Sådan kan du se dansk tv i udlandet – på ferie eller på farten

Hvis du rejser ud for landets grænser, så vil du støde på fænomenet geoblokering. Det betyder, at bl.a. danske hjemmesider og dansk tv på nettet bliver blokeret. Grunden til, at du oplever denne form for begrænsede adgang er din fysiske placering. Din enhed kan nemlig se, at du ikke befinder dig i Danmark. Det kan godt gøre det lettere besværligt at holde sig opdateret med både nyheder eller din yndlingsserie på tv. Men der er en løsning! Her i artiklen viser jeg dig, hvordan man kan se dansk tv i udlandet helt gratis. Det er helt enkelt at stream dansk tv og se tv på nettet.

FÅ TILBUD NU
Afprøv fordelene ved VPN helt risikofrit!

ExpressVPN giver mulighed for, at du kan returnere deres VPN inden for 30 dage - og der stilles ingen spørgsmål. Sådan kan du få alle fordelene ved VPN at føle, før du køber!

Hvorfor kan jeg egentlig ikke se dansk fjernsyn i udlandet?

Spekulerer du på, hvordan du kan se dansk tv i udlandet gratis? For at forstå, hvorfor man ikke bare kan se dansk tv i udlandet gratis sådan uden videre, skal vi kigge på ophavsret, og hvad man kalder licensaftaler. Hjemmesider og streamingtjenester, hvor du kan se danske serier eller dansk live-tv, er ofte kun i besiddelse af licensrettighederne inden for landets grænser. Det er især tilfældet, når de ikke ejer indholdet direkte.

På den måde er det kun danske licensbetalere, der kan se programmer. Og du har ikke adgang til at se dansk tv i Spanien, Tyskland, Frankrig eller andre lande inden og uden for Europa. Du kan heller ikke se tv på nettet fra Danmark.

Det kan føles uretfærdigt, fordi man jo betaler for tjenesten over sin licens, også når man er på ferie, opdagelsesrejse eller noget helt tredje! Selv hvis man er flyttet og ikke bor i Danmark, kan man jo egentlig også godt sige, at det er vores rettighed som danskere at kunne holde os opdateret om de ting, der sker derhjemme.

Stream Dansk TV: Se Dansk TV i Udlandet Gratis

Hvis du prøver at se dr tv i udlandet eller anden fjernsyn via nettet, så vil du nok løbe ind i den samme meddelelse igen og igen. Når du prøver at gå ind på deres live tv, vil den fortælle dig, at den ikke tillader den handling, som du er i gang med. Og når du går ind under programmerne, får du en besked, hvor der står, at programmerne ikke kan ses i udlandet. Det skyldes, at hjemmesiden kan læse, at du ikke har en dansk ip-adresse.

fejlmeddelelse fra udlandet med dr live tv

se dansk tv i udlandet gratis

Nogle af programmerne er blokeret, fordi dansk tv kun har tilladelse til at vise til det danske marked. Andre programmer er blokeret, fordi de kun er beregnet til at kunne ses af folk, der betaler licens. Der går dog ud over folk på ferie eller udenlandsdanskere, der mener, at public service og viden egentlig burde deles med os alle.

Du vil få den samme meddelse, hvis du prøver at se dansk tv i udlandet på ipad, anden tablet eller smartphone. Der er benhård kontrol med, hvad du får lov til at se. Men hvis du læser videre, så kan vi vise dig, hvordan du kan se dansk tv i udlandet gratis. Og endda få mulighed for at se tv-serier, film og høre musik fra hele verden oven i hatten.

du kan ikke se dansk tv i udlandet

dansk fjernsyn i udlandet

Hvordan begrænses, om jeg kan se tv på nettet i udlandet og stream dansk tv?

Som jeg nævnte kort ovenfor, så afhænger det af din IP-adresse, om du kan se dansk tv i udlandet. IP-adresse giver automatisk hjemmesiden besked om din geografiske placering. Baseret på din placering bliver begrænsningen gældende. Det er en ret normal teknik brugt til at blokere og begrænse din frihed til forskellige typer af indhold nettet over. Det er den samme teknik, som vi kender fra andre lande, hvor internetcensur er meget værre.

Trick til dansk fjernsyn i udlandet via nettet – dansk live tv og mere!

Men jeg er typen, der altid har ment, at begrænsninger ikke var andet end en udfordring. Så jeg har fundet den her metode, som er en 100% lovlig måde til at se dansk tv i udlandet gratis – nemt og enkelt. Stream dansk tv som aldrig før med denne metode. Den fjerner nemlig al blokering, og internettet er nu helt uden begrænsninger. Du vil kunne få adgang til dansk tv i udlandet, ligegyldigt hvor du befinder dig.

For at se tv på nettet eller dansk fjernsyn i udlandet, skal du have fat i det, man kaldet en VPN-tjeneste. Hvad er en VPN? Forkortelsen står for virtuelt privat netværk (VPN) og det er en type software, der kan i store træk kan ændre din geografiske placering. Eller det vil sige, at din IP-adresse ændres, så din enhed tror, at du er et andet sted. Med en dansk VPN i udlandet kan du altså se danske tv-kanaler.

Kort sagt er det, der sker, at din enhed forbindes til en VPN-server, et andet sted i verden. Denne VPN-server opretter så forbindelse til den destination, du ønsker.Det er altså en slags mellemmand, som al traffik går igennem. Det betyder også, at den hjemmeside, du besøger, ikke får adgang til din enhed, men i stedet ser IP-adressen fra VPN-serveren. Og du kan oprette forbindelse fra både PC, Mac, Android og iOS.

Serverens IP-adresse får lov til at oprette forbindelse til hjemmesiden helt uden problemer. Nogle bruger udtrykket, at IP-adressen kommer på “the white list” som i modsætning til at blive “blacklistet”. På den måde tror hjemmesiden nu, at du er i Danmark (hvis du altså gør brug af en dansk IP), og du har nu fuld og ubegrænset adgang til indholdet! Stream dansk tv på nettet så let som derhjemme!

Det er dog ikke det eneste online-tv, som en VPN kan give dig adgang til. Hver VPN-udbyder har et udvalgt antal lande, som de kan oprette forbindelse til. Med ExpressVPN kan du fx se amerikansk Netflix, eller du kan se franske og tyske kanaler.

FÅ ExpressVPN NU
30-dages pengene-tilbage-garanti

VPN-abonnement at Se Dansk TV i Udlandet: Hvor meget koster det?

Leder du efter en VPN til at se dansk i udlandet eller måske tv-programmer fra et andet land? Er du på ferie eller på forretningsrejse i et par dage og ikke vil gå glip af din yndlingsshow. Uanset hvad du behøver, så er VPN-tjenester en billig investering. Beskyttelse af dine personlige data har ingen pris. Selv om de er billige i forvejen, så har jeg prøvet at skaffe nogle gode deals. Derfor får du mange interessanter rabatter her på siden.

Stream Dansk TV: Vær forsigtig med gratis VPN-tjenester

Når du hører, at noget er gratis, så bør du altid være en lille smule påpasselig. Der er praktisk talt intet her i livet, der kommer uden en pris. Og desværre er det ikke andereldes med VPN’er. Der er flere, der reklamere med gratis VPN, men det er på ingen måde den hele sandhed. Overvej dette: Bag deres tjenester, er der jo en masse avanceret teknologi, software og hardware, samt en folk medarbejdere, der varetager det hele. Det er ikke helt billigt, og det skal jo finansieres på den ene eller den anden måde.

Deres løsning på deres pengeproblemer: De sælger dine personlige data. Mange af dem registrerer faktisk din navigation rundt på nettet, din søgehistorie og andre værdifulde informationer om dig. Dem kan de så sælge videre til tredjepart eller højestbydende På den måde ender du faktisk med at få præcis det modsatte af, hvad du ville i første omgang. De sætter nemlig dit privatliv online fuldstændigt overs styr.

Desuden er der en stor sandsynlighed for, at de gratis VPN-tjenester faktisk ikke engang ville kunne få adgang til blokerede hjemmesider eller kanaler, og du vil derfor heller ikke kunne se dansk fjernsyn i udlandet med dem. Mange har også så lav en hastighed, at det er umuligt at streame og se indhold.

Se TV på Nettet: En månedlig pris, der kan betale sig at se dansk fjernsyn i udlandet

Prisen er dog stadig vigtig. En god VPN er ikke gratis – men den skal være billig. Der er massere af billige VPN-tjenester af høj kvalitet og med god og hurtig HD-streaming. Du vil kunne læne dig tilbage og slappe af med alt det bedste indhold i løbet af ingenting. Hvis du ikke er vild med idéen om at skulle binde dig til et abonnement, så behøver du heller ikke at bekymre dig. Der er nemlig forskellige abonnnementtyper, og du kan tilmelde dig fx én måned ad gangen. Det er meget nemt og sikkert.

De fleste VPN-tjenester tilbyder også en “pengene tilbage”-garanti. Du vil sige, at du kan teste tjenesten, og hvis du ikke oplever fuld tilfredshed, så får du penge tilbage. Bl.a. ExpressVPNer kendt for ikke at stille spørgsmål, hvis du gerne vil returnere produktet i løbet af den første måned. Du får pengene tilbage pronto.

Den Bedste VPN til at Se Dansk Fjernsyn i Udlandet

Der er ikke nogen nem opgave at sammenligne forskellige VPN-tjenester, men der er nogle få ting, du bør fokusere på, hvis du skal bruge VPN’en til at se dansk fjernsyn i udlandet.

 • Brugervenlig af VPN: Hvis du gerne vil se dansk tv i udlandet gratis, er det vigtigt, at du har en god brugeroplevelse.
 • Hastighed for VPN-tjenesten: Hvis du vil stream dansk tv på nettet, så skal du have fat i en høj hastighed – det er helt afgørende.
 • Adgang til blokeret indhold: Skal du se tv på nettet, skal du selvfølgelig sikre dig, at VPN har adgang til dansk tv online (eller andre steder).

Se Dansk TV i Udlandet Gratis: Sådan fjerner du strømforsyning – trin for trin

 • Vælg VPN-software fra listen til at se TV på nettet
 • Når du trykker på knappen ‘Besøg ..’, får du adgang til den officielle VPN-hjemmeside
 • Opret en konto og abonnér på tjenesten
 • Download, installer og kør software
 • I VPN-klienten skal du vælge en server i Danmark at se tv på nettet
 • Klik på Connect-knappen
 • Gå tilbage til en dansk hjemmeside og opdater siden.

Konklusion – Se Dansk TV i Udlandet Gratis

Det er det! Stream dansk tv, indtil du falder om. Du har nu fuld adgang til at se dansk tv i udlandet gratis. Det betyder, at du har dine yndlingsprogrammer med dig, ligegyldigt hvor du rejser hen i verden. Du kan også installere det på din tablet eller telefon.

FÅ ExpressVPN NU
30-dages pengene-tilbage-garanti

Morten

Jeg har været forfatter på dette websted lige fra starten. Og jeg støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende test! Jeg har mange års erfaring med emner på Internettet og privatliv. Derudover er jeg altid ajour og holder teamet informeret om den seneste udvikling, ikke kun til beskyttelse af privatlivets fred, men også om juridiske og lovgivningsmæssige spørgsmål.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

   Efterlad et Svar

   InternetBeskyttelse.dk