Se Fodbold i 2024

Fodbold er Danmarks nationalsport, så vi er selvfølgeligt mange, der går rigtigt meget op i det. Som fodboldfans sætter vi pris på, at kunne se fodbold live. Udfordringen er dog, at det ikke altid er helt let, at stream fodbold. De forskellige ligaer vises nemlig på forskellige kanaler, og det kan være dyrt at købe adgang til det hele. Selv de kampe der vises gratis kan man være blokeret fra at se, alt efter hvor man befinder sig. Der er heldigvis en god løsning på disse problemer, der gør det muligt at se fodbold uanset hvor man er. Hvis du også gerne vil se live fodbold, så er denne artikel noget for dig.

FÅ TILBUD NU
Bedste VPN til at se fodbold live

Jeg kan på det varmeste anbefale ExpressVPN til at se live fodbold. Hurtig og stabil VPN der kommer udenom geo-blokeringer. De har desuden 30 dages fuld returret!

Hvor kan man se fodbold live?

Da fodbold er rigtigt populært her i landet, har vi mange forskellige kanaler der tillader dig at streame fodbold. De danske kanaler inkluderer:

 • ViaPlay
 • EuroSport
 • YouSee
 • DPlay
 • TV2 Play
 • DR TV

Nogle af disse kanaler er gratis, mens andre tv pakker koster penge. Fælles for dem alle er dog, at de kun virker hvis du befinder dig i Danmark. Kanalerne benytter nemlig geo-blokering til at stoppe folk fra udlandet for at se live fodbold. Hvis du opholder dig udenfor Danmark kan du altså ikke umiddelbart se fodbold live på disse kanaler.

se fodbold live

Der er også en række udenlandske kanaler der gør det gratis at se live fodbold. Det er eksempelvis ofte muligt at stream fodbold ganske gratis via tyske TV kanaler. Problemet med disse kanaler er, at de også har geo-blokering. Du skal altså befinde dig i Tyskland for gratis at kunne se live fodbold på sådan en kanal.

Der er dog et trick, der gør det muligt at stream fodbold uanset hvor du befinder dig. Med en VPN kan du nemlig komme udenom geo-blokeringerne. I det næste afsnit beskriver jeg hvordan du bruger en VPN til at se fodbold live.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af juni 2024

Sådan kan du se live fodbold med VPN

Det er din IP adresse der afslører, hvilket land du befinder dig i. Når du prøver at se fodbold live fra udlandet, så kigger TV kanalens hjemmeside altså på din IP-adresse. Hvis din IP ikke er i det rette land, så bliver du blokeret fra at se fodbold online. Det er hvad der kaldes for en geo-blokering.

Med en VPN kan du ændre din IP adresse. En VPN kører nemlig din internetforbindelse over en server, der kan være hvor som helst. Hvis du vælger en dansk server, så får du altså en dansk IP adresse. Vælger du en tysk server, så får du en tysk IP adresse. Med en VPN kan du altså skifte land med et tryk på en knap. Det åbner op for at stream fodbold fra enhver TV kanal, uanset hvor du befinder dig.

stream fodbold

I praksis foregår det således:

 1. Hent en af de anbefalede VPN apps til din telefon eller computer
 2. Vælg det land på listen, der har en kanal, der lader dig se fodbold live
 3. Vent til forbindelsen er blevet oprettet
 4. Gå nu ind på TV-kanalens hjemmeside og stream fodbold ViaPlay, EuroSport, YouSee, DPlay, TV2 Play og DR TV.

Lad os sige, at du er på ferie i Spanien, og gerne vil se en kamp på DR. Normalt blokerer DR TV for personer udenfor Danmark. Men ved at vælge en dansk VPN server, ser det ud som om du befinder dig i Danmark. Nu kan du se live fodbold på DR, selvom du opholder dig i udlandet. Hvis der er en tysk kanal der gratis lader dig stream fodbold, så vælger du en tysk server. Ganske simpelt!

Anbefalede VPN tjenester til at se fodbold live

Der er mange VPN tjenester på markedet, men ikke alle egner sig til at se live fodbold. Det kræver nemlig en god og stabil VPN at stream fodbold uden afbrydelser. Jeg har testet alle de største udbydere på markedet, og deler her mine anbefalinger:

Bedste Valg 1 Express VPN | Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost VPN | Anmeldelse 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2024
9.4
4 IPVanish VPN | Anmeldelse 2024
9.2
5 NordVPN | Anmeldelse 2024
9

Jeg anbefaler kun de VPN tjenester, der lever op til mine meget høje krav. Det betyder at alle ovenstående VPN udbydere har:

 • Stabil og hurtig forbindelse, så du kan se fodbold live uden afbrydelser.
 • Mange lande at vælge imellem, så du kan stream fodbold fra hele verden.
 • God kundeservice, så du kan få hjælp hvis der opstår problemer.

Jeg har brugt hver eneste af ovenstående VPN’er til at se live fodbold med. Du kan altså være sikker på, at de virker til streaming af fodbold.

Ligaer der kan Streames med VPN

Der er mange forskellige fodboldligaer derude. Jeg har personligt brugt VPN til at:

 • Se 3F Superligaen. Den danske superliga har de ultimative danske fodboldkampe, og lader os finde frem til Danmarksmestrene i fodbold. Læs mere om at se superligaen via VPN her.
 • Streame den Tyske Bundesliga. Tyskerne er næsten ligeså gode til fodbold som vi er, og deres kampe er helt klart værd at se. Med en VPN er det muligt at se Bundesligaen gratis.
 • Følge med i den Engelske Premier League (EPL). Den øverste liga i England byder på fodbold i topklasse, og du kan se Premier League med en VPN.
 • Nyde Serie A fra Italien. Den Italienske Serie A har ofte noget af det mest spændende fodbold. Jeg har haft god succes med at bruge en VPN til at se Serie A live.
 • Tilgå UEFA Champions League streams fra flere forskellige lande. Disse kampe er populære i hele Europa, og der er næsten altid en gratis kanal. Læs mere om at streame Champions League her.
 • Se den spanske “La Liga”. Det spanske temperament er noget der giver en helt anden fodbold-oplevelse. Læs gerne min guide til at se La Liga.
 • Følge UEFA Europa League. Denne liga er min personlige favorit, og igen er der mange europæiske kanaler at vælge imellem. Jeg har skrevet om at se UEFA Europa League her.

Du er ikke begrænset til ovenstående ligaer når du bruger en VPN. Så længe din VPN har servere i de rette lande, så kan du se live fodbold fra enhver liga.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af juni 2024

De Gratis VPN tjenester er håbløse

Når det kommer til VPN tjenester, så er der typisk en sammenhæng imellem pris og kvalitet. Det er specielt tydeligt, når man kigger på de gratis VPN tjenester der findes. Det er ikke billigt at udbyde VPN med servere rundt i hele verden. Det skulle derfor være underligt, hvis nogen var interesseret i, at give det gratis væk.

se live fodbold

Jeg har eksperimenteret med alle de gratis VPN tjenester jeg kunne finde. Min erfaring fortæller mig at:

 • De gratis VPN tjenester er for langsomme til at se fodbold live. Der er altid meget lang forsinkelse.
 • Der er så meget ustabilitet, at streamingen meget ofte går i stå. Det ødelægger virkeligt oplevelsen af en fodboldkamp.
 • Kundeservice er ikke noget de gratis udbydere er særligt gode til. Der er altså ingen hjælp at hente, hvis noget ikke virker.
 • Der er et meget begrænset antal lande at vælge imellem. Jo færre lande, jo færre muligheder har du for at stream fodbold.

Jeg finder desuden de gratis VPN tjenester utroligt skumle. De skal jo tjene deres penge på en eller anden måde. Det sker typisk ved at overvåge hvad du foretager dig på internettet. De følger altså med i det hele, og forsøger så at tjene penge på den data. Jeg har ikke lyst til at opgive mit privatliv for at kunne se fodbold.

Det bedste alternativ til en gratis VPN tjeneste er ExpressVPN. Her får du nemlig 30 dages fuld returret, uden at der stilles spørgsmål. Det er altså helt risikofrit at prøve dem af til at se fodbold live. De har desuden fantastisk kundeservice!

Andre VPN Fordele

Nu har jeg mest fokuseret på, at bruge VPN til at se live fodbold. Men der er faktisk mange andre fordele ved at have en VPN.

 • Du kan komme udenom geo-blokeringer ved andre streaming-tjenester. Du kan eksempelvis tilgå en helt masse dokumentarer igennem BBC iPlayer. Du skal blot vælge en VPN server i England.
 • Udvalget på Netflix varierer fra land til land. Med en VPN kan du altså få adgang til langt flere film og TV serier. En Amerikansk VPN server åbner op for betydeligt mere indhold, end vi har her i Danmark.
 • Undgå censur og overvågning. Det danske internetfilter blokerer for adgang til torrent-sider og en lang række online casinoer. Med en VPN kommer du udenom denne internetcensur. Din VPN krypterer samtidig din internetforbindelse, så er du er beskyttet imod overvågning.
 • Beskyt dit privatliv. Hver gang du besøger en hjemmeside kan de se, hvor i verden du befinder dig. Med en VPN bliver denne information holdt hemmelig.
 • Undgå hackere på delte netværk. Gratis WiFi på caféer og lignende er ganske praktisk, men også usikkert. Hvis en hacker sidder på samme netværk, kan de opsnappe en masse oplysninger om dig. En VPN krypterer dog al din trafik, og beskytter dig dermed imod den type hacking.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af juni 2024

Konklusion

En VPN gør det muligt at se live fodbold fra hele verden, uanset hvor du selv befinder dig. Jeg bruger selv VPN til at se fodbold live, og har delt ud af mine anbefalinger ovenfor. Når du har valgt en VPN, så forbinder du blot til den rette server, og så kan du stream fodbold. Tryk på knappen her under for at komme i gang:

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk