Se Eurosport Fra Udlandet – Tjek min guide i 2024

Jeg elsker at se sport, og kan næsten ikke få nok. Jeg kan dog ikke lide at se gamle kampe: kun hvis de virkeligt er noget ved. Ellers er det kun live streaming af sport der siger mig noget. Jeg er derfor stor fan af, at se eurosport live. Jeg har dog erfaret, at der er blokeret for den almindelige eurosport stream, når jeg er i udlandet. Det er ikke særligt heldigt: jeg vil jo også gerne kunne se eurosport når jeg er på ferie! Heldigvis har jeg fundet en måde at se eurosport live på, selvom man befinder sig i udlandet. Jeg deler tricket med dig her, så du også kan få adgang til den populære live eurosport stream.

FÅ TILBUD NU
Se Eurosport med ExpressVPN

Jeg kan på det varmeste anbefale ExpressVPN til at se Eurosport fra udlandet. De har 30 dages fuld returret, så du får alle pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.

Hvor kan man se eurosport?

Eurosport er et netværk af sports-relaterede TV kanaler der strækker sig over Europa. Som dansker er det dog mest interessant at kunne se eurosport 2 og eurosport 1 live. Disse kanaler kan tilgås via Eurosports hjemmeside, men kun hvis man befinder sig i Danmark. Hver eurosport stream er nemlig bag en såkaldt geo-blokering. Denne blokering gør, at man kun kan se eurosport live, hvis man har en dansk IP adresse.

se eurosport live

Normalt kan man kun få en dansk IP adresse hvis man befinder sig i Danmark. Jeg har dog fundet en anden måde, så man også kan se eurosport live fra udlandet.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af juli 2024

Sådan Ser du Eurosport Live Fra Udlandet

Når du befinder dig i udlandet, så har du som udgangspunkt ikke en dansk IP adresse. De udenlandske udbydere kan nemlig kun give dig IP adresser fra det pågældende land. Men hvis du bruger en VPN, så kan du køre din internetforbindelse over en server i et andet land. Ved at forbinde til en VPN server i Danmark får du altså en dansk IP adresse. En VPN kan altså få dig udenom geo-blokeringen, så du kan streame eurosport live.

For at se eurosport live fra udlandet skal du altså bare:

 1. Downloade en god VPN app til din telefon, computer eller Smart TV. Jeg anbefale ExpressVPN.
 2. Vælge “Danmark” på server-listen
 3. Vente til app’en er fuldt forbundet til den danske server
 4. Klikke dig ind på den officielle Eurosport Player her.

Takket være VPN’en tror Eurosport nemlig, at du befinder dig i Danmark. Det betyder at du nu har fuld adgang til deres eurosport stream.

De Bedste VPN Tjenester til at se Eurosport Live

Der er mange VPN tjenester på markedet, og de har hver især deres egne styrker og svagheder. En VPN kan nemlig bruges til mange ting, og hver udbyder har deres eget fokus. Det er altså vigtigt at vælge en VPN, der egner sig til at streame eurosport live. Jeg har testet alle de relevante VPN tjenester på markedet i jagten på at se eurosport live. Her er dem, der klarede sig bedst:

Bedste Valg 1 Express VPN | Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost VPN | Anmeldelse 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2024
9.4
4 IPVanish VPN | Anmeldelse 2024
9.2
5 NordVPN | Anmeldelse 2024
9

Sådan testede jeg hver VPN

For at sikre mig, at en VPN egnede sig til at se eurosport live, testede jeg den således:

 • Først undersøgte jeg, om tjenesten havde servere i Danmark. Uden danske servere kan man ikke få adgang til at se eurosport live.
 • Dernæst målte jeg på hastigheden. En langsom VPN egner sig ikke til streaming, da der jo løbende skal hentes meget video.
 • Jeg kørte derefter en anden test, der undersøger hvor stabil forbindelsen er. Hvis VPN forbindelsen er ustabil, så vil der hele tiden ske afbrydelser i live-streamen. Det er ekstremt frustrerende når man følger med i en kamp!
 • Til sidst åbnede jeg op for en eurosport 2 live stream, og så en kamp fra start til slut.

eurosport stream

Hver VPN er altså blevet testet på både teoretisk og praktisk vis. Jeg kontaktede også kundeservice hos hver enkelt VPN for at sikre mig, at de var til at få fat i. Hvis en VPN tjeneste ikke yder god support, så synes jeg ikke de kan anbefales. Alle VPN tjenester på min liste lever altså op til ovenstående krav, og har samtidig god kundeservice.

Problemet med de Gratis VPN Tjenester

Jeg er ikke lavet af penge, så jeg forsøger selvfølgeligt at spare, der hvor jeg kan. Jeg prøvede derfor også alle de gratis VPN tjenester af, i håbet om at kunne tilgå eurosport stream. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at der er god grund til, at alle de gode VPN tjenester koster penge. Det er ikke nogen nem opgave, at tilbyde en hurtig og stabil VPN. Det ville derfor være for godt til at være sandt, hvis nogen gav sådan en service gratis væk.

Jeg løb ind i mange problemer hver gang jeg forsøgte, at streame igennem en gratis VPN. Disse problemer var blandt andet:

 1. Langt de fleste gratis VPN tjenester har ikke servere i Danmark. Det gør dem ubrugelige til at streame eurosport live. Ingen danske servere, ingen dansk IP adresse og derfor ingen vej udenom geo-blokeringen.
 2. De få der havde en server i Danmark var ofte ufatteligt langsomme. Jeg måtte vente flere minutter på, at live streamen gik i gang. Jeg fandt også ud af, at det ikke længere var “live”: der var mindst et par minutters forsinkelse på alting.
 3. Stabiliteten er generelt et stort problem med de gratis VPN tjenester. Min eurosport stream gik derfor hele tiden i stå. Den slags pauser har det selvfølgeligt med at ske, lige når nogen er tæt på at score et mål.

Det var altså en hovedpine at finde en gratis VPN der overhovedet virkede med Eurosport. Derefter var det uendeligt frustrerende at prøve at nyde en kamp. Men disse ting er faktisk ikke engang det værste ved de gratis VPN tjenester.

Gratis VPN tjenester kan være farlige

Jeg har nemlig læst lidt op på det, og de her gratis VPN tjenester er faktisk decideret farlige. Undrer du dig over, hvorfor nogen dog giver en VPN tjeneste gratis væk? Selvom hastigheden og stabiliteten er lav, så må det stadig koste dem en del penge, at tilbyde deres service. Hvis du ikke betaler dem noget, for at bruge deres VPN, hvordan hænger det så sammen? Det viser sig, at mange af de her gratis VPN tjenester drives af skumle bagmænd. Fremfor at beskytte dit privatliv – som en normal VPN gør – så overvåger de dig. De holder øje med alt hvad du laver, og tjener så penge på den data. Du betaler altså med dit privatliv når du bruger en gratis VPN.

Hvis du finder det for risikabelt at betale for en VPN, så kan jeg anbefale ExpressVPN. Den VPN giver med garanti adgang til eurosport stream, og den kan så absolut anbefales. De yder 30 dages fuld returret. Du får altså pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds!

De mange fordele ved en VPN

Hver af de anbefalede VPN tjenester ovenfor gør det muligt at streame eurosport live. Det er dog ikke det eneste, disse tjenester er gode til. Jeg har også testet dem af på andre ting, som man typisk leder efter i en VPN. Det betyder, at hver af de anbefalede VPN tjenester også giver dig følgende:

eurosport stream

 • Adgang til mere indhold på streaming-tjenester som Netflix (brug en server i USA) og BBC iPlatyer (brug en Engelsk server)
 • Omgåelse af censur. Det er ikke kun Kina der filtrerer hvad deres befolkning kan se på internettet. Der er også et internetfilter i Danmark. En VPN får dig udenom dette,
 • Beskyttelse af dit privatliv. Med en VPN ved de hjemmesider du besøger ikke hvem du er, eller hvor du befinder dig.
 • Beskyttelse imod hackere og logning. En VPN krypterer din internetforbindelse så uvedkommende ikke kan kigge med. Det gælder også din internetudbyder, der er underlagt Logningsbekendtgørelsen og derfor er tvunget til at overvåge deres kunder.

De anbefalede VPN tjenester er altså fantastiske til streaming af Eurosport, men giver også disse andre fordele.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af juli 2024

Konklusion

Eurosport benytter sig altså af geo-blokering, hvilket gør at du normalt ikke kan streame eurosport fra udlandet. Ved at bruge den rette VPN kan du dog komme udenom blokeringen. En VPN tjeneste med danske servere, samt god hastighed og stabilitet, er alt hvad der skal til. Jeg har delt mine anbefalinger ovenfor, og beskrevet hvad du bør kigge efter i en VPN. Hver af de anbefalede VPN tjenester giver dig desuden en række andre smarte fordele.

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk