Sådan ser du Danmark Håndbold VM Live i 2024

Kan du heller ikke vente til verdensmesterskaberne i håndbold? Er du begyndt at planlægge, hvor og hvordan du skal se alle kampene, når de løber over skærmen? Har du haft problemer med at finde de helt rette kanaler til IHF VM i håndbold, og hvor kan man se vm håndbold på nettet? Så læs med her. I denne artikel vil vi gennemgå, hvordan du lettest får adgang til at se Danmark håndbold VM live.

FÅ TILBUD HER
Se håndbold-VM hvor som helst med ExpressVPN - 49% RABAT

ExpressVPN har et gigantisk antal servere. Og giver dig mulighed for at se knivskarp og lynhurtig streaming af håndbold-VM, uanset hvor du er. Derudover tilbyder ExpressVPN 3 måneder gratis for et års abonnement og 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Sidst opdateret den: 26. maj 2024

De bedste streamingsider til håndbold VM stream

Hvor kan man se VM håndbold? Der findes naturligvis mange streamingsites, som viser håndbold VM stream. Du kender nok allerede de danske, men for en god ordens skyld har vi listet dem her, hvor kan man se håndbold vm i Danmark.

Streame håndbold VM på TV2

TV2 er en public service kanal, der drives af TV2 Danmark. I mange år har TV kanalen konkurreret mod DR1 om at være den bedste kanal i Danmark.

Men da TV2 ikke har samme begrænsninger i forhold til indhold, da kanalen er brugerbetalt, sendes der eksempelvis håndbold VM stream i langt højere grad, end streame håndbold VM på DR.

Streame håndbold VM på Viaplay

Viaplay er ligeledes en betalingskanal, hvor brugerne betaler for det indhold, som de ønsker at se. Viaplay blev grundlagt af Nordic Entertainment Group, og tilbyder at se vm håndbold og film og serier.

Viaplay blev første gang lanceret i 2007, og er i dag en veletableret kanal både ved flowTV og som streamingkanal.

Håndbold VM stream

De bedste gratis streamingsider til at se VM håndbold

Selvom at de fleste kender TV2 og Viaplay, som de mest gængse kanaler, hvor man kan se vm håndbold, så findes der gratis alternativer. Disse alternativer er dog ofte begrænset af såkaldte georestriktioner. Men mere om det senere.

I Danmark er det DR1, der oftest tales om, når man det kommer til at se Håndbold VM Stream. DR1 er en public service kanal, der er statsfinansieret – og dermed gratis såfremt man er bosiddende i Danmark.

I Frankrig er det TF1, der er statskanalen for håndbold. Og til sidst er det ARD og ZDF, som se vm håndbold til befolkningen i Tyskland.

Disse gratiskanaler findes alle både som app, via tv-aftaler og via de respektive hjemmesider. På den måde, kan brugerne af kanalerne ret let komme til dem, så de kan se Danmark Håndbold VM Live.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af maj 2024

Streame håndbold VM udenfor tilgængelighedszonen

Hvis du ønsker at tilgå de gratis alternativer for at se håndbold VM stream, bør du være opmærksom på, hvor i verden du befinder dig. Det kan nemlig spille en afgørende rolle for, hvorvidt du får adgang til det pågældende streamingindhold eller ej.

Alle kanaler køber indholdet, i dette tilfælde håndbold vm stream, og har blot rettighederne til at distribuere indholdet til deres seere. Oftest bliver sådanne aftaler lavet, så seergruppen er en bestemt demografisk gruppe.

Se VM Håndbold

For DR1 er det eksempelvis danskere, som er gruppen, som DR har købt licensrettigheder til at vise håndbold vm stream til. Med andre ord, kan du kun se danmark håndbold vm live på DR, hvis du er bosiddende i Danmark.

Kanalerne sporer nemlig din IP-adresses lokation, og kan på den måde afgøre, hvorvidt du er i målgruppen eller ej. Hvis du ikke har den rette lokation, vil du blive lukket ude af streamingindholdet.

Men frygt ej. Der er nemlig en bagdør, som du kan komme ind ad, uanset hvor du befinder dig.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af maj 2024

Sådan låser du op for livestream håndbold VM med en VPN

Som nævnt ovenfor, er det relativt let at låse op for det geoblokerede indhold. Det eneste, som du behøver, er en VPN. En VPN er i bund og grund et privat netværk, der giver dig mulighed for at manipulere med forskellige elementer – såsom IP-adresse.

Og det er derfor, at du kan anvende en VPN til at se Danmark håndbold VM live. Nedenfor har vi sammensat en kort guide til, hvordan du lettest kommer i gang med din foretrukne VPN.

  1. Vælg den VPN tjeneste, der kan opfylde dine behov for at se Danmark håndbold VM live. Jeg anbefaler ExpressVPN
  2. Opret et login og tegn et abonnement til VPN tjenesten. Såfremt der er nogen installation involveret, skal du give tilladelse og udføre denne installation.
  3. Når du har fået adgang til tjenesten ved dit abonnement og installation, skal du vælge den server, som passer til Danmark håndbold VM live. Skal du se DR, skal du logge på en dansk server, for TF1 skal du vælge en fransk server og for ARD og ZDF skal du vælge en tysk server
  4. Når du er koblet til den korrekte server, går du til streamingsiden og påbegynder udsendelsen af Danmark håndbold VM live stream.

Prøv ExpressVPN gratis og se VM håndbold live gratis

ExpressVPN er vores absolut bedst anbefalede software til at streame Danmark håndbold VM live. Dette er der mange grunde til, men den absolut vigtigste er serverhastighederne og den no-log politik, som ExpressVPN har. De tilbyder nemlig hurtige serverhastigheder, der giver dig strømlinede billeder, så du ikke skal døje med dårlige opløsninger eller lag midt i kampen.

Udover alt dette, så kører ExpressVPN nogle særdeles fordelagtige kampagner, der kan sikre dig en 30 dages pengene-tilbage-garanti, uden at der bliver sat spørgsmålstegn ved, hvorfor du annullerer dit abonnement.

Streame Håndbold VM

De bedste VPN til se håndbold VM online

ExpressVPN er dog ikke den eneste VPN tjeneste, der kan bruges til formålet. Nedenfor har vi samlet en række af de absolut bedste VPN tjenester til netop streaming af Danmark Håndbold VM live.

Bedste Valg 1 Express VPN | Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost VPN | Anmeldelse 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2024
9.4
4 IPVanish VPN | Anmeldelse 2024
9.2
5 NordVPN | Anmeldelse 2024
9

Vi har udvalgt disse på baggrund af en lang række parametre. VI har eksempelvis kigget grundigt på prisen på produkterne, deres ydelsesevner, serverantal og kundeservice.

Derudover har vi naturligvis også kigget efter, om der var nogle tillægstjenester tilgængelige, så vi kunne danne os et bedre billede af, om der var ”værdi for pengene.”

Fordelene ved VPN

En VPN giver dig ikke blot mulighed for at streame håndbold VM. Du får også et genialt sikkerhedsredskab, der kan gøre din generelle færden på nettet langt mere anonym, og derved også langt mere sikker. Du kan eksempelvis gå på offentlige netværk, uden at skulle være bange for at få stjålet alt din data af andre på netværket.

Du får også mulighed for at bekæmpe censur i eksempelvis Kina, da du med en VPN blot tilslutter dig et andet land, og derved omgår landets censurering.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af maj 2024

Konklusion ved Sådan streame håndbold VM

Alt i alt kan du se Danmark håndbold VM live via Viaplay eller TV2. Eller du kan se den gratis på DR1 i Danmark, TF1i Frankrig eller ARD og ZDF fra Tyskland.

Så har vi i denne artikel gennemgået, hvordan du kan bruge en VPN til at omgå den geoblokering, som er lagt ned over streamingindholdet for at holde licensaftalerne i hævd fra streamingtjenesternes side af.

Vi anbefaler at bruge ExpressVPN, med hensyn til no-log politikken, så giver den dig mulighed for at gå fuldstændigt under radaen, når du skal streame indhold fra en geolokation, der ikke er indbefattet i streamingsidernes licensaftaler. På den måde får du lynhurtigt adgang til at se håndbold VM stream, uden nogle problemer.

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk