Se HBO Nordic / HBO Max i udlandet eller udenfor Skandinavien 2024

Mange vil gerne se se HBO Nordic i udlandet, men mødes med en fejlbesked når de prøver. Selv med et fuldt betalt Nordic HBO abonnement kan de ikke få lov til at se HBO Nordic i udlandet. Det gælder også efter skiftet til HBO Max. HBO tillader kun adgang for IP addresser fra Skandinavien. Besøger du et andet land, så bliver du altså blokeret. Det er dog muligt at komme udenom denne blokering! Vi viser dig her, hvordan du gør i 2024.

FÅ TILBUD NU
ExpressVPN Anbefalet HBO Nordic VPN i udlandet

De har hurtige danske servere der gør streaming fra HBO Nordic let som en leg. Det er desuden risikofrit at prøve, da der er 30 dages fuld retturet!

Tilgængelighed

HBO Nordic er officielt set kun tilgængeligt i Skandinavien. Ved første øjekast virker det måske ikke som et stort problem. Hvorfor skulle folk udenfor Skandinavien dog have lyst til at se HBO Nordic? Men man skal jo huske på, at vi når man bor i det kolde nord, vil man gerne på ferie. Når man er på ferie i udlandet, vil man stadig gerne kunne se det indhold man betaler for. Hvis du betaler for HBO Nordic, så skal du selvfølgeligt også kunne se HBO Nordic udlandet. For at gøre det, skal du bruge en HBO Nordic VPN.

se hbo nordic i udlandet

Hvis du bor i udlandet, så er en VPN muligvis ikke nok. HBO Nordic kigger nemlig også på hvor dit kreditkort er udstedt. Bruger du et Visa eller Mastercard fra en udenlandsk bank vil du blive afvist. Hvis du allerede har en HBO konto, så er en VPN HBO Nordic dog alt hvad du behøver.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af juli 2024

Sådan ser du HBO Nordic / HBO Max i Udlandet

For at se HBO Nordic i utlandet skal du bruge en VPN. Det gælder også for HBO Max. En VPN er et stykke software der kører din internetforbindelse igennem en anden server. Bruger du en vpn tjeneste med en server i Danmark får du en dansk ip adress. Det betyder at HBO Nordic vil tro du befinder dig i Danmark, selvom du er i udlandet. Dermed slipper du udenom blokeringen, og kan se nordic i udlandet.

Det er dog ikke ligegyldigt hvilken VPN du bruger. Der er mange VPN tjenester på markedet, men ikke alle virker med HBO Nordic. Vi har testet de bedste VPN udbydere igennem, og deler ud af vores anbefarlinger.

Når du har installeret en anbefalet VPN er det simpelt at se HBO Nordic udlandet:

  1. Åben dit VPN program eller App. Vi anbefaler ExpressVPN
  2. Vælg “Danmark” på serverlisten
  3. Vent til forbindelsen er oprettet
  4. Klik dig nu ind på den Danske HBO Nordic hjemmeside eller HBO Max.

Fire simple skridt, og så er du i gang med at se HBO Nordic og HBO Max!

Anbefalede HBO Nordic VPN

Vi har testet alle de størtse VPN tjenester på kryds og på tværs. Nogle havde ikke danske servere, så dem droppede vi. Andre var for langsomme, og gav en dårlig streaming oplevelse. Dem skar vi også fra. Til sidst tog vi alle de VPN udbydere der virkede, og pressede dem til det ypperste. Vi målte hastigheden på alle tidspunkter af døgnet. Vi lavede en teknisk analyse af den kryptering der blev brugt, og sikkerheden generelt. Vi fandt endda telefonerne frem, og undersøgte om det var muligt at komme i kontakt med kundeservice. Resultatet er følgende liste med anbefalede VPN:

Bedste Valg 1 Express VPN | Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost VPN | Anmeldelse 2024
9.6
3 Private Internet Access VPN | Anmeldelse 2024
9.4
4 IPVanish VPN | Anmeldelse 2024
9.2
5 NordVPN | Anmeldelse 2024
9

Alle de anbefalede VPN gør det muligt at se HBO Nordic i utlandet. Min personlige favorit er ExpressVPN, men de andre muligheder fungerer også ganske fint.

Undgå Farlige Gratis VPN Tilbud

Der var ingen af de gratis VPN tjenester der ende på vores liste. Det er ikke fordi, vi har noget imod gratis udbydere. Vores test viser dog tydeligt, at det kan være farligt at bruge en gratis VPN.

Hvis du gerne vil se HBO Nordic udlandet så skal din VPN tjeneste have en dansk server og god hastighed. Uden en dansk server kan du ikke se HBO Nordic i utlandet. Er hastigheden ikke iorden, så vil din streaming hele tiden pause eller gå i stå. De fleste gratis VPN tjenester har ikke servere i Danmark. Det har de ganske enkelt ikke råd til. De få der har danske servere er ugideligt langsomme, og er ikke egnede til streaming.

Det gør de gratis tjenester uegnede som HBO Nordic VPN. Men problemet er faktisk langt større end det. De gratis VPN tjenester tjener nemlig stadig penge: bare på skumle måder. Ingen af dem tilbyder gratis VPN af deres hjertes godhed. De har blot en anden forretningsmodel. En typisk forretningsmodel for en gratis VPN er, at sælge oplysninger om deres brugere. Benytter man en gratis VPN, så er man altså selv det produkt, der bliver sat til salg! En utroværdig VPN udbyder kan overvåge din internettrafik, og sælge den til hvem de har lyst til. Det er altså farligt for dit privatliv at bruge sådan en “gratis” VPN.

Men hvad hvis du er i tvivl om, hvorvidt en VPN er pengene værd? Så er det godt, at du kan prøve ExpressVPN helt risikofrit i 30 dage! Hvis du ikke er tilfreds får du nemlig pengene tilbage.

Fordelene ved en God VPN

Du bør altså ikke lade dig friste af de farlige “gratis” VPN tilbud. For at se HBO Nordic i udlandet skal du bruge en god VPN. Ikke alene vil den åbne op for hbo nordic udlandet. Den giver også en masse andre fordele, som du vil kunne nyde godt af.

Fordel #1: Adgang til hele verden

En god HBO Nordic VPN åbner op for meget mere, end bare at se serier på hbo nordic. Der er mange streaming-tjenester der diskriminerer ud fra ip addresser. Den britiske BBC iPlayer er eksempelvis kun tilgængelig for folk med en britisk IP addresse. Danske TV kanaler som TV2 og DR1 er heller ikke tilgængelige fra udlandet, medmindre man bruger VPN. Udvalget på Netflix er også meget forskelligt, alt efter hvilket land man befinder sig i. En god VPN lader dig altså ikke bare se HBO Nordic i utlandet, men giver adgang til meget mere. Du kan skifte land med et tryk på en knap!

hbo nordic udlandet

Fordel #2: Sig fra overfor censur

Danmark påstår, at de er imod censur. Det står endda meget tydeligt i vores grundlov. Politikerne har dog alligevel valgt at opsætte et internetfilter. Internetfilteret blokerer for adgangen til “problematiske” hjemmesider. Officielt set er der tale om hjemmesider der tilbyder piratkopiering og anden kriminalitet. Da listen ikke er offentlig, er det dog svært at vide, hvad der ellers bliver blokeret for. Vi mener ikke censur hører hjemme i et frit og demokratisk land som Danmark. Med en VPN kan du sige fra overfor censur. Den lader nemlig ikke bare se HBO Nordic udlandet: den går også udenom filteret.

Fordel #3: Beskyttelse af dit privatliv

Alle danske internetudbydere er pålagt logningsbekendtgørelsen. Det er en lov det gør, at de skal udspionere alle deres kunder. En vis procentdel af al internettrafik de behandler skal gemmes i årevis. De bygger altså ligeså langsomt en liste over din aktivitet på internettet. Selv når man ikke har noget at skjule er det stadig ubehageligt sådan at blive overvåget 24/7. Vi har ret til noget privatliv! Det får man heldigvis også igennem en HBO Nordic VPN. Med en god VPN krypteres din internettrafik nemlig. Det betyder at din internetudbyder ikke kan se, hvad du laver på internettet. Med en VPN kan du altså ikke bare se HBO Nordic i udlandet. Du kan også beskytte din ret til privatliv på internettet!

Fordel #4: Sikkerhed mod hackere

Når man sidder på et delt netværk så risikerer man at blive hacket. Det gælder uanset om det delte netværk er på arbejdet, på en café eller på et hotel. Hvis der sidder en hacker på det samme netværk som dig, så kan de holde øje med trafikken. Du risikerer altså, at de opfanger dine brugernavne og passwords eller andre personlige oplysninger. Du kan dog stoppe hackeren ved at bruge en HBO Nordic VPN. Den krypterer nemlig din forbindelse, så hackeren ikke har en chance.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af juli 2024

Ofte Stillede Spørgsmål

Der er mange der gerne vil se HBO Nordic i udlandet. Nogle af dem har kontaktet os, og stillet spørgsmål om hvordan det kan lade sig gøre. Vi deler her ud af de spørgsmål, som vi hører oftest, og giver dig svaret.

Spørgsmål #1: Hvordan se HBO Nordic i utlandet? Jeg er fra Norge.

For at se HBO Nordic udlandet skal du bruge den rette VPN. Ikke alle VPN tjenester har danske eller norske servere. Du kan se vores liste med Anbefalede HBO Nordic VPN. Alle de anbefalede VPN har danske og norske servere, samt god hastighed. Når du har installeret en HBO Nordic VPN er processen ganske simpel. Åben din VPN og vælg en dansk/norsk server på listen. Efter et par sekunder vil du være forbundet. Nu kan du se HBO Nordic i utlandet.

serier på hbo nordic

Spørgsmål #2: Kan man se HBO Nordic i udlandet uden et dansk kreditkort?

Du kan tilgå HBO Nordic udlandet med en VPN. For at oprette et HBO Nordic abonnement er du dog nødt til, at have et skandinavisk kreditkort. Sidst vi testede godtog HBO ikke kreditkort fra udlandet. Ønsker du at se se HBO Nordic i utlandet kan du spørge en ven i Danmark om hjælp. Hvis du betaler dit HBO Nordic abonnement med deres danske kort, vil alt virke som det skal. Så skal du bare bruge en anbefalet VPN for at se HBO Nordic udlandet.

FÅ ExpressVPN NU
Særligt tilbud frem til slutningen af juli 2024

Spørgsmål #3: Hvad er forskellen på HBO Nordic og HBO Max?

Der er ingen forskel på HBO Nordic og HBO Max. Det er primært en forskel i navnet. Det plejede at hedde HBO Nordic i Danmark, men fra den 26. Oktober 2021 erstattes dette med HBO Max.

Konklusion

Det kan godt lade sig gøre, at se HBO Nordic i udlandet. Da udenlandske IP addresser blokeres kræver det dog, at man har en VPN. Vi prøvede alle de store VPN tjenester på markedet. Det var ikke alle, der gjorde det muligt at se HBO Nordic i utlandet. Nogle manglede danske servere, mens andre var for langsomme eller havde dårlig sikkerhed. Efter mange dages intens test lavede vi en liste, med anbefalede VPN udbydere. De giver alle sammen nem adgang til HBO Nordic udlandet.

morten

Morten, en sikkerhedstekniker, har været forfatter på dette websted lige fra begyndelsen. Han støtter det aktivt med spændende bidrag og omfattende tests! Med baggrund i datalogistudier bringer han mange års erfaring inden for emner relateret til internettet og privatliv. For eventuelle forespørgsler eller samarbejdsmuligheder kan du kontakte Morten via e-mail på morten@internetbeskyttelse.dk.

Du må meget gerne dele dine tanker her.

Efterlad et Svar

InternetBeskyttelse.dk