Se Europa League stream i 2024

Jeg elsker at se europa league. De europæiske klubhold har det med at være virkeligt tætte, og det betyder spændende fodbold. Derfor betaler jeg da også for adgang til en europa league stream, så jeg let kan følge med. Det viser sig dog desværre, at man skal være i Danmark, for at kunne live stream europa league. Når jeg er i udlandet, så er min adgang til at se europa league live blokeret. Det er ikke specielt heldigt: jeg vil da også gerne kunne se bold på min ferie. Heldigvis har jeg fundet en måde, at se europa league på, når jeg er i udlandet.

FÅ TILBUD NU
Se Europa League med ExpressVPN

Ved at bruge ExpressVPN kan du åbne op for din europa league stream uanset hvor du befinder dig. Det er risikofrit at prøve, da de har 30 dages fuld returret!

Her kan du se Europa League

Som dansker foretrækker jeg at min europa league stream har danske kommentatorer. Det finder man typisk ikke, på en udenlandsk live stream europa league. Det er derfor kun de danske TV kanaler og streaming-tjenester der er værd at bruge. Men hvor kan man hvor kan man se europa league

europa league live

Her i Danmark er det TV2 der har rettighederne til at vise europa league live. De tilbyder en live stream europa league via TV2Play. Det er kun den dyreste pakke, ved navn “Favorit + Sport”, der giver adgang til europa league stream. Pakken koster lige nu 169 kr./mdr med reklamer og 199 kr./mdr uden reklamer.

Selvom du har betalt for adgangen til europa league stream live, så er der stadig begrænsninger. TV2 har nemlig kun licens til at live stream europa league indenfor Danmark. De bruger derfor geo-blokering til at stoppe folk, fra andre lande, for at se europa league på nettet. Sidder du i udlandet, så blokerer TV2 altså for din adgang til at live stream europa league. Du kan dog brug en VPN til at komme udenom denne blokering.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af april 2024

Sådan Kommer du Udenom Blokeringen

TV2 blokerer som sagt for, at folk i udlandet kan bruge deres europa league stream. Men hvordan ved de egentligt, hvilket land du befinder dig i? Det gør de, ved at kigge på din IP adresse. Det er en slags digital adresse, som du får af din internetudbyder, når du forbinder til internettet. Da IP adresser er geografisk opdelt, kan TV2 altså hurtigt se, om din IP adresse er dansk eller ej. Kun de danske IP adresser får lov til at live stream europa league. Resten bliver blokeret.

For at komme udenom blokeringen skal du altså skifte din IP adresse. Det kan du gøre ved hjælp af en VPN. Når du bruger en VPN, så køres din internetforbindelse nemlig igennem en VPN server. Hvis denne VPN server befinder sig i Danmark, så får du en dansk IP adresse! I praksis foregår det således:

 1. Find en VPN tjeneste med danske servere (se mine anbefalinger i næste afsnit)
 2. Hent deres program eller VPN app
 3. Start programmet og vælg “Danmark” eller “Denmark” på server-listen
 4. Vent et par sekunder, til der er oprettet forbindelse
 5. Nu kan du live stream europa league på følgende link: https://play.tv2.dk/

Da du bruger en dansk VPN server ender du ud med en dansk IP adresse. Når TV2 ser at din IP er dansk, så konkluderer de, at du befinder dig i Danmark. Nu har du altså fuld adgang til deres europa league stream selvom du befinder dig i udlandet.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af april 2024

VPN Anbefalinger til Europa League Live

For at streame europa league live over en VPN, er det vigtigt at vælge den rigtige. Ikke alle VPN tjenester er hurtige eller stabile nok til live-streaming. Du skal desuden bruge en VPN tjeneste med danske servere, for at kunne bruge TV2’s live stream europa league. Jeg har testet alle de store udbydere på markedet, og kan anbefale nedenstående til at se europa league.

Bedste Valg 1 Express VPN | Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost VPN | Anmeldelse 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2024
9.4
4 IPVanish VPN | Anmeldelse 2024
9.2
5 NordVPN | Anmeldelse 2024
9

En VPN kommer kun på min liste, hvis den opfylder alle mine krav. Det vil sige, at alle ovenstående VPN’er er hurtige, stabile og har danske servere. Jeg kræver derudover, at sikkerheden er i top, og at kundeservice er lette at komme i kontakt med.

Gratis VPN kan ikke Anbefales

Der er efterhånden flere VPN udbydere, der tilbyder gratis VPN. Det lyder selvfølgeligt dejligt fristende: specielt når man allerede betaler for den danske europa league stream. Man bør dog altid være lidt varsom, når folk giver noget gratis væk. Når noget er for godt til at være sandt, så er det sikkert fup. Jeg kunne dog ikke helt stå for fristelsen, og prøvede derfor en masse gratis VPN tjenester af. Det viste sig at være et enormt stort spild af tid og kræfter. I det mindste kan jeg dele mine erfaringer her på bloggen, så andre kan undgå det. Problemerne med de gratis VPN tjenester var mange:

 • Stort set ingen af de gratis VPN tjenester har servere i Danmark. Uden danske servere kan man ikke live stream europa league via TV2Play.
 • Alle de gratis VPN tjenester var ufatteligt langsomme. Det tog flere sekunder at åbne en hjemmeside, og en video tog let et minut eller to.
 • Stabiliteten hos de gratis VPN udbydere er helt elendig. Det betyder konstante afbrydelser i forbindelse med streaming. Det er ikke særligt heldigt på en europa league live stream.
 • Det var helt og aldeles umuligt at komme i kontakt med kundeservice. Alle problemer må man derfor håndtere selv: der er ingen hjælp at hente.
 • Deres forretningsmodel er skræmmende. Den typiske gratis VPN tjeneste overvåger dig fra det sekund du aktiverer den. Den indsamler alle de informationer den kan, og udbyderen sælger det så til højstbydende.

europa league stream

De gratis VPN tjenester egner sig altså ikke til at stream europa league live. For mig at se udgør de desuden en decideret sikkerhedsrisiko. Du betaler med dit privaliv og din sikkerhed, når du bruger en “gratis” VPN. Det er altså langt bedre, at bruge ExpressVPN i stedet for. Det er en god og stabil VPN, der lader dig nyde din europa league stream uden afbrydelser. De har derudover 30 dages fuld returret, hvis du ikke er tilfreds.

Andre VPN Godter

Når nu man har købt en VPN for at streame europa league live, så er alt jo godt. Men kan sådan en VPN tjeneste monstro ikke også bruges til andre ting? Det kan den faktisk! Alle de VPN’er jeg har anbefalet, kommer også med en masse andre godter.

live stream europa league

 • En VPN beskytter dig, når du bruger delte WiFi-netværk. Der er gratis wifi mange steder: lufthavne, caféer, restauranter med videre. De færreste er klar over, hvor farligt det kan være, at benytte disse access points. Problemet er, at alle og enhver kan forbinde til netværket: inklusive hackere. Hvis en hacker er på samme netværk som dig, så er du udsat. Med en VPN bliver al din trafik på netværket dog kraftigt krypteret, og så har hackeren ikke en chance.
 • En VPN lader dig skifte land, hvilket åbner op for en helt masse indhold. Udvalget af film og serier på streaming-tjenester som Netflix og Hulu afhænger af dit land. Hvis du befinder dig i Danmark er udvalget anderledes (og mindre) end hvis du befinder dig i USA. Med en VPN kan du få en IP adresse fra USA og andre lande, hvilket åbner op for mere indhold.
 • Kom udenom blokeringer fra din internetudbyder. Alle danske internetudbydere censurerer en lang række hjemmesider. Officielt set er der tale om kasinoer, der ikke betaler skat i Danmark, og torrent-sider. Det er dog ikke til at sige, hvad de ellers censurerer. Hvis du er imod censur, så er en VPN vejen frem. Med en VPN kommer du nemlig udenom censuren på anonym vis.
 • Vigtigst af alt, så hjælper en VPN med at beskytte dit privatliv. Normalt kan din internetudbyder se alt hvad du foretager dig på internettet. De gemmer endda en stor del af denne data i flere år, grundet logningsbekendtgørelsen. Da en VPN krypterer al din internettrafik så kan de ikke længere overvåge dig.

Når du er færdig med at se europa league live kan du altså stadig nyde godt af din VPN.

Konklusion

Det er TV2 der har rettighederne til UEFA Europa League i år. De har en geo-blokering på deres europa league stream. Denne blokering gør, at du ikke kan se europa league fra udlandet. Det er dog muligt at komme udenom blokeringen, ved at bruge en VPN. Det er bare ikke alle VPN-tjenester der egner sig til at europa league live. Du skal bruge en VPN med danske servere, der er både hurtig og stabil. De gratis VPN tjenester egner sig derfor ikke til at live stream europa league. Jeg har delt ud af mine anbefalinger ovenfor. Du kan også hente min foretrukne ExpressVPN med et tryk på knappen herunder:

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af april 2024

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk