden anbefaler vi ExpressVPN til dig, der ønsker at se C More i udlandet.

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk